Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 19:57
- Nahlásit

zkrátím co se mi stalo:
šla jsem venčit dastyho a volá po hodce kámoška,zdali nepostrádám sindy a já že né,bo mám jenom dastyho venku,tak vám letím k baráku a řítí se ke mě sindy
prostě já jenom zaklapla dveře a nezamkla,bo jsem původně myslela že se vrátíme brzo s dastym ,no a ona si otevřela dveře a vilítla ven,které jsou pořád otevřené a začala mě automaticky hledat
no a ženský vtý chvíli byli venku,jenže sindy to oběhla jenom prej jednou a pak si lehla před naše dveře,jako dole a koukala až příjdu,ženský jí lákali,že jí odchytí,ale nebylo muset,bo se nehla z místa a čekala kdy se vrátím
ale ta radost,když mě viděla,ta uplně brečela a knourala a nemohla se mě nabažit

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:01 - Změnil/a: Dagmar Fišerová
- Nahlásit

davidkova renata
díky moc a moc za avízo Evičce z kokříků - juž se na tom v Ústí pracuje

AlenaD
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:05
- Nahlásit

Přidávám pohodovou procházku se šílenýma grénkama

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:07
- Nahlásit

jo a tak jsem vlezla do bytu a první mě napadlo,kde je elis, a vona vám celou dobu spala v přepravce
no nic se neztratilo,ale stejně ......

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:27
- Nahlásit

brezen2008
Tohle ja resit nemusim, mam zamykaci syndrom, neb u nas si oteviraji vsechny psice dvere at jiz smerem k sobe nebo ven. Porid do bytu bud misto kliky kouli anebo se nauc automaticky zamykat. Hlavne, ze to dobre dopadlo!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:31
- Nahlásit

Mám foxe. Gozérku nikdo neviděl Očekávám, že zítra by mohli začít chodit sousedi se zakouslýma slepicema, ovcema a kočkama

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:32
- Nahlásit

Fifi
no ted budu zamykat i když půjdu okolo bloku s elis
mě by nenapadlo že by elis okoukala otvírání dveří od dastyho
no holt jsem blbá a tohle mě hooooodně poučilo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:33
- Nahlásit

Biluška
ježiši kryste
tak snad se najde

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:55
- Nahlásit

brezen2008
my máme kliky obráceně právě kvůli otvírání dveří a když odcházím, tak zamykám ... čistě pro jistotu

Biluška
Mám foxe. Gozérku nikdo neviděl Očekávám, že zítra by mohli začít chodit sousedi se zakouslýma slepicema, ovcema a kočkama
třeba se po řádném proběhnutí vrátí sama....

Sme udělali velký každoměsíční nákup.... lidí jak šlupek a poloprázdný krám ... když si představím, že budu muset absolvovat ještě jeden nákup na dokoupení chybějícího, tak je mi předem zle ... a to ještě nemám nakoupené dárky

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 21:34
- Nahlásit

Ebony
na mojí Marunku nikdo nemá

Pche,číhni na blpku Aishu-takhle čumí vždycky když hárá

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 21:46
- Nahlásit

Kliky - bohužel i otočená klika už nefunguje,Bordžínka je koumes,votevře fšechno.Koule si nemůžeme dovolit skrzevá sklerozu,bo klíče bysme zapomínali furt. a tudíž máme smolíka.

brut
Sme udělali velký každoměsíční nákup

to mi ani nepřipomínej-nakupuju už podle seznamu na A4,dokonce ho mám sepsaný i ve směru nákupu a když jsem tak ve druhé třetině a vozejk mi už přetejká,tak dostanu amok a jedu ke kase s tím,že zbytek koupím zítra-takhle už 14 dní "nedojedu" k minerálkám ,mlíku,šlehačce,majonése.....jak já ty vánoce a nákupy nenávidím !Už aby bylo po vánocích.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 21:51
- Nahlásit

Neessi
Koule si nemůžeme dovolit skrzevá sklerozu,bo klíče bysme zapomínali furt. a tudíž máme smolíka.
Ja myslela takovou tu otocnou kouli ve dverich, takze kdyz nechas klic doma, neva.. Ale pes si neotevre.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 21:52
- Nahlásit

brezen2008
brut
Pro dnešek to balím, vůbec netuším kam zdrhla. Ve vesnici ji nikdo neviděl a nikomu neplenila kurník, takže to nejspíš vzala do lesa Zítra objedu okolní vesnice a zjistím, jestli se někde vynořila. Pak ji roztrhnu jak hada

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 21:58
- Nahlásit

Biluška
Teda upřímnou soustrast paní
Mimochodem, jak je na tom Puma?

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 22:01
- Nahlásit

Fifi
Ja myslela takovou tu otocnou kouli ve dverich, takze kdyz nechas klic doma, neva.. Ale pes si neotevre.

Koukala jsem na to v OBI-mají samé mosazné a obrovské -se mi to moc nelíbí k tomu našemu vesnickýmu baráku hlavně k těm dveřím,který nemám odvahu vyměnit za nové právě kvůli tomu,jak do nich mlátí čuba tlapou.Dveře za 25 táců s vrypy od čub mi připadá zbytečná investice.Ale já z ní mám někdy pocit,že mě špízuje když odemykám a koumá,že to taky zkusí.
Měli jsme poničku,která normálně odemykala dveře,když byl v zámku klíč,tak se obávám,že to Bordža zmákne brzy taky.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 06:04 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Bodré ráno
tady zatím hustě chumelí ,ale je to chnusně mokrý a studený

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 06:33
- Nahlásit

Neessi
Hůůůů, já chci taky chumelííííí

Jinak samo taky Bodré Dobré ráno všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 06:57
- Nahlásit

Dobré ospalé ráno fšem.
Gozéra se laskavě vrátila kolem půlnoci domů Tak jsou tu zase fšichni a nezbavila jsem se nikoho Snad to vyjde příště

Dines
Mimochodem, jak je na tom Puma?
Je to magor a lepší už to nebude Včera jsem ji 87x vyhodila z postele a ona 87x skočila dolů, hned se otočila a skočila nahoru. Po 88mé jsem to vzdala

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 07:21
- Nahlásit

Biluška
mno vidíš se tě držej moc pjekně
Neessi
tady nehumelí je sních..nejdu ven vůůůbec

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 07:27
- Nahlásit

sarax
Nevykecávej tu a jdi studovat pojistky, nebo to do ledna nestihnem . Premávám akorát do 20-tého a pak mám Vánoční prázdniny a budu furt jenom na cz-psovi a nebudu vůbec nic dělat

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 07:36
- Nahlásit

Biluška
mno stejně to tedka asi neudělám bo si myslíš že mám prachy na pojistky do Vánoc jo??
jo a eště ti musím říct že s tý tvý nabídky chci smažák
nesnáším moc možností výběru gdyž nerozumím..kdybys mi napsala na blbostku tolik a tolik tam a tam na strašný těžký prachy tohle bylo by tzo fajn..do tvýho mejlu koukám, dooost zoufale

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 07:43
- Nahlásit

sarax
jo a eště ti musím říct že s tý tvý nabídky chci smažák
No jak chceš, ale upozorňuju tě, že ho pokaždé buď připálím, nebo mi vyteče sýr

že mám prachy na pojistky do Vánoc jo??
Zaplatit to můžeš až v lednu, ale uzavřít se to musí teď, pokud chceš, aby to platilo od 1.1.

kdybys mi napsala na blbostku tolik a tolik tam a tam na strašný těžký prachy tohle bylo by tzo fajn..do tvýho mejlu koukám, dooost zoufale
Ó bóže, to je materiál, to je materiál. Ale furt lepší než Davídková, té jsem musela dělat tečky kam to má podepsat a eště se trefila o okýnko vedle
Pošli mi sovou data narození fšech členů domácnosti, udělám ti z toho ten smažák

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 07:51 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Biluška
udělám ti z toho ten smažák
hele stejně to nejde!!já to nezaplatím ani v lednu alebrž v únoru..co s tím??to nejde???páč prostě musím doplatit aspon něco
teda blbostku možná i v lednu ale to další pak....a narození fšech doma jo??nemyslíš že to budu vědít v tom davu z hlavy

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:01
- Nahlásit

sarax
S únorem nebude problém. Jdem to řešit radši sovou, víš, že tady všechno co řeknem bude zneužito proti nám

a narození fšech doma jo??nemyslíš že to budu vědít v tom davu z hlavy
No to asi né, to se nedá Tak snad na to máš ňákej tahák, ne? Třá opčanku, nebo tak něco

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:03
- Nahlásit

Biluška
Třá opčanku, nebo tak něco
a jooo vlastně
víš, že tady všechno co řeknem bude zneužito proti nám
to je prauda já sena to těšila
ok sovama to dořešíme ale ne hned..je mi zima na nohy asi jdu do postele

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:14
- Nahlásit

sarax
je mi zima na nohy asi jdu do postele
Nic takovýho Di hesky makat, ať si nemyslím, že sem jediná gdo tady dře Gde sou vůbec fšichni ostatní? Fšichni se flákají, jenom já chudinka malinká pracuju, jediná na celým světě

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:18
- Nahlásit

Gde sou vůbec fšichni ostatní? Fšichni se flákají, jenom já chudinka malinká pracuju, jediná na celým světě
Biluška
neser nadboha, já pracuju tak, že ani net nestíhám vodevřít

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:22
- Nahlásit

Sali
neser nadboha, já pracuju tak, že ani net nestíhám vodevřít
Nadbůch humřel, už tu taky pěkně dlouho nebyl Ani jako hologram

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:25
- Nahlásit

Biluška
Di hesky makat, ať si nemyslím, že sem jediná gdo tady dře
hele jen mě nech..sem v noci zjistila náááhodným projetím katastru že...víš jaxem ti říkala to rozdělení dědictví na půl mezi Honzou a jeho bráchou??tak sem zjistila že Honzovo děda měl chatu,teda to víme že jo,a je dost mimo po mrtvici a daroval jí švárovi..celkem dobrej vtip..ani to neví že jo...tak budu dumat co s tím..ach jo...

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:27
- Nahlásit

Biluška
no jo no, ale škoda ho asi zas až tak není...ale já vím kdy humřel, když jsem ho rozkryla, že má ýbrvaldiš pržízvuk, čili že bude asi úpír a žádnej nadbůch....to neustál.
nebo mu došel seruprám.

Super, že se ti čuba vrátila, já vím, co to je za nervy...

<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání