Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BinLadin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:18
- Nahlásit

No nic,jdu spat...postel vola.Pekny den...

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:18
- Nahlásit

davidkova renata
janice tudle spadly do hajzlu brejle

to teda mně eště ne, ale jednou mi spadly do koňskýho eňa...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:19
- Nahlásit

jdu kydat morčata

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:20
- Nahlásit

lidi, my tu máme dneska i vejčnej koňák... já to teda nepiju, ale ta přectava, že si MŮŽU dát... háskej den. a asi pudem uš ve dvanáct dom, tak se pak s váma nebudu loučit a poutíkám dom...

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:22
- Nahlásit

BinLadin
poraď se s Gerdou, jak ti rozjasint kamrdlík i mysl.
To vim naprosto přesně, rozradostním tě hrou na zopcovou flétnu. Někteří u toho koncertu dokonce i brečí. Asi dojetím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:23
- Nahlásit

jbat
Prdinoškovi Blbísovi přeju vše nejlepčí k půl naroskáááááááááááám!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:23
- Nahlásit

Gerda
Asi dojetím.
dojetim ne!

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:25
- Nahlásit

Gerda
Prdinoškovi Blbísovi přeju vše nejlepčí k půl naroskáááááááááááám

von je teď prdinoška a velkobřich...

rozradostním tě hrou na zopcovou flétnu.
to mu neuděláš!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:26
- Nahlásit

Coje Starker?....
to by moh bejt kříženec Starkla a Stalkera, ale prosímtě, už to nekuř, co tam doma máš, bůhví co to je, aby ten výbuch na tý benzínce ještě neudělal nějaký změy v samotný základní matérii.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:29
- Nahlásit

rozradostním tě hrou na zopcovou flétnu.
to mu neuděláš!!!

ale udělá!!!!! jakákoli léčba je lepší než se dívat stranou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:29
- Nahlásit

BinLadin
.a co na Vychod?
Nooo, to by možná šlo. Gdyž je napřed zmlátím, pak jsou vždycky poslušnější....

Sali
cožeee???? ty ses ještě nedostala na chůj?????
Ale jo, na chůj sem šla včera. Už ho mám hromádku na zahradě. Včil to eště narvat do těch truhlíků.... jestli budu s dárkama pokračovat tak pomalu tak to ani dneska nevidím nijak růžově. Asi vyzdobím truhlíky až po Vánocích

jbat
A zbacala jsem ho balicím papírem a on se teď bojí dárků... to je myslím ale praktický...
Velmi praktické, velmi Taky bych je zbacala, ale moje saň by se nebála a eště by mi ten papír pokousala

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:34
- Nahlásit

Biluška
Velmi praktické, velmi Taky bych je zbacala, ale moje saň by se nebála a eště by mi ten papír pokousala

von mi ho totiž původně nenápadně sebral a odcházel do kuchyně, tak jsem ho lapila a zbouchala. ale dyš von si stejně ze všeho dělá pr*el...

Gerda
Člen
- Nahlásit

Uš mám dárky, uš mám dárky!! Jsou to jen 4 knihy, ne pět, pana Kaplana neměli. Je to super kniha, krásně napsaná, úžasně milá a fakt tam sou báječný jazykhumorný zapletence. Menuje se Pan Kaplan má třídu stále rád. Je to o imigrantovi, co přijel do emériky a teťkonc tam chodí na kurzy angliny a děsně tu řeč mrví. Ten, kdo to překládal, to vlastně psal znova v češtioně, bo češtiná máí jiný ftipnosti než anglina. No fakt krásná kniha a furt jí nemaj. Teď mám štyry příběhy šogunova vyšetřovatele Sana Ičira, chybí mi eště dvje. Můžete mi je taky podarovat, jesi ste hodný lidi ))))

jbat
von je teď prdinoška a velkobřich...
Tak to je Maryje asi taky džek rasl.......Počkej až uvidíš Fandu, ten už je doma něco jako boží trest ))))

Sali
Člen
- Nahlásit

Kobra si začala v pracovně dělat faleškověbřezový hnízdo...........................................

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:37
- Nahlásit

...............netuším, zda nezačne snášet vejcata..............

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:37
- Nahlásit

Gerda
Pan Kaplan má třídu stále rád.

ta je úúžasnááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprosto bezkonkurenční!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:38
- Nahlásit

Sali
faleškověbřezový hnízdo
Vona je barzoj?

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:38
- Nahlásit

Gerda
????????????????????????

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:39
- Nahlásit

Sali
netuším, zda nezačne snášet vejcata

no to kobry dělaj, to jako bacha, nebo béte mít patošku plnou háďat!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:39
- Nahlásit

davidkova renata
sova došla , ale ty nejsi na founu ... mladej jede za chvíli do Práglu.. na Novej Smíchov, tak by ti vzal první část a budky by jsme dodali během víkendu nebo v pondělí... má tam být ve 14:15

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:42
- Nahlásit

jbat
ta je úúžasnááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kdybys na ní někde narazila, vem jí pro mě prosím. Já jí fakt nemůžu sehnat, kdysi jsem jí dostala od chlapíka, ale pak sem jí nějak ztratila, nebo někomu půjčila a on už mi jí nevrátil....Jednou mi jedna kolegyně zničila Pád Cařihradu a bezostyšně mi ho vrátila v úplně dezolátnim stavu, aniž by jí jakkoli sralo, že tu knihu rozbila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:43
- Nahlásit

Sali
Normálně, když si dělá hnízdo v břízách, má vztah k rusku a to znamená, že už tam někdy byla. Kobra teda musí bejt ruskej chrt. Tou břízou se to vysvětluje.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:45
- Nahlásit

Gerda
Kdybys na ní někde narazila, vem jí pro mě prosím.

právě lítám po fšech netovejch kichkupectvích...
případně objednám dvje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:46
- Nahlásit

brut
ale ty nejsi na founu
sem luksovala já kráva hele to je kravina,dneska se mi to f ten čas ani moc nehodí,mušim jít makat a proč se s tim má crcat 2krát,co teda v pindělí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:48
- Nahlásit

jbat
případně objednám dvje.
To bys byla moc hodná!

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:49
- Nahlásit

má vztah k rusku a to znamená, že už tam někdy byla
Gerda
samozřejmě že má fstach k rusku!!!!!!!!!!!!! je to rusanda z 1/3 genomu, odvozená až od slavného Grafa Grato le Malin, a jeho dcery, slavné feny Judol!!!!!!!!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

davidkova renata
dobrá, budeš to mít najednou ve dvou krabičkách... sem si myslela, že to bude pohodlnější na přebírku i dopravu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

Gerda
, má vztah k rusku a to znamená, že už tam někdy byla
to je divný...já sem byla v minulým životě kněžna na Sibýři s natpřirozenejma schpnostma..znamená to teda že mám taky fstach k Rusku(za přetpokladu,že Sibýř je v Rusku) a že teda asi začnu snášet vajíčka???????? Páč aby to na mě nepřišlo v nějakou nevhodnou chvíli třá...

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:52
- Nahlásit

Gerda
právje jsem dvje objednala, kdybys ju pak nechtěla, někomu ji dám. příjdou ale až po 2.1.. stojí 179,-. jéé, já jsem tak šťastná, žes mi ji připomněla!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:52
- Nahlásit

Sali
No tak vidiš, tak co se furt voháníš bobrmanem, dyš je to barzoj a eště mixlej japonckym zápasníkem. Čoveče s tim tě na mondyjoryng nepustěj.....))))))))

<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání