| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:32
- Nahlásit
sarax
...tak budu dumat co s tím..ach jo...
To ti neporadím, hmotné statky jdou zcela mimo mě
Sali
že má ýbrvaldiš pržízvuk, čili že bude asi úpír a žádnej nadbůch....to neustál.
A nemůže být třá upíří nadbůch?
Super, že se ti čuba vrátila, já vím, co to je za nervy...
Teď mám spíš nervy kolik slepic cestou zabila a kdo všechno se přijde hlásit o škodu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:36
- Nahlásit
Dobrý den všem. Sněžo něco, ale spíš sněžo, tak se raduju,páč sněžo já můžu
Ešče je tady ten tábor dementů? nebo ste to už votočili směr inteligence? Já esli sem můžu, páč v tom druhým přípatku mám smolika.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:38
- Nahlásit
nepište,du pryč
Sali
posílám taky fotečku pro radost
to je spíš pro nas*ání bo my to neměli!
Biluška
tak co???????????????????
Dagmar Fišerová
juž se na tom v Ústí pracuje
brezen2008
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:39
- Nahlásit
Biluška
hmotné statky jdou zcela mimo mě
ani mi nejde o tu chatu ale o to že toho dědu vodrbali vo poslední majetek a ještě vlastně i Honzu..takže jde mi o princip...a děda fakt neví nic...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:41
- Nahlásit
Bude tu dneska někdo od ofčáků? Aby mi pak poradil? Chystám se zavolat veterinářce u který byl synovec s Nelou a vytáhnout z ní nějakou informaci, protože buď ji Honzovi neřekla (a to si myslím spíš a trochu mi to smrdí taháním peněz)a nebo- což taky není nepravděpodobný -Honza v ten danej moment moc nevnímal, čemuž se nedivím. Zní mi totiž divně to, že na to, že Nela nemůže chodit mu řekla, že má atrofovaný svaly a dala mu cosi na masírování nějak mu neřekla vo co go, nic o příčinách, nic o léčení. Nela ještě nedávno lítala jako sviňa, vím za jak dlouho atrofovaly svaly Murphymu, když po mrtvici na tu zadničku prostě nemohl. Ach jo, mám kapek sevřenej žaludek.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
tak co???????????????????
??? Jaký tak co? Vám nerozumím paní? Estli jako myslíte stran ropy tak jako furt nevím, ale dneska budu vědět, páč mi dneska má volat nejvrchnější z vrchních a vydat další instrukce . A estli myslíte něco jiného tak nevím co myslíte
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Dobrý den, celý den ...
Tyvoe, taky máte tolik sněhu??? Tady je ho (zatim) patnáct čísel a je těžkej a mokrej a radost z něj maj pouze čokli a školácí
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:42
- Nahlásit
Biluška
mám spíš nervy kolik slepic cestou zabila a kdo všechno se přijde hlásit o škodu
to taky, znám, kdykoli jsem našla bobuli sedět na schodech, prošlo mi hlavou, kdo si přijde stěžovat, že mu zabránila v průchodu ulicí...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:42
- Nahlásit
dobré uplakané sneživo ráno
sníh s děštěm tu padá
Biluška
hlavně že se našla a vrátila se
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:43
- Nahlásit
Biluška
Oprava...sem přehlídla stránku...jaxe mi to mohlo jenom stát???? ...tagže destruktor už je doma aji s druhým debilem,no to je fakt pecháček ,zkuste je příště vodvézt dál do lesa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:45
- Nahlásit
sarax
Děda neví o tom, že mu tu chatu daroval?
Teď jde o to, jestli to a) vůbec neměl v úmyslu a odrbali ho
b) udělal to úmyslně a pak na to zapoměl
V každém případě se to dá napadnout, ale chtělo by to právníka. Nedávno jsme to řešili taky, páč tchán chce vydědit svého nejstaršího syna. A zjistil, že to nejde. Že i když on si přeje, aby veškerý jeho majetek zdědil Tomáš a Toník, tak Zdenka prostě vydědit nemůže. Ta závěť je neplatná. Zdeněk může být grant a prohlásit "strč si to do zadnice, já to nechci a nechávám svůj podíl bráchům". Ale pokud to neudělá onen dotyčný sám tak to nelze.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
PetraK
gde byli na tý veterině?Esi je ta čuba stará a přestala chodit....
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
PetraK
od ofčáků nevím , ale to, co říkáš, mám doma taky, a zrehabilitovali jsme to na docela pěknej pohyb většinou snožmo, a Arina stíhá i běhat za pinzetama.
Jde o postižení míchy nebo svazku kořenů , caudy, degenerativníma změnama obratlů, tzv. spondylogenní myelopatie.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:49
- Nahlásit
PetraK
jdu na pitevnu, tak se pak ozvu a řeknu ti k tomu víc, ale obecně pokud nejsou postižený svěrače, není to k operaci, a u starýho zvířete fakt stačí fyzioterapie a léky proti otoku a zánětu obecně, klíčový jsou masáže svalů prostě rehabka, za každou cenu, nesmí se to zvíře rozležet, jinak skončilo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:49
- Nahlásit
davidkova renata
...tagže destruktor už je doma aji s druhým debilem,no to je fakt pecháček,zkuste je příště vodvézt dál do lesa
No právě Se těch magorů fakt nezbavím. Ještě k tomu přišla domů o půlnoci, došla si k přední bráně a tam vyřvávala, že ji máme pustit domů. Ti degeni co byli doma zase řvali "venku je strašlivé nebezpečí, všichni do zbraně" takže vzbudili půl vesnice Zmlátila jsem ji, páč když už se hodlala vrátit domů tak měla laskavě přijít zadem gde žádný plot a brána nejsou, vlézt si do kotce a teprve ráno se slušně a POTICHU přihlásit o výprask Na její výchově fakt nechám nervy
Sali
prošlo mi hlavou, kdo si přijde stěžovat, že mu zabránila v průchodu ulicí...
Lidí si Gozéra naštěstí vůbec nevšímá, ale slepice, husy, kačeny a jakýkoliv menší dobytek jsou předem mrtvé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:55
- Nahlásit
hnusné bílým sajratem zapadané ráno
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:02
- Nahlásit
Tak škoda, že jsem ráno nevzala fo´ták, to by byl přípsěvek do dementních xichtů. Napadl sníh a čuba tudíž zblbla, chytla " bordeří syndrom" a celou vycházku mí úpnělivě hypnotizovala boty, jako že kdy už jí začnu konečně kopat nebo házet sníh, aby po něm mohla skákat. Eslí přes víkend vydrží, určo se mi něco nafotit podaří, páč to opravdu stojí za to.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:10
- Nahlásit
Biluška
Sali
prošlo mi hlavou, kdo si přijde stěžovat, že mu zabránila v průchodu ulicí...
Lidí si Gozéra naštěstí vůbec nevšímá, ale slepice, husy, kačeny a jakýkoliv menší dobytek jsou předem mrtvé
Jak moc mi to pripomina moji Erdelku kdz byla mladsi-to odlovila vse co slo.Nezastavila se ani pred terariem.....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:13 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
http://www.volny.cz/marsovice.utulek/fotogalerie2. htm
davidkova renata
heled na toho psa bez nožičky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:18
- Nahlásit
brezen2008
já vo něm dávno vim
navíc je to prej pěkný tordédo i bez nožky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:18
- Nahlásit
BinLadin
to odlovila vse co slo.Nezastavila se ani pred terariem.....
Soused choval ovce. Sousedíme přímo, jenom přes drátěný plot. Gozéra z těch ovcí byla na mrtvici. Nezvykla si na ně ani po půl roce, pořád měla tendence je zabít. Naštěstí souseda přestali bavit a už je nechová. Jednou jsem měla jeden ze svých geniálních nápadů a požádala jsem ho o ovčí kůži. Čerstvou, právě zabitou. Že ji dám Gozéře do boudy, ona na ní bude spát, zvykne si na ovčí pach a to by bylo, abych si na ty pitomé ovce nezvykla . Bože, to byl zase debilní nápad . Soused mi hodil kůži přes plot a Gozera v kotci chytla amok. Čím blíž ke kotci jsem kůži dotáhla tím víc šílela. Pak vybourala dvířka, ten kožuch mi normálně vyrvala z ruky a odvlekla dovnitř. Tam ovečku zabila. Pak ještě jednou. Celkem asi 125x. Rozmetala ji na atomy.Chuchvalce ovčích chlupů jsme po zahradě sbírali ještě týden. Je fakt, že ten týden jsem nevěděla, že nějakou malamutku mám. Odmítala vycházet z kotce - zabíjela ovci. Odmítala chodit na vycházky - někdo by jí mezitím mohl ukrást ovci. Odmítala žrát - neměla čas, zabíjela ovci.... Byla šťastná jak blecha, ale ten bordel z toho
Jo a na ovce si stejně nezvykla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:22
- Nahlásit
Biluška
Že ji dám Gozéře do boudy, ona na ní bude spát, zvykne si na ovčí pach a to by bylo, abych si na ty pitomé ovce nezvykla
ty seš trupka ))))))))))))))))))))))))))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:23
- Nahlásit
davidkova renata
byl na veterině ve vršovicích jméno doktorky si nepamatuju myslím v Krymský ulici - víc budu vědět dneska později, vytáhnu z něj i seznam léků a chci tý vetce zavolat
Nelča byla tehdy asi rok stará, jestli jsem to dobře odhadla, takže dneska jí je tak devět let, do teď vitální, je právě na dně z toho, že nemůže chodit, byla na Honzu i naštvaná, když jí prvně vynesl po schodech,příště se snažila to vyjít sama, ale musela to vzdát. teď už se nechá nosit, ale je na ní prý vidět, že jí to vadí. Sem z toho to, smutná no. Páč mám Nelu ráda.
Tak já se pak ozvu.
Sali - dík- až budu vědět detaily napíšu to sem, Honzovi předám co jsi napsala , bude mít radost, že je nějaká naděje.
Blbý je to s těma játrama, o co go, se uvidí dneska z výseldků.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:34
- Nahlásit
brezen2008
vona je sindy dost šikovná, jak jsem koukala - možná by mohla nosit klíč od bytu na krku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:38
- Nahlásit
PetraK
no mě jako vyděsila,když se řítila za mnou
no těd tu chrápe po jídle a jako by se nic nedělo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:45
- Nahlásit
Biluška
Že ji dám Gozéře do boudy, ona na ní bude spát, zvykne si na ovčí pach a to by bylo, abych si na ty pitomé ovce nezvykla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:48
- Nahlásit
isdpch
ta doktorka se jmenuje Načeradská - říká to něco někomu?
Honza mi hlásil, že včera večer bylo zlepšení- Nela dala dokonce pěti-možná deseti minutovou procházku. Je mi ale hrozně, vím, jaký to je, nevím jestli je mi víc líto Nely , nebo Honzy, kterýho to víc než vzalo. Ještě tohle nezná.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:50
- Nahlásit
Biluška
Porad lepsi jak kdyz na navsteve pes vycisti terarium ditete hostitelu a pred jeho ocima sezere jeho milovaneho kralicka....
To se dost blbe zehli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:52
- Nahlásit
BinLadin
Porad lepsi jak kdyz na navsteve pes vycisti terarium ditete hostitelu a pred jeho ocima sezere jeho milovaneho kralicka....
No to je fakt prekérka předpokládám, že k těm lidem už na návštěvu nechodíš?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:54
- Nahlásit
PetraK
Co zkusit hodit dotaz sem
http://www.vetcentrum.cz/stodulky/poradna/679/psi
nebo tam Nelču rovnou objednat. Já tam byla s několika problémama okolo psího pohybového aparátu a měla jsem dobré zkušenosti. Chce to ale se objednat přímu k Duchkovi.
|