| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:53
- Nahlásit
brut
sem si myslela, že to bude pohodlnější na přebírku i dopravu
tak co pak vo to já to dopravim,ale esi je to pro vás nějak blbý,tak písni,mušely bysme to nějak pořešit!
Gerda
Čoveče s tim tě na mondyjoryng nepustěj.....))))))))
tak ho bude dělat s bendou místo tebe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:54
- Nahlásit
jbat
jéé, já jsem tak šťastná, žes mi ji připomněla!!!
jéééééé já sem šťastná, že si mi jí vobjednala!!!!!! Díky!
davidkova renata
že teda asi začnu snášet vajíčka????????
No jo ale u tebe to nemá s ruskem nic společnýho, ty seš prostě normálně krůta......
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:54
- Nahlásit
Gerda
No jo ale u tebe to nemá s ruskem nic společnýho, ty seš prostě normálně krůta......
:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:55
- Nahlásit
Gerda
jbat
co objednáváte za knihu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:57
- Nahlásit
brut
Pan Kaplan má třídu stále rád.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:57
- Nahlásit
Profesor Parkhill začal testy opravovat. Slečna Mitnicková si jako obyčejně poradila znamenitě. Paní Yanoffská zřejmě ztroskotala na slově téci, protože napsala několik vět, všechny přeškrtala a v panice se rozhodla pro řešení „Šel na dvě teci“. Pod jejím papírem čekat text s nadpisem
H*Y*M*A*N K*A*P*L*A*N.
1. Stačí jeden miš a ve špajsu je miš maš.
2. Bylina rozvot, ale uš je to dobrý.
3. Každý chrup má svou líc.
4. Dyš jela skopce, spadla jí noha slíže.
Dále pedagog nečetl.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:58
- Nahlásit
davidkova renata
tak co pak vo to já to dopravim,ale esi je to pro vás nějak blbý,tak písni,mušely bysme to nějak pořešit!
neboj, král vysílá své vojsko a já haranty .... budeš mít vše najednou, jen ti cinknu kdy pojede mladá do Práglu nebo přes Prágl, aby ti mohla vše předat ( dvě krabičky mladýmu asi těžko svěřím... by jsi taky nemusela nic mít )
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:59
- Nahlásit
dyš je to barzoj a eště mixlej japonckym zápasníkem.
asi jo,
ježiš, ta vypadá, te´d na ní koukám...........
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:59
- Nahlásit
brezen2008
no neboj,však toho 24 někam vyrazím a pak 25 a pak od 27 už mám volno,takže to bude dasty rád že mě nebude vidět i elis
Tohle je na Vánočkách prostě super, že člověk s tím čoklem může bejt venku od rána do večera. Pak přijde domů, svalí se, pustí pohádky, dá si grůček nebo svářo, fkydne na talíř zbytek salátu, hodí k tomu řízek z lednice a je vaříno -prostě gůtovej čas!
brut
dělám salát z 8kg brambor
určo je to tim, že člověk to prostě normálně nedělá. Pak se tím napráskne, vytočí žlučnik jak klíště a užívá si Vánoc
Gerda
Dnes má svátek Lucie Kratochvílová
Gratuluju Lucce Kratochvílů a rovnou se ptám- Nemůžu bejt na chvílu Lucka Kratochvílů?? Mám totiž ukrutnej hlat. K snídani byla ovocná mísa jenom
jbat
Dostal vakcínu na vzteklinu a kapkpy do uší
tomu řikám Vánoční dárek!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:00
- Nahlásit
Gerda
Pan Kaplan má třídu stále rád.
nic mi to neříká
jbat
*Y*M*A*N K*A*P*L*A*N.
1. Stačí jeden miš a ve špajsu je miš maš.
2. Bylina rozvot, ale uš je to dobrý.
3. Každý chrup má svou líc.
4. Dyš jela skopce, spadla jí noha slíže.
Dále pedagog nečetl.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:01
- Nahlásit
Stačí jeden miš a ve špajsu je miš maš.
ale to je pravda!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
pana Kaplana neměli. Je to super kniha, krásně napsaná, úžasně milá a fakt tam sou báječný jazykhumorný zapletence. Menuje se Pan Kaplan má třídu stále rád.
můžu pučit, miluju tu knížku.
brut
nic mi to neříká
véééééééééélká chyba, velká!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:03
- Nahlásit
PetraK
určo je to tim, že člověk to prostě normálně nedělá. Pak se tím napráskne, vytočí žlučnik jak klíště a užívá si Vánoc
já se netěším na jídlo, salát nemusím a řízky taky ne, ale na ten klídek a pohodičku... naštěstí přijede ségra, takže salát bude opět dělat ona ( hlavně míchat), já budu dělat chuťovýho poradce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:04
- Nahlásit
jbat
))))))))))))))))) Hyman Kaplan je luksusní méno!!!!!!!!!!!! Pak je eště báječné méno Ignácius Reilly...a Spolčení hlupců je taky výýýborná kniha. A pak je výborná má oblíbená Hlava XXII: "...z ničeho je nebolela hlava tak jako z Hlavy XXII..." Podle tohoto absurdního vojenského paragrafu může být voják propuštěn z armády tehdy, je-li blázen. Zažádá-li však o potvrzení své duševní nezpůsobilosti, dokazuje tím, že je vlastně zdráv, a nemůže být tedy propuštěn.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:04
- Nahlásit
Gerda
tak jako todlencto sem ale vůbec nějak nepochopila ,narozdíl vot jébat asi..
Sali
ježiš, ta vypadá, te´d na ní koukám...........
sim tě nám taky jebe,například leze ke klukovi do postele,což normálně nedělá a vydrží tam třá hodinu,což taky neexistuje.A začíná smrdět mlíkem jak Želetava No vobrany jí proberou,to je vyzkoušený
PetraK
Pak přijde domů, svalí se, pustí pohádky, dá si grůček nebo svářo, fkydne na talíř zbytek salátu, hodí k tomu řízek z lednice a je vaříno -prostě gůtovej čas!
tak todle ale můžeš klidně udělat f červenci nemusej kuli tomu bejt debilní vánoce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:06
- Nahlásit
Gerda
Podle tohoto absurdního vojenského paragrafu může být voják propuštěn z armády tehdy, je-li blázen. Zažádá-li však o potvrzení své duševní nezpůsobilosti, dokazuje tím, že je vlastně zdráv, a nemůže být tedy propuštěn
se učili f Česku ne??????
Jinak ale kníška dobrá! autor by se u nás na foře celkem chyt
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:08
- Nahlásit
No vobrany jí proberou,to je vyzkoušený
davidkova renata
takž to Kobru taky, ale zatím to tady vypadá na větší množství kožnatejch vejcat. Aspoň na salát kdyby byly...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
tak todle ale můžeš klidně udělat f červenci nemusej kuli tomu bejt debilní vánoce
to můžu, ale to je zase něco jinýho - to je letní lenošení f altánu v houpačce při grilčování masíčka. prostě fšechno má něco do sebe. V létě pálim maso na grilu, v zimě purpůru na plotně a frantika na kuchyňský lince.
Gerda
.... život je šášour co chvíli chvístá na jeviště.... tahle věta mě rozplakala třikrát za sebou a taky ještě... Pila je rušička.. to není přeložená knížka, to je znovu napsaná knížka
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:10
- Nahlásit
Dobré poledne
Gerda
Ano ano! Ignácius je borec
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Sali
ale zatím to tady vypadá na větší množství kožnatejch vejcat
jako bacha na to!!!!!
naštěstí vona jí celkem probetre jakákoli trochu akční práce,ale f tom humusu co je venku mě to jaksi neba
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
brut
já se netěším na jídlo
já se těšim na fšecko, absolutně na fšeckno co k Vánočkám patří
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:12
- Nahlásit
janika
Včera jsem myslela, že ty lidi zabiju, na Andělu se nedalo projít z tramvaje A do tramvaje B.
čůůs- nestraš!! Dneska jedu se žábou na trhy
a zima mi neni, enem sem chtěla zapálit jedinou svíčku kterou jsem tu našla a von jí umřel knot, takže mám smolikof.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:12
- Nahlásit
janika
taky myslíš ten pokrok jako pohádku na dvd???
pokrok nezastavíš a vůbec,vodkud si jako myslíš,že voni ty pohátky na vánoce pouštěj????? Jako esi si někdo myslí,že na vánoce sou v telce nějaký malý hercíííí a hrajou tam pohátky naživo dyš sou ty vánoce,taxe šeredně plete!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:13
- Nahlásit
PetraK
to není přeložená knížka, to je znovu napsaná knížka
Přesně, je to znova napsaný v češtině ten kdo to psa, je boží!
Pak je výbornej Milo Minderbinder, jak prodával sám sobě výhodně vajíčka )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:13
- Nahlásit
Máááááám to zabalenýýýýýýýý Teda až na posledních pět dárků, došel mi papír
Sem umřitá hlady, co děláte k obědu? Podle lukrativnosti nabídky se rozhodnu komu budu závidět
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:14
- Nahlásit
Včéra jsem celá nas*aná řvala na cikáňata, ať už jdou s těma dělbuchama někam.... načež mi jeden z nich povídá: "Paní, to byl poslední, oni už nám došly"... tak jsem odpověděla :" To doufám, protože jinak vám je nacpu do tepláků a budu se koukat, jak vám kouří zadnice a budu se smát, až budete poskakovat a chytat se za ní stejně, ajko já se teď chytám za uši" . Od tý doby je ticho, tichoučko
Pro změnu ti větší někde splašili zdemolovaný auto a snažej se ho dát do stavu pojízdného
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
cože???? to je Kobra, co tady mám, takovýdle zrůdy by mohly padat akorát z Bobule, co jí někde někdo fakt v předcích překřížil Pleosaurem...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:17
- Nahlásit
Biluška
co děláte k obědu?
mám vaříno ... rýži, kuřecí křidýlka na másle
No nic, opouštím vás a jdu plácat budky
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:18
- Nahlásit
brut
Biluška
co děláte k obědu?
spíš co dělal kuchař ve špitále, a fotku s popisem ti pošlu, až to zas vybleju, což moc dlouho trvat nebude
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:23
- Nahlásit
Jsem ouplně out
Bo nemám mobil v hajzlu
Bo tam nejní ani nespláchnuto
Bo nemam chůj v truhlíkách
Nemám ani koupený dárek..ani jeden!!!
ale 24.12.budu IN...na vysoký osobní výkon potřebuji termínový pres...v pondělí nakoupím dárky,capry a veky, v úterý udělám salát a Žany poblivky z caprů,ve střebu upeču 6 kuřat ..pro každého psíka jedno a vosmahnu capra a jelikož nevjesta rybu nejí dostane vozmaženou kozu z ptáka.
pak rozdám obálky s prašulema+ nějakou drobnost a hurá s psama ven.
|