| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:51
- Nahlásit
brut
no jo, ale my jsme DVA!!! plus teda máma, tak DVA A PŮL, tak přece není úplně normální udělat vrchovatej šestilitrovej hrnec, že ne? ALe můžou za to ty brambory! Dávám je dycky vařit a dycky mi přijde, že se jich tam krčí nějak málo, tak přidám, pak ešče přidám, protože- co kdyby ty uvařený brambory byly z části špatný, že jo- taky to co dneska prodávaj, je dycky hnusný, půlka se toho vykrájí.... nějak mi ovšem nikdy nedojde, že už několik let mám brambory od souseda z chalupy, krásný, veliký na salát akurátní. Takže nakonec mám uvařeno dvacet kilo brambor. První fáze je ta, že jdu za kámoškou sousedkou, ať nevaří brambory, že už jsem to udělala za ní! Druhá fáze je to, že obrázím osamocené sousedy a rvu jim salát, páč mi to vypadává z hrnce
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:51
- Nahlásit
isdpch
v Práglu sněží
pán je provokatér...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:52
- Nahlásit
jbat
v Rakovníku právě přestává a hned to taje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:52
- Nahlásit
brezen2008
ešče ne jaro, prosim, ešče ne, nejdříf ty Vánočky a kapek sněhu. Pak ešče kapek sněhu až pojedu na hory a pak už může bejt to jaro. ALE pořádný, ne že bude hned hic, hásky polehounku, pomalounku. Jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:53
- Nahlásit
brut
Od té doby co žiju s Mášenkem dělám salát do dětské vaničky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:57
- Nahlásit
PetraK
no já jenom abych mohla jezdit na pořádný vejlety ,bo jsem dostala konečně přidáno,né sice moc ale na vejletky o víkendech to stačí a já hlavně musím trénovat ty hory a lesy na trečky na stezku vlka 2009 + dovča s luckou na horách v Harachově ,můj chlap zůstane doma,bo on by byl někde v baru,bo proč by se strachal na nějaké hory a chodil pěšky ,tak aspon něbude překážet na vejletech a v hotýlku
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:57
- Nahlásit
Biluška
tak v tomto objemu se u nás dělá jen bramborák.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:58
- Nahlásit
Biluška
moje máma se čtyřma parchantama to takhle dělá celej život a vždycky je tak akorát...
pak nemám vypadat tak jak vypadám...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:02
- Nahlásit
brezen2008
bo jsem dostala konečně přidáno,
a pak, že ty Vánočky nejsou k ničemu Prima je to viď?
Neboj však se dočkáš - ale ono se dá jezdit na vejlety i v zimě a je to moc fajn. Já si takhle loni užila Jizerky - nebylo to moc k k lyžování, tak jsme cárali po okolí. Zkus to někdy- je ticho, klid, nikde skorem nikdo - páč sou fšicí na sjezdovce ...
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:05
- Nahlásit
Biluška
brut
Muzu bit dalsi abonent? Jeden se vtom mnozstvi uz ztrati....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:06
- Nahlásit
Sali
Muzu se taky prihlasit?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:08
- Nahlásit
pak nemám vypadat tak jak vypadám...
jbat
a proto už nejezdíš?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:09
- Nahlásit
BinLadin
řekni si svý sašce. TEBE má na rozdíl od Tejmla naštěstí na hrbu jiná.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:10
- Nahlásit
PetraK
no je,jenže hned první lednovou navíc vejplatu,dám na elis,bo musí na tu kastraci
no neboj,však toho 24 někam vyrazím a pak 25 a pak od 27 už mám volno,takže to bude dasty rád že mě nebude vidět i elis
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:11
- Nahlásit
Sali
Kazdy sveho osudu autor...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:21
- Nahlásit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:28
- Nahlásit
Sali
a proto už nejezdíš?
tak tak zas nevypadám...
ne, nejezdím kvůlivá křuplé páteři.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:30
- Nahlásit
jbat
kvůlivá křuplé páteři
ach jo, to je mi líto, další co žije sportem ku trvalé invaliditě.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:32
- Nahlásit
sněžíííííííííííííííííííííííííííííííí,
tady taky sněžííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!
ispdch
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:32
- Nahlásit
..a prace k tomu nevede taky?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:35
- Nahlásit
tady taky sněžííííííííííííííííííííííí
tady už zas jen chčíje.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:35
- Nahlásit
PetraK
tak přece není úplně normální udělat vrchovatej šestilitrovej hrnec, že ne?
dělám salát z 8kg brambor... myslíš, že tohle je normální? Já salát skoro nejím, holka na tom není o moc líp, ségra si něco málo dá, nejmladší kluk s náma bude pouze 24. večer a zbytek s prominutím sežerou ty dva zbejvající.... tohle mi přijde trochu nenormální
Sali
pro sebe dělám moravskej salát... bez majonézy, jen brambory, zalenina a trochu zakápnout olejem a přidávám půl lžíce octa... na vůni, trošku pepře a soli. Ovšem klasickej bramborovej salát dělám pro zbytek rodiny
Biluška
od té doby, co jsem byla u bratránka a tam se zadělával salát ve dvou vaničkách ( je jich přece jen o dost víc než vás), tak je mi zle jen při představě, že to musím míchat
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:36
- Nahlásit
Sali
tady už zas jen chčíje
.....to v Brne treti den v kuse...nic si z toho nedelej.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:36
- Nahlásit
BinLadin
hergot, ty seš dobře prosycenej defétismem, co s tebou, někdo ti snad poradí, jak vidět v životě ty hežčí stránky...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:39
- Nahlásit
jbat
Sali
u nás sice už nesněží, ale ani nechčije
Sali
o bramborákách mi ani nemluv... jen představa loupání a strouhání 10kg brambor mi nahání husí kůži...a to je chtěli všichni zejtra k obědu. Mají smůlu, bude ovesná kaše a hrachová polífka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:39
- Nahlásit
ku trvalé invaliditě.
Sali
trvalé naštěstí ne, jen půlroční vozejčkářská zkušenost. zajímavá btw...
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:39 - Změnil/a: BinLadin
- Nahlásit
Sali
BinLadin
hergot, ty seš dobře prosycenej defétismem, co s tebou, někdo ti snad poradí, jak vidět v životě ty hežčí stránky...
Vysledek patnactilete praxe u SBs
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:40
- Nahlásit
Sali
BinLadin by se hodil jako funebrák.... taky jsme měli jednoho takovýho, jen měl málo kšeftů, lidi si stěžovali, že se neustále tváří jak na pohřbu a mračí
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:42
- Nahlásit
brut
...ja pouze glosuji a to s taktem sobe vlastnim...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:42
- Nahlásit
brut
ty máš ten průkal, že jsi doma, čili na tebe všechno spadne...tak nějak logicky, u nás to prostě nemá kdo udělat, hlavně kdy, tak se to prostě koupí.
Všechno se nějak přeformátuje, aby byl a přitom neinterferovalo s tím, co skutečně chcem stihnout. A protože chcem především stihnout tu vánoční pohodu......
|