Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
To snad nejni tvůj problém,jak to modří poberou,nasraný bejt musej,to jako jo ,ale to je jejich boj a problém
Stojím rozkročená napůl mezi, vidím najednou i to dobrý, i to špatný.
Budu si ráda dělat prdel z bot kohokoliv, když to nebude ubližovat nevinnýmu.
Zeptám se jinak:
když by ten mikorazyl skončil tlakem zvnějšku, postarali byste se všichni účastníci toho konce o ty zvířata a jejich následovníky?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:00
- Nahlásit

Sali
je dobrý vědět, co na kterým poli je pod sněhem, neb ony to tam choděj vyhrabávat, a potkáš je na pláni snáz než v lese lesním řídkým.
to právě vím, na těch místech kam chodím. Jinam se moc neodvažuju a když už, tak jsou psi na úvazu. Jsou místa, kde vysoká opravdu nebývá a tam mám psy taky na volno ( okolo Berounky). Navíc balonky tahám všude s sebou a bohatě stačí říct "hele, co mám".... oba vědí, že tuhle větu říkám jen a jen při blbnutí s balonem a můžou se zbláznit radostí ( a okolí je jim šumák)

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:01
- Nahlásit

Gerda
spíš jen že ten taxikář fakt chvíli koukal přituple, než to chápnul )))

esli to nebyl můj ex..ale ten přituple kouká ted dost dlouho

AlenaD
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:04
- Nahlásit

brut
proudí, ale ne z Ruska nýbrž z Norska ...alespoň tak to vysvětlovali ve zprávách

Tak to je dobrá zpráva, uš jse se bála že nás chtějí nechat zmrznou. by jim to bylo podobný

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:05
- Nahlásit

Sali
Zeptám se jinak:
když by ten mikorazyl skončil tlakem zvnějšku, postarali byste se všichni účastníci toho konce o ty zvířata a jejich následovníky?

si myslím, že nikdo tady nechce, aby skončil. Mnohým vadí nekompetentnost některých kompetentních poradců, rádců; způsob Rudovo jednání a chování k druhým a pak ještě "pár" drobností

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:05
- Nahlásit

sarax
ale ten přituple kouká ted dost dlouho
Dobře mu tak, troubovi, teď musí bejt děsně naštvanej, jak pěkně ostrouhal )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:07
- Nahlásit

brut
sarax
fuj vy sprostandy

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:07
- Nahlásit

AlenaD
sme doma vymysleli systém, jak být na všech nezávislí, ale bohužel nám chybí finance na celkovou realizaci. Ale postupně snad bude i to ...

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:11
- Nahlásit

si myslím, že nikdo tady nechce, aby skončil. Mnohým vadí nekompetentnost některých kompetentních poradců, rádců; způsob Rudovo jednání a chování k druhým a pak ještě "pár" drobností
tak, to je přesný, to mě vadí taky, a z toho si hodlám dělat prdel taky,
myslím si, že zrovna Ruda je dost dobrej na to, aby tohle neměl zapotřebí,
že eště několik let bude sklízet ovoce svýho úsilí bejt rafinovanej a několika různejm skupinam lidí říkat věci tak, jak je ti lidi chtěli slyšet, aby zachovali přízeň, že ten systém rozděl a panuj totiž těžce nezvlád, a ne každej se tomu jen posměje...
natáh si VIP, co se jich pak horkotěžko zbavoval za pomoci nových VIP, co pak skončili stejně...a mezi frakcema rozdával data o druhých a data takový, že vykroutit se z toho pak ani nešlo, a to vše nevím proč dělal, ale neměl toho zapotřebí, a te´=d si to zaplatí, voly z lidí beztrestně nemůže dělat nikdo
Nicméně korekci nechci nikdy dělat takovou, aby se to promítlo na tom mikroazylu jako takovým, ten za to nemůže.
Korekci ráda udělám v tom světě virtuálním, ale nikdy ne tak, aby došáhla do reálu.

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:14
- Nahlásit

brut
sme doma vymysleli systém, jak být na všech nezávislí, ale bohužel nám chybí finance na celkovou realizaci. Ale postupně snad bude i to
taky ccheš dělat tepelný čerpadlo? a ten pasivní/aktivní dům?

Walda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

úpa příííšernej klobrc

Ten je určenej k ožužlávání psama. Stejně jako ty brelje, skrz který už není vůbec nic vidět.

kachna_
Člen
- Nahlásit

brut
sme doma vymysleli systém, jak být na všech nezávislí
hodně dejchat a zvát příbuzné s vysokou teplotou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:15
- Nahlásit

Gerda
klepal na sklo zoupkama.

a votevřel mu něgdo?

janika
Musíš mít v žilách modrou krev

Modrou kref mám! Po dědovi jsem komtesa! Nevadí, že ta kref je ruská?

Ad ta registrace - tak podle toho co píšete na to kašlu, sice asi občas přijdu o dobrou zábavu, ale co už. Zas se nevytočím a nebudu se muset pálit, nebo splachovat

StaHi
nemuzes se tam registrovat, dyks mu slibila, ze nebudes!

a jo to je pravda! a sliby se maj plnit vo Vánocích, takže ešče sou skorem vánoce /PRO MĚ!!!/, tak tam teda nepolezu, dyš sem to slíbila, ale občas sem prostě zvědavost sama

jo a v ŽOLOO nás nejvíc berou ty lachtaní a vydrýskové.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:18
- Nahlásit

sarax
Biluška
Já mám ban na ipinu, heč
nechtěj vědět co sem četla

JÁÁ TAKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, JÁ TAKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, a poflusla jsem si díky tomu monitór

AlenaD
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:18
- Nahlásit

brut
sme doma vymysleli systém, jak být na všech nezávislí, ale bohužel nám chybí finance na celkovou realizaci. Ale postupně snad bude i to ...

Jo, taky něco zvažuju, ale bohužel je to o těch penězích....

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:20
- Nahlásit

Sali
Ne. Jsou to Rudovi psi. Může chodit do práce jako kdokoliv z nás a živit si je.
Postará se někdo o moje když se rozhodnu to zabalit? Postará se někdo třebas o psy pana argoska? Nebo o psy Ebony? Nepostará. Holt jsme si jich pořídili moc tak nesem zodpovědnost ať se děje co se děje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:22
- Nahlásit

Sali
Stojím rozkročená napůl mezi, vidím najednou i to dobrý, i to špatný.
Budu si ráda dělat prdel z bot kohokoliv, když to nebude ubližovat nevinnýmu

podívej,ty neneseš zodpovědnost za něčí pocity at libé či nelibé,pokud máš problém být tady s náma v žumpě,máš možnost tu nebýt..a modří se zas odnaserou a fšecko bude faaajn..
Zeptám se jinak:

ty vado,že by krapet citovýho vydíráníčka?? to zabírá,většinou teda..
tak za prvé,já a spol. jsme skutečně malí páni abychom zapříčinili to co píšeš,navíc se možná budeš divit,ale konec mikroazylu není naším cílem.,ani se o to nikde jinde nesnažíme krom vysírání na neuvěřitelně stupidní reakce fanynek vobčas.Prostě jak se do lesa volá...jak už řikal chvdí blahé paměti. A neházej na nás odpovědnost za zvířata co si někdo dobrovolně nabere nebo by nabral..nakonec dyk ho to živí,akorát se vo tom nemluví.Co spousta těch vostatních co pozdechaj z nejrůznějších důvodů v nejrůznějších zařízeních? Ty ti nevaděj?Vždyt tím jsme vinni taky vlastně my všichni.Máme si je nabrat domů všechny? Máš představu co jich je??
Ty víš moc dobře co nás sere,tak nedělej,že ne.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Sali
taky ccheš dělat tepelný čerpadlo? a ten pasivní/aktivní dům?
tepelný čerpadlo, sluneční kolektory, kotel na tuhá paliva nebo sporák na tuhá paliva, navíc kamna s rozvodem do stávajících radiátorů. Dozateplení baráku včetně výměny oken a předokenních žaluzií
Myslím, že yb jsme měli být pak dostatečně soběstační, jenže zatím nejsou peníze na celý tenhle systém a tak musíme postupně

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:26
- Nahlásit

Gerda
Takže to, že v každém muži je skryto malé dítě, je pravdivý, bo až chlap třá vyhoří jako manžel, může se z něj hnet stát kutil či modelář....

pani sem věděla, že ste chytrá, ale že ste až tagle moc chytrá, to sem netušila!!

Walda

pane to je hááásky, ale neměl byste chodit na to molo se psem, páč von vám pak veme všecky slávu , kdybyste tam byl sám, měl byste víc šancí na úspěch

AlenaD
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:27
- Nahlásit

Sali
myslím si, že zrovna Ruda je dost dobrej na to, aby tohle neměl zapotřebí,

Jak je vidět asi to zapotřebí má, není normální se obklopit takovejma putánama a tvářit se jako ředitel zeměkoule. Si asi myslí že si z něj sednu na pr**l. Na co si to hraje?

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
viz výše, myslím si, že zrovna Ruda je dost dobrej na to, aby tohle neměl zapotřebí,
že eště několik let bude sklízet ovoce svýho úsilí bejt rafinovanej a několika různejm skupinam lidí říkat věci tak, jak je ti lidi chtěli slyšet, aby zachovali přízeň, že ten systém rozděl a panuj totiž těžce nezvlád, a ne každej se tomu jen posměje...
natáh si VIP, co se jich pak horkotěžko zbavoval za pomoci nových VIP, co pak skončili stejně...a mezi frakcema rozdával data o druhých a data takový, že vykroutit se z toho pak ani nešlo, a to vše nevím proč dělal, ale neměl toho zapotřebí, a te´=d si to zaplatí, voly z lidí beztrestně nemůže dělat nikdo
Nicméně korekci nechci nikdy dělat takovou, aby se to promítlo na tom mikroazylu jako takovým, ten za to nemůže.
Korekci ráda udělám v tom světě virtuálním, ale nikdy ne tak, aby došáhla do reálu.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:28
- Nahlásit

kachna_
hodně dejchat a zvát příbuzné s vysokou teplotou?
spíš návštěvy než těch pár příbuzných co nám zbývají

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:28
- Nahlásit

Gerda
dik za adres, uz jsem si to nasla v mape (tagem bych nejela, na to sem moc lakoma). ze dorazim je ale vazne nejisty, jednak nevim esi pojedou vlaci a pak mam hroznyho behani po uradech a shaneni vanocnich daru (PetraK ) ..tze se da cekat, ze az to vsechno vobehnu, budu mit dost a taky se mi nechce nechavat tu psaky dlouho vopusteny.. spis to vypada, ze nedorazim, ale mikra sance tu je.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:31
- Nahlásit

tak venku sice mrzne,ale je krásně

Triniti
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:32
- Nahlásit

Ahoj lidi,

copa se tu děje? Něgdo nemá rát šmouly? Sám velký de do důchodu, nebo co? A jakap se máte? Ste taky tak tlustí jako já a srny?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:33
- Nahlásit

Triniti
Ste taky tak tlustí jako já a srny?
Já jo, já už nedopnu ani tepláky . Eště, že je po Vánocích

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:33
- Nahlásit

Biluška
tak to nemyslím, to je ten černobíllý pohled, co proti němu bojuju všude.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:34
- Nahlásit

StaHi
a shaneni vanocnich daru (PetraK )

taky asi někde něco slíbila.............

Triniti
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:35
- Nahlásit

Biluška
Eště, že je po Vánocích

Je to na sfiňu jak ten čas letí. Já neš stačím zhubnout, tak sou další vánoce.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:37
- Nahlásit

PetraK
no hlavne sobe jsem to slibila.. nechala jsem dary na posledni chvili a 22. a 23. 12. jsem doslova pro.rala

<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání