Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 14:47
- Nahlásit

Gerda
Ale to nemuší bejt pani, zase se moc nerozdávejte, vo některý díky čék třá skoro ani nestojí....zejména vo ty zadní, jesi mi rozumíte

Ale tak, no máma mě učila, že je vždycky lepší poděkovat třikrát, než na to zapomenout, tak aby to nebylo fšecko stejný, tak sem to drobet rozsortýrovala

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 14:51
- Nahlásit

nemethova5
Pani, všecko přání k vašemu svátku vopravdickýmu!!!!!!!!!!!

gabi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:29
- Nahlásit

viete koľko odkazov sa ukáže ak zadáte do googla slovo:
"mondyjoryng" ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:32
- Nahlásit

gabi
))))))))))) jeden )))))))))))

gabi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:35
- Nahlásit

tu proste sú veci, ktoré inde nenájdete

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:47
- Nahlásit

Přišel mi emajl a vzhledem k blížícím se žranicím se o něj s vámi ráda podělím
Desatero pro štíhlů líniu od Bolka Polívku:

1. Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie.

2. Dyž do seba cpeš čokoládu a chlastáš k temu slivovicu, tož
tá ti ty kalorie zruší.

3. Dyž sa postaráš, aby všecí okolo přibrali víc kilo než ty,to budeš najštíhlejší.

4. Dyž sa vás bude cpat víc, tož sa počítajů kalorie enom temu, kerý sní najvíc.

5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítača, jako polárka, oplatky, sušenky, to sa nepočítá, protože to patří do zábavy a né do jídla.

6. Kakao, brandy, topinky, dorty, chleba se sádlem, špek a klobásky neobsahujů kalorie, dyž sa jijů ze zdravotních důvodů.

7. Jídlo, keré sníte, dyž vaříte, taky nemá kalorie, protože to
nejíte, ale koštujete.

8. Jídlo, keré má stejnů barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dyž sníte špenát a pistáciovů zmrzlinu, tož to je jak dybyste nesnědli nic.

9. Obezita je nemoc a tož je potřeba pořádně sa nadlábnůt, aby s ňů tělo mohlo pořádně bojovat.

a navíc

10. Ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha !!! A ženská bez řiti je jak váza bez kvítí !!!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:48
- Nahlásit

Sem zpátky... cikáňata opět házej dělbuchy u vrátek , tak dostali držkovou a táhli před svůj barák
Mladej mi volal, že má hroznej hlad a došly mu prašulky, takže si nemá za co koupit dlabanec ... on opravdu za tejden prož*al pětikilo, co dostal pro jistotu s sebou navíc

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:52
- Nahlásit

tak vy nedate pokoj?

..deje se neco poctatnyho? us mam ten lodychovej epitel?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:58
- Nahlásit

StaHi
..deje se neco poctatnyho

nic, jen Davídkojc znásilnila fižiranta. Jinak dobrý.

brut

Nic si z toho nedělej, jede k nám synovec, musíme rozbít prasátko. Nelynka (což je fenka NO, která nás před lety adoptovala na chalupě) je na tom špatně se zádama a nohama, takže to bude něco stát. Obávám se, jen toho, aby z Honzy nějakej šmejd netahal prachy a Nela se zbytečně netrápila. Není už úplně nejmladší.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:01
- Nahlásit

StaHi
Vy máte dort trupko, dnes máte svátek č.2.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:04
- Nahlásit

Gerda
Vy máte dort trupko, dnes máte svátek č.2.

a číslo 5 žije.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:04
- Nahlásit

PetraK
Obávám se, jen toho, aby z Honzy nějakej šmejd netahal prachy a Nela se zbytečně netrápila. Není už úplně nejmladší.
kam jezdí na veterinu? Taky se přikláním k tomu, včas ukončit trápení než koukat na trosku a doufat v zázrak, který nenastane

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:08
- Nahlásit

PetraK
Nic si z toho nedělej,
se bojím, že nás jednou slupne jak Otesánek ...... maj 3x denně jídlo ( snídani ve formě švédských stolů, oběd teplej, večeři zrovna tak ) a on má stále hlad ... děsný, abych přehodnotila nákup na příští měsíc a nakoupila něco do "železné" zásoby

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
kam jezdí na veterinu? Taky se přikláním k tomu, včas ukončit trápení než koukat na trosku a doufat v zázrak, který nenastane

nevím zatím nic, budu z něj tahat rozumy až přijdu domů. Ten vůl ani nejí, půjčil si od kamaráda, nechtěl nikoho otravovat, myslel, že to zvládne sám - na vejšce - trumpetista jeden. Nela má v háji prý i játra - tak nevím. Vytáhnu info co půjde a zítra to sem navalím, tak doufám, že lidi co už nějakou zkušenost mají, hodí rozumy.

a on má stále hlad

no co, je ve vývinu

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:19
- Nahlásit

PetraK
Ten vůl ani nejí, půjčil si od kamaráda, nechtěl nikoho otravovat, myslel, že to zvládne sám - na vejšce - trumpetista jeden.
na jednu stranu vůl, na druhou kloubouk dolů ... ono tolik obětavců z řad omladiny po světě neběhá
Vytáhni... určitě se pro synovce i Nelu najde nějaká odpověď a hlavně rada

no co, je ve vývinu
se vyvíjí už šestnáct let, by moh už přestat, nééé....

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:20
- Nahlásit

nemethova5
PetraKale doktor nerval,doktor se jenom blbe chlamal,az se mu ruce trepali,jsem cekala kdy mi vypichne voko,kdyz se kikoušova furt mlela,ode dneska to bude kiki von killers
jjto voni ti mrňousové umí. Já si připadala jo největší debil, páč jsem schopná píchnout penicilín téměř každý hajtře, ale s malokrálíka jsme na poprvé dělali ve dvou. A to se nepíchal, jen se mu to cpalo do tlamičky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:21
- Nahlásit

brut
na jednu stranu vůl, na druhou kloubouk dolů ... ono tolik obětavců z řad omladiny po světě neběhá

to jo, to víš, že ho mám o to radši. Zvlášť u něj, filozofa z jinýho světa mě to překvapuje. Jen se bojím, že tady moc rad asi nebude.No uvidím. Za chvíli valím dom, tak budu chytřejší

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:45
- Nahlásit

brut
Ano,jeto nejtezsi rozhodnuti..ale pokud se udela vcas jeto jen dobre.To mne mrzy.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:46
- Nahlásit

Hyena
To vetsinou pesanum jde na jednicku s hvezdickou udelat z majitele totalniho blba....

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:50
- Nahlásit

Gerda
no to je ofsem zcela zasadni, mam svatek! deeekuji za dorta, este bych si prosila ten pytel (fcera jste mi ho jasne slibila, takze se nevymlouvejte!)

trupko
hele, za todle ja nemuzu ..prikladam ilustracni foto:

(muj tata... jakoze fakt )

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:54 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

StaHi
us mam ten lodychovej epitel?

Ležíce zde mírně, tak jak žila
obrůstána jest
florem horským vůkol jezer...
mezi prsty furt dost mezer
pro novej lodych
kerej si voddych a tlačí se ven
hropek mělký - zlatá žíla

(jako hemerojt sem měla na mysli v souvislosti s tim tlačenim - tahle poznámka k epidurálu nepatří)
furt v něm cosi sbírá
v papírový sáček podél cest,
kam kamzík za dne bílého....a lama v noci jen....
V přírodu duch tvůj se vrací, budeš lamou pohnojen.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:58
- Nahlásit

StaHi
Von taťka váš, bude asi větší blázen než taťka náš, co? Nechtěl by si teda ten váš vzít davítkovou, naší mamku - krásně by sem zapat...se obávám... )))))

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:00
- Nahlásit

Gerda
hropek mělký - zlatá žíla
jako hemerojt sem měla na mysli

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:03
- Nahlásit

Gerda
vjetsi blazen jo.. i by zapat ..ale uz taky hnoji lodychy... (dyk sem vam to us rikala, ze sem sirota.. taky fakt )

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:07
- Nahlásit

StaHi
Jéé tak to promiňte pani, to já zapomněla, že uš ste to řikala, ale je jasný, že s hlavou v trupce by tu byl taťka nejvjěčí král!

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:14
- Nahlásit

Gerda
to nic pani... ale fotka dobra, co?
s hlavou v trupce by tu byl taťka nejvjěčí král!
nejlepci na tom je, ze to byl jeho napat! (v zumpe zadny info predem nenacerpal.. zapat by, myslim, zcela prirozene) ))

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:16
- Nahlásit

BinLadin
To vetsinou pesanum jde na jednicku s hvezdickou udelat z majitele totalniho blba....
No vod psa bych to eště unesla, ale když z vás blba dělá malokrálík, kterej se vejde do dvou hrstí, tak to už je zásah na égo

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:18
- Nahlásit

StaHi
zapat by, myslim, zcela prirozene) ))
Dámy já to říkám furt, že starší chlapi mají něco do sebe

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:21
- Nahlásit

Čus žumpice a trupky odmítám číst,co jste tu nadrásaly,tak zase du.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:22
- Nahlásit

Hyena
starší chlapi mají něco do sebe
Souhlasim s tim jenom f přípatku StaHijovýho taťky a našeho dědy. Jinak myslim, že starší chlapi, dyš nemaj prachy, sou dost na hovníčko

<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání