| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:39
- Nahlásit
StaHi
diky, diky!
není zač...asi se za tebou vypravím, aby jsi viděla živý důkaz a přestala blbnout .... jdi už spát a nech si zdát něco pěknýho, klidnýho a veselýho
PetraK
my budeme zítra cvičit poslušnost u koček a pak se budu trápit v Lucerně ( ale jen chvilku)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:40
- Nahlásit
StaHi
.. cernej buldocek je fuskovej uchylak
mno, máte jednoho ouchylu vedle druhýho, ne? co si pamatuju, tak kucí se brousej tak nějak navzájem
a tu krzeva psychiku..kterazto se od ty doby mnoho nezvedla
a to si nyní vytyčíme jako jasný cíl. Zvednout to! někdo zvedá ceny, někdo penis, my budem zvedat psychiku.
Pani uvědomte si, že se naprosto zbytečně štrézujete. I kdyby, I KDYBY!! to bylo tak jak si to malujete - proč si to kazit? dyš do pekla, tak na velmi krásným koni!! Jasný? Nicméně- na topení pod kotlem máte ešče kapek čas. Tetkon máte čoklidy, musíte se vo ně starat, takže! ZAPOMEŇTE NA CYSTY, HORMONÁLNÍ NEROVNOVÁCH, NAFOUKANOST a já nevim co ešče máte na skladě, a užívejte si to, že ste ešče za trest tady - páč von ten pobyt tady na tý zelenomodrý kouli, je fakt trest-možná ste v předchozím životě byla sobeckej chlap a todle máte za trest. Jasný?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:41
- Nahlásit
StaHi
TY VOLE, ŘEKNITE MI NĚKDO JAK TAKOVEJ VŮL JAKO STÁHI díky který jsem prodojila už několikero balení Pemprzek, může mít tak deprézivní uvažování. Sem myslela doteď...... že to je moje výsada
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:42
- Nahlásit
PetraK
a to si nyní vytyčíme jako jasný cíl.
sem zvědavá, která trpka s tím začne jako první....a že jich tu máme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:43
- Nahlásit
brut
a pak se budu trápit v Lucerně
udělaj z tebe karafijátovýho broučka a zavřou Tě do lampy?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:43
- Nahlásit
PetraK
ŘEKNITE MI NĚKDO JAK TAKOVEJ VŮL JAKO STÁHI díky který jsem prodojila už několikero balení Pemprzek, může mít tak deprézivní uvažování. Sem myslela doteď...... že to je moje výsada
jak vidíte, tak není... ona je to občas nutná obrana před světem a tu StaHi řádně využívá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:45
- Nahlásit
PetraK
broučka a zavřou Tě do lampy?
bych se tam nevešla... se mi mezi dvířkama vzpříčej berle a světýlko zhasne... bych byla pěkně blbej brouk ( ne brouček, protože ten je droboučký, miloučký, hezoučký )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:45
- Nahlásit
brut
.a že jich tu máme
majslite jako na to zvedání? Tak to teda nevim
ona je to občas nutná obrana před světem a tu StaHi řádně využívá
eee, todle neni vobrana před světem. Todle sou vnitřní strachy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:47
- Nahlásit
brut
ne brouček, protože ten je droboučký, miloučký, hezoučký
ste vyloženě naprosto blbá pani.
se mi mezi dvířkama vzpříčej berle
to je teda blbá situace, to je fakt, ale furt lepčí vzpříčený berle při fstupu do lampy, než vzpříčenej klíč při fstupu na WC, dyš máte srajdu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:49
- Nahlásit
PetraK
majslite jako na to zvedání? Tak to teda nevim
zvedání nééé, myslím na psaní a dělání dne hezčím
todle neni vobrana před světem. Todle sou vnitřní strachy
jo, jenže na venek stavěný vtip aby jí už nikdo neublížil
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:51
- Nahlásit
PetraK
ste vyloženě naprosto blbá pani.
to vím už od dětství ... sem prý spadla na hlavu, když jsem chtěla do "lasa" chytat prase
vzpříčený berle při fstupu do lampy, než vzpříčenej klíč při fstupu na WC, dyš máte srajdu.
no jo, ale jak pak mám svítit?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 00:10
- Nahlásit
PetraK
TY VOLE, ŘEKNITE MI NĚKDO JAK TAKOVEJ VŮL JAKO STÁHI..může mít tak deprézivní uvažování
vam to vysvetlim..jednim slovem. scete? (no to je fuk)
tr(u)pka
..jinak tady uz vubec nejsem a spim >.<
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 00:15
- Nahlásit
StaHi
vam to vysvetlim..jednim slovem. scete? (no to je fuk)
tr(u)pka
..jinak tady uz vubec nejsem a spim
nic nevidím, nic neslyším....ale je tu asi něco napsáno ... a spát... fofrem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 00:28
- Nahlásit
StaHi
..jinak tady uz vubec nejsem a spim
f tom přípatku ste somnabulík!! A neházejte to na toho chudáka chluapatýho jo?
jednim slovem.
"kurva" myslíte?nebo , že by to bylo houno?
brut
to vím už od dětství
tagže taky máte diplom ze mateřský školky jako já? Já mám na něm delfínka, že jsem jako uplavala velkou dráhu.
du taky spát, ale nejdříf musim ven s Ešuem a dopit tady tu láhev. O SAMOTĚ, dyš pohřep fšichni opustili
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:15
- Nahlásit
Alexa
než stihnu najít fotku tak jdeš chrnět to je těžký todle
To je těžký,to máš recht,když hledáš fotku tak dlouho.Jasně,že ta druhá je povědomá Ještě k té Kristýně-ty jsi tam byla taky když doběhl Eichler?Jak Honza bodoval?"Pes dobrý,psovod za doběhnutí prospěl ?Já tam s sebou čubinu neměla,ale Honza ji zná,takže když jsem řekla,že za rok jdeme do toho taky,tak si děla pr*el,že si pletu místo-že mám jezdit do Chuchle .Jo a na ten kontrolák že mi povolí kolo,abych aspoň dorazila včas ,než mi čuba figuranta vykoupe.
Odkud jsi?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:18
- Nahlásit
Hyena
děkuji
BRUT - taky děkuji
a díky všem
a všem přeji dobré ráno
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:36
- Nahlásit
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-praha-9-hrdlorezy-1976484264
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:36
- Nahlásit
brut
asi máš trošku jinou výchovu než já.... od malička jsem slyšela, že ten a ten je na tom hůř, tak ať se vzchopím , tkaže pro mně to je asi takové zaklínadlo
No to jsem měla určitě .Základní hesla byla:
Když něco chceš,tak pro to něco dělej!
Kolikátá jsi byla?Druhá.Proč ne první?
Nemůžeš?Každý může,ale ne každý to někam dotáhne! atd....atd takže jsem nikdy neměla příklad těch,kteří jsou na tom hůř,ale naopak těch,ktěří jsou na tom lépe.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:38
- Nahlásit
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-praha-5-slivenec-1976476885
a kde mi půjčí 300 000 ?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:41
- Nahlásit
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-praha-velka-chuchle-1976421757
ale ještě 500 000
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:42
- Nahlásit
brezen2008
četla jsi i tohle v tom inzerátu?
Zastavěná plocha 1 m2
Užitná plocha 1 m2
Plocha 1 m2!!!To je nějaká černá stavba asi! To by ta chata musela být jak kadibudka malá.To neřeš.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:45
- Nahlásit
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p ronajem-praha-seberov-seberov-1975746942
a co tohle?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:51
- Nahlásit
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-praha-vychod-sestajovice-1976476994
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:51
- Nahlásit
brezen2008
přestaň se babrat v těch inzerátech-teď musíš vyřešit tu výpověď a podat odvolání.A určitě bych obešla nájemníky a zeptala se jich na to,co říkal domácí-že si mu stěžují na Dastyho.Fakt bych to udělala ještě teď přes víkend,abys věděla,kolik partají si na tebe stěžovalo doopravdy,nebo jestli si to domácí vymyslel.Normálně vem papír-vytiskni si to na tiskárně-aby tam bylo vlevo jméno nájemníka ,pak stěžoval jsem si vlastníkovi domu na majitelku černého NO - ANo NE a podpis. jo a datum.
Ať máš něco v ruce,než půjdeš v pondělí na ten úřad.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 07:58
- Nahlásit
brezen2008
To poslední by chtělo vidět. V Hrnčířích jsou pole lesy louky, jezdí bus co dvacet minut, ale jestli je to naproti novejm baráků tak je to z bláta do bláta (horší než to máš to těžko bude), nepomůžeš si.
Poblíž je komerční zóna Čestlice dostupná i na kole. Je tam petcentrum, Makro, Hypernova atd. Jestli je 6000/měsíc hodně málo nevím, otázka je, jestli tě tam nechá bydlet.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:03
- Nahlásit
Neessi
stěžoval jsem si vlastníkovi domu na majitelku černého NO
A není lepší formulace na její psy? Já jen, že takhle by to šlo otočit, že na Dastyho sice ne, ale že ot bylo na Sindynu nebo Elišku.
Já bych spala. Máme jedno auto, o víkendu se bez něj do práce nedostanu a Michal jel s Cirem závodit. Tak jsem v práci, otevíráme až v devět a chce se mi spát
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:09
- Nahlásit
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-slany-1974894402
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:15
- Nahlásit
kachna_
A není lepší formulace na její psy?
asi jo
Michal jel s Cirem závodit
do Mělníka?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:16
- Nahlásit
Neessi
jj do Mělníka, on tam má domovskou organizaci
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 08:20
- Nahlásit
kachna_
jj do Mělníka
taky mi přišla pozvánka teprve před týdnem i na trenink před závodem).Jenže s tou mojí chromou pazourou můžu tak leda do....
|