Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:46
- Nahlásit

Neessi
a bude teda letos ta Kristýna, bo ne? já jen že máme nejvyšší čas, začít trénovat, pokud tam chceme jet tým SSS / bazilišek s ferdopesem...

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:47
- Nahlásit

Erin
Nezdrhl mě, zdrhl Mášenkovi, ale to máš v zásadě jedno. Jsem šla domů zavřít svoji saň, aby nedělaly bligule a pes byl v autě. Tomáš byl aktivní sameček, nepočkal na mě a psa prostě vytáhl. Saň ještě nebyla zavřená, zmerčila cizího psa, začala ječet, pes se vysmekl z vodítka a vzal dráhu. Jistě, je to nepochopitelné stejně jako fakt, že Lila vběhla pod auto, ale prostě je to tak.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:50
- Nahlásit

Sali
bude teda letos ta Kristýna,
Armáda zatrhla zbytečné výdaje,takže pokud se nějak dohodnou na ČKS,nebo bude nějaký sponzor......tak se pořádat bude.
Taky jsem tam chtěla jet Bordžínku prověřit,i když o aportu od paštik si nedělám iluze

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:50
- Nahlásit

Neessi
v IPO ???? Na Kristýně je TART.A Grabštejňáci zajišťovali Kristýnu pouze materiálním zabezpečením....stany,makety,překážky...... a pronájem areálu koupaliště.
Nééééééé jak tam píše že na závodech porazila psovody z Grábu, že s jedním psem cvičí Tart.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:52
- Nahlásit

To all: znám ty lidi, co je Hanka zmiňuje, Věru a Michala,
no jak bych to řekla, s tou úrovní,
jsou to normální lidi, co je to baví, Věra se hlídáním živí,
asi takhle, to jsou prostě rozumně úspěšný pouťákáří...
prostě každej máme jiný vnímání tý výkonnostní kvality,
musí vzít Hanku se podívat na Roudnici na vylučovačky, aby viděla, jak vypadaj lidi, co už prošli nějakým sítem výběru,
a jak vypadá výkon v IPO III pro soutěžení na účast na MR....
Ono se jí špatně hodnotí, když o sportovním výcviku ví jen to, co viděla na pár cvičákách, odkud by jeden rychle vzal nohy na ramena....a dělá tím Rudovi dost špatnou reklamu, když mu tam takto neodborně hodnotí to, čemu nerozumí, na foru, co má být o faktech, a do vlastních řad se blbě střílí, sama to cítím velmi silně.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:53
- Nahlásit

Alexa
Věrka jela na Kristýnu, já ti ukážu fotkum, jistě jí poznáš, je to takovej hrubější babochlap...

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:55
- Nahlásit

Alexa

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:56
- Nahlásit

a ten Michal

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:57
- Nahlásit

Alexa
jak tam píše že na závodech porazila psovody z Grábu, že s jedním psem cvičí Tart.

Hele,kolik jsi tam vloni viděla psovodů z Grábu? Jednoho a to ještě bez služebního psa. Takže tam byli za ozbrojené složky hlavně policajti,že jo.Nemůžu nikde najít výsledkovou listinu,abych to napsala přesně.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:59
- Nahlásit

Sali

ta Věra?Nemmá dva chlupáče ovčouny?A problematickou chůzi?

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:00
- Nahlásit

Neessi
asi jo, chodí jak s DKK, a dva vofčouny už má taky, tehdy, kd y je tohle focený, měla jen jednoho tuším.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:04
- Nahlásit

Sali
dělá tím Rudovi dost špatnou reklamu, když mu tam takto neodborně hodnotí to, čemu nerozumí, na foru, co má být o faktech,
tam je to fuk,protože ty pohádky vyprávějí oba-tedy o Grábu.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:05
- Nahlásit

Neessi
tady je taky

http://dogschoolk9.com/fotogalerie/pysely_2008/ind ex8.html

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:06
- Nahlásit

protože ty pohádky vyprávějí oba-tedy o Grábu.
Neessi
nevím, já měla za to, že pes černý NO byl pouze koupen z snad karanténní části tehdejšího psince, kde čekal vykoupený na prodej dál.....proč se dál prodával, netuším, asi pro kyčle?

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:06
- Nahlásit

Sali
asi jo, chodí jak s DKK, a dva vofčouny už má taky
hm,tak to jsem viděla in natura.Jak píšeš-rozumně úspěšný pouťákáří .Žádný spěch,akce minimální,prostě lážo-plážo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:08
- Nahlásit

Neessi
Hele,kolik jsi tam vloni viděla psovodů z Grábu? Jednoho a to ještě bez služebního psa. Takže tam byli za ozbrojené složky hlavně policajti,že jo.Nemůžu nikde najít výsledkovou listinu,abych to napsala přesně.
ale dělal to Gráb dělal tak nějaá neúčast závodících Grabštejňáku je podružná né?
Něco pro Garfielda

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:08
- Nahlásit

Sali
nevím, já měla za to, že pes černý NO byl pouze koupen z snad karanténní části tehdejšího psince, kde čekal vykoupený na prodej dál.....proč se dál prodával, netuším, asi pro kyčle?
Mluvíš o Rudíkově Zunovi? On v té knížce píše, že ho koupil jako štěně. Počkej, dojdu to najít.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:09
- Nahlásit

Žádný spěch,akce minimální,prostě lážo-plážo.
to je přesně vončo, klídeček, pohodička, radost z pouťáků, cvičí Věrka postaru, nehoní to do toček, prostě starej svazarmovec, ale osvícenej.
TART je pro ní optimum. Milá baba to je.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:10
- Nahlásit

Biluška
nehledej, knížka není podstatná, papír unese všechno, já to mohu zodpovědně říct, nehledej, fakt, je tam básnická licence snad všady kromě těch dotazů a odpovědí, ty jsou supráčový, fakt.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:10
- Nahlásit

Neessi
Sali
tu znám, jezdí do Pyšel do dvojek a přesně jak píše Neesi, klídek pohoda džes, IPO jsem u ní ještě neviděla

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:11
- Nahlásit

Tak koupil ho jako devítiměsíčního. Následuje pohádka o tom, že psa měl zakoupený chovatel z německa, ale Rudí ho přeplatil.

Myslíš, že armáda vykupuje už devítiměsíční štěńata? Se ptám, páč o výkupech pro armádu nic nevím. Jako dítě jsem je zažila ve Svazarmu, jediné co si pamatuju bylo, že se napřed fšichni ožrali jak hovada (naši i ten nákupčí), ten kdo byl nejstřízlivější pak navlíkl rukáv, udělali takovou parodii na obrany a šli zase chlastat

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:12
- Nahlásit

Sali
nevím, já měla za to, že pes černý NO byl pouze koupen z snad karanténní části

hele to máš buřt-nejlíp by to potvrdil Pepa Růžička,který měl celý roky psinec pod svým velením,ale tak,jak to bylo popisováno v knize nebo i na webu,tak to prostě být nemohlo.Na Grábu se těm článkům a výrokům chechtají a nemíní se tím zaobírat,páč mají důležitější věci na práci

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:14
- Nahlásit

Sali
Jo, papír unese všecko. Ale jak k tomu přijdou ti chudáci lidi co vyhodili 127,- korun českých za takový blábol?
Jak by řekl můj otec "víš co za to mohlo být piva" ?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:18
- Nahlásit

A proč to v tý knížce tak je napsaný? Já sem třeba takovej vůl, že sem tomu věřila, ale vlastně nevim, čemu mam věřit, tak už radši nevěřim ničemu

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:18
- Nahlásit

Biluška
Ale jak k tomu přijdou ti chudáci lidi co vyhodili 127,- korun českých za takový blábol?
ta dotazová část s odpovědima není blábol, ani blbábol, je to zajímací pohled na lidskou blbost a jednu cestu, jak s lamama komunikovat a psům trochu u nich pomoct k pochopení.
Uvědom si, že to není ani pro mě, ani pro tebe, že to není pro ty naše levly, ale pro ty blbečky, co u nich psi fakt trpěj neporozuměním.
Zlatej Ruda, skládám mu tady tímto poklonu, já bych ty kriply posírala do prdele.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:19
- Nahlásit

Tak děcka nazdar, zahajujem noční šichtu, Mařena je už po večeři, všichni jí tu záviděli její syrové maso. Někteří se podivovali, proč žere syrový, dyš po něm bude agresivní. Sem řekla, že dyš neochutná kref, mohla by potom, až někoho fakt hryzne, třeba kašlat a být překvapená.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
nevěř v životopisech ničemu, co není prokázáno, věř jen diplomům a licencím....vem to čistě odborně.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:21
- Nahlásit

Sali
já bych ty kriply posírala do prdele.

no jo,ale z čeho by jsi žila ??Jak vidíš i na lidský blbosti se dá vydělat na živobytí

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:22
- Nahlásit

Gerda

řeknui těm tvým subgeniálním kolegům, že bez syroviny k večeři by trpěla nedostatkem hemogoblinů, a že by pak napadala ty pakovikuni...

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:22
- Nahlásit

Gerda
že dyš neochutná kref, mohla by potom, až někoho fakt hryzne, třeba kašlat a být překvapená.

ty jsi blpka ,viď ?

<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání