| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:04
- Nahlásit
StaHi
co mi teda jeste chybi?
ucelený názor jednoho šikovného internisty,který bude mít všechna tvá vyšetření před sebou a dá to trochu dohromady s tvým klinickým obrazem.
A ty začni přemýšlet o svém způsobu života-o tom,co jíš a nejíš,o tom kolik hodin spíš,o tom,kolik máš denně pohybu na vzduchu,o zbytečných problémech,které řešíš a o tom,co ti leží na dně duše jako kámen.A teď koukej mazat spát,spánek posiluje.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Neessi
přikláním k filosofii Květy Fialové,která hlásá,že se čék musí naučit svoje choroby milovat,pak mu prý tolik neubližují
todle se mi moc líbí, snažím se to aplikovat, moc to nejde. Tak aspoň jako vona chodim co to dá. Furt chodim, na todle je dobrej ten čokl
StaHi
lymfatickej problém
nevim, ale myslim, že lymfatickej problém neznamená, že zejtra umřeš, ani to, že máš natuty raka. Lymfatický uzliny prostě třeba reagujou na něco co se jim f těle nelibí - esli se nepletu?????. Si myslim. Tak f klidu spi
|
mac1
Člen |
- Nahlásit
StaHi
a co psychika ? Nedělám si srandu, myslím tu otázku vážně .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:05
- Nahlásit
Neessi
StaHi
,co ti leží na dně duše jako kámen
tam to je a nikde jinde. StaHi - pani- musíte se hodit do klidu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:07
- Nahlásit
Neessi
ale nikdy mne nezvedne myšlenka na to,že je na tom někdo hůř,protože v tu chvíli je mi to ukradený.
asi máš trošku jinou výchovu než já.... od malička jsem slyšela, že ten a ten je na tom hůř, tak ať se vzchopím , tkaže pro mně to je asi takové zaklínadlo
StaHi
..hele uz sem fakt vydesena, mama odesla na raka v miznich uzlinach...
.. to je mi líto, ale zbytečně se neplaš
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
mac1
a co psychika ? Nedělám si srandu, myslím tu otázku vážně
sem jí to psala uš, je hrozně vyjančená. Je ve spirále
StaHi
hele pani, musíte se hodit do klidu. nebojte se, zejtra tady ešče budete. já to vim. řekla mi to sedlina ve vinný sklence vod rýnskýho vlašáku, nebo vlašskýho ryzlinku, já nevim. ALe co vim, ŽE SE MUSÍTE UKLIDNIT! HNED!
|
AlenaD
Člen |
- Nahlásit
StaHi
Ty návštěvy pohotovosti jsou naprd, chce to chodit k jednomu stálýmu doktorovi-internistovy a řešit to s ním.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:08
- Nahlásit
myslím, že uzliny můžou zduřet i při obyč infekci .....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:09
- Nahlásit
AlenaD
Ty návštěvy pohotovosti jsou naprd,
To jo, já jen chtěla, aby jí řekli-můžete klidně spát, příští rok si ešče Ty Vánočky užijete, dyš ste je leto pro----ala
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:09
- Nahlásit
mac1
určitě, moje holka trochu nastydne a nebo jí není dobře a uzliny jí otečou okamžitě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:10
- Nahlásit
A já jdu taky chrnět,bo mi z toho datlování vyroste puchejř na ukazováku a spotila se mi orthéza Fotky Alex se nočkám,tak ani nefim,jak vypadá,když mi funěla na záda......takže dobrou noc ,dámy žumpoidní (vlastně gaučák říká místo dobrou noc "nashledanou zítra ráno" )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:11
- Nahlásit
mac1
myslím, že uzliny můžou zduřet i při obyč infekci
No! přesně todle myslim!
StaHi
slyšíš to? Už Ti to řekli dva ¨žumpaři!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:11
- Nahlásit
PetraK
nejni to psycho-todle?
to je dost mozny..
..zadny telisko nemam, ani hormoni neberu.. ale vlastni hormoni mam uz delsi dobu (vod maminy smrti, tj. od r. 1996)rozhozeny, prave kvuliva psychice nejspis.. mela jsem mikrocysty v prsouch, 1 byla bolestiva, brala jsem na to nejaky kaktusovy kapky (ted si nevzpomenu na jmeno) a vit.E ..a srovnalo se to. posledni 3-4 roky dobry..
.. jdu si fakt lehnout a spat, bo nic jinyho mi ted neuklidni ani nahodou.. leda smotka dybych mela, ten by zabrat moh, ale nemam..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:12
- Nahlásit
StaHi
jak píše Neessi dobrej doktor, kterej na to půjde přes výsledky, srovnání a ještě si dokáže říct o víc.....
Navíc bych taky řekla, že máš někde v hlavince problém, který ti nedá spát... navíc pokud vím od kamarádek vegetariánek a veganek, tak mají často zažívací potíže a problémy s MS, kůží atd. Tak zkus zvážit i tenhle svůj postoj, jestli by jsi alespoň jednou týdně nebyla schopná jíst maso ( bílé, ryby)
|
AlenaD
Člen |
- Nahlásit
Jdu taky ležet ke knížce, mějte se.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Neessi
která ty jsi-co takhle svoji fotku?
tahle by ti mohla bejt povědomá
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:13
- Nahlásit
jo a curam normalne..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:14
- Nahlásit
mac1
vis, ja to tak puvodne taky mela.. nez mi rak pred ocima vybil rodinu.. ted se bojim..patologicky bojim
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Neessi
nashledanou zítra ráno"
to je hááskýý! Von je nakonec i žižkovnej!
StaHi
to je dost mozny..
tak prozatím, pro klid svý duše stav na tomhle. Tetě to taky pomohlo.
leda smotka dybych mela, ten by zabrat moh, ale nemam
a co tagle použít starý fusekle? To vyjde skorem nastejno!
|
AlenaD
Člen |
- Nahlásit
StaHi
To bude dobrý uvidíš! V pondělí nakráčej ke své lékařce ať tě pošle s výsledkama k internistovy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:17
- Nahlásit
Neessi
Fotky Alex se nočkám,tak ani nefim,jak vypadá,když mi funěla na záda......takže dobrou noc ,dámy
než stihnu najít fotku tak jdeš chrnět to je těžký todle
StaHi
ještě mě napadlo vitamíny a minerály ti asi dělali v té krvi co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
mela jsem mikrocysty v prsouch
hele- cysty f prsouch mám taky. Tudle jedna se dokonce při kontrole odmítla vokázat, tak mi dochtor vysvětlil, že prostě prsa si žijou svym vlastnim životem a cysty jakbysmet. prostě tam je , furt tam je a pak se fcucne. Místo ní, mám dvě jiný! Takže v podstatě množim . Takže prso-scysty neřeš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:19
- Nahlásit
Alexa
než stihnu najít fotku tak jdeš chrnět to je těžký todle
vona za to ale pani nemůže, páč jí ďobla moucha tsetse
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:19
- Nahlásit
ryby obcas jim, muzu vic..
kazdopadne diky za rady (este bych teda ocenila tip na dobryho internistu) a prominte, ze to tu zanasim svejma strachama a bolistkama ..vyvezu to..
..a uz fakt dobrou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:21
- Nahlásit
StaHi
vis, ja to tak puvodne taky mela.. nez mi rak pred ocima vybil rodinu.. ted se bojim..patologicky bojim
hele, tak to mám stejný, raka jsem měla taky, žiju, mám dvě děti a kdybych se měla hroutit, tak bych je nikdy neměla nebo je tu nechala nezaopatřený.... koukej se vzpamatovat a hodit do klidu. Fakt, tím, že se v tom babráš a točíš se na tom dokola, tak si akorát ubližuješ.... a to snad nechceš!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:22
- Nahlásit
PetraK
páč jí ďobla moucha tsetse
ahá tak to jí jedině omlouvá
nicméně jdu už také pinkat bych ráno vstala na cvičák dobrou s kým chcete
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:23
- Nahlásit
StaHi
prominte, ze to tu zanasim svejma strachama a bolistkama ..vyvezu to..
ježíš, ty jsi taky trubka... proč tu asi sme? Aby jsme si nejen poklábosily, zasmály se, ale i si pomohly, když je potřeba... tak se přestaň omlouvat a koukej v klidu chrnět.... dobrou,..... trupko
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:27
- Nahlásit
sakra tak este nevodejdu ..dycky zapomenu neco vodpovedit..
PetraK
a co tagle použít starý fusekle?
dik pani, ted mi drobet vodlehlo (i jistej kynologickej problem se tim vysvetluje.. cernej buldocek je fuskovej uchylak) ..ty cysty jsem resila pred lety, bo jedna fakt bolela (jasne, ze jsem se nebala cyst..to uz je vam myslim jasny)..ale vysvetlili mi je krzeva hormonalni nerovnovahu (a tu krzeva psychiku..kterazto se od ty doby mnoho nezvedla )
Alexa
vitamíny a minerály ti asi dělali v té krvi co?
delali, vsechno v norme. jenom draslik chybi.. a asi uz 3 dny dlabu supradyn.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:31
- Nahlásit
a jestee
brut
raka jsem měla taky, žiju
takovejch pribehu znam zatracene malo.. diky, diky!
trupkovatost mam taky dedicne (viz foto tata f trupce, jak jsem tu onda postla), s tim uz nadelam prt.. ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 23:33
- Nahlásit
StaHi
svejma strachama a bolistkama
dou do zadele Khón!!!
Alexa
nicméně jdu už také pinkat bych ráno vstala na cvičák dobrou s kým chcete
já nemusim fstávat, cvičák by byl až v neděli a to jsem nás odhlásila, páč je Ešus holoprtka a byla by mu při čekání Pepa Zíma. budem cvičit za barákem nechtivost, až vyleze Natálka, páč tý von je moc chtivej!
|