Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:23
- Nahlásit

Sali
je velmi smutný, že ti chrti jsou vlastně jen spotřební materiál..............
pro ně je to hospodářský zvíře.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:24
- Nahlásit

jablunka
Díky za fota, pěkné.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:25
- Nahlásit

jablunka
přijel volysalej nenasrstěnej nenasvalenej votahanej a hlavně ubitej, bez jiskry...škoda že ty fotky jsou ve velmi mizerné kvalitě, bylo by vidět víc rozdílů.
jak dlouho neběhal, než přijel? proč skončil závodění?

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:26
- Nahlásit

Erin
a tak těm kloubním výživám se říká touhle zkratkou....a bolí ta vodrbaná chrupavka

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:26
- Nahlásit

jablunka

Čéče jsi taky guru,na poslední fotce píšeš,jak Ted vypadá teď...u tebe koukám taky léto nekončí

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:28
- Nahlásit

Sali
.škoda že ty fotky jsou ve velmi mizerné kvalitě, bylo by vidět víc rozdílů.
Ze mě halt nigdy Saudek nebude.
jak dlouho neběhal, než přijel?
3 měsíce
proč skončil závodění?

Normálně v šesti končí a on měl ještě ošklivej pád se zlomenou nohou.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:30
- Nahlásit

pro ně je to hospodářský zvíře
jablunka
kůň je taky hospodářský zvíře, pes služebák je taky užitkový zvíře, pes je jen pes, jistá forma domácího/hospodářskýho tvora, ale to není omluva... je rozdíl mezi ceněným hosp. zvířetem, váženým pro své kvality, a dle toho opečovávaným, a mezi spotřebákem....

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:30
- Nahlásit

Erin
Čéče jsi taky guru,na poslední fotce píšeš,jak Ted vypadá teď...u tebe koukám taky léto nekončí

To je náhodou foto z listopadu,z teďkonc nic nemám,nebo jen v leže.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:33
- Nahlásit

jablunka
3 měsíce...no tak to zas až tak rychle kondice dolů nejde, to jako se o něj fakt moc nestarali, stál v boxu, nebo ho už nedostali do formy po tom úraze...

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:36
- Nahlásit

Sali
to jako se o něj fakt moc nestarali, stál v boxu, nebo ho už nedostali do formy po tom úraze...
Z operačnío sálu šel rovnou do útulku a pak do Čech.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:37
- Nahlásit

jablunka
aha.....

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:43
- Nahlásit

jde mi dneska práce jako když sere a maluje,
balím to a jdu pádit pinzetice, mějte se.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:48
- Nahlásit

jablunka
Ze mě halt nigdy Saudek nebude.
nemusí to být zrovna Saudek, ale dokumentární foto v takový kvalitě, aby sloužilo jako dokumentace.
jestli chceš, ráda poradím, pomůžu, jako Tchoř to fakt neumím, ale dokument fotím kompaktem v práci dnes a denně, a vím, jak to udělat, aby tam bylo fše, co chci ukázat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:00
- Nahlásit

Sali
vím, jak to udělat, aby tam bylo fše, co chci ukázat.

já sem snad ani nějak nepřemejšlela nad tím,že budu fotit pro to,abych pak srovnávala.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:12
- Nahlásit

Brý odpůldne žumpo,co jste řešili(y)? Něco novýho?
Jen jsem prolítla pár stránek zpět a samý vobrásky,zvěřinec to tady je -vo tom žádná.
K večernímu příspjefku o Grábu a ípařce,co porazila "zkušené výcvikáře na Grabštejně" musím s politováním oznámit,že jsem si dnes ještě ověřila telefonicky,jak to bylo doopravdy.Opět jsem byla sprdnuta,že si lidi berou jméno Grabštejna nadarmo do huby (snad proto,aby dali svým pohádkám o psech zvláštní punc)a je to tak,že tam opravdu žádný závod,kromě pachovek nebyl,není a nebude.Lidi si pletou cvičák v Hrádku n.Nisou s Grabštejnem,páč je to pár km od sebe.Psovodi na Grábu nedělají IPO !!!!!Takže tam ani k nim nechodí cvičit žádní civilové!!!!Takže až zase někdo někde napíše,že závodil nebo cvičil na Grábu a nebude to armádní psovod v aktivní službě tak prostě KECÁ

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:14
- Nahlásit

mám po školení a s tím ho*nem v hlavě to lepší není, tak nevim no...
a ten v*l, co si chtěl sám očuchat ucho ... snad tím někoho pověřím, ne??!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:18
- Nahlásit

Neessi
prosím, můžu tě poprosit o službičku? Taky se to týká Grábu . Ti pošlu sovu, jo?

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:27
- Nahlásit

Fůůůůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
http://www.youtube.com/watch?v=r1Ak94LRfG4

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:30
- Nahlásit

jablunka
no ty vole.... fůůůůj!!!! bléééé!!!
ještě že už nemám kocovinu, to by bylo jasný...
radši půjdu domů asi.
čus

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:31
- Nahlásit

Biluška
. Ti pošlu sovu, jo?
pošli

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:35
- Nahlásit

Tři kolezi nám byli právě odejiti, zvracím děcka, potřebuji milijounáří za manžela. Maryje zvrací taky, bo si s ní fanda leh do domečku a chce se k ní tulit.

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:43
- Nahlásit

Gerda

potřebuji milijounáří za manžela.

Krize dopadla fšude a volný miliounáři nejsou a nebudou.Leda,že by tě nějakej angažoval do svýho mileneckýho harému.Ale zasejc tam nebudou ty výnosy ve zlatě,že.To je potíž tadle situace

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:49
- Nahlásit

Neessi
Už dávno odletěla

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:56
- Nahlásit

Biluška

hele tohle je můjpsovi:
prosím o odpověď
anonym (xxxx.broadband10.iol.cz) odpovědět 27. 01. 09, 16:49:11
Prosím o odpověď na tento dotaz, jelikož mne tatéž zajímá, na všechny hádky a narážky tu odpovíte, ale na normální dotaz ne? Zajímavé!!!

Jen se chci zeptat paní, která vyzvedávala údajně psa Connyho na jednu věc. Psala jste, že pes, kterého jste přebrala Vám při dovezení a vyložení psa utekl, vy jste ho už dále nehledali ani jste nenahlásili, že tento pes utekl? Můžu se zeptat proč? Máte přece hotel se psy, tak to už Vás nezajímal další osud tohoto psa, i když to nebyl ten kterého jste hledala?

Možná by stálo zato podat vysvětlení,on ti opravdu utekl a ty jsi ho nehledala?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:00
- Nahlásit

Neessi
Takže až zase někdo někde napíše,že závodil nebo cvičil na Grábu a nebude to armádní psovod v aktivní službě tak prostě KECÁ

mě ti napadlo jestli nemyslela ta dotyčná Kristýnu

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:01
- Nahlásit

Erin
On mi utekl a já jsem ho pochopitelně hledala. Hledám ho v podstatě doteď. Je nahlášený v obou útulcích co v tého oblasti operují, u myslivců, u řidičů autobusu a na obecních úřadech všech vesniček v okolí. Dokonce i Polsku - tam kde se mi podařilo se s nimi domluvit.

Na můjpsa jsem nekoukala od té doby co jsem se včera dozvěděla, že smrdím tak,že se za mě stydí moje dcery. Nezlob se na mě, ale na takovéhle úrovni diskutovat nehodlám. Jestli chceš tak jim to tam zkopíruj, ale já tam fakt nejdu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:03
- Nahlásit

Gerda
Tři kolezi nám byli právě odejiti,
hlavně že jsi nebyla odejita ty

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:30
- Nahlásit

Biluška

No nic kopírovat nebudu,mě čokl z útulku nevzal dráhu.
Proboha jak ti moh utýct,když vím,že vezu cizí zvíře ,tak to jistím uvázem v kufru,stopkou ...anebo ti "jako" frnkla fenka alias pes,kterýho nikdo nikde nikdy už nenajde.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:42
- Nahlásit

Alexa
mě ti napadlo jestli nemyslela ta dotyčná Kristýnu

v IPO ???? Na Kristýně je TART.A Grabštejňáci zajišťovali Kristýnu pouze materiálním zabezpečením....stany,makety,překážky...... a pronájem areálu koupaliště.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:43
- Nahlásit

dobrý den,co je nového?

<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání