| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:16
- Nahlásit
Biluška
Nebo by mohli jít lesem, to mají jenom dvanáct přes lesy a louky
vod čeho máš debila Gozéru???? Sánky snat doma máte..
brut
huš sem vám to do Práglu poslala
a to sem tě měla za kamarátku
du ven,furt nepište!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:17
- Nahlásit
Sali
větší potíže mají samci, co se neustále vzrušují a dráždí si penis,
tak to jsme zaplaťnadbůch výjimka, páč Ešus je tip co ho rozruší i pampeliška na louce, jak já říkám a fakt nepřeháním a zatím (a doufám, že to tak i zvostane) je to bez problémů.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
du ven,furt nepište!!!!
máte ten louch?
brut
třeba těch dvanáct kiláků... si myslím, že Bilu psala, jak holky vystoupily někde o kousek jinde a šly pěšky, aby si mohly popovídat...
no jo, jéénže to bylo v létě, to se jim to povídalo, když nehrozilo, že je zahází rolba při odhrabávání sněhu ze silnice. Depak, já bych je poslala tim lesem se zastávkou pro ty jahody. až dorazej, tak si na oslavu můžou špuntnout žampuňský a dát si k tomu ty jahody.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:19
- Nahlásit
Sali
hlavně ten pes už tím, že je to pes, poměrně malej, chlupatej na pindíku a tak, tak bude mít to, co píše kolegyně Radotínská, chronický zánět předkožky a sliznice žaludu, a to je zdroj infekce, zvl.když je tam ta širší trubice, jak přesně by tro souviselo s kastrací, netuším, větší potíže mají samci, co se neustále vzrušují a dráždí si penis, přes mikrotraumata...ale zas si to aspoň vylížou, možná je tohleto to, co psovi chybí...
to klidně může být
janika
ten hypermangan zabírá docela rychle, používám ho občas u Bruta ( po Aluščině hárání se mu vždycky objeví drobný zánět)..... hodně naředit, do stříkačky, zasunout na kraj, vstříknout a promasírovat. Dělám 2x denně a po třech dnech je v pořádku, u vás to možná bude chtít o pár dní dýl
Nevšimla jsi si, jestli se mu na konci neobjevuje kapička? To je jeden z příznaků
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:21
- Nahlásit
brut
autobus nejede?
Jede . Autobus sem jezdí každý úterý a duben
davidkova renata
vod čeho máš debila Gozéru???? Sánky snat doma máte..
Sáňky máme. Gozéru taky máme. Ale od jisté doby jsou sáňky a Gozéra nekompatibilní Si nečetla jak mě vyšplouchla když jsem ji vzala na kanisku, že jako povozíme mentoše?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
nevím a je mi to srdečně jedno.
Ten správnej Vopic prostě nebudu.
ad srnky a banány:
to ta kráááva bezbřehá jako netuší, že v jakýkoli zimě stačí, aby i event."tlustou" tedy zřejmě březí srnu, relativně prochladlou a pořádně nenažranou, neb ve vegetačním útlumu není moc čeho výživnýho se dosyta nažrat,
prohnal sytej nabušenej vyhřátej pes, co jí dá až kilák cvalem, pak to spokojeně votočí a vykluše se k psovodovi, a zas zamířej domů, do tepla, k sytýmu žrádlu a regeneraci sil v teple,
a zatímco ten pes je fpoho,
tak ta srba uštvaná hyperventilzující v tom mrazivým vzduchu a zalehlá v tom chladu může bez problémů dostat až zápal plic, a kdyýž bude štvaná opravdu přes míru, při přetížení levýho srdce skončí jak ten běžěc z Marathonu, že sklesne v plicním otoku a dodejchá....
Na honiče se používají nízký psi, co neběhaj moc rychle, a štvou systematicky, s myslivcem, co to pak zakončí...krom toho honitby jsou pronajímaný a ta zvěž není bezprizorná, ale majetkem sdružení, čili taková kráááva ješět působí škodu dalším osobám na jejich majetku...
Nevím, ale pustit te´dka v tomhle počasí třeba dobrmany, aby si propádili les a rozhejbali do útěku přitom všechno, co potkaj, si teda nedovolím ani omylem, to je plánovaná vražda vysoký, co není zrovna v super kondičce. Krom toho nejsem od toho, abych si hrála na přírodní výběr na cizím území na cizích zvířatech.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
a to sem tě měla za kamarátku
du ven,furt nepište!!!!
to stále trvá, ale pochop, že tobě se na rozdíl ode mně blbě nechodí, takže ten přísun musím trochu odsunout
Kam ven? Než přijdeš, tak určitě padat nezačne
PetraK
Depak, já bych je poslala tim lesem se zastávkou pro ty jahody. až dorazej, tak si na oslavu můžou špuntnout žampuňský a dát si k tomu ty jahody.
holky si můžou špuntnout šampáňo? Nevím, jestli by byla Bilu nadšená a hlavně třeba vůbec žádný nemá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:22
- Nahlásit
Biluška
že jako povozíme mentoše?
vaše děti nejsou mentoši,taxe nevymlouvejte
kde ste to psala?????????????????????????
P.S. louch mám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:28
- Nahlásit
isdpch
Prostě takovej kabaret u dobrý pohody ...
já se snad zaregistruju, to vypadá jako dobrý antideprezívum
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:29
- Nahlásit
Biluška
Jede . Autobus sem jezdí každý úterý a duben
tak do úterý nebo do dubna vydrží ve škole... to je toho
Sali
Nevím, ale pustit te´dka v tomhle počasí třeba dobrmany, aby si propádili les a rozhejbali do útěku přitom všechno, co potkaj, si teda nedovolím ani omylem, to je plánovaná vražda vysoký, co není zrovna v super kondičce. Krom toho nejsem od toho, abych si hrála na přírodní výběr na cizím území na cizích zvířatech.
já to taky četla, ale odmítám se zapojovat.... když se kouknu, tak těch krav je tam daleko víc a hřejou se krásně na výsluní blbosti. Však si každej soudnej člověk o nich obrázek udělá... včetně toho, jak na jednu stranu radí a na druhou si na ten samý problém se svým čokloidem stěžují o kousek vedle
V tomhle počasí pouštím psy navolno jen tam, kde vím, že žádná vysoká není. I v chatě si dávám pozor a chodím jen do míst, kde je výskyt vysoké nepravděpodobný. Tam kde se nějakým způsobem doýkáme vyšlapaných cestiček nebo míst s výskytem byť pravděpodobným, jsou psi na úvazu a maj smolíčka pacholíčka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:30
- Nahlásit
Sali
Nechci s tebou polemizovat, vím, že v zásadě máš pravdu, ale tak nějak mám pořád před očima scénku z loňský zimy (pravda, sněhu bylo pomálu) jak mi zdrhla Gozéra, málem se uštvala a srnky s úsměvem proklusali kolem nás
Gozu fakt měla nějaký kolaps, ležela na zemi a nedokázala se ani postavit, domů jsem ji poponášela
davidkova renata
Jak to, že nejsou moji haranti mentoši? To jsou ti nejmentošovější mentoši co znám a to jich znám hodně . Je to v tématu šoltyje a golije, tak se tam koukni
isdpch
taky sem se chovala slušně, jenom jednou jsem se zeptala estli jako už skončilo to léto. Tuším v listopadu. Od tý doby jsem zabanovaná jakože trvale a furt . Asi to mám zato, že sem četla bezcelér . A to chudáček ještě ani neví,že jsem požádala plemennou knihu, aby mi zjistili odkud vlastně pocházel ten Zuno, že to nebylo z Grabštejna už vím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:31
- Nahlásit
PetraK
jak pro koho... já většinou soptím vzteky nad lidskou omezeností a blbostí spojenou s vlastnictvím zvířat neb tahle sqadra by měla mít jen a jen plyšáky a ne živé tvory
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:33
- Nahlásit
isdpch
ale vofafrně,vofafrně a v množství menším než malé, jak to začneš brát vážně prdne ti céfka
Já to mám rozložený......gdyž sem hóóóóódně nasratá,taxe tam do donasrat,nebo pobavit a gdyž mám nepřiměřeně dobrou náladu,vímže buď umřu smíchy,nebo se zdravje naseru.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
isdpch
ahoj, já sem asi slepá, ale kde si o tomhle povídaj, jako v kterým tématu? To jaksi nemůžu najít
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
isdpch
jdu ti zavolat, páč ti k tomu musím něco říct a nemůžu to udělat tady,aby štábním neprdla céfka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ve srnkách
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:34
- Nahlásit
isdpch
Tak zrada, nezavolám ti, páč nemůžu najít číslo. Je v tom sežraným mobilu Písni mi číslo, plís.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:37
- Nahlásit
janika
peníze
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Dobré ráno blbounci Sem se dnes zdržela na chodbě s přecedou drušstva, aby mi řekl, že se do OV asi vůbec převádět nebude, bo na to šickni v domě prděj. Takže potřebuju nehypotečnmí půlmegáč. Zatim je mu ale jedno, kdy to zaplatim. Takže eště nic platit nebudu. A pak sem mu ukázala, jak nám praskaj dveře od balgonu, pak mi on zase řek, že jediný dva balgony, co v baráku padaj, sou u mámy a u mě.
Zima už je taková divná, navlhlá a to je špatně. Jak to neni holomrás/suchomrás, tak to taky nechci.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
janika
Takový seznam je všem jasný, ten se nemusí sepisovat. Tvoří ho slova
"dar", "poslat", "koupit", "sbalit","přijet","okamžitě"
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:44
- Nahlásit
zdrhla Gozéra, málem se uštvala a srnky s úsměvem proklusali kolem nás
Biluška
tak to byla ta situace špičkových srn a netrénovanýho psa....ale není to pravidlo, a když se to snate a skončí to takhle, je to super, že to tak dopadlo...
U nás za vesnicí lehaj dvě slušně vykrmený a slušně oražený srny,
(byly tři, ale jedna z nich se furt courala po silnici, já o ní věděla, tak jsem se jí vždy vyhnula, jezdím tam kvůli nim krokem , ale ten den auťák kus za náma to nevěděl a sundal jí a čumák svýho auta taky)
a ty srny jsou trénovaný místníma venčičema, co jim to fakt honí, takže maj vymakaný setřásací kolečko echtostružinovýmtrním. Zalehly tedy jednu v sobotu vedle cesty a čekaly na oběť. Oběti byli dvě, Kira s Kobrou, neb když klusaly po cestě kolem, srny vstaly a ladně přeskočily první slot trniště, dobřice se neovládly a zahučely za nima do těch ostružin tak, že tam nechali košíky, vypletly se až po pár vteřinách, a ty sfině na ně čekaly na táhlým svahu směr 50m další trniště, kam srdíčková Kira skutečně doběhla a zopakovala si držkopád. Kobra se ochotně dala přivolat hned, Kira přišla z masakru č. 2, já šla lovit koše, a následně se šlo do ZOO na ovladatelnost kolem klidový vychechtaný vysoký.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:44
- Nahlásit
brezen2008
hele já sem fakt blbá dneska nebo co
dej mi sem odkaz, nemůžu to zaboha najít
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:45
- Nahlásit
Buďte rádi, že k tomu nevystavujete králíky. Začínám přehodnocovat negativní názor na Cirovu systematickou likvidaci mojí zvěře.
Králíky mi zařadili pod špatné plemeno a ještě kvůli změně budu muset navíc vypláznout 210 Káčé za to, aby jsme dostali 10 bodů do nějaké idiotské soutěže (fakt se těšim až dospěju do vývojového stádia, kdy mi soutěže budou naprosto šumafuk, bohužel zatím mám jakýsi trapný pocit zodpovědnosti vůči spolusoutěžícím)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:46
- Nahlásit
PetraK
zaregistruj, ale mám obavu, že při prvním svém komentáři budeš obviněna, že jsi přišla z CZ psa a proto dostaneš trvalý
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:46
- Nahlásit
Gerda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:47
- Nahlásit
isdpch
tak teď nevim esli bych si stihla tu registraci vůbec užít, páč jsem rychlestartovací
Ad ty ´povolený slova, co takhle vytvořit SLOVNÍK OMEZENÝCH SLOV, to by mohlo štymovat, ne?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:48
- Nahlásit
brut
Nevím, jestli by byla Bilu nadšená a hlavně třeba vůbec žádný nemá
Anebo má a syslí ho pro sebe, to by bylo ještě horší !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:48
- Nahlásit
Alexa
to se jako rozlišuje odkud kdo přišel? takže jako zbytečná práce? Tu já nerada.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:54
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
máš to v SZ
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:55
- Nahlásit
PetraK
to se jako rozlišuje odkud kdo přišel?
Instinktivně , promazáváním se drží počet mých příspěvků na počtu: 1, ostatní byly přes poměrnou nestrannost odstraněny.
|