| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:15
- Nahlásit
Neessi
a to jsi tam byla,když se "lovil"ten ovčoun s tou taškou?
Já jsem dřepěla hned za Honzou a nosila mu pívo!
to bylo loni to byla docela prča aspoň teda ze začátku, pak jsem běžela se koukat na poslušnost páč tam byla buď Veronika s Tarou nebo Tereza s Cidem a pak když jsem se vrátila tak už byl odloven. Byla jsem mezi publikem hned za Honzou. Jinak jsem tam pobíhala s ovčandou a malinou
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
Neessi
se hlavně neděs
mno, to je trochu problem ..uz teda radsi nebudu nic hledat na netu...
..puchyrky nemam, aspon zatim teda (vlastne 1 jsem mela v nosni dirce, je to tak 14 dni zpatky, furt je to trosicku videt.. ale taky to moh bejt bedar)
..vegos jsem..
..mozny otejkam furt vic (mozny se desim akurat.. uz se trochu moc pozoruju ted)
...muzu jit spat? a resit az zitra.. nebo teda spis v pondeli?
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
myslím si totéž co napsaly holky. Kdy¨by si byl jiste v kramflecích, tak za á nepřijde a za bé nebude plkat nesmysle. Staví, řekla bych, dost na písku. neboj se a bojuj!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:17
- Nahlásit
StaHi
pripada vam to jako alergie?
jo
Neessi
Když to přeženu"mám jednu nohu,ale soused je na tom hůř,páč nemá žádnou" -to není to správné pojetí života
jak většinou souhlasím, tak zrovna s touhle větou si dovolím nesouhlasit.... ono je to kus od kusu ( myslím člověka).... já občas tuhle větu v trošku upravené verzi používám, hlavně ve chvíli, kdy jsem tak na dně, že bych nejraději udělala krtka a už nikdy nevylezla.
Samozřejmě smích a radost ze života muší bejt, ale ona i ta odvrácená tvář se nějak musí zpracovat a každej na to jde jinak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:17
- Nahlásit
AlenaD
Tak mi to Rolfíku odpusť
klid paninko! Páč to byl pan čokl! tak ví! a není třeba aby něco odpouštěl
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:19
- Nahlásit
jablunka
Sváťa,sestřička moje nejmilejší,sluníčko,který nabíjelo dobrou náladou ostatní.
i za ní je dnešní večír
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:21
- Nahlásit
StaHi
...muzu jit spat? a resit az zitra.. nebo teda spis v pondeli?
pani a nechcete si pro svůj klid dojít na pohotovost?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:23
- Nahlásit
este uzliny mi natekly.. nahmatnu na krku 'boulicky'...
..takze, co ted?
jsem zblbla z plaseni.. na to vysetreni mam teda jit rovnou na GIT?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:25
- Nahlásit
PetraK
no dneska bych radsi ne, bo vlak tam jeste stihnu, ale zpatky uz ne.. navic posledne (jak vsechno ukazalo zdravyho cloveka- krevni testy, mocovy testy, sono) tam na mne koukali jak na hypochondra, co zdrzuje ..toz se tam moc nehrnu..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:28
- Nahlásit
StaHi
hele, nešil taky.... pokud ti bude hůř, tak se sbal a jeď zase k doktorovi... jinak to vydrí do pondělí... vyšetření na lepek může v nejhorším udělat i obvoďačka, ale lepší by byla ta gastro poradna. Bych řekla, že celkově máš obr problém, kterej by možná chtěl pár dní pobytu ve špitále....ale ne tam u vás, zřejmě tam máte stejný experty jak my tady.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:32 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
březen
v pondělí jdu jistojistě s tebou... koukám, že mádle straší a vůbec si nejní jistej v kramflecích... takže mu doneseme odpověď přímo od právníka, aby měl nad čím důmat a ty jsi získala trochu víc času
Navíc jsem zkontaktovala kamráda a ten mi říkal, že pokuď tě chce dostat tímhle způsobem z bytu, tak že nemá nárok... buď ať ti najde náhradní bydlení odpovídající kvality nebo ať zaplatí, aby jsi si mohla stejné bydlení najít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
krevni testy, mocovy testy, sono) tam na mne koukali jak na hypochondra, co zdrzuje
tak zatim vychazejte z tohodle, ale pak začněte fakt něco konat, přece esli máte voteklej pupek, či ¨jinou část těla, tak to musej vidět a dát nějak do souvislostí (doufám). tetkon byh hodně pila čistou vodu, a jedla takový nějaý dietní jídla - kdyby f tom byl lepek - můžete ttřebas brambory a zeleninu? Že byste si tudělala hromadu brkaše a dušený zeleniny na másle. Sem si tak myslela.
p:s. se mi to blbě zkopírovalo myslím tím abyste vycházela z toho,že ty testy ukazujou, že dobrý.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:44
- Nahlásit
StaHi
Jestli ti můžu něco radit, nic nikde nehledej, snaž se pokud možno nepozorovat, jináč zkonstatuješ že máš všechny choroby co existujou. Vím že je to asi těžký když je člověku blbě, určitě to nenechávej být a hlavně si najdi jinou doktorku, nebo jestli máš někde nějaký známý zkus to přes ně, ale rozhodně by to chtělo důkladný interní vyšetření protože normální to není.
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
můžete ttřebas brambory a zeleninu?
pokud se ptate, esli mi to chutna, tak jo. cim myslite, ze se zivim? )) a pokud se ptate, esli to smim, tak vim prt.
..nejblizsi pohotovost je v bene, zadny gastrointestinalni oddeleni tam neni (nasla jsem akurat gastroenterologie-??? tam taky muzu? ..no ty jsou tam kazdopado jen vod uterka do ctvrtka).. kam teda jit? na internu? ..dalsi moznost jsou Ricany, ale to uz je uplnej dum hruzy. slysela jsem priserny storky, mne tam teda akurat jednou sundavali sadru a rozrizli mi pri ty prilezitosti nohu ... do Prahy ted fakt nepojedu, jednak nevim kam a dvanak bych se nedostala zpatky uz vubec (taky bych dorazila po pulnoci)
uz mi z toho jde hlava kolem, pujdu spat (s mobilem u ruky..dyby jako zachranka byla treba), rano moudrejsi vecera...
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
Alexa
Byla jsem mezi publikem hned za Honzou
no tak to jsme si dejchaly na záda-jenže stejně nevím,která ty jsi-co takhle svoji fotku?bo ze psa na rukávu to nepoznám a těch malin tam bylo víc.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:45
- Nahlásit
StaHi
mně ještě napadá s tím otýkáním nějakej lymfatickej problém....
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:46
- Nahlásit
StaHi
Ty otoky jsou viditelný a nebo je to jenom tvůj subjektivní pocit?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:48
- Nahlásit
AlenaD
je to videt. minimalne ten brich je napadnej... ale zas na pohotovosti mne neznaji, takze nemaj s cim srovnavat..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:48
- Nahlásit
StaHi
gastrointestinalni oddeleni tam neni (nasla jsem akurat gastroenterologie-??? tam taky muzu? ..no ty jsou tam kazdopado jen vod uterka do ctvrtka)..
je to gastroenterologie ... a buď v klidu, když jsi vydržela do dneška, tak určitě vydržíš do rána a pak do pondělí.
Pokud by ti bylo hůř, tak jeď raději do Benešova, i když Praha by byla lepší... přeci jen těch možností tam je daleko víc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:50
- Nahlásit
StaHi
uz mi z toho jde hlava kolem, pujdu spat (s mobilem u ruky..dyby jako zachranka byla treba), rano moudrejsi vecera...
chjo, chtělo by to asi nějaký ucelený vyšetření (ale já tomu naprosto nerozumím ) který by ukázalo co je a co není. Moje teta měla po úmrtí jejího manžela naprosto příšerný problémy - žije v něměcku, dělali jí naprosto fšecko-asi i rozbor mazu na ušním bubínku. Nepřišli na nic. Nervy dokážou dělat hodně velký sviňárny. nejni to psycho-todle? psychosomatický? ¨Píšu to proto, abyste věděla, že i psychika dokáže udělat pěkný sviňárny a ve svý podstatě se tělu neděje nic.
|
mac1
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Prosím vás, nemůže jít někdo z Pražáků v pondělí do tý poradny s ní? abych to nemusel celé pročítat ( tedy ne, že by to bylo nudné čtení , ale kdo toho má tolik slabikovat ) , jde s ní někdo, resp. stojí o to ? Pokud zatím nikdo a pokud by o to stála, v pondělí kolem poledne bych mohla.
|
AlenaD
Člen |
- Nahlásit
StaHi
ale zas na pohotovosti mne neznaji, takze nemaj s cim srovnavat..
No to je právě ono, ale tvoje doktorka tě snad zná, tak by jí to mohlo být divný. Chtělo by to asi celkový vyšetření, ale jestli tam máte takový umělce jako u nás, tak by asi byla fakt lepší ta Praha.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:53
- Nahlásit
mac1
měla by tam s ní jít brut, nicméně - kdyby to šlo udělat tak, aby to nepůsobilo jako pojízdnej cirkus, když tam půjdete všechny, tak si v tomdle případku říkám, že víc uší víc slyší.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:53
- Nahlásit
PetraK
Jo, může to být ledacos, moje známá měla letitý problémy, bylo jí strašně zle že nemohla vůbec fungovat, na nic jí nepřišli, až když jí po letech vyndali nitroděložní tělísko, tak problémy zmizely jako zázrakem.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:55
- Nahlásit
brut
lymfatickej problém... ..hele uz sem fakt vydesena, mama odesla na raka v miznich uzlinach...
je to gastroenterologie ... a buď v klidu, když jsi vydržela do dneška, tak určitě vydržíš do rána a pak do pondělí.
dik. rano zavolam aspon ty svy obvodacce (ta ze mne musi byt nadsena, 2 vikendy po sobe otravuju ) , treba mi doporuci kam jit na to vysetreni (jako kde to ma nakou uroven) a napise mi zadanku, at tam na mne nekoukaj zas jak na hypochondra.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:56
- Nahlásit
brut
že bych nejraději udělala krtka a už nikdy nevylezla
ale na tohle má právo každý živočich,tak proč by se přesvědčoval,že je na tom někdo hůř. Já se spíš přikláním k filosofii Květy Fialové,která hlásá,že se čék musí naučit svoje choroby milovat,pak mu prý tolik neubližují
Vždycky to nejde hned-já osobně svý choroby a úrazy nenávidím,zalezu jak krtek,ale nakonec mne zvedne povinnost(nakrmit a obstarat zvířata....atd),ale nikdy mne nezvedne myšlenka na to,že je na tom někdo hůř,protože v tu chvíli je mi to ukradený.Asi se chovám jako zvířátko,vylížu si rány a zase jdu.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:58
- Nahlásit
PetraK
tak když jde brut, tak to stačí
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:58 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
AlenaD
no jo, ale co je to celkový vyšetření? (sorry za jalovy otazky, ale ja facht nefiim ) ted mi 2x za sebou delali kompletni rozbory krve, diabeticky testy, rakovinny markery, mocovy testy, sono bricha a ledvin. a vsechno v normalu co mi teda jeste chybi?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:03
- Nahlásit
se přiznám, že mě mé občasné choroby ( já tedy snad žádné vážné nemám) a úrazy nijak nezatěžují, holt se s nimi žít musí , a když někdy ( jako fakt málokdy, byla mi darována z tohoto úhlu pohledu skvělá povaha pro přežití ) se začíná hlásit depka , tak po chvilce si řeknu "co blbneš, vždyť máš kliku, máš 2 zdravé děti, 2 zdravé psy a to je strašně moc " a je to .
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:03
- Nahlásit
StaHi
vsechno v normalu co mi teda jeste chybi?
Nejsem doktor, to fakt nevím.... a jak to máš s tím čůráním? Už dobrý?
|