Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:07
- Nahlásit

brut
taky pěkný večer.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:12
- Nahlásit

jinak jsem si před chvílí odnesla na hajzlík několik let staré prosincové číslo La cuccina italiana, a upadla jsem nad ním, zjm. nad vánočním menu, do takové deprese hluboké, jaká jsem kuchyňská lama,
že mě k životu přivedla z5 až Kiruna, když mi časopis něžně odejmula a odnesla si ho prostudovat k sobě na pelech....
tím pádem vím jen, že panettone se dá koupit už hotové, z 5 cm velké olihně se při čištění vyndavají tělní otvory a upravuje se jen pár minut, a losos se při pečení na suché pánvi neobrací....

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:13
- Nahlásit

tak dobrou s Kobrou.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:25
- Nahlásit

Sali
o nákupu mi ani nemluv.... naštěstí nikam už nemusím. Včera jsem šla k nám na trh pro koření. Nejen že ho neměli, ale ještě jsem se půl hodiny mačkala mezi lidma. Všude samej rákosník a šunty. Až mi někdo bude řikat, že lidi nemaj peníze, tak je kopnu do brňavky

Právě volal mužskej, že je v Makru a nakupuje ... tak jsem mum nadiktovala seznam a jsem zvědavá, co budou mít

brut
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:28
- Nahlásit

Sali
staré prosincové číslo La cuccina italiana, a upadla jsem nad ním, zjm. nad vánočním menu, do takové deprese hluboké, jaká jsem kuchyňská lama,
sem jednou byla kouknout na předváděčce pokrmů z mořských potvor... byly vynikající, ale zjistila jsem, že část dělám naprosto blbě a zdlouhavě. Od tý doby se do ničeho takového nepouštím a raději si dojdu do restaurace

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:29
- Nahlásit

Sali
Lidi pořád nemají prachy a pořád nakupují kraviny
Ještě víc mě dostávají tvrzením, že nemají čas
Kupříkladu jedna moje klientka, která mi třikrát zrušila schůzku (pokaždé zavolala ve chvíli kdy už jsem seděla v autě) s omluvou, že má moc práce a bohužel na mě nemá čas. Potřetí mi rupli nervy a chtěla jsem vědět co má tak neodkladného na práci (kdyby jí třá rodila fena tak bych to ještě dokázala pochopit ). Paní líbezným hláskem pravila "zdržela jsem se u kadeřnice a musím si ještě nakoupit takže to nestíhám. Zítra taky nemůžu, to jdu na masáže a v pátek přijede dcera a bude mi dělat nehty. Mohla byste přijet v neděli? Ne? Proč ne? " Od té doby si strašně přeju mít se jako tahle paní a nemít čas páč jsem u kadeřnice a na manikůře

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:37
- Nahlásit

Biluška

hmmm moje kolegyně se dneska šla nasytit vánoční atmosférou na Staromák, tak sem jí dala asi dvacet rad co si musí hlídat, asi dvacetkrát sem jí opakovala co si o tom myslím a jestli nechce ty peníze, co hodlá utratit za svařák, raději se mnou roztočit v nějaké nóbl restauraci, pak sem jí udělala na čelo křížek řekla děj se vůle....

Tinta76
# Zasláno: 18 Pro 2008 22:03
- Nahlásit

davidkova renata
jako nemůžu neš souhlasit
tak ste se k nim zdárně přidala taky

PetraK
Jo¨a co Rexidlo? Dobrý?
dík za voptání, zatim dobrý, je z něj tulík

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 05:07
- Nahlásit

reknu to tagle: 26 stranek! !!! a versovaly ste taky naschval, dyz tu nejsem :mad :mad

ps. vokna mam, 4. psa taky furt mam.. nejspis z dovozu

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 06:52
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co mají jako já radost, neboť je to naposled, co je letos budil budík

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 06:54
- Nahlásit

Biluška
neboť je to naposled, co je letos budil budík
jako si děláš p*del???
já eště nespala dneska ..sakra..sem balila dárky a pak bylo fakt půl 5 a tak čekám až se vzbudí harantí..sem asi úúúplně vyřízená a potřebuju rady jak přežít do večra ason do jedný a zítra ráno Macro...brrrrrrrrrrrrrrr

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 06:57
- Nahlásit

Biluška
jinak teda je fakt že i prázdniny se mi hodí..dočtu tvojí sovu co má krk ze žirafy a nějak mi to nebrala hlavamám kdyžtak mejlovat o infa?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 07:00
- Nahlásit

sarax
Já už mám skoro fšechno hotový . Děcka jdou dneska naposled do školy a Mášenek naposled do práce, tudíž budík obřadně ukládám na poličku a do pátého ledna o něm nevím
Vánoce jsou tady navánočněné zbývá mi jenom
a) zabalit dárky, včera to neklaplo páč se tady pořád někdo coural
b) dokoupit pár drobností na jídlo, ovoce a tak, pro to vyrazím do Polska na trh, tam dopoledne davy nebývají, poláci dopoledne makají
c) do truhlíků za okny nacpat nějaký ten chvůj, krepáky a tak... to už dělám od října a nějak to nestíhám Dneska to mám jako stranický závazek
d) do posledního druhu cukroví dodělat krém
a pak začínám vánočnit

Jo a možná ještě najdu toho ježka, nebo co to bylo co nám zdechl někde na půdě a včil tam smrdí a nevím kde je Když ho nenajdu tak tam spánembohem pustím psy, ti ho najdou

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 07:02
- Nahlásit

sarax
Jo, klidně mailuj, volej, ptej se jak je libo

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 07:02
- Nahlásit

Biluška
joo já čekala ža zalezou a paxem balila jako debil že jo.d.d cukroví mi zbejvaj vosí hnízda,leodový kaštany a z hmoty uplácat kuličky..ty zvládne mladá stejně jako dozdobí perníkytakže dneska asi padnu ale do soboty bych chtěla mít doděláno a pak dobalit zbytky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 07:27 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

dobré ráno všem,kteří jako já vánoce neslavěj/ jenom psům koupili dárečky /,co maj depky z vánoc,co nestíhaj...... zkrátka všem
a všem co přišla další vejplata

včera jsem vzala psy a šli jsme se podívat na kapříky a dastík jen na ně čuměl a knoural,sindy se aspon lízla vody z kádě a elis měla takovou depku když jsem jí vzala do náruče aby se podívala na rybičky,že jí málem vypadli voči u důlku,bo si jí dovolil nějakej pán pohladit

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:01
- Nahlásit

do truhlíků za okny nacpat nějaký ten chůj

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:01
- Nahlásit

dobrý ránko

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:02
- Nahlásit

brut
mám tady kobřího pesa, a jedu přes Hořovice, a musím někde nakoupit, nemám to pak vzít přes vás a ukázat Kobru Brutovi????

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:04
- Nahlásit

brezen2008
Kobra má tady depku, chtěla by se mazlit a hlavně užírat snídaní, ale mému týmu nějak nedůvěřuje, tak je z toho bytostně rozpolcená...

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:06
- Nahlásit

s hrůzou jsem zjistila, že domů chodím JEN PŘESPAT,
v týdnu makám, o víkendu bych to chtěla dohnat s pesama,
takže co jsem si už uklidila, už mě zas myše posraly a prach zapadal,
čili předvánoční úklid udělám na 24.12. ráno mezi 07-09 ranní, aby to do Večera vydrželo v sváteční úpravě, a to je fše.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:17
- Nahlásit

Sali
no těd jim dělám jídlo: rejži+zeleninku + maso / jsem jim koupila koninu,jeník si myslel že to má pro sebe,tak jsme se z hádali /
no já budu uklízet až 24 někdy večer,bo ráno chci jít se psema ne vejletek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:20
- Nahlásit

Sali
máš jí hodit lus masa něbo toustíky a bude důvěra hned
u nás to jde přes jídlo a kdybys viděla elis jak je žravá,je schopná sežrat denně skoro 1/2 kg masa
a jinak jim dávám jako pamlsky - sejra,špek anebo granule namočím v olejovkách ,po těch se mužou utlouct

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:44
- Nahlásit

Booodrýýýýýýýýýý páteční ráno fšem, co už sou dneska naposled f práci jako já i těm co sem ešče budou na dva dny muset - těm víc, páč sou chudáky

Biluška

dárky taky ešče zabalený nemám a vzhledem k tomu, že jsem nakupovala s předstihem a mám toho tím pádem fakt hodně, tak to budu balit ešče asi vo velikonocích. O tom jak to bude vypadat se radši ani nezmiňuju, páč ať balim jakejkolif tvar, dycky z toho vyleze zmuchlaná koule olepená izolepou

brezen2008
dobré ráno všem,kteří jako já vánoce neslavěj/ jenom psům koupili dárečky /,co maj depky z vánoc,co nestíhaj...... zkrátka všem
a všem co přišla další vejplata

Hm, takže mně si jako nepopřála,jo?????

StaHi

čůs StáHíííí, tak seš taky zavoknovaná, jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:44
- Nahlásit

koukněte jak někteří maj pfka
http://cidik.websnadno.cz/Fotopranivanoce2008_copy .jpg

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:46
- Nahlásit

PetraK
tak speciálně přeju i tobě

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:48
- Nahlásit

brezen2008
tak speciálně přeju i tobě

tož děkuju pani -helejte paninko - esli to klapne a půjdu toho 28. na prochajdu- PŘIPOMEŇTE MOJÍ DUTÝ HLAVĚ, ŽE VÁM CHCI VZÍT TU KNÍŽKU!! Sem naprostej chaotik a sklerotit. Teď na to myslím,ale.............. já se znam!
Musím ale nejdřív nastudovat, jak se tam dostanu od nás z Řípy a bez metra.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:58 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

PetraK
ok,jako z hory říp?
no a heled,já se tě kdyžtak zeptám na vodvoz autem kačaby,ta psala že je jedno volné místo se psem,sindy a elis budu mít u sebe pod nohy a klíně a dasty vzádu a věci pro jablunku v kufru

BinLadin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:01
- Nahlásit

Dobre rano nebi dobrou noc !!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brezen2008
nee,tady od nás - z Řep-jak jsme měly toho spicha spolu, na Řípě sem byla zatím jen jednou

Auto neřeš, já se nějak dovalím.

BinLadin

esli si můžu vybrat, tak beru to první

<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání