Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 10:56
- Nahlásit

janika
hoj pani, vubec nejsem zadnej odbornik, ale prijde mi, ze ten odber jehlou bude pro psaka daleko snesitelnejsi nez cevkovani.. kazdopadne to bude rychlejsi, ne?

PetraK
nemuzes se tam registrovat, dyks mu slibila, ze nebudes!

k tomu seznamu povolenych slov - ja sem dal! nerikam vubec nic ..nahlizim uz pres dva roky zcela bez ..a to jsem prisla z cz-psa (navic z hodne zavadnyho tematu "artemis vs trotelchen" ci tak nejak) a jsem tam pod stejnym nickem jako tady

jinak zdravim zumpu!

Gerda
Člen
- Nahlásit

isdpch
Mám doma čerstvej hypermangán, měla ho maryje na ty nohy, přinesu ti ho zítra k breberce, jo?

Sali
prostě nám padaj balgony, na tom nic není, buchne to ze sedmýho a devátýho patra, zabije to pár lidí, ale jinak se nic neděje. Strašně se těšim na novou postýlku, hned už v bytě budu spát. Maryje se vejde pod postel, což je fajn, potřebuje jen 18 cm na průlez a 25 cm na výšku na spaní. Může tam s ní spát i bobulka, ta potřebuje na protažení eště míň. Pošli belgána, budou mě vyhřejvat zespoda. Až pošle nemethová Hajana, bude vyhřejvat shora, nebo zleva od zdi.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Sali
tak to byla ta situace špičkových srn a netrénovanýho psa..
No nevím, Gozi zas až takový gaučák není Ty srny z ní normálně měli prdel a tahali ji po lese až padla Pak se jí vysmáli a šli dál

kachna_
Tak je vystavuj jako to plemeno, pod kterým jsou zapsaný, ne? Králík jako králík

Meta
Člen
- Nahlásit

se šlo do ZOO na ovladatelnost kolem klidový vychechtaný vysoký
to sem blázen, že u někoho to funguje. Náš pes v ZOO zvířata prostě NEVIDÍ! Je zcela fascinován každičkým patníkem, každičkým rohem ohrady, čte, čte a čte všechny psí vzkazy, takže rypák od země vůbec nezvedne

Alexa
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
URL

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 10:57
- Nahlásit

PetraK
co takhle vytvořit SLOVNÍK OMEZENÝCH SLOV
Anebo zkratky! Když budem používat zkratky, můžem si i navzájem diktovat a stihnem to psát!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 10:58
- Nahlásit

PetraK
to se jako rozlišuje odkud kdo přišel? takže jako zbytečná práce? Tu já nerada.
no samozřejmě... občas sice štábní tápou, ale jen chvíli

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:00
- Nahlásit

Meta
to sem blázen, že u někoho to funguje. Náš pes v ZOO zvířata prostě NEVIDÍ!
Maryje musí vidět, nejvíc jí bavčej antilopky a ptáčci. Dycky jí posadim přet výběch, řeknu "Maryje, tohle je sova. To je noční ptáček, takže buď ráda, že ho vidíš teď a tady, bo večer do lesa nechodíme. Bestak bys ho tam neviděla." No a u každýho zvířátka jí řeknu, co to je a co dělá, jen k tygrovi jít nechce, minule ho tam skupina rozdováděla, až se docela nasral a klepal na sklo zoupkama.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:01
- Nahlásit

Biluška
Je to to samý jako přihlásit kolii mezi šeltie. Jenže já u posuzování nebudu a de facto je posuzovatel oprávněn mi ty králíky vyhodit, takže to možná dopadne tak, že zaplatim poplatky+210 Káčé a králíci dostanou "neklasifikován, vysoká hmotnost".
A kam já pak můžu jít se snahou udržet normální tlak? Do kečenegy

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:02
- Nahlásit

Alexa
háže to na registrační vstup, takhle to fakt nefunguje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:04
- Nahlásit

janika
Mně fungoval můj bez problémů

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:05
- Nahlásit

Gerda
s prvnim bulikem jsme chodili programove na tygra bengalskyho, aby vedel, jak bude vypadat nas kocour az vyroste a zbytecne si na nej nedovoloval

brezen2008
Člen
- Nahlásit

taka já jdu na hodku ven

Gerda
Člen
- Nahlásit

janika
To jste si žádali o znovuzapojení???
ne, funguje mi to normálně, bez problémů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:07
- Nahlásit

kachna_
To je snad chyba pořadatele, že je dá jinam než patří, ne? Tak co se s tím vzrušuješ? Omlať to pořadateli o hlavu a hotovo

Gerda
Pumičce se mooooc líbí bobři. Chtěla taky plavat s nima a děsně jim záviděla klacek co plaval v bazénu .
V Olomouci má jednoho opičáka, se kterým se navzájem nenávidí. Chodíme tam docela často, ten opičák nás už pozná a jak vidí Pumu tak je nepříčetnej. Ona taky. Chvíli si vzájemně nadávají a pak ji odtáhnu pryč
Lilátko miluje surikaty, v Brně stála před jejich výběhem asi hodinu a nemohli jsme ji dostat pryč . Nějaké dítě se ji snažilo odstrčit, aby se mohlo taky koukat. Tatínek okamžitě výchovně zasáhl (byl to náš člověk, asi chodí tajně na cz-psa ) a pravil "Petře, nech toho pejska, vidíš, že se kouká na ty zvířátka"

jablunka
Člen
- Nahlásit

janika
To jste si žádali o znovuzapojení???
Já sem se normoš přihlásila pot starým.........teda pot staronovým,páč na starej mi hodil přet třema měsícema dvoutejdení BAN a eště furt nejde.

StaHi
Člen
- Nahlásit

janika
co se divis? dostalas prece banana na tejden a vis, ze na vlcarech maj vecny leto..

Janiii
Člen
- Nahlásit

s prvnim bulikem jsme chodili programove na tygra bengalskyho, aby vedel, jak bude vypadat nas kocour az vyroste a zbytecne si na nej nedovoloval

na naši berňuli prachsprostě číhal a vystartoval dvakrát tygr v ZOO ve Dvoře Králové - zarazil se vždycky až o to sklo - Berni to nechalo klidnou, zato jedna maminka s dítětem frčela od toho výběhu jak bodnutá včelou - lekla se teda pekelně ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:10
- Nahlásit

StaHi
aby vedel, jak bude vypadat nas kocour az vyroste a zbytecne si na nej nedovoloval
Ste uvědomělá a to je dobře. Pani, víte, co mě jen tak napadlo? Nechcete jít na diagnostiku k naší mistrový? Napadlo mě to proto, že vona taky nepapká masáko, ale dohání to nějakejma bylinama, aby měla dostatek vitamínů a toho fšeho, co se z masa získává. Třá by vám mohla něco míchnout, abyste nebyla furt taková nafoukaná.....

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:11
- Nahlásit

."tlustou" tedy zřejmě březí srnu v tuto dobu probíhá u srny tzv. utajená březost, vajíčko se nevyvíjí ( chytrá příroda ) , takže to na srně není poznat, když je tlustá, tak je prostě tlustá . Ten Arthronis fakt nikdo neznáte ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:12
- Nahlásit

Biluška
Pani, máme změnu v půjčce, budu vám volat, ale měli bychom se spíš sejít, bo já vám to potřebuju vysvětlovat aji rukama a to po telefénu nejde. Kdy budete f Prahééééé?

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:13
- Nahlásit

Sali
háže to na registrační vstup, takhle to fakt nefunguje.

a to jo já myslela že je registrovaná. V podstatě šlo o to že tam někomu zdrhá pes a jdyž ho někdo najde tak považte vůbec neshání majitele, ale klidně ho vem,e domu a nakrmí a pak se to přeneslo na ty srnky, který jsou tlustý a je jen dobře že je pes prožene, protože aspoň zhubnou a ty tři co dostaly ban se nad takovým přístupem dost podivovaly a to se hlavnímu božstvu nelíbilo protože odporovaly jeho ovečkám kompetentním

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:14
- Nahlásit

mě skutečně děsí úroveň a typ starostí, co lidi na modrým webu mají, když se te´d tak koukám do tý veřejný části, kde lidi píšou dotazy,
jako tohle si nemůže snad dovolit člověk, co si pořídí živýho tvora, takhle tápat a plácat se v pověrách a v absolutních neznalostech, když už to zvíře má, to snad jde bejt takhle lama u neživý techniky, tam to nevadí ničemu, a je to i zábavný, viz IT a klientské dotazy,
ale u živejch tvorů je to k fsteku a pláči v jednom, i ty dotazy, i ty kasuistiky, co si tam vyprávějí navzájem,
a poradkyně bíglová, nevím, znám jí osobně z pár setkání a pár vět, skoro nic o ní nevím, ale když jí to za to stojí, se tam ztrapňovat, její věc....chtěj tam, tak tam jsou.
Doufám, že aspoň něco se tam odchytá, je tam Rea, je tam Hanka, Ruda, Tchoř, co aspoň někomu snad dokážou říct, co kurví a jak psovi zlepšit ten život u toho idiota, všechno je lepší než nic,
ale pro mě to není a nebude už nikdy, ode dne, kdy to složil Erbák.

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:15
- Nahlásit

ad el. ohradník, kolik v něm je ? Robča dostal prdu a zakvílel jak kdyby ho vraždili . V Milíčáku u cesty je ohradník, ale nebyly tam ani kozy ano ovce , tak jsem myslela , že není zapnutý a nesměrovala jsem ho na druhou stranu cesty , Robča měl nutkání sloupek označkovat , zvedl nožku , spustil a zoufale zavyl a prchnul - chudinka.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:15
- Nahlásit

janika
No mně se to zdá trochu drastický, tak kdyby aspoň s místní narkozou.
mno nevim jak u čoklůch ale ber v potaz že sem lehce choulostivá hysterka co šílí a odběr mi vadil hlavně pohledem..ta jehla krz pupek nebyla chutnáale přežila sem a to je hlavní

jinak vedle mě taky blbnul fstup ...ale pak se umoudřil taxe bavím

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:16
- Nahlásit

Alexa
já tam nebyla registrovaná nikdy a nikdy nebudu, ty nevíš, co tehdy bylo, když se to rozhádalo eště u Erbáka,
ale pokud mám bejt schopná Rudu potkávat a tolerovat ho, nesmím se nasírat nad jeho webovejma presentacema, což už jsem zas udělala a už mi to nejde ho potkat...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:16
- Nahlásit

janika
ale koukám, že má novou image a s tou novou image spláchnul starý nicky? To jste si žádali o znovuzapojení???
funguje mi bez problémů a hned od prvního přihlášení

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:17
- Nahlásit

Sali
Doufám, že aspoň něco se tam odchytá, je tam Rea, je tam Hanka, Ruda, Tchoř, co aspoň někomu snad dokážou říct, co kurví a jak psovi zlepšit ten život u toho idiota, všechno je lepší než nic,
to tak akrát můžeš doufat, protože na srnkách i Tchoř odporoval a stejně si pipiny vedly svou, že jsou srnky tlustý a potřebují zvýšit kondičku

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:18
- Nahlásit

janika
A druhej fungoval v poho, na ten jsem jen koukala, nic nepsala
A mělas ho přihlášenej z jinýho mailu?

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:18
- Nahlásit

Gerda
Nechcete jít na diagnostiku k naší mistrový?
hele to by slo ..nebudu pak ale muset cvicit, ze ne?
..jo a mam mimochodni dotazku: kde je u berusky? ve ctvrtek budu asi v praglu (esi pojede vlak).. neslibuju nic! ale mozny bych se stavila.

<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání