| Autor |
Zpráva |
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:54
- Nahlásit
Biluška
BinLadin
Porad lepsi jak kdyz na navsteve pes vycisti terarium ditete hostitelu a pred jeho ocima sezere jeho milovaneho kralicka....
No to je fakt prekérka předpokládám, že k těm lidem už na návštěvu nechodíš?
Predpokladas spravne,ani se semnou nebavi...a psy uprimne nenavidi.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:55
- Nahlásit
BinLadin
a pred jeho ocima sezere jeho milovaneho kralicka....
No tak ty k nám rozhodně na návštěvu nesmíš ....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:56
- Nahlásit
Nonic,preji hezk den a jdu spat...vecer a prace vola....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:58
- Nahlásit
Hyena
Erdelka je uz stara (babina ma uz 12 roku) a jediny co tak lovi je moje vecere ale to ma dost tvrdou konkurenci....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:01
- Nahlásit
Hyena
díky za odkaz, ten mě taky napadl. Rozhodnutí bude na Honzovi, já jsem jen podpora, včera jsemu mu dala dva litry, protože ten vůl ani nejedl, páč mu po veterině - nechal tam všechny prachy a ještě si půjčil od kámoše- nezbylo lautr vůbec nic, tak jsem vybrakovala doma zásoby, narvala mu batoh proviantem, narvala do něj svojí večeři, nějaký info a vypravila ho zpátky za Nelou. Třeba maluju čerta na zeď, když se včera prtka vlčáková i prošla, uvidíme. Já mám spíš obavy z těch jater
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:01
- Nahlásit
Ten magor nalezenecký má úvazový syndróm!
Zožral ďalšie volne pohodené vodítko, vonku na stopovačke nás (rozumej mňa a dvoch psov) obtáča do slučiek záasadne len v smere hodinových ručičiek a ak je na konci stopovačky tak cupita mimochodom doprava-doľava.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:04
- Nahlásit
gabi
Ten magor nalezenecký
: chceš poslat traverzu model Killer?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:05
- Nahlásit
gabi
A bez vodítka to nejde? Miena absolutně šílela strachy když jsem ji přivázala na cokoliv ( včetně rybářského lanka, které absolutně nemohla cítit). Ale na volno byla naprosto v pohodě, držela se mých psů a nikdy neměla žádné tendence utéct. Akorát se ze začátku chodila krmit do kravína hnojem. Většinou asi nic jiného k žrádlu neměla Kdykoliv jsme se přiblížili ke kravínu tak mi tam zdrhla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
chceš poslat traverzu model Killer
esli by spíš gabi nepotřebovala digitálky, páč kdyby chodil podle digitálek přestane chodit ve směru hodinovejch ručiček.
Chudák malej - gabi podrbte ho za mě pani, jo?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:13
- Nahlásit
On je inak super, vôbec neťahá, je kontaktný, rýchlo sa učí, takže sa už nezabíjame pri vstupovaní a vystupovaní do výťahu alebo pri prechode cez dvere(to sa stále splaššil a chcel tým neznámom preletieť) a pekne naberá na sile, takže už tými zadnými neťapká ako strelená kačka.
Pustiť ho nemôžem, zatial by sa nás asi nedržal. Len kto nás má stále rozmotávať? A vodítka žerie zásadne len vtedy, keď je sám a bojí sa, že by na ňom mohol byť priviazaný.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:16
- Nahlásit
PetraK
esli by spíš gabi nepotřebovala digitálky, páč kdyby chodil podle digitálek přestane
nemám ani jedno ani druhé a už vôbec nie na prechádzke. Ale taký pes by sa dal využiť namiesto hodín. Len pochybujem že chodí presne. Skúsim to odrátať či chodí ako minútovka alebo ako sekundovka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:18
- Nahlásit
gabi
keď je sám a bojí sa, že by na ňom mohol byť priviazaný.
šmejdy, který tohle způsoběj, bych stahovala za živa z kůže, na zádech jim z kůže vyrobila poutko a za něj pověsila do průvanu a nechala sušit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:19
- Nahlásit
gabi
alebo ako sekundovka
viděla bych to na tudle variantu , máte první hodinky s pouze vteřinovou ručičkou
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:19
- Nahlásit
He včera bol s Ferom na obhliadke v práci. Navštívil riaditeľa a riadiťeľ hneď či by sa nemohol radšej volať Napoleon namiesto Basky
Len až ho tam nasťahujeme natrvalo aby nezvrhol vedenie a nespravil nejakú revolúciu či čo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:22
- Nahlásit
gabi
a nespravil nejakú revolúciu
a tak s tím by se i dalo počítat, jakmile se usalaší, začne dělat "bordel", že revoluce je proti tomu procházka galerií
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:23
- Nahlásit
Dobré ráno všem krásným posněhánkovaným lidem, kteří mají krásné psy a nejkrásnější ze fšech je Ajšenka vot Můdr, tu si vemu, dyby se Můdr stěhovala do Ameriky. Dobré ráno fšem, co si jim brijárd stěžoval krz mařenu až na brejlích a umazal je od hlavy až k patě. Taky heské ráno fšem umřitejm.
Tak u nás už petarděj i ráno, haranti mizerný, než jdou do školy. Marie nekadí. Bojí se. Ale na louce šla ráno bez vodítka, sice se staženym vocasem, ale šla. Bohužel jenom šla. I když se na povel vyčůrala, tak kadit na povel neumí. Tak je zase nevysraná. Přehodnocuju priority a už nemám ráda zimu stran toho bouchání. Jak se dnes máte? Co budeme vařit? My měli fčéra s kamarátkama príma véču - velikou kotletu se špenátovou bramborou. A taky americkou limošku, tu sem měla jen já, bo se mi holky smály, že aji f tom pití musim mít jídlo. Limonáda se podává se lžičkou na vovoce
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:25
- Nahlásit
Gerda
včera začala hárat Kiruna a už to u nás začíná, Kira jede tanečky a požaduje lesbicý sex, Ferdu by zabila, chce čubu a miluje Kobru...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:31
- Nahlásit
Dobré, zasněžené, mokré ráno
sem tak moc chtěla sníh, že když teď padá, tak se pomalu modlím, aby slezl. Je hnusně mokrej a pěkně to na něm klouže.
Aluška začala hárat... zřejmě už v úterý, kdy mi holka poprve hlásila flíček na dlažbě. Takže veškeré plánované akce do konce roku ruším
Biluška
vida, holka, ajk je šikovná, vrátila se domů sama.
Podle našeho právního řádu smí rodiče dítě vydědit jen pokud hrubě porušilo dobré mravy nebo se o ně ve stáří nestaralo, popř. jim způsobilo nějakou újmu - majetkovou nebo zdravotní. Jinak musí dospělec dědit alespoň minimální část z majetku ( a ta je někde definovaná), zbytek ( ten větší) se může rozdělit mezi další dospělé děti ( vnuky, pokud dítě již nežije)
sarax
něco podobného řešila nedávno teta .... je to napadnutelný s tím, že musí být jasné vyjádření lékaře o dědových schopnostech a neschopnostech...
PetraK
teda podle toho, co píšeš, tak podobně na tom byl Basty ... taky došlo k mírnému zlepšení, ovšem, pak k prudkému zhoršení a byla to konečná. Bastymu bylo deset ..... měl metastázy v páteři a náš vet na ně přišel náhodou při rtg.
My chodíme sem, ke Kubátovi a musím říct, že super
http://www.well-vet.cz/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:31
- Nahlásit
Sali
Takže je to teda asi nomální s těma fenama.....Maryje nerada psí náfštěvy, i na Pardálčina Bišku se tvářila hnusně a nechtěla mu pučit hračky, s Čertem si před sebou navzájem hlídali společnou misku s vodou, ale vběhne k nám sousedčina hepina, Mařena stojí, čumí, nechá jí jít do misky, prozkoumat celej byt a eště je ráda, že jí tam má!!!!!!!!!!!! A pláče, když hepina odejde. Je fakt, že hepina odejít nechce, že si pro ní sousedky vždycky dojde a pak pláčou obě. Takže to nebude vadit, že přivezu drsnou odháněčku, co nesnese psa na dva metry )) Jen aby jí kolibřice nebouchala košíčkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:33
- Nahlásit
Gerda
hele pani, dyš někdy jezdíte za paní Davídkojc - tak si s ní zajeďte ještě kousek do řep. Za klášterem Boromejek je póle, u nás se moc nebouchá.
vypadá to takhle- jestli se mi to povede vložit:
http://www.mapy.cz/#x=132771584@y=135895552@z=13@m m=FP@sa=s@st=s@ssq=galandova%201239@sss=1@ssp=1288 32421_129091457_142267301_141707137
tam by se vám dobře chodilo, můžu vám to třeba pro jednou ukázat a až budete vědět kde to je, tak si tam zajedete jak budete chtít.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:33
- Nahlásit
Gerda
neboj, já nedovolím Kobře, aby rostla na druhých psech, to jako opravdu ne.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:34
- Nahlásit
brut
dobré sněhové ráno taktéž, ráno s lopatou....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:36
- Nahlásit
PetraK
jak píše brut, taky to může být malignita takto se projevující,
ale to chce dovyšetřit. Základ je RTG pateře, srdce plíce, a sono jater a břicha obecně, laborka, a dál dle věku psa a přání majitele. Dá se jít až na CT a NMR, ale nemyslím si, že do toho chcete dávat desítky tisíc.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:37
- Nahlásit
Gerda
Co budeme vařit?
kotlety na grilu, americké brambory a jako přílohu zeleninový salát... možná i tzatziky, ale to ještě uvidím, jestli se mi s tím bude chtít patlat.
Na zítra kuřecí řízek v těstíčku, bramborovou kaši a okurku.... vše rychlé neb se bude konečně péct, aby se mi zase něco vešlo do lednice, když tam jeden foch zabírá těsto.
Jestli se ptáš na poblífku, tak dneska bude cibulačka, zítra to vidím na červenou čočkovku se zakysanou smetanou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:40
- Nahlásit
brut
Sali
něčeho takovýho se bojím. Honza lítá mezi tím, že si uvědomuje, že to může být konečná a obrovskou nadějí. Já jsem teď skeptik, ale je pravda, že s Nelou nejsem, nevidím ji. Otázka peněz to bude rozhodně taky, ségra je sama na tři kluky, Honza do toho vráží svoje peníze, popůjčoval si, jak jsem psala, ani se nenažere, pitomec. Tak to budu nějakým způsobem ošéfovávat já, ale taky nejsem bezedná což mě v tuhle chvíli sejří nejvíc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:41
- Nahlásit
brut
když tam jeden foch zabírá těsto
tak nakonec ty mouchy budou?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:41
- Nahlásit
Sali
dobré ráno... já bez lopaty, ale mužskej s koštětem... vstával tak nas*anej, že jsem raději dělala, že spím
Teda právě jsem se málem udusila čajem... Aluška nastavuje zadnici kočce a ta se jí bojí... couvá až do rohu, kde jí Alu strčí pr*el do čumáčku a vrtí radostně ocáskem... kočka se snaží pomocí prskání a drápků zachránit, leč marně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:45
- Nahlásit
PetraK
No jezdim, ale spíš o víkendu, přes tejden nemá smysl jezdit autem po praze. Dnes sem jela do práce přes hodinu, z toho cestu, co normál trvá busem 7-10 minut, sme jeli 28 minut. Takže k davítkovejm až vo vejkendu. To samozřejmě ale taky znamená, že bysme mohli ject až za váma, pani!
brut
Jestli se ptáš na poblífku
Mňám, nejradši mám takovou, co dělám i Mařeně - nemastnej vejvar z kuřecího, hodně bopkovýho listu (ten miluju jak voní) mrkvičku a hrášek, do toho 2-3 vejcátka a hlavně celer!!! Prostě vobyč nasládlej neslanej vejvar, toho bych se užrala. A když máme velkej hlat, vaříme si k tomu s mařkou těstovinu. Mařena to má blbý,musí čekat, až jí to vychladne, ale já to do sebe leju horký, až mám popálenej celej jazyk - mňááááááááám
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
PetraK
DEVÍTILETÝ NO S TOUTO NÁHLE VZNIKLOU SYMPTOMATIKOU SE MŮŽE DO 6 NEDĚL ZASE SROVNAT, ALE TAKY UMŘÍT,
to je otázka toho, co tam všechno je, celkem na rovinu, pokud se zhorší i laborka, nebude to jistě jen od pateře, a pak je to dost konečná, jen je třeba stanovit dg.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
brut
kočka se snaží pomocí prskání a drápků zachránit, leč marně
a na hrop jí dejte: Zemřela pod radostnou zadnicí naší Alu
|