| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:23
- Nahlásit
Neessi
žiju na svý odbornosti, s diplomem a dvěma atestacema a licencí na zdi. Kupodivu to jde dobře i bez tý pacientský blbosti, tu ráda přenechávám kolegům z klinických oborů, zjm. gynekogům
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:23
- Nahlásit
Sali
já bych ty kriply posírala do prdele
a já bych zase nebyla tak rázná, protože když má někdo problém, se kterym si neví rady, může ho buď řešit, nebo neřešit. A když ho řeší a třeba se i zeptá na věc, co je pro tebe naprostou samozřejmostí, aspoň se to dozví a pro příště už bude vědět. Víš, jak na mě koukaj na stránkách roverklubu, když se ptám na takový věci o autech, že by mi jeden musel dát korunu? Horší je, když někdo svůj problém záměrně neřeší a obtěžuje následkama pak svoje okolí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:25
- Nahlásit
já bych zase nebyla tak rázná, protože když má někdo problém, se kterym si neví rady, může ho buď řešit, nebo neřešit.
Gerda
víš, vždyť mi znáš, já nedostala od Pánaboha dar svatý trpělivosti...spíš mám dar být tou Nasertivní Paní Chytrou...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:25
- Nahlásit
Sali
žiju na svý odbornosti
no jasně,ale postavila jsi to tak,že kdybys byla na jeho místě
Naštěstí nejsme a můžem si dovolit ten luxus posílat do prdele....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:26
- Nahlásit
Sali
Netuším jestli je dotazová část blábol, páč jsem se tam nedočetla. Když totiž čtu vyložené lži už na začátku (a ta o Zunovi zdaleka není jediná) tak mě nějak přechází chuť číst dál, protože logicky očekávám zase další lži
Uvědom si, že to není ani pro mě, ani pro tebe, že to není pro ty naše levly, ale pro ty blbečky, co u nich psi fakt trpěj neporozuměním.
pořád říkám, že lidé si přejí být oblbováni, proto si zaslouží, aby byli oblbovaní
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:28
- Nahlásit
Gerda
Mě se zdá, že na Rudovo poradnu chodí dost lidí s problémem, kterej tam dvaceti příspěvkama popisoujou, obhajujou a z každýho příspěvku cejtíš, že nic řešit vlastně nechcou... Nebo jsem tak netolerantní?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
protože když má někdo problém, se kterym si neví rady, může ho buď řešit, nebo neřešit. A když ho řeší a třeba se i zeptá na věc, co je pro tebe naprostou samozřejmostí, aspoň se to dozví a pro příště už bude vědět.
no to sice jo, ale chtěla bych vidět tvou trpělivost, když poctivě někomu něco vysvětluješ on kývá a přitaká, vzápětí to udělá úplně jinak, opět mu vysvětlíš a ukážeš jak on opět přikyvuje a za týden přijde s naprosto doku..ným psem protože mu někdo něco poradil,pak si něco přečetl a teď po tobě chce abys mu to spravila a ty víš, že to stejně bude dělat jinak
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:32
- Nahlásit
Neessi
můžem si dovolit ten luxus posílat do prdele
ták ták. Ták to je.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:33
- Nahlásit
Sali
víš, vždyť mi znáš, já nedostala od Pánaboha dar svatý trpělivosti
Jenže já si myslim právě zrovínka opak )))
Neessi
můžem si dovolit ten luxus posílat do prdele....
dy´t ani ty to neděláš, taky máš hodně trpelivosti s vysvětlovánim k pochopení.
Lucie Kratochvílová
s problémem, kterej tam dvaceti příspěvkama popisoujou, obhajujou a z každýho příspěvku cejtíš, že nic řešit vlastně nechcou...
chcou, ale řekla bych, že potřebujou přesvědčit, že to nabízený je fakt to pravý vořechový.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:36
- Nahlásit
Alexa
no to sice jo, ale chtěla bych vidět tvou trpělivost, když poctivě někomu něco vysvětluješ on kývá a přitaká, vzápětí to udělá úplně jinak, opět mu vysvětlíš
No na to já trpělivost nemám, nemůžu ani mámě vysvětlit, jak se zapíná vídejo, bo bych jí u toho zabila, že to nechápe napoprvé. Ale dyš pracuju s lidima, kterejm něco vštěpuju, tak tuhle trpělivost mám zvýšenou, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:38
- Nahlásit
Gerda
ono kdyby to byl jeden čék a 5 jinejch v pohodě tak by to i šlo, ale právě že je to vjetšinou naopak na jednoho normálního je 5 takovejch jak bych to napsala ........
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:40
- Nahlásit
tady se o tom Pyšelským závodě píše...
http://www.dogschoolk9.com/cz/abeceda_11_08.htm
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:41
- Nahlásit
Gerda
"dyť ani ty to neděláš...."
chápavým to nedělám,poučitelným taky ne,ale nafoukaným a nepoučitelným blbům vždycky!
Takže zrovna ty se svým geniálním moskem jsi to fakt ode mne slyšet nemohla
Holky,neblbne vám dneska Seznam a písí ? Si to ze mne dělá prdel,bo co,odmítá kopírovat a to mám novou bezdrátovou myš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:41
- Nahlásit
Alexa
Ale jo, proto já dycky děkuju těm, co sou ochotný mi s čimkoli pomoct, zejména třá těm, co se mnou úzce na něčem spolupracujou a vědi, že ZABÍT JE MÁLO ))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:44
- Nahlásit
GDO MI SEM DAL TO HNUSNÝ VÍDEO??????!!!!! S TĚMA BROUCIMA???!!!!
Todle si něgdo škaredě vodnese
Co je novýho??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:45
- Nahlásit
Gerda
zejména třá těm, co se mnou úzce na něčem spolupracujou a vědi, že ZABÍT JE MÁLO ))))))
tak vo tom já vim taky svý!!!!
Co Maryje,už se zakuckala aspon?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
coby bylo, krize je.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
novýho není vůbec,ale vůbec nic,jen nám Sali vysvjetlila,jak je vnímáno "vrcholové IPO a výsletky" vedle na blue.Myslím,že jsem v obraze a ostatně jsem i dříf byla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:48
- Nahlásit
gdo zamk vedle téma vo pamlskách???!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:48
- Nahlásit
davidkova renata
a Tchoř mi ukrad dva hrníčky, syslí si je u sebe u kompu, a mě tady zbyly mezery
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
no my ne
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:49
- Nahlásit
no my ne
my taky ne, fakt.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:50
- Nahlásit
davidkova renata
vono je zamčíno? No kdoby asi? Majitel-ten má klíče
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:51
- Nahlásit
jak dlouho vydržej vophřátý psárky ve vodě v hrnci?????
prej ad večeře, eště pár minut.....?????
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:52
- Nahlásit
davidkova renata
majitel asi neunes tvrdou realitu plácání vo hovně, a radši to zavřel, aby nemusel korigovat u sebe doma.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:53
- Nahlásit
Sali
a Tchoř mi ukrad dva hrníčky, syslí si je u sebe u kompu, a mě tady zbyly mezery
ty vado tak todle už přesahuje fšecky mezky! ,
Tak mu aspon řekni,že tuty zkreslený přectavy vo reparaci mám,ale že sem tam už delší dobu psala né vo deviantech,ale normálních psech bo dělat íípo vrcholově s deviantem asi nepé.. a taky ne úpa všicííí psíí co vo nich tam lidijové píšou nejsou přece deprivanti! Některý (a je jich dost) maj tzv.normální psy,od mala..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:53
- Nahlásit
Sali
psárky ve vodě
Dokud je psáci nenajdou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:54
- Nahlásit
Neessi
jsi hodná žena, za to ti sesílám báseň o laskavosti:
Udělej mi drahá přítelkyně,
před vchod do jeskyně
jednu malou laskavost
Před jeskyní strom se tyčí,
pod ním na mě husa syčí
a pes zahrabal tam kost.
Husice má zlostiplná,
nepustí mě pro polena
pejskovi pro radost
dyš už nemá kost!
Udělej mi plůtek z roxoru,
zavřu tam tu syčící potvoru!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:55
- Nahlásit
Neessi
Majitel-ten má klíče
tsss,nigdo nemůže mít víc klíčú jak já mám asi vod celý Prahy bo maj skoro půl kilíčka,sem je tudle vážila
Sali
jak dlouho vydržej vophřátý psárky ve vodě v hrnci?????
těško říct,ale nemusej bejt třá k jídlu po nějaký době..a dej bacha at ti neprdnou
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:58
- Nahlásit
tak todle už přesahuje fšecky mezky
davidkova renata
taky si to myslím, mezci jsou dost vysoký, ale tohle už jde přes ně.
Nic mu nevysvjětlím, leda mu za ty hrníčky zatmím,
a co píšeš na foru deviantů o jaksetomunadává, těch vyvolenejch, co uměj....????
ty tam fakt nepatřej, lonži vlož do paznehtu pakovikuně, a nazdar bazar, cvičíme vždy o víkendu tam, kde se domluvíme, ukážu ti fakt lidi, co maj účast na TART mistrákách, i tam fakt bodujou
|