Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2286 . 2287 . 2288 . 2289 . 2290 . 2291 . 2292 . 2293 . 2294 . 2295 . 2296 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:19
- Nahlásit

Sali
davidkova renata
Holky jak vy můžete bejt ryby a vodnáři? A to si přectafte, že já sem lef. No ale asi v ňákym třináctym ascendentu, bo to jinak neni možný. Hele a dyš budete mít narosky, pozvete nás do ňáký hospody na pívo? Nebo neuděláme oslavnou prochásku nebo bránění nebo něco? Slavit by se mělo si myslim....

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:19
- Nahlásit

PetraK
fakt si s cajem nedelejte starosti, dyztak muzu zaukolovat nekoho z kamosu, co dojizdej do praglu do roboty

jinac se hlasim mezi cholery, co chovaj k flegmousum nehynouci obdif

gabifi
no mam furt neco a nejspis si to fakt castecne 'vymejslim'.. psychosomatika je previt, uz je cas na terapii ..za drzeni palcu dik

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

proč mi nejdou smajly zničehož nic?????
aha tak za jo,to je bordel

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:20
- Nahlásit

Gerda
No já měla ten startovací na tom parkovišti, jak do mě ta čůza bezdůvodně nabourala, vylítla sem, ale nedotáhla to, i když byla hubatá a provokovala, vyloženě konflikt chtěla, jenže já se zas stáhla, no. Mnoho potíží by se mi pořešilo, kdybych se dycky nestáhla. Ach jo.
Ale to nesmíš takhlenc Jednak si na tebe každej dovolí a za druhý to není zdravý, páč to pak dusíš v sobě a chytneš z toho rakovinu

AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:22
- Nahlásit

Gerda
A to bysme na ní aji křičeli?
Určitě, navodily by jsme modelovou situaci, nejni to žádná netykafka, myslim že by jí to šlo.

sarax
Člen
- Nahlásit

Gerda
co máš se znameníma..já sem teda taky ryba víš??
jinak -22 není nic pro mě to je jedna vjec,ale musím někde koupit sáně pro haranta..ch jo

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
falešná morálka já tomu řikám!
U tý se musíš přetvařovat, mě to tak de samo vot sebe, nemusim se krotit, abych se tak chovala, taková prostě přizdisráčská povaha, no. To je mnohem horší než bejt startovací. I u psůch to tak je. Když je pes srabáckej, je mnohem nebezpečnější než ten, co se ti postaví čelem. Jako teď nemluvim vo následcích kousnutí, ale vo tom, že ten, co jde přímo, postaví se ti, tomu rozumíš, víš, co od něj můžeš čekat, ale ten přísrabek je nevyzpytatelnej, nevíš, co udělá, jak se zachová. No, takhle to myslim. Čék sebevědomej ti normál prostě jednu vlepí, když ho moc vytočíš, a budeš vědět, na čem seš, ale člověk přísrabek bude dělat zákeřnosti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:23
- Nahlásit

Gerda
Nebo neuděláme oslavnou prochásku nebo bránění nebo něco? Slavit by se mělo si myslim....
já bysem to slavila aš bé teplo a LÉTO!!!!! Sali je to tuty fučík a až bé hesky ,můžem třá někde vopíct nějakáho čokla co nás bude nejvíc srát ,tagže asi Nyný nebo Kobra
Nikoho nikam do hospy ale nezvu bo sem lakomá a taky f tomdle vjeku je to spíš tryzna tak nač to slavit

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Biluška
v sobě a chytneš z toho rakovinu

NEŘIKEJ TO! Nebo se zas StaHi nafoukne!! Seš snad cáklá do makovice? To je děs todleto
StaHi
fakt si s cajem nedelejte starosti,

oká, tak na to prdim -a prosim vás - neposlouchejte Biluši, vona je Mimoň.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Gerda
Holky jak vy můžete bejt ryby a vodnáři? A to si přectafte, že já sem lef.
Ty jsi lef??? To nejni možný, nejsi nedonošená? F každym případě jsi mému srdci ještě bližší, jsem totiž taky lef

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
tagže asi Nyný nebo Kobra
Grilovala bych Nánu, bude víc masa, takovýho ovoněnýho tukem. Z kolibříka by sem se najedla tak sama.

PetraK
NEŘIKEJ TO! Nebo se zas StaHi nafoukne!!
Uš tak je nafoukaná, že má furt ňáký zvláštní nemoce, jedna dvojvoperace jí nestačí - megalomanka je to!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:26
- Nahlásit

Gerda
tý se musíš přetvařovat, mě to tak de samo vot sebe, nemusim se krotit, abych se tak chovala, taková prostě přizdisráčská povaha, no
Nemáš pravdu,myslim,prostě ty praktikuješ obecně platné normy f týdle pošahaný společnosti,která je nevim proč určila tak jak jsou,myslim,že to děláš spíš podvědomě,ale s cílem,aby lidi neřekli,že seš hulvát.Jako já,ale já na lidi se*u.Nesrovnávej to úpa se psama,to myslim jde jen do určitý míry...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
a nezmáčklas "zakázat smajlíky" ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:27
- Nahlásit

Gerda
Uš tak je nafoukaná

No ale dyby se nafoukala ešče víc, tak uš práskne, A GDO PAK BUDE UKLÍZET TEN BORDEL? Já ne, já teda ne.

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:28
- Nahlásit

ja sem lef a v Cine kohout.. takova upa nezna, nekonfliktni kombinace
no cholera jsem dost, ale krotim to, co se da ..startuju furt z prvni, ale uz aspon neroztacim samonasirani (drif mi neco trochu naealo a ja si hnedle vzpomnela na fsechny podobny situace.. vysledkem bylo rudy videni, i dyz slo v podstate vo prt)

Gerda
Člen
- Nahlásit

AlenaD
jsem totiž taky lef
A kdy seš? Něgdy si řikám, že mi máma sfalšovala rodnej list, že sem prostě třináctý znamení, asi ledová krychle. Sem f srpenci. Na začátku. Chtěla bysem bejt v září, to je babí léto a to je nejhesčí. Nejsem nedonošená, jen sem byla strašně malinká a tenounká, což už teď neni vidět, aji v ozdravovně skrz nežraní sem byla, ale pak se to zlomilo a teď bych potřebovala do ozdravovny proti žraní.

Sali
Člen
- Nahlásit

Gerda
já to taky neumím, nasrat se vždy, když to je třeba....občas se naseru děsivě, ale většinou echtpozdě.

gabi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:30
- Nahlásit

StaHi
Zožeň si soľ s nízkym obsahom sodíka. Predáva sa v niektorých potravinách po pol kile. Je to soľ 50/50 sodík draslík. Keď máš málo draslíka, znamená, že máš veľa sodíka v bunkách a ak doplníš draslík, tak sa ti to v bunkách pekne zrovná. Draslík vytlačí prebytočný sodík.

Používam dva druhy Marušku(slovenská) a ešte najakú českú.
Iným doma už ani nesolíme, a chuťovo je ako normálna soľ. Lepšie ako kupovať draslík v tobolkách, ktoré sa ti rkňozpúšťajú až vnútri a môžu sposobiť poleptanie, (to ako keby si zhltla celú hrudku), je nasadiť túto soľ rozpustenú v tekutine a zpočiatku aj vo väčších dávkach.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:31
- Nahlásit

davidkova renata
aby lidi neřekli,že seš hulvát.
Asi na tom něco bude, ale třá se to normál dá naučit. Po prvnim zmlácenym hulvátovi to určo pude samo. je to aji ve filmech, že jak ten hrdina překlene úspěsně první problém, de uš fšechno samo )))))

Sali
většinou echtpozdě
No, to je taky dost blbý. Chce to hnet a pořádně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:31
- Nahlásit

Biluška
a nezmáčklas "zakázat smajlíky" ?

ale dyk jí znáte, ne?

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:32
- Nahlásit

Dobré odpoledne žumpičko

Za chvíli mizím k lékařské vědě, tak Vás všechny musím alespoň pozdravit a Jablůnce popřát pevné nervíky a hlavně hodně sil ( bude je mooooc potřebovat)... Gerdo, dej jí sem, prosím, ještě jeden dortík navíc, aby se nám nezhroutila

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:33
- Nahlásit

gabi
dik, to zkusim

AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:33 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

Gerda
Já jsem 29 a můj brácha 4, lef je nejlepčí znamení zvěrokruhu, to jsou totiž hrozně hodný lidi

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:34
- Nahlásit

AlenaD
to jsou totiž hrozně hodný lid
hmm já zas myslim že ryby jsou děsně hodný a vyjímky potvrzujou pravidlo že jo..a to mám ještě doma 3 vodnáře

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:34
- Nahlásit

Sali
já to taky neumím, nasrat se vždy, když to je třeba
to máš těšký, někdy ty souvislosto holt dorazí do mozku až v okamžiku, kdy je objekt, na který se je třeba nasrat dávno v pr....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:35
- Nahlásit

já jsem váhy a v čínským pes

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:35
- Nahlásit

PetraK
Nejsu žádnej Mimoň Gdyž už musím být ňáký město tak aspoň ňáký heský Ci bejt třebas Poděbrady, nebo Opava, ale Mimoň ne

AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:37
- Nahlásit

gabifi
to máš těšký, někdy ty souvislosto holt dorazí do mozku až v okamžiku, kdy je objekt, na který se je třeba nasrat dávno v pr....

Tak to je přesně můj problém....Tím pádem dochází k tomu že se dost často nas*ru zbytečně a když tak mám učinit mlčím a pak si říkám co jsem měla říc.

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:37
- Nahlásit

Gerda
jsme také lev , tedy lvice , 27.7. a miluju léto a pařáky

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:38
- Nahlásit

Gerda
Dyš sem bydlela v domku, dostala sem od chlapíka sněžný hráblo. Byl to nejlepčí dárek, votklízela sem sních fšem sousedům v ulici, bo mě to děsně bavčilo. Maryje votklízela se mnou a já jí pak házela do těch nahrabanejch závějí
sem radši, když se mnou žádný pes neodklízí sníh.... Brut loví koště i pohráblo, Aluška se zase chce za každou cenu pomazlit a tak nevíš, koho dřív odeřvávat.... brrrr, nenávidím odklízení sněhu

<< 1 ... 2286 . 2287 . 2288 . 2289 . 2290 . 2291 . 2292 . 2293 . 2294 . 2295 . 2296 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání