Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2286 . 2287 . 2288 . 2289 . 2290 . 2291 . 2292 . 2293 . 2294 . 2295 . 2296 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 13:54
- Nahlásit

Sali
Ano, vopice je velmi uctívaná,hnet po hadovi.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 13:56
- Nahlásit

AlenaD
vopice je velmi uctívaná,hnet po hadovi.
Hat sem f indiánským,počítá se to?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 13:56
- Nahlásit

AlenaD
Můj chlastá tak, že je v dnešních dnech naprosto mimo realitu a cokoli řeknu, urazí se. Jak ho chce člověk vidět aspoň trochu vnímat, aby přijel do desíti hodin dopoledne, pak maže do obchodu, páč má žízeň. Je to děs, aspoň máme doma vzor jak nechcem dopadnout...a aspoň už nemlátí manželku a děti, páč mu chlast bere sílu, dá se říct.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:00
- Nahlásit

Sali
Přesně ty odstavce mě napadly taky, že nesedí, ale nevim proč, když tě vůbec neznám.

StaHi
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
to je gudezni, konecne lichotivej horoskop
..takze sumasumarum sem lef, kovovej kohout a losos ..slusna particka

Sali
Člen
- Nahlásit

AlenaD
co je na vopici k uctívání?????
jako taková sfině vychcaná snat ani bejt neumim....

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:01
- Nahlásit

Ta vob den lítá na hrop a žije ze vzpomínek. Nechápu.....
Hm, to znám...naše mamka taky. Když vypráví, jaký byl otčím super člověk, tak v duchu pořád vidím, jak po nás v amoku házel na dvoře sekerou...

Erin
Člen
- Nahlásit

Nazdar fšicí

zdaví vás rak a hat v jednom

Sali
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
na mě sedí spíš některý vodstavce z Draka...
velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit. Jeho snaha po dokonalosti ho nutí stavět vysoké požadavky nejen na sebe a své spoluobčany, ale i na celé své okolí.

Je dráždivý, někdy popudlivý, tvrdohlavý a často říká věci, o nichž mnoho nepřemýšlí a poté jich lituje. Přesto je možno dát na jeho mínění, neboť má pro každého dobrou radu. Je prudký, dá se lehce strhnout, občas i ke zcela neuváženým nerozvážnostem, čímž však většinou škodí sám sobě. Drak je značně inteligentní, bystrý i v perspektivním uvažování, houževnatý a velkorysý. Je velmi pyšný. Dovede být v každém povolání úspěšný zejména pro svoji logičnost.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:05
- Nahlásit

áchá, Tchoř je Vepř v Kovu.
To bude vono.

Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat. Pak se snaží své vlastní neúspěchy a chyby druhých vesele a shovívavě omlouvat.

beznadějně upřímný, skoro až k vlastní sebe záhubě a neupřímnost svého okolí přijímá zaraženě. Jestliže někdy lže, pak jen v nejvyšší nouzi, aby se sám ochránil. Je inteligentní, ale není dost obratný ani zlomyslný

Vepř má jen velmi málo přátel, ale zato na celý život. Pro ně je ochoten podstoupit i neuvěřitelné oběti. Může zastávat všechna povolání, je svědomitý a pilný. Na základě citů může být také velmi úspěšný na uměleckém poli. Lidé mají často sklon využívat jeho naivity. To platí také pro jeho citový život. Bývá často klamán, podváděn, ale i milován. Jakmile se začne válet ve špíně, skončí špatně.

tak na toho ....to sedí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:06
- Nahlásit

Sali
No tak si čti spíš vo vopici v elementu země.....Tak třá seš spíš kohoutek, no......ale najdeš si tam něco, ne? Du hledat pozemní opici.

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:07
- Nahlásit

Sali
a nechá si vše namluvit
todle ale ne, ne?

Erin
rak a hat v jednom
to je dost inspirujici, asi zacnu malovat tydle kombinace (ne jako slon v hadoj z malyho prince, spis takovy mytologicky potfurky)

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:09
- Nahlásit

StaHi
celkem snadno si nechávám namluvit, co je jako pro mě dobrý. Dojde mi to většinou až hodně se zpožděním.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:10
- Nahlásit

Gerda
vopic v zemi taky nefunguje.

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:11
- Nahlásit

vepř je svědomitý a pilný

hahá, mám synky opici a vepře. A jestli je vepř svědomitý a pilný, tak ať visím na nejbližším stromě...Ale jestli to není tím, že je jinak dvojnásobný lev, tudíž je neuvěřitelně líný.
Opice je fakt děsně chytrá. Až moc...IQ v nedohlednu...to je pro rodiče taky flustrující...obzvlášť ve spojení s cílevědomým kozorohem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:11
- Nahlásit

AlenaD - tak na tom musíme bejt nějak podobně, sem lef, ohnivej hat a losos. Dost mě to udivuje, bo tam píšou, že losos: Tito lidé jsou rození vůdci. Mají obrovské sebevědomí, které nikdo nemůže přehlédnout. Chtějí vládnout.

Nechápu, to nemůžu bejt já.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:13
- Nahlásit

Gerda
asi jsem cáknutá kohoutkem, kříženým s drakem, tohle yb tam bylo...
někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus. Pocity a názory druhých jsou mu zcela lhostejné. Přesto ale chce být Kohout vážen, ctěn a uznáván. Má sklon k nápadnému oblékání, leč v jádru povahy je hluboce konzervativní. Domnívá se, že je vždy v právu, nikomu nedůvěřuje a spoléhá vždy jen na sebe.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:14
- Nahlásit

Meta
dvojnásobný lev, tudíž je neuvěřitelně líný
Ahá, tak to je králofská vlastnost lefů! Už vim, proč sem nekonečně línááááááááááááááááá!

Sali
Hele ale seš Vydra a tam sou někerý moc pěkný voctafce.....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:16
- Nahlásit

Gerda
Tito lidé jsou rození vůdci. Mají obrovské sebevědomí, které nikdo nemůže přehlédnout.

Hm zrovna tohle z tebe na mě působí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:16
- Nahlásit

Sali
No budeš asi kříženec opice a kohouta a vydry, no

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:18
- Nahlásit

V podstatě kousek sebe najdeme v lecčems

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:18
- Nahlásit

Gerda
tak pani vy ste i dost divnej lef, krzeva tu nekonfliknost.. ste asi naka zakuklena a az zmotylite, budem fsichni cubrnet .-)

Sali
me ten kohout sedi dost, ne ze by se mi to libilo, ale sedi (mrzi me, dys slovem zranuju, nemyslim to tak vubec, ale deje se to)

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Hm zrovna tohle z tebe na mě působí.
Díky! To mě moc těší, seš první! Ale dost se obávám, že jediná ))))))))))))

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:20
- Nahlásit

Gerda
Ono je někdy těžký si povahové rysy přiznat, to taky jednou synáček chodil, jestli je melancholik, či flegmatik? Nechtěl mi věřit, že cholerik jak vyšitý. Šel se zeptat babičky. Přišel nafrněný. Prý jsme se proti němu spikly (řval).
Jestli dle tří znamení jsi vůdce, tak uťáplá určitě nebudeš

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:20
- Nahlásit

Gerda
Já si hlavně myslim, že člověk (někdo teda) v písemným projevu říká mnohem víc, než v reálnym životě.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:21
- Nahlásit

Sali
Julius Caesar, Leonardo da Vinci, podívej jaký géniové jsou ve vopici!

AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:22
- Nahlásit

Gerda
Díky! To mě moc těší, seš první! Ale dost se obávám, že jediná

Není jediná, na mě působíš taky tak. Možná že je to právě o tom jak působíš na ostatní a né jaká připadáš sama sobě.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:23
- Nahlásit

AlenaD
jo a kolikrát měli vopici

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:23 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Gerda
no tra jak ste to onda nandala garfieldovy za ten nedokoncenej pribeh ))

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 14:25
- Nahlásit

aha, tak Tchoř je pes, já zas neumím datum narození....ale stejně je kříženej s prasetem

<< 1 ... 2286 . 2287 . 2288 . 2289 . 2290 . 2291 . 2292 . 2293 . 2294 . 2295 . 2296 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání