Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:52
- Nahlásit

kachna_
Odpověď je dvousečná.
A) je docela dost dobře možný, že by Gaf ten polskej zájezd sežral
B) je naprosto nemožný, aby byl na fotce on. Neurotik anorektického typu jako je on, by se do takovéto podoby nikdy dostat nemohl. Zkoušela jsem vše na světě a nikdy nepřibral ani gram.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:54
- Nahlásit

kachna_
Narazila jsem pod obrázkem Garfield na tohlencto

panebože! Chudák žvíže- esli je to teda živý?

Garfield
Zkoušela jsem vše na světě

a takový to - dokud to nesežereš, nepudeš ven vraždit, to už ste zkoušela?

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:55
- Nahlásit

Erin
Co na to bere??Alavis,nebo něco jiného
Dávala sem Alavis a teď sem na doporučení doktora koupila Colafit,páč je levnější.Ale prej je to stejný.

mac1
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:55
- Nahlásit

PetraK
do koule, jo ?

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:56
- Nahlásit

jablunka
je to chudák, uběhaný udřený klouby, v tomhle počasí to bolet bude, hlavně teplo a klid, kloubní výživa je tady až druhotná.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka
tak dopadejte!!!

sem tam ty vykřičníky dala, páč mě napadla jedna věc, kdy potřebujete dopadávat. A tak jsem se po zkušenostech z velmi blízkého okolí naštvala, že jsem taky chtěla dopadnout. proto ty údernický vykřičníky. Esli sem se netrefila a má to jinej význam, tak si jich nevšímejte

mac1
do koule, jo

dycky jenom tam! tam najdete věcí!

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:56
- Nahlásit

PetraK
jako co v budoucnosti a co nevidim
zatim by mi ke spokojenosti stačilo to jedno

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:58
- Nahlásit

jablunka

http://www.orling.cz/gelapony_arthro_biosol.htm

Už sem to sem v minulosti linkla,ale mojí feně 10 let čauce s dyslazkou na jedný kyčli hodně pomáhá.Mám jeden kanystřík navíc.

PetraK
Člen
- Nahlásit

kachna_
zatim by mi ke spokojenosti stačilo to jedno

no, ségra taky řikala a má dneska tři a to jí ešče navrch řikali, že nebude mít nikdá nikdy žádný! Chytrolíni

jablunka
Člen
- Nahlásit

PetraK
tak dopadejte!!!

sem tam ty vykřičníky dala, páč mě napadla jedna věc, kdy potřebujete dopadávat.

Nevím co vás paní napadlo a ani nevím,esli to vjedět chci,každopádně mi tam ty vykřičníky nevaděj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:01
- Nahlásit

Sali
uběhaný udřený klouby, v tomhle počasí to bolet bude,

sem se zas zcela samonasí*ačsky naštvala. Kvůlivá šmejdům co mu to způsobili. Nemám žádný racionální důvod, proč toho psa oblibuju, když ho vůbec neznám , ale je to tak a tak se dycky naštvu tou představou tý slávotvorný fotky z jeho domoviny a pak toho jak vypadal, když dorazil domů, k Jablůnce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:01
- Nahlásit

Erin
To vypadá dobře,jen mě zarazio dáfkování..........
Doporučené dávkování:
- kůň 100 ml denně
- hříbě 50 ml denně

U vás je to jasný,dáfkování na hříbata je akorát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:02
- Nahlásit

jablunka
Nevím co vás paní napadlo a ani nevím,esli to vjedět chci,každopádně mi tam ty vykřičníky nevaděj

Tak mám přidat? Můžu to umim- hele

tak dopadejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esi to bude mít vlif na funkci, klidně ešče přidám. Stačí říct.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:03
- Nahlásit

Sali
je to chudák, uběhaný udřený klouby, v tomhle počasí to bolet bude, hlavně teplo a klid, kloubní výživa je tady až druhotná.
No jo,je to tak,nejhůř sou na tom přední nohy a záda.Teď má půlku Rimadylu denně,ale doufám,že až se voteplí,zase bé líp.

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:04
- Nahlásit

Sali

uběhaný udřený klouby

Jasně klidek a měkko a teplo,vidím to u Gagi.Hledá ovčí podložku v místnosti,dřív drbna byla jen venku aby Kelišce nic neuniklo

jak začne šmajdat,hlavně na jaře a na podzim udělám kůru z toho gelaponysajrajtu a za 10 dnů je znát úleva.Je to možné,že se tak celkem rychle uleví?

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:06
- Nahlásit

PetraK
tak se dycky naštvu tou představou tý slávotvorný fotky z jeho domoviny a pak toho jak vypadal, když dorazil domů, k Jablůnce.
asi máš recht, ale hele, když se podíváš na mojí Kirunu, jak vypadá díky svý absenci pudu sebezáchovy a stylu pracovně žít až nadoraz, tak ona se od těch odstrašujících případů moc neliší.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:07
- Nahlásit

Biluška
jakej buldogář?
Z Vysočiny. Já mu ukážu, co je to pit od Hamaly hihi, toho přejdou prdy.
Akorát Texíček chce Ferdíka
Jestli chceš Ferdíka, není problém, aspoň ustanou tvoje věčné stížnosti na jedenáctihlavou saň a Ferdík se jednou za život nažere ale jako bacha, drží línyji, už zhubnul půl kila, takže prosím nepřekrmovat.
Jo, a jak ti důra sežrala Alavis-tak Bucka spapala celé balení Kronch oleje určené pro Ferdíka a ani se z toho nezesrala, sfiňa jedna. Snědla i dávkovač.

Sali
Člen
- Nahlásit

jablunka
bude líp, to si piš, to je to vlhko a zima.

Erin
Člen
- Nahlásit

jablunka

čauce dávám 20ml denně 30 dní,pak nechám 30 dní volno a znovu,dokud nevstává lít a nechce mě ukousnout hlavu při aplikaci

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:08
- Nahlásit

PetraK
představou tý slávotvorný fotky z jeho domoviny a pak toho jak vypadal, když dorazil domů, k Jablůnce.
Můžu poprosit o srovnávací fota? Plíííssss.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:08
- Nahlásit

Erin
ty SYSADOA maj dost rychlej nástup, díky podpoře regenerace chrupavek, zaplaťpámbu za to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:10
- Nahlásit

Sali
asi máš recht, ale hele, když se podíváš na mojí Kirunu, jak vypadá díky svý absenci pudu sebezáchovy a stylu pracovně žít až nadoraz, tak ona se od těch odstrašujících případů moc neliší

no joo, ale to je její volba a i s tím, že dostává to nejlepší co dostávat může. Co dostával von, to se radši nebudu vůbec zamejšlet. Mám v sobě nastavenej hroznej odpor k jakýmukoliv tejrání, a to i když s tím nemůžu nic udělat, provede se mi v mozku vždycky zatmění. Mám to tak od malička už. Bez přehánění-byla jsem iniciátorkou toho, že když se šesťák navážel a posmíval našemu spolužákovi, který byl adoptovaný a tak trochu jiný- tak jsme toho šmejda posměváčskýho všivýho narvali do díry v podlaze mezi prvním a druhým patrem s tím, že ještě jednou se to zopakuje, tak ho pustíme. Dnes pravda uznávám, že to bylo nebezpečný, ale účinný to bylo, už nikdy si na něj nikdo nedovolil.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:11
- Nahlásit

Mucholabka
Můžu poprosit o srovnávací fota?

tak já neposloužím, netuším, kde jsem to tehdy vyhrábla- myslím, že na stránkách o adopci chrtů, tam jsem viděla tu slávotvornou a pak mi myslím Jablůnka ukazovala tu, jak chudák vypadal, když dojel k nim.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:11
- Nahlásit

PetraK
pokud ten pes měl běhat a vyhrávat, na sračkách bejt nemoh....a nemysli si, že běhal z donucení.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:13
- Nahlásit

Erin
ukousnout hlavu při aplikaci

to je dobrý měřítko zdravotního stavu

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:15
- Nahlásit

Sali

pokud ten pes měl běhat a vyhrávat, na sračkách bejt nemoh....a nemysli si, že běhal z donucení

no on tuším neběhal tak dlouho. Ale to nevím jistě. Zato si fakt myslím, že je nebude zajímat, jestli by měl dostávat nějaký nadstandartní věci , páč je nezajímá co s tím čoklem fšivým bude, až doběhá. Stejnak na něj čeká struna nebo tak něco Prostě až doběhá, tak doběhá

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:19
- Nahlásit

Erin
a nechce mě ukousnout hlavu při aplikaci
To u nás nehrozí,Ted sežere cokolif,i prášky na červy i Rimadyl,jako bombóny.
Mucholabka
Takhle se s ním chlubili dokud vydělával.
http://www.greyhound-data.com/d?d=lodge+rascal&x=2 1&y=13
Takhle vypadal gdyž přijel.

A takhle vypadá teď.

O tom,v jakým byl psychickým stavu,se rači rozepisovat nebudu.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:20
- Nahlásit

PetraK
já tu kauzu nesleduju, takže nevím, jak se věci mají, ale s tímhle
že je nebude zajímat, jestli by měl dostávat nějaký nadstandartní věci , páč je nezajímá co s tím čoklem fšivým bude, až doběhá máš bohužel asi pravdu...
je velmi smutný, že ti chrti jsou vlastně jen spotřební materiál..............

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:22
- Nahlásit

PetraK
no on tuším neběhal tak dlouho. Ale to nevím jistě.
Běhal do šesti let,to je strop,poslední závod běžel v říjnu a v únoru už byl u nás.
Krmili je snad kvalitně,ovšem taky do nich f klidu srali steroidy a jiný sračky.

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:22
- Nahlásit

Sali

ty SYSADOA maj dost rychlej nástup, díky podpoře regenerace chrupavek, zaplaťpámbu za to.

Díky za odpověď,jen jemnou prosbičku.Jsi ty a ještě jedna zde MUDr.zbytek žumpy po častých návštěvách MUDr, s dětmi a sami se sebou a ještě více s psáky u MVDr lecos jsme pochytily z terminologie můdr a mvdr,ale někdy čék neví co jako chtěl básník říci,že

<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání