| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:26
- Nahlásit
Meta
to taky jednou synáček chodil, jestli je melancholik, či flegmatik?
F testu mi vyšel introvertní melancholik, dělala sem si ho na stránkách vo psychickejch poruchách.
AlenaD
A seš taky ohnivej hat? Jesi to máme podobný, tak určitě taky můžu mít přerostlou šiperku!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:26
- Nahlásit
Meta
Hm, to znám...naše mamka taky. Když vypráví, jaký byl otčím super člověk, tak v duchu pořád vidím, jak po nás v amoku házel na dvoře sekerou...
Já nevím, asi to tak některý lidi mají že se jim smrtí dotyčnýho všechno špatné vymaže z hlavy a zůstanou jenom ty pěkné značně zidealisované vzpomínky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:27
- Nahlásit
StaHi
A stejnak ho nedokončila, že jo? Vůbec teťkonc nevíme, jak ta kamarátka dopadla!
Sali
aha, tak Tchoř je pes
Tak to máš psůch 5!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:28
- Nahlásit
aha, tak Tchoř je pes
Tak to máš psůch 5!
Gerda
asi tak....a já bych měla bejt ve znamení vola.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:29
- Nahlásit
Gerda
ne já jsem hat vodní,ale to nevadí přerostlou šiperušku můžeš mít taky. Je to nunýnkovatý miminko, malinko retardíčkovaná, ale naše, Marie by měla mocínky hodnou kámošku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:31
- Nahlásit
Gerda
chci bejt vychcaná jak vopic, mazlivá, lstivá a vychytralá......, jak koukám, tak jediný, co z toho mám, je IQ....jinak je to v háji, v réktu nejtemnějším.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:32
- Nahlásit
AlenaD
nunýnkovatý miminko, malinko retardíčkovaná, ale naše, Marie by měla mocínky hodnou kámošku
Gerda by si zasloužila gréna, co by jezdil ten mondénní ring, to se obávám, že už neodchováte, pokud teda ještě nechováte na tý nejstraší, co i trochu hryže...sorry.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:33
- Nahlásit
Sali
já bych měla bejt ve znamení vola
To byste byla kastrovaná, buďte rači bejk.
AlenaD
Hat vodní je velice vznešený! Druhej pes teď nepadá do úvahy, bo neni čas, to je to zásadní. Zvažovala sem eště lvíčka, to je takovej malej veselej neproblémovej hafánek, ale možná je zase už moc maličkej....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:36
- Nahlásit
Gerda
a tak belgán by k tobě šel, gréni jsou překrásný, byli vždy můj dětský sen, ale najdi gréna, co maká jak Kira nebo Bobule...na prstech ruky se dají po Evropě spočítat,
zatímco u maliny třeba dneska hned jen šáhneš do správný krve, co je na trhu furt, pro pinzetu do Němec ale to samý, a prostě to nemůže nevyjít.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:36
- Nahlásit
Sali
gréna, co by jezdil ten mondénní ring
jasně, poháry a medajle a stupně vítězů, výhry, květiny, jméno červeně v tabulce na prvnim místě! Bude to malina vot malidajů a bude se menovat Ičiró (jako Ten První) ))))
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:40
- Nahlásit
Sali
Gerda by si zasloužila gréna, co by jezdil ten mondénní ring, to se obávám, že už neodchováte, pokud teda ještě nechováte na tý nejstraší, co i trochu hryže...sorry.
To už je veteránka, na tý už opravdu chovat nebudeme, byl to druhý a poslední vrh.
Ale její ségra bude teď mít štěňata se psem co má Ring3, i když já nevím v líniovejch chovech se nevyznám, ale jsem docela skeptik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:44
- Nahlásit
Tady eště jeden dortík pro jablunku, jak to řikala brut - sem si to přečetla terve teťkonc. Jablunko, osla´d si den pořádně, jak nejvíc to jde!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:45
- Nahlásit
Gerda
Bude to malina vot malidajů a bude se menovat Ičiró (jako Ten První) ))))
hm...tak to by se spíš měla menovat Ten Poslední
AlenaD
psem co má Ring3
belgán???ty jofka,to je gůt
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:45
- Nahlásit
AlenaD
na to spojení jsem skeptik taky, neb ta čuba co vím, tak nikde nepředvedla, že na to má stejně dobře, jako otec vrhu,
a to je pak těžký, přesvědčit jen na základě popisů, jak je dobrá, když se trénuje... k tomuhle ty zkoušky a závody sloužej, k objektivisaci kvalit zvířete pro chov.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:46
- Nahlásit
Gerda
Co se ti líbí na mondénním ringu? Michalovo exšvagrovo přítelkyně bauceron taky nebude žádná extrapracovní třída (teda má 1. třídu chovnosti, ale to spíš proto, že nemají až takové nároky) a maká celkem zdatně.
Ti to řikám furt, pořiď si špice . Jo vidíš, ptala jsem se na ty phytovetí bylinky. Jsou to jenom bylinky, takže zázrak se nekonal, ale mamča si myslí, že o něco lepší to bylo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:47
- Nahlásit
davidkova renata
Ten Poslední
Tak jedině že by to byl Last Boy Scout...kliďánko Brus Vilis ))))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:48
- Nahlásit
rozbalila jsem ty fusekle, co jsem dostala k vitaminum. pisou na nich 'energie' takze mam fusky-samochodky, hec! (na tech praskach zas pisou 'nabiji telesne baterie' ..uz jsem jeden slupla, nabity baterky potrebuju moc)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:49
- Nahlásit
kachna_
Co se ti líbí na mondénním ringu?
Ta vysoká zeď přes kterou psové skáčou )) Ne, líbí se mi to, je to náročný jak pro psa, tak pro člověka, neumim si představit psa vycvičenýho na týhle úrovni.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:56
- Nahlásit
Gerda
Ne, líbí se mi to, je to náročný jak pro psa, tak pro člověka, neumim si představit psa vycvičenýho na týhle úrovni
já taky ne,hlavně u sebe ne, ta úžasná ovladatelnost by mě zabila.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:57
- Nahlásit
Sali
na to spojení jsem skeptik taky, neb ta čuba co vím, tak nikde nepředvedla, že na to má stejně dobře, jako otec vrhu,
Pokud to mám srovnat s jinými grénkami, tak na tom dobře určitě je, ale nějak se utvrzuju v tom že hlavně záleží na feně, otec to tam může upevnit a nebo né, ale říct si, otec má nejvyšší zkoušky, štěňata budou po něm, tak takhle to asi nefunguje.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:58
- Nahlásit
nějak se utvrzuju v tom že hlavně záleží na feně, otec to tam může upevnit a nebo né,
přesně tak, mě v tom utvrdilo hodně zkušeností.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:58
- Nahlásit
Gerda
Ne, líbí se mi to, je to náročný jak pro psa, tak pro člověka,
mně se líběj veselý psosporty. Daleko víc, než cvičit polušnost mě bavěj otočky, slalomy... a různý kravinky. Vysoký zdi se mi nelíběj, protože jedinej způsob jak by to Beska mohla překonat, je, že bych jí přehodila, rychle oběhla zeď a na druhý straně si jí chytila. A na to prostě nemám fyzičku.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:01
- Nahlásit
davidkova renata
belgán???ty jofka,to je gůt
Jo grén, můžeš se mrknout
http://www.zkovarny.com/new/index.php?%26Scaron%3B t%C4%9B%C5%88ata:Aktu%26aacute%3Bln%26iacute%3B
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:02
- Nahlásit
kachna_
jo jo, každej má něco.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:02
- Nahlásit
kachna_
A na to prostě nemám fyzičku
Ale to já taky ne, navíc na to nemám samozřejmě ani schopnosti. Prostě se mi to jen líbí, baví mě se psem cvičit, cokoli, co se naučí, mi dělá velkou radost a jí taky, bo u toho dostane dycky děsně hodně odměn
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:08
- Nahlásit
Gerda
neumim si představit psa vycvičenýho na týhle úrovni.
Já si ho představit umím, ale nechápu jak to dokázali, aby pes reagoval na trumpetu. Když nemůžeš psa ovlivňovat intonací hlasu musí to bejt hodně těžký.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:09
- Nahlásit
Chojte fšicí,
jelikoš sem tu teťkonc žďabec nebula (asitak dva mněsíce), apeluji na vejcucáře, aby mi podali/-y qualitní vejcuc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:10
- Nahlásit
AlenaD
Když nemůžeš psa ovlivňovat intonací hlasu musí to bejt hodně těžký.
Ale dyš k tomu ovlivňování použiješ zimní pevnou botu, tak moc těšký to zas neni....Stejnak nemůžeš cvičit na kokína, dyš chceš na bedny.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:10
- Nahlásit
ale nechápu jak to dokázali, aby pes reagoval na trumpetu
AlenaD
no, dá se to, jako na píšťalku lovečáci,
metodiku mají lidi, co tady Ring cvičej, zeptej se u Volnýho.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:12
- Nahlásit
rosnička
pozor duch je tady, musíme udělat obřad usmiřování přetků, aby nás duchové nestrašili!!!!!!
|