| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:23
- Nahlásit
Gerda
Chtěla bych se rosčílit víc.
Přijeď na pár dní k nám,že seš to ty,dostaneš tenhle kurs velmi levně.
A nebo eště líp,uděláme bártr,ty mě naučíš bej klidná a já tebe start na první našlápnutí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:25
- Nahlásit
PetraK
konečně je vopravdivá zima a ne ten vopruz hnědej
Paní,vy asi nemusíte votklízet sních,že né?!?!?! Vot půl šestý uš sem to teď dělala po třetí a do toho eště rozmrazuju zem.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:28
- Nahlásit
Gerda
Chtěla bych se rosčílit víc.
šmarjá, to je jako gdybych řekla, že chci být ještě starší a ještě unavenější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:28
- Nahlásit
jablunka
Paní,vy asi nemusíte votklízet sních,že né?!?!?!Vot půl šestý uš sem to teď dělala po třetí a do toho eště rozmrazuju zem.
já vim, vodklízení je vopruz no, to je fakt. ale když já ten sních mám ráda, jsem narozená v únoru tak to mluví za fšecko.
S tou zemí je to blbý - jsou nějaký pokroky?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:29
- Nahlásit
Dobré ráno zvláště těm, kdo po 14 dnech musí zase makat a vůbec je to nebaví a navíc jsou na zemi ty sra.ky a děsně to klouže
jablunka
je mi líto
Gerda
už sem ho omylem nakopla, až v něm hrklo
to se říká kdo ví jestli
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Já sem taky ráda, že je zima a sních Tak do konce února může bejt, ale dýl ne
Sali
Oddělovat více méně nejdou. Tohle jsou jiný zvířata než na které jsi zvyklá ty. Agi psi jsou smečkoví, jsou úzce fixovaní na člověka a jsou zvyklí na to, že je jich mnógo. Zajeď se někdy podívat na nějaké agi závody a vypadnou ti oči z důlků. Stovka psů se naprosto volně pohybuje,každý s každým, nikdo se nerve. Za každým agiliťákem se volně courá 2-nekonečno psů. Je běžná situace, že stojíš ve frontě na prezenci a psy máš někde na volno venku. De facto bezprizorně, ale v zásadě bezprizorní nejsou, protože ti na ně ochotně dohlédne kterýkoliv kolemjdoucí závodník... Agi svět je něco naprosto odlišného než znáš ty. Kdybych Pumu oddělila a zavřela jinam tak je to pro ni ten nejhorší trest ze všech trestů. To je milionkrát horší než ten největší výprask. Oddělit ji jenom proto, aby neřvala po ostatních prostě vůbec nepřipadá do úvahy. Kdybys měla děti tak bych ti to připodobnila k rodinám co dají děcko k babičce, aby měli čas věnovat se podnikání
Zkusím tu Žertovou.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
gabifi
šmarjá, to je jako gdybych řekla, že chci být ještě starší a ještě unavenější
to jo, ale to platí jen f případku, že ste cholera magor jako třeba já. Dyš je někdo flegmouš, tak chápu, že by se chtěl umět rozčílit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:30
- Nahlásit
Sali
na to je nejlepší si půjčit Kirunu a jít s ní na procházku Prahou.
Tak jo, to beru, máme na sídlišti dvje bobrmanky, budou si rozumět, jedna je sportovní a taková našťouchlá, druhá je telátkovitá.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:32
- Nahlásit
PetraK
Dyš je někdo flegmouš, tak chápu, že by se chtěl umět rozčílit.
jako vždy = člověk chce to, co nemá. Cholera chce být flegmouš a flegmouš chce být cholera
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
gabifi
jablunka
Jako vám to možná přijde divný, ale já se fakt neumim rosčílit tak, že vylítnu a konám. Mě je spíš dycky všechno líto a sem spíš pro dohodu, bo nesnášim bytostně konflikty. Ale dyš mě naučíte vylítnout a strašlivě běsnit, budu moc ráda.
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
když já ten sních mám ráda, jsem narozená v únoru tak to mluví za fšecko.
PetraK
čoveče to já taky, a dokud jsme byla paneláková a jezdila do práce metrem, tak jsem taky byla sněhově vysmátá.
Počkej počkej, až si koupíte domeček někde v prdeli svjěta, kam ani traktor s pluhem pořádně neprojede, a denně budete dojíždět autem do práce 30-40 km...a budete si muset sami udělat odsněhovno všady, kady budete chodit, a varuju, wohna a chcaní od psů na sněhu na neuklizeným dvoře, to je labuž, pokad si budete myslet, že to neva, že to počeká, až bude tát....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:33
- Nahlásit
PetraK
S tou zemí je to blbý - jsou nějaký pokroky?
Já se k tou dostala až před chvilkou,tagže teď budu chodit přikládat a až přijede Terka ze školy,něco zkusím.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:35
- Nahlásit
Gerda
Jako vám to možná přijde divný, ale já se fakt neumim rosčílit tak, že vylítnu a konám. Mě je spíš dycky všechno líto a sem spíš pro dohodu, bo nesnášim bytostně konflikty. Ale dyš mě naučíte vylítnout a strašlivě běsnit, budu moc ráda.
Divný mi to fakt nepříde,páč já sem váš protipól. Hodně vydržím,ale gdyž se jedná vo děti a vo psy,sem Xena bojovnice.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:35
- Nahlásit
PetraK
Dyš je někdo flegmouš, tak chápu, že by se chtěl umět rozčílit.
Já sem flegmouš a stejně se umím rozčílit . Musím ale mít ten správný důvod Rosčílím se tak maximálně třikrát, čtyřikrát do roka....ale pak na to fšichni v okolí s tikem v oku vzpomínají . Naposled jsem se rozčílila když starší děcko podvodem vyšoupli z kurzu psaní na počítači V září. Dopadlo to tak děsně, že holka vlastním tělem bránila soušku vychovatelku a křičela "maminko, maminko, já už tam nechci chodit, já chci chodit rači do dramaťáku"
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:36
- Nahlásit
Gerda
můj nedostatek je v tom, že jsem dlouho, dlouho flegmouš. Pak lehce přeteče a nastane přírodní katastrofa. Na prsou bych asi měla nosit nápis: "To, že tě dlouho neřeším neznamená, že tě až mi dojde trpělivost během pár vteřin nezabiju"
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:37
- Nahlásit
Sali
wohna a chcaní od psů na sněhu na neuklizeným dvoře, to je labuž, pokad si budete myslet, že to neva, že to počeká, až bude tát....
Mě chodí na zatravněnou plochu,a gdyž u nich nestojím s lopatkou,tak nemám nárok to gouno najít,tagže musím fakt počkat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:39
- Nahlásit
gabifi
jako vždy = člověk chce to, co nemá.
přesně tak , ale je hrozná šichta toho magora v sobě krotit. Zatím to umím jen u čoklida -tím myslím vůči němu. Páč kolikrát já už si musela sedět na rukou, abych z něj neudělala roztrženýho herynka
Gerda
Jako vám to možná přijde divný, ale já se fakt neumim rosčílit
nepřijde mi to divný, Brtnik je taky nerozčilovací a náš jeden kamarád je flegmouš maximalista. Ale ani jedna poloha na maximum-tzn. maxi flegmouš a maxi cholera jako já není dobře. Maxi flegmouš si to syslí v sobě a štosuje si to, až ho to sejme třeba přes žinfárkt. Maxi magor jako já, krom toho, že dělá zbytečnej bordel si koleduje zas vo mrtvici. Tak si pani nevyberete
Sali
Já vím, že to je jiný, když je člověk v domku a na samotě - tohle si moc dobře uvědomuju a furt nad tím melduju, že pak bych měla o "zábavu" postaráno a jestli bych to ustála. Furt si říkám, esli by se nenašlo auto, který by si s tím doopravdy poradilo.
úklid bobků je mi jasnej, to nejde to tam nechávat, já jsem na tohle cimpdlína
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:40
- Nahlásit
gabifi
Na prsou bych asi měla nosit nápis: "To, že tě dlouho neřeším neznamená, že tě až mi dojde trpělivost během pár vteřin nezabiju"
Si mi připoměla mýho muže,ten vždycky říká,že mi zčervenaj voči a mám v nich nápis "ZABIJU".
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:41
- Nahlásit
jablunka
tagže teď budu chodit přikládat a až přijede Terka ze školy,něco zkusím.
Hele, pouvažuj, zda by tvoje děcka něchtěla u pohřbívání být. Někdy to může být sakra důležité, omci se s milovaným zvířátkem alespoň rozloučit. A jinak tady něco pro ně- kámoščiným děckám to dost pomohlo, při odchodu jejich milované čubičky.
Pověst o Duhovém mostě -
Když umře nějaké zvíře, které je tady na zemi někomu zvláště blízké, dostane se na kraj Duhového mostu. Jsou tam krásné louky, kopce a jezera, kde si náši psí kamarádi mohou spolu hrát. Mají plno dobrého jídla, pití i slunečního svitu, jsou v teple a v pohodlí.
Tam pejsek zase omládne,může volně běhat podle chuti, k jídlu má tu nejjemnější játrovou paštiku, k odpočinku ho čeká pelíšek z prachového peří. Nic ho nestraší, nejsou tam žádné bouřky ani zlí tvorové.
Naši chlupatí kamarádi zkrátka mají všechno, co jejich srdíčka žádají a po čem v životě toužili. I neduhy které je provázely, jsou pryč. Ten, kdo byl starý, je opět mladý, ten kdo byl nemocen či poraněn je zdráv a při síle, plný života. Jsou zpět takoví,jaké si je pamatujeme z nejkrásnějších snů. Jsou šťastní,až na jedinou maličkou výjimku - chybí jim jejich pániček,přítel největší. Všichni si spolu hrají až přijde den,kdy se pejsek najednou zastaví a zpozorní,podívá se do dálky. Jeho jasné oči se rozzáří,celé tělo se nadšením rozechvěje.
Opustí kamarády a rozběhne se zelenou trávou k obzoru,stále rychleji a rychleji. Objevil svého lidského přítele a když se konečně setkají,pevně se obejmou. V radostně bláznivém vítání pejsek olíže tváře,ruce pohladí jeho hlavu a člověk se znovu podívá do věrných očí které nadlouho zmizely z jeho života,ale nikdy se neztratily z jeho srdce.
Už je nic nerozdělí.
A tehdy překročí Duhový most společně …
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
jablunka
jenže mě choděj na beton, nemaj tam moc místa, je to malinkatý, a ač tam mají písčitej pruh na záchod, tak stejně serou, kam je napadne, a chčíjou ještě líp, rovnou před dveře.
Tchořovi nahoře to samý, než by šli na zahrádku, vyserou s epřed dveře na beton a šup zas do tepla. To dělaj ty psí dveře, člověk nemá kontrolu
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Já se k tou dostala až před chvilkou,tagže teď budu chodit přikládat a až přijede Terka ze školy,něco zkusím.
možná to ještě nestačilo promrznout do hloubky.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:42
- Nahlásit
Sali
jsme zpět,venku krásně chumelí,vírt je taky krásnej
eliška se sindy lítali jak dračice
a Dastík?
ten lítal s míčkem v hubě a já ho parkrát přivolala ,napočítala 3 vteřinky a pustila jsem mu ho a šel hned lítat,a dokonce našel míček na stromě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:42
- Nahlásit
jablunka
gabifi
Jenže já sem klidná furt. A když už by mělo přijít to běsnění oprávněný, tak stejnak furt hledám dohodu. Možná i proto si pak na mě každej dovolí, bo dycky se snažim chovat tak, jak chci, aby se jiný chovali ke mě, tzn sama neběsnim, bo bych nechtěla, aby na mě něgdo běsnil. No, je to kreténská povaha, to je jasný.
Sali
a budete si muset sami udělat odsněhovno všady, kady budete chodit
Dyš sem bydlela v domku, dostala sem od chlapíka sněžný hráblo. Byl to nejlepčí dárek, votklízela sem sních fšem sousedům v ulici, bo mě to děsně bavčilo. Maryje votklízela se mnou a já jí pak házela do těch nahrabanejch závějí.
Jo jinak Mařeně se furt dělaj omrzliky mezi prstíkama, i když to má vyholený (krz ty vánoční záněty), pořád jí tam zamrzávaj kuličky a vona furt hlodá a hlodá. Uš jí mažu nohy psim grémem na tlapky, ale furt jí to ňák mrzne. Mám použít něco eště mastnějšího?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:44
- Nahlásit
jablunka
Si mi připoměla mýho muže,ten vždycky říká,že mi zčervenaj voči a mám v nich nápis "ZABIJU".
příště, až se naseru, vyndám z kabelčičky zrcátko a kouknu, jesli mám červený voko....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:45
- Nahlásit
Maryje votklízela se mnou a já jí pak házela do těch nahrabanejch závějí.
Gerda
woe, baziliška votklízí se mnou taky, akorát do těch závějí třískáním za násadu lopaty nebo koštěte hází ona mě...
pořád jí tam zamrzávaj kuličky a vona furt hlodá a hlodá
netuším, knírač to měl pořád, nešlo to nikdy dokonale vyholit, zkoušela jsem tu echtmastnou indulonu, ale taky nic moc.
Dobrmani ani maliny to neznají.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:45
- Nahlásit
Gerda
Použij botičky. Pumici se to dělá taky, nefunguje nic jinýho než botičky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:46
- Nahlásit
Gerda
Možná i proto si pak na mě každej dovolí
ano, spousta lidí zajde tak daleko, jak jim to dovolíš a ne tak daleko, jak je správné a slušné....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:48
- Nahlásit
Hyena
Hele, pouvažuj, zda by tvoje děcka něchtěla u pohřbívání být.
Nechci,protože když mi umřel čecháček,byla se mnou doma jen Terezka a já měla rizikový těhu,tagže kopala ona,donesla ho tam ona,zasypala ona a položila dlaždice.Nikdy na tohle nezapomenu. Když předloni v létě umřel Kokosek,byli sme u toho všichni a s Berunou v prosinci taky.Myslím,že jim to stačilo. Udělám to sama a oni se pak půjdou rozloučit.
tady něco pro ně
Díky,známe to,ale vždycky mě to dostane.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:51
- Nahlásit
Sali
akorát do těch závějí třískáním za násadu lopaty nebo koštěte hází ona mě...
No jo, protože furt běhá, no, Maryje stojí a čumí, jak se nehejbu já, nehejbe se taky. Tak jí dycky čapnu a mrsknu do závějí. Aspoň se hejbe tim, že se hrabe ze sněhu.
Biluška
Použij botičky
To radši tu nejmastnější indulonu, vona v těch botách neumí chodit, chodí jak připosraná, už takhle se moc nehejbe, kdyby měla boty, už by nechodila vůbec. My je máme jen na ty zánícený nohy ))
gabifi
ano, spousta lidí zajde tak daleko, jak jim to dovolíš a ne tak daleko, jak je správné a slušné....
A přesně s tim se chci naučit pracovat, to je to kýžené nastavení mantinelů. Já je mám a používám, mnoho lidí vůči mě ne. Takže se to chci naučit.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:51
- Nahlásit
jablunka
Díky,známe to,ale vždycky mě to dostane.
Já to taky oslzím, kdykoliv to čtu
|