Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 21:40
- Nahlásit

Mucholabka
To jsou velcí špici. Vlčích je o pár jedinců víc. Pochybuju, že jich v republice je víc jak padesát.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 21:40
- Nahlásit

Biluška
To jsou ti co viseli před časem na špicích v nouzi?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 21:44
- Nahlásit

Biluška
Pochybuju, že jich v republice je víc jak padesát.
cca 200-250

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 21:46
- Nahlásit

Biluška
Jinak mě moc nestraš, jedno štěně má kolegyně se svojí přítelkyní...ale celkem ji znám a vypadá slušně, i s ním furt někam chodí a tak..akorát jejich teplej spolubydla je kretén, ale to on byl vždycky...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 21:51
- Nahlásit

kachna_
jo

Mucholabka
no tihle se taky starali dokud to byli jejich miminka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 21:54
- Nahlásit

Biluška
Tak já ji znala už předtím a jeví se mi obě celkem slušně...hezky si uspořádaly existenci...u nás v práci je takových hrozně moc (kdo jiný by tu práci dělal) a většina je v poho, ale jinak za miminko ho holky maj, to jo...furt si ho jezdily fotit a tak...
Jak říkám, aspoň má psy někdo na předvýchovu a až to bude schopné pullingu a pod, tak je mám zpět, co by za to jiný chovatel dal

Tinta76
# Zasláno: 5 Led 2009 22:17
- Nahlásit

Žeryček dvanáctikilovej chudák Dejza má jenom pět (už ale přišla na to, jak ho přeprat)

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 05:21
- Nahlásit

Tinta76
Pani,v čem chodí slečna Dejza ven v těchto mrazech?Neměla by chodit v nějakým tlustým kožichu?

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 05:33
- Nahlásit

Bodré ráno fšééééééém kdo nemusí ven,bo je tady

!!!!!!!! - 19,5 °C !!!!!!!!!!!!
takže hlášení školního rozhlasu:neolizujte zábradlí !A myslim to vážně!Je tam fakt zku*vená zima!

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 05:43
- Nahlásit

Oprava : - 20,5 °C vono to furt klesá a klesá!!!!!!!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 06:16
- Nahlásit

Dobré mraziné ránko všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:01
- Nahlásit

Nevím kolik mínusů je u nás, páč se nedostanu ven, zamrzli nám dveře

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:08
- Nahlásit

To je fakt kosa slušná! Srnky mám v ohradě u seníku,tak jsem jim byla přihodit pár mrkví a jablek a počkám do rozednění,až se nažerou a odejdou a pak půjdu pustit koně.Nějak se ty zvířata musí u toho krmení vystřídat,že jo!Asi mám jinej náhled než na bluefoře některý "geniální kompetentní",co píšou,že srnky jsou tlustý,páč se nehejbaj a že není na škodu,když je pes občas prožene:madnad tímhle názorem opravdu mi zůstává rozum stát -myslím,že ty 3 kompetentní frajerky by měly vyzkoušet v tomhle mrazu koupel v rybníce bez možnosti ohřátí se u kamen a nejlépe několik dní o hladu,aby věděly......)
Jinak teplota stále klesá ! -22,9°C

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:09
- Nahlásit

Neessi
Už jsem otevřela a poslala jsem děcka na autobus . Ale nevím jestli to byl dobrej nápad, asi přivážu na malamutku soudek s rumem a půjdu je hledat

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:10
- Nahlásit

Neessi
Mimochodem,psi z Ovčár srnky nehoní, naopak se očuchávají se zajícema přes plot . Vinetou Rudánek to vyčetl ze stop u plotu a napísal do bezceléru

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:14
- Nahlásit

Biluška
Ale nevím jestli to byl dobrej nápad

děti sou vodolný,to chce klíííííííít! Esli pojede bus,tak je to ok.
Akurát že na silnici je po včerejším posolení vrstva hrbolatýho ledu. Jdu přihodit dřevo do krbovek! I když topíme na elektriku,mám pocit,že živý teplo z krbu hřeje lepčí

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:18
- Nahlásit

Biluška
psi z Ovčár srnky nehoní

no to taky nepsal RD,ale ty ženyjální kompetentní poratcí( takový ty 3,co píšou furt vo stopovačkách a přitom jim zdrhaj čoklové kudy můžou )

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:19
- Nahlásit

Neessi
Tady nejni vrstva ledu, tady se totiž ještě nikdo neobtěžoval silnice jakkoliv upravit Včera jsem se málem porafala s řidičem sněžného pluhu co projížděl kolem a kochal se krásami zasněžené krajiny Na cestě třicet čísel rozježděného sněhu a on jel se ZVEDNUTOU radlicí Mi ruply asi tři céfky

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:23
- Nahlásit

Neessi
no to taky nepsal RD,ale ty ženyjální kompetentní poratcí( takový ty 3,co píšou furt vo stopovačkách a přitom jim zdrhaj čoklové kudy můžou )
Jo ahá, no tak to jo .Srny jsou holt neskutečně tlusté . Divočáci jsou eště tlustější, nevadí gdyž jejich pejsci proženou divočáky? Třá bachyni s mladýma, ty potřebujou zhubnout po porodu

Mimochodem, Rudík mě s těma zajícema taky dostal. Napřed proběhne kolem plotu zajíc, pak z druhé strany čokl, čokl zastaví, aby zavětřil stopy zajíce a on z toho hned udělá, že se očuchávají . A hele lidi jakej jsem skvělej šaman co všechno jsem ty zabijáky naučil. Dneska se čuchají, zítra jim budou zajíčci pózovat mezi ušima a pozítří mi naroste svatozář

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:31
- Nahlásit

Biluška
Na cestě třicet čísel rozježděného sněhu a on jel se ZVEDNUTOU radlicí
No tak je to dneska na sáně-zapřahni čokly a tradáááá

Srny jsou holt neskutečně tlusté . Divočáci jsou eště tlustější, nevadí gdyž jejich pejsci proženou divočáky? Třá bachyni s mladýma, ty potřebujou zhubnout po porodu

Si to tam přečti,to jsou bezmozkovny.Ještě že je Tchoř a Davídkojc trochu sprdli.
Rudík mě s těma zajícema taky dostal
A kde to psal? To je pěkná kravina,aby zajíc vočuchával psa.Jo,že pes si čuchne k zajícoj,kterej už neběhá ,to bych pochopila

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:32 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

http://www.aukro.cz/item519542118_psi_paralizer_pr o_vycvik_nebo_zahnani_psa.html
Bože další peetchowina.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:37
- Nahlásit

Mucholabka
Bože, co ti lidi nevymyslí. vsaď se co bude blbečků co si to koupí

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 08:00
- Nahlásit

Zařízení má tyto tři základní funkce:

– výcvik všech druhů psů, ať už jde o domácí mazlíčky nebo speciální psy

(jako například policejní nebo ovčácké)

– efektivní zahnání zuřivých psů

– a také jako baterka

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 08:00
- Nahlásit

Hlásím další pokles teploty - 23,8°C ( meteostanice 50 m od baráku, 1,8m nad zemí) Srnky se krmí klidně dál,koně nechám ve stájích-stejnak by jim bylo zima.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 08:04
- Nahlásit

Mucholabka
No to je jasný, posvítíš na psa pískající baterkou a on poslechne . Hned si tři koupím. S jednou budu trénovat sbíhané zony, s druhou přivolání malamuta a třetí si nechám pro případ nouze

Neessi
pani, už nevycházej z baráku, nebo umrzneš

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 08:07
- Nahlásit

dobré ráno co jim zima neva
co by umlátili lidi a co se těšili že vyjdou psí sporty avoni až zejtra

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 08:10
- Nahlásit

Neessi
A kde to psal? To je pěkná kravina,aby zajíc vočuchával psa.Jo,že pes si čuchne k zajícoj,kterej už neběhá ,to bych pochopila
V bezceléru to píše . Líčí tam jak žijí na Vlčárech (nebo to bylo eště na Ovčárech, včil nevím) v nádherném souladu s přírodou, z okna pozoruje srnečky, jelínky a žirafky, všechno je čanané, všechno je hepy (o mrznutí v maringotce kupodivu ani slovo ) . Pejskové vesele skotačí kolem a přitom si očuchávají zajíčky. Počkej to najdu a odcituju ti to, to bude lepší

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 08:15
- Nahlásit

Neessi
TAdy to máš

"Za plotem vlčince se často objevují srnky. Psi na ně neštěkají, navzájem si na sebe zvykají. Na Ovčárech mi chodily srnky přímo kolem psince, z jedné strany plotu byly stopy zajíce a z druhé stopy psa. POdle stop bylo možno vyčíst, že se očichávali skrze plot" No jak říkám, úplný Vinetou. Ze stop vyčte, že se ti dva očuchávali. Je zcela nemožné, aby tam byl napřed zajíc co čuměl přes plot a o hodinu později pes co větřil stopy zajíce Když teda pominu samotný fakt, že srnky zanechávají zaječí stopy

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 08:15
- Nahlásit

Biluška
už nevycházej z baráku, nebo umrzneš

tssss,sem přežila i - 35 ,tak to mě neporazí,jen poslouchám,jak v TV počasí kecaj a oblbujou lidi-hlásí že je jen - 17°C. Já mám tu velkou meteostanici a pro sicher i venkovní rtuťový teploměr a voba hlásej skoro -24 °C. Tak asi k nám vodněkud táhne mráz a jinde netáhne!

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 08:18
- Nahlásit

Biluška
POdle stop bylo možno vyčíst, že se očichávali skrze plot

Bože můj to je kravina !
No nic.Jdu rozehřát vodu pro koně.

<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání