| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:29
- Nahlásit
Neessi
Maj šikovný figuranty, Pružina teď našel ještě jednoho na střídačku + někdy figuruje sám. Tak to Bordžínce přečti, ať ví o co přišla, třeba si dá příště pozor
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:38
- Nahlásit
kachna_
už jsem jí to ukázala na webovkách
Co vona?Já jsem stará větef blbá,já si musím dát bacha-ona reagovala dobře,jenže já čuměla na její postroj a upravovala jí přezku,vodítko omotamé o pravou ruku,když v dáli zařval figurant.....a bylo to hned!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:39
- Nahlásit
http://www.sreality.cz/domy-a-vily-prodej-smrzice- 1976420238
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:41
- Nahlásit
http://www.sreality.cz/domy-a-vily-prodej-pteni-19 76475171
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:43
- Nahlásit
brezen2008
sim tě přestaň hledat baráky na spadnutí a běž oběhnout ty nájemníky-ty snad nečteš.co ti tu píšeme,bo co?Petro,zkus nás trochu vnímat,plís!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:48
- Nahlásit
http://www.sreality.cz/domy-a-vily-prodej-lukavice -1975290980
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 09:17
- Nahlásit
dobré jitro, omlouvám se za včerejší neúčast, ale z výpravy s nálezy za klientem jsme se vrátili v devět večer,
a nebyla nálada se zapojovat,
udělala se večeře, obstarali se psi, u jídla se trochu zapařil Gothic a odpadli jsem jak zdechliny.
Jinak my máme též roční výročí exitu Gerty z Golha, stáří a mozková mrtvice, prováděli jsme po neurologickém konzíliu euthanasii před rokem zrovna v tyto dny...tiše jsme si na ní vzpomněli cestou v autě, když jsme si pohledem na hodinky ozřejmili, že právě začínáte....
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 09:20 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
brezen2008
tohle mas zhruba dalsi milion aby se v tom dalo bydlet, podle tech fotek je to cely mokry a podle tvaru strechy to vypada i na to ze neni v poradku krov, byl bych hodne opatrnej nez bych neco takovyhlehokoupil.
To uz bych asi spis koupil pozemek s elektrikou a alespon studnou a na betonovou platformu si tam nechal postavit 2-3 stavebni bunky na ktery bych udelal sedlovou strechu a vnejsi tepelnou izolaci a mas nadhernej baracek za par korun (pokud ty bunky nebudes kupovat novy) jedna bunka ma podle typu 12-18m2
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 09:24
- Nahlásit
brezen2008prosímtě nic neřeš, jseš hrozně hodná a důvěřivá, nemáš schopnost předpovídat problémy, a tím pádem si nahráváš hajzlům na smeč.
ihned obejdi nájemníky, buď pokorná, omluv se, že jsi jim působila jakékoli trápení, je to komedie, ale hraješ o čas, tak hraj divadlo!!!!!
vysvětli jednoduše, že psi se množit nemůžou, že Sindy je vybraná na spodek, to slovo pochopěj, na termín kastrace se nechytěj, jsou to babičky,
že to malinký je stará nalezená čubička babička na dořžití, na to taky babičky zaberou, dej tam srdceryvný příběh, jak byla týraná,
a ten NO je zlatej a hodnej starej pán, že s ním cvičíš záchranařinu, že miluje lidi, žes netušila, že se budou bát, ale od teď už nikdy nebude v domě a kolem bez koše a vodítka,
a nabídni jim, když by to k tomu bylo, to poznáš podle nálady, že když jdeš ven nebo tak, že jim můžeš třeba i nakoupit, donýst těžký věci, něco udělat, když je blbý počasí a tak,
hraješ o sympatie lidí a o čas,
nech si to podepsat, že jim pes nevadí, doslova že ten černý NO, protože na tom se mádle točí,
ať s tím v pondělí můřžeš na tu poradnu a jdi tam s Brut!!!!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 09:26
- Nahlásit
brezen2008a jak píše Tchoř, takhle se to dá řešit taky, přes pozemek a buňky, pak tam můžeš mít psy jak chceš, i třeba malej plac na cvičení,...
hlavně musíš vyrazit z toho hajzla pořádný vodstupný
, právník ti řekne, kolik je přiměřený za opuštění toho tvýho bytu, ale 100K to nenní ani omylem, to je tak 4x víc!!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 09:32
- Nahlásit
brezen2008
!!!!!!!! nedávej teď ani omylem dastyho tomu tvými chlapovi do práce, i když očekávám, že to navrhne, že by to přineslo víc peněz a ještě odstranilo psa na noc a víkendy z domu,
protže takhle hubenej a v tý děsný mrazivý zimě by ti přestal chodit!!!!!
není na to vůbec zvyklej, nemá svaly, nemá sádlo, a má ty špatný klouby, kdyb bylo jaro, léto, neřekla bych ani slovo, bylo by to řešení,
ale te´d v lednu v mrazech by to psa zabilo!!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 10:35
- Nahlásit
bodre rano lite zumponorny,
hlasim zlepceni stavu (neni mi blivno..zatim.. i jsem trochu splaskla).. vyrazim nakoupit brambor a zeleninu.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:34 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
ha, tak jsem zpatky... byla to spanile-zbesila jizda... ciiiiii rvhp tasku a to hnet! ..no a tady nikdo nikdouci ..kampak ste se vy cerchmanti schovali?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:50
- Nahlásit
takže jsem to předala isdpchovi a ten mi v pondělí řekne co dál
za chvilku jdem lítat se psy za luckou,bez elis
co se týče té práce s dastym,otom jsem domluvila s jendou a nejdem do toho,jenda asi začíná chápat že moc nemá možností,jako má,jít k rodičům bydlet,ale že prej mě v tom nenechá,tak nevím.....
s tím barákem,to jsem zkusila tady i toho pána a skoro do puntíku jim nevadí ty holky,ale velekj dastík,když se zeotám na důvat,tak snad všichni jsou nahraný že takovej pes nepatří do garsonky,prostě se bojej jít se mnou a nic podepisovat nebudou a někteří ani nevotevíraj
no nic jdem lítat do mrazu,tady je zima jako velká afrika
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:53
- Nahlásit
Dobré téměř poledne
PetraK
tagže taky máte diplom ze mateřský školky jako já? Já mám na něm delfínka, že jsem jako uplavala velkou dráhu.
sem do školky nechodila ...ale mám stejnej diplom ze školy, z první třídy s delfínkem
Sem nešla spát, musela jsem s čokloidama a vyžehlit synkovi košili na dnešní ples , protože to moje tele si na ní vzpomnělo po půlnoci s tím, že si ráno na zápas všechno bere s sebou
Neessi
Když něco chceš,tak pro to něco dělej!
Kolikátá jsi byla?Druhá.Proč ne první?
Nemůžeš?Každý může,ale ne každý to někam dotáhne!
jo, tohle měla máma s tátou v pozdější době, ale já vyrůstala u babičky s dědou, kde fungovala ta první verze
březen
na inzeráty se vykašli.... teď nejsou nejdůležitější a až vyřídíme mádla, tak se bude teprve řešit bydlení. Rekreační objekty nikam neutečou, lidi je nejvíc kupujou před dovolenejma. Udělaj to, co ti radí Neessi... vem papír, tužku a s jasnou otázkou na své psy obejdi sousedy. Při té příležitosti alespoň zjistíš, jestli v noci, když nejsi doma štěkaj nebo ne...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:55
- Nahlásit
brezen2008
pisete to sama, pani
...spocital si že moc nemá možností ..takze mu nenalette na že prej mě v tom nenechá !!! at jde hezky zpatky k rodicum, dyk si probuuuch vzpomente na ty Vanoce!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:58
- Nahlásit
brezen2008
že prej mě v tom nenechá a jak Ti teď pomáhá ?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:58
- Nahlásit
StaHi
spocital si že moc nemá možností ..takze mu nenalette na že prej mě v tom nenechá !!! at jde hezky zpatky k rodicum, dyk si probuuuch vzpomente na ty Vanoce!
já si s ní o tom dnes popovídám, nebojte
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:59 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
brut
ja mam nekde (ze skoly..prvni stupen) 3 delfinkovy odznacky.. rat za 25, 50 a 75 uplavanejch metruch
ofsem muj nejhodnotnejsi sportovni uspech probeh v 7. tride. ziskala jsem diplom za 2. misto ve slalomu ..a to se mi prosim hnedle u prvni tycky odepla jedna lyze a ujela ..ustala jsem to, namlatily mi teda vsechny vostatni tycky, ale stalo to za to
že si ráno na zápas všechno bere s sebou
a nebylo to zehleni teda upa zbytecny?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:59
- Nahlásit
brezen2008
dej v baráku Dastymu koš... a měj ho na vodítku , v tu chvíli ti nikdo nebude moct říct, že není zabezpečenej a že se ho bojí. Nech všechno na pondělí na tu poradnu, zjistíme tam, co se dá v tomhle případě dělat. Nezapomeň si připravit všechny doklady ( smlouvy od bytu, mádlův dopis atd.).
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:04
- Nahlásit
StaHi
delfinkovy odznacky.. rat za 25, 50 a 75 uplavanejch metruch
hezkýýýý, já mám jen ten diplom, tenkrát se odznáčky nedávaly
7. tride. ziskala jsem diplom za 2. misto ve slalomu
super
Jinak jsem ráda, že je líp... ono to chce taky trochu pozitivního myšlení ... hned jak vyřešíme března, tak se pustíme do tebe, to by v tom byl čert, aby jsme problém nevyřešily
Jo a ta nabídka na setkání platí... pokud nebude ledofka, tak můžu dojet kamkoliv
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:07 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
brut
jezdivam do plzne, krzeva os a byt.. i do tesnyho okoli, krzeva mejdany.. se tra stavim jeste za ledofky ))
edit: tra 30.1. bych mela byt na Tocniku..snat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:11
- Nahlásit
StaHi
jůůůů, to klidně můžeš, budeš vítaná ... jezdíš vlakem nebo autobusem?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:13
- Nahlásit
StaHi
co se děje třicátýho na Točníku?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:15
- Nahlásit
brut
vetsinou vlakem.. deje se dvounarozeninovej mejdan (deep house.. hraji magors ..no jo, jsem magor oficialne )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:20
- Nahlásit
StaHi
deje se dvounarozeninovej mejdan
tak to jóó´... sem si říkala, že nevím o žádné akci v tu dobu
deep house.. hraji magors ..no jo, jsem magor oficialne )
ty hraješ nebo posloucháš? páč jestli jen posloucháš, tak magorem ( ofiko) nebudeš
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:23
- Nahlásit
brezen2008
hele,máte v baráku takovou tu "nástěnku",co se na ni vvyvěšují informace? Jestli jo,tak bych tam vyvěsila příběhy tvých psů.Jestli chceš,tak ti to sepíšu.A dala bych to pod velký název: Pomohla jsem zachránit několik němých tváří.Komu jste pomohli vy?
Třeba by se ty lidi snad trochu zastyděli.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:24
- Nahlásit
brut
posloucham (do hrani mne nikda nenavrtaj! hodlam si aspon neco uzivat jako konzument) ..a s tou oficialitou, jak se to vezme.. leta delam plakaty ..ted teda min, jsem jaxi nestihala..jsou na to nastesti i dalsi lidouchove.. ale ty moje jsou jasne nejhezcejsi .. a taky bar .-)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:32
- Nahlásit
čus čerchmantííí s cystama f koziskách a nafouklým břichem(mám vobojí )
proč píšete jak zbjesilý?????????
brezen2008
hele dyk si mi řikala,že Dasty chodí zásadně f košíku po baráku od tý doby co prudil poprvý?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:35
- Nahlásit
Neessi
tady máš aleks f plný kráse
alex
že je to náš Jarda s tim zakouslým psem cos sem dávala fčera?
|