Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
a máte to tady, pani, rozenej vůdce
Jenže dyby se šlo do pekla, tak nepude!

rosnička
Pani, tak jo, bydlíte eště tam, jak sme vás vezli?

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:15
- Nahlásit

Tinta76
AlenaD
myslim, ze ca do 2 mesicu by stendo nemelo behat ze schodu dolu kvuliva jeste nepevny kostre.. (ja malose nosila, bydlela jsem tehdy ve tretim patre) ale snad se jeste vyjadri povolanejsi

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:16
- Nahlásit

AlenaD
Česací jsou úplně nejlepčí, nesmí ale prolítnout bodlákama
na bodláky u šoltyje beru nůžky. Hřeben nesnášíme oba

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:19
- Nahlásit

AlenaD
Zlatej belgičák!
No ale jen ten černej, ne ten zlatej ))))

Tinta76
# Zasláno: 5 Led 2009 16:21
- Nahlásit

StaHi
myslim, ze ca do 2 mesicu by stendo nemelo behat ze schodu dolu kvuliva jeste nepevny kostre..
no já si myslim něco podobnýho, ale nejsem si vůbec jistá do jakýho věku jako a von už se ten čtyřměsíční dvanáctikilovej prcek pěkně pronese

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:25 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Tinta76
popravde moc nevim, kde jsem k tem 2 mesicum prisla (nejspis mi to rek vet - jakoze minimalne do 2 mesicu urcite ze schodu nebehat) ..nosila jsem urco dyl, protoze buldocci jsou dost magori (vzdycky leteli ze schodu jak vitr a delaj to dodnes) a ja zas jsem dost ustrasena 'matka' .-)

Tinta76
# Zasláno: 5 Led 2009 16:30
- Nahlásit

StaHi
von totiž prcek takhle přišel ke strachu ze schodů, což bych samo už chtěla začít řešit, ale nevim esi mu to teda nebude nějako škodit

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:37
- Nahlásit

Sem tu . Dělá něgdo výcuc?

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:43
- Nahlásit

Tinta76
jako kvuli tomu noseni? ve 4 mesicich by snad uz pomalu moh chodit sam.. odhaduju

Tinta76
# Zasláno: 5 Led 2009 16:47
- Nahlásit

StaHi
jako kvuli tomu noseni? ve 4 mesicich by snad uz pomalu moh chodit sam.. odhaduju
no právě kvůlivá tomu nošení nahoru vyběhne v pohodě, ale dolů se bojí ... a právě proto se na to ptám, voni ty štyry měsíce uběhly jak nic

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:47
- Nahlásit

tak jsme se vyspinkali a koukám že sněžit nepřestalo

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:51
- Nahlásit

Tinta76
lidičkové mám dotaz - jak je to u štěňat s chozením po schodech???
tak je teorie, že by neměli kvůli dysplazii a vůbec kostře, ale není to nějak statisticky dokázáno. Bylo by lepší kdyby nelítal, ale chodil, alespoň dolů, ale můj starý vet-dlouholetý praktik vždycky říkal i o skákání, štěně nenutit(nemít na vodítku), jen co samo zvládne.
nahoru vyběhne v pohodě, ale dolů se bojí
právě pak ti může vzniknout takovýto problém

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:55
- Nahlásit

Tinta76
jestli to neni x pater a nebude litat jak pomatlej, tak uz bych zkusila nenosit.. ale jak rikam, snad se vyjadri nekdo zkusenejsi. ze mne vic nez laickej odhad nedostanes, navic si to uz moc nepamatuju ..nebo se telefonicky porad s vetem, za to nic nedas .-)

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:55
- Nahlásit

Ještě když bych to vzala statisticky z mých 6 NO a BO má dysplazku jen Alexa, která má dispozice po matce, jinak je vše negativní a psy májí výbeh ve strání a dostanou se tam jen po cca 20 schodech a fakt jsem je tam nenosila

Tinta76
# Zasláno: 5 Led 2009 16:56
- Nahlásit

Alexa
že jsem to nezačla zjišťovat dřív, doprčic no nic, myslím, že ten strach zvládnem ...
jo a díky! ... i StaHi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 17:28
- Nahlásit

lidi venku je božskýýýýýýýýýýýýýý
ted jsme byli v parčíku a dasty zas nemá dost a chce lítat,tak že zas blbnul a chtěl lítat jako o závod

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 18:57
- Nahlásit

Tak konečně jsem zase tu.... ste toho nadrásali tolik, že se to vůbec nedá dočítat
Mám za sebou kontrolu a jedno super venčení praštěnejch psů .... naštěstí to odneslo jen moje koleno, když jsem uklouzla na uježděný silnici, malý cikánci vytáhli boby a silnici použili místo travnatýho kopce ( do rána z toho bude ledofka)

PetraK
ale býčci jsou k pomilování a jsou i hodní ¨

aaaanooooo, jednoho mám domáááá! Hodný sou, jinak by s Rybou nikdá nevydrželi

ti nevím, sem býk a z holkou ( ta je ryba) se občas vydržet nedá

AlenaD
Taky mám doma střelkyni, jsou hodně nezávislí a milujou zvířata
jj, to sedí na synka... navíc je ještě "salámista"

jablunka
no nevim nevim,mám doma dva,plus tchýni a tchána a jednomu z nich doma říkáme škádlivje Adolfe!
počkéééj, přece nebudu mluvit sama proti sobě .... já sem klasickej případ, ale mužskej je hrozně hodnej, tichej ... nějak mu to znamení nesedí ( a nejmladší kluk taky není typickej příklad)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:04
- Nahlásit

AlenaD
ty vado,to sou ale vopravdu náááádherný čokli,koukala sem na tu fotogalerku a cinkla sem si do tekstilu,sou úúpa boží,kor f tý černý barvě(ta mě vodjakživa bere),to je nádhera,pastva pro voči a ty štěnda ,dybysem sehnala nějakýho zabijákas drajvem ,nebyla bych proti,sou úžasný,tadle fotka je taky super..

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:04
- Nahlásit

brut
mužskej je hrozně hodnej, tichej ... nějak mu to znamení nesedí
To je můj tchán,dokonalej diplomat,dříví na sobě nechá štípat,ale když už se vytočí,tak to stojí za to.Zato tchýně je semetrika a navíc maloměšťačka,to je na ránu.Ofšem vévodí tomu náš nejmladší,Adolf.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:07
- Nahlásit

davidkova renata
tadle fotka je taky super..
No jako je nádherná, ale docela mě děsí, dybych takovýho čokla měla, jesi bych ho nějak doběhla, nebo aspoň zastavila, aby to nebyl ňákej pošuk.....Vona by ho pak nedohnala ani Maryje a děsně by se zlobila, že ho nemůže chytit a musela by ho kousnout.
A vůbec! Máš to už hotový, ten tvůj venušin pahorek?

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:11
- Nahlásit

StaHi
spat a jist se tusim nema na stejnym miste, jako robotit.. myslim, ze na patologii zvlast
tam se jí a spí nejlíp .... víš kolik žranic se na tý naší odehrálo? Včetně vepřových a kuřecích hodů... mňam, mňam, mňam

isdpch
Jak jste se měli o Vánocích ? My naprosto skvěle, páč jsme byli všichni nemocný.
zdrvím, takže nic nového... uffff, alespoň něco je stálýho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:18
- Nahlásit

Gerda
ale docela mě děsí, dybych takovýho čokla měla
f klidu,to je ten s tim ringem 3,kde bys k takovýmu přišla a zastavíš ho povelem,ty rouro ,páč bys nedobjehla ani Maryji dyby náhodou bježela
pahorek mám hotof,ale bylo to děsný,už psala pardálka kdy má přijít truhlík na skříně

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:20
- Nahlásit

Ach jo lidi - dneska je fšechno špatně ségřiná Nelluška ta ovčanda už taky není

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:21
- Nahlásit

Sali
čoveče, ta vopic na mě nějak úplně nesedí....
buď ráda, já jsem kohout a taky to nesedí , i když tohle se dobře čte
Kohout v zemi
Kohout pod vlivem Země je laskavý a ohleduplný, lpí hodně na domově, potrpí si na lásku a mazlení, rád se sice čas od času naparuje, vždy se však dokáže rychle usměrnit a omluvit. Tito lidé bývají obdařeni velkou intuicí a odhadem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:23
- Nahlásit

Gerda
no koukni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:24
- Nahlásit

PetraK
Nelluška ta ovčanda už taky není
přísahám,že sem si na ní dneska fspomněla a chtěla se zeptat.. a co? nechodila už jo?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:25
- Nahlásit

PetraK
To je ta jak jsi ji nedávno řešila?

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:26
- Nahlásit

A koukám, že i indiánským jsem bobr.... tak nevím,nevím .... býk, kohout a bobr ( chudáci doma)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:29
- Nahlásit

brut
A koukám, že i indiánským jsem bobr
no já sem u indiánů vlk..

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:29
- Nahlásit

Gerda
Tady eště jeden dortík pro jablunku, jak to řikala brut - sem si to přečetla terve teťkonc. Jablunko, osla´d si den pořádně, jak nejvíc to jde!
si hodnááááá

<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání