Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2115 . 2116 . 2117 . 2118 . 2119 . 2120 . 2121 . 2122 . 2123 . 2124 . 2125 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:48
- Nahlásit

gabi
PetraK: chcem pridať!
šéf: tak pridaj!

Jojo, znám tuhle jsem to někde četla a řehtali jsme se tady tomu jako pitomý

nemethova5

co to je na tom vobrásku? Ste dekapitovala půlku Číny?

brut
[i]ježci pěkní

aha to nejsou čínani? To sou ježci? tak to se pani nemethova5 teda vomlouvám

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:48
- Nahlásit

sarax
Nazdar pani, my tady spíš principiálně bazírujem na mentalitě morálního kompromisu....

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:49
- Nahlásit

PetraK
a to nejsou čínani? To sou ježci? tak to se pani nemethova5 teda vomlouvám

byli to přesně čínský ježci takže ses nespletla rozumíš?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:50
- Nahlásit

brut
myslíš, že máme začít s Fifi? A kdo se bude starat o její smečku?
Chceš snad začít s nějkym, kdo se může bránit a moh by tě třá poškrábat??????????? Smečku (platim pivo) si rozdělíme, já beru toho nejvěčího rotvajléra na mondyjoryng, vemte si třá ňákou menčí fenečku, jesi se necejtíte......

PetraK
Člen
- Nahlásit

Gerda

tý jofka tak Davídkojc má dobře povedenej ten pytel. To se vám zadařilo fakt, furt to řikám, že je vás tam škoda

a přemejšlet dopředu

taky furt přemejšlim dopředu, ale asi to neumim,páč to nese blbý vovoce , když kasám gatě, je brot ešče daleko a dyš nekasám, zahučim po krk do vody . Mám blbej vothat. Potřebuju profi vothatce.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

a svaly se taky počítaj?

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

Gerda
jj z globálního hlediska je mi to jasný

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

Triniti
klávesnicovje činní

já skorem nejvíc. Ale ešče sem nedostala za to žádnou cenu. Chtěla sem si teda vzít tu co dostal fčera Ešus, ale hrdlil se vo tu trupku, co dostal jako voceněnej, nechtěl mi ji pučit, že bude troupit sám a než by mi ji pučil, jak ji rači roztřetil .

Triniti
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

Gerda
Pani, ste duch?

Pani já nevim. Nevíte gde to zjistim? Tejkonc se vstala ze židle a zbyl tam důlek. Esli sem duch, tak vohromně teškej.

sarax
co tady posthuntujete a soamujete a vůbec že to normální človjek ani nepřečte

Pani, co to píšete, dyk to nende vůbec přečíst!

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:54
- Nahlásit

Brut
...skus trojhelnik,tentaky splavne skladujes.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:55
- Nahlásit

Gerda
máte pravdu, panííí, první půjde Fifi ( jen aby nás nepřetáhla tou berlí)... beru malou erdelku .. krásně bude vyvažovat Bruta s Aluškou

PetraK
aha to nejsou čínani? To sou ježci?
jejda, sem nevěděla, že máte madam špatný voči.... i když já bych jim bodlikny stříhala nůžkama

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:56
- Nahlásit

Triniti
dyk to nende vůbec přečíst!
to aby to trady zapadlo tady se poslední dobou nedá číst vjecí...taky sem chodíme jen nakouknout
PetraK
já skorem nejvíc. A
nenene Vikinka víc...naše rozházený windowsy na 3 kompech by vyprávjeli..kdyby eště mohli mluvit

Triniti
Člen
- Nahlásit

PetraK
Potřebuju profi vothatce

Profi vothatci sou na houno. Si vem jen ékonomy, nebo meteorológy. Dycky je to horší, neš řeknou. To uš rači věř sobje. Vynde to nastejno.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:56 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

brut
Biluškóóóóó právě dorazil josefčík s kostičkou... jsou super, mooooc děkuju
Jinak zabalený to bylo opravdu důkladně, tak malinko nedobytně ...i pošťačka říkala, že v tý obálce je něco moc tvrdýho a má strach, aby se to v kaslíku nezničilo, takže raději zazvonila ... sem jí vysvětlila, že jsou to formičky na cukroví. Chudák koukala, jak když jí nadloube

Nápodobně! jen to byly dvje indulóny pro Otíka.
Gdyž sem si to vot pošťačky brala psáci se mi to snažili vyrazit z ruky,klidně sem řekla neserteměpotombysteseposrali a pošťanda koukala jak vejr.
Biluškóóóó,díky.......

PetraK
Člen
- Nahlásit

sarax
byli to přesně čínský ježci takže ses nespletla rozumíš

takže nejenom že nám sem cpou svoje čínský batohy, čínskýn berušky, tetkon uš i čínský ježky! To je vrchol todleto, voni uš nevěděj, jak by nám ten pobyt tady zpříjemnili

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:57
- Nahlásit

Triniti
posthuntujete a soamujete
posthunting = pozdě bycha honiti
soaming = soaking = chlastat, ale když je tam m, je to jen jako smooth verze, tzn dámský chlastání.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:59
- Nahlásit

PetraK
voni uš nevěděj, jak by nám ten pobyt tady zpříjemnili
tam maj taky krízu, takže si tam nechaj všechny svý exempláře a my budeme snad konečně míííít klííííd

Triniti
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:00
- Nahlásit

Gerda

Já bych i bycha honila, ale je to těšký, dyš nigdo neví, gdo to je. A s chlastáním na mně nechoťte, uš mám f sobje litřík vody. Otáska je, esli sem dáma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:00
- Nahlásit

brut
když já bych jim bodlikny stříhala nůžkama
tak já mám sice blbý voči- ale to se tady fšeobecně ví, že vidim jen napůl, ale VY PANI! VY STE ZASE SUROVEC. Nikdy bych nestříhala ježkům bolinky! Ste jako ty parchanti co střihaj mouchám křidýlka

Triniti
Vynde to nastejno.

to je fakt, a ešče ušetřim a tak si můžu dát potom vodměny nějaký. Třeba třináctej plat.

sarax
naše rozházený windowsy na 3 kompech by vyprávjeli..kdyby eště mohli mluvit

tak proč jí nepřihlásíte do kurzu ňákýho? Se do toho naučím profi ťukat a máte vystaráno, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:01
- Nahlásit

Triniti
Otáska je, esli sem dáma

esli ste tam hrcla ten litřík najednou, tak jedno je jistý-do pěti minut ste na dámách

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:02
- Nahlásit

já beru toho nejvěčího rotvajléra na mondyjoryng
Gerda

sarax
Člen
- Nahlásit

Gerda
trupko místo O je P to víš mám na to lidi co mi pomáhaj písat

brut
Člen
- Nahlásit

jablunka
Gdyž sem si to vot pošťačky brala psáci se mi to snažili vyrazit z ruky,klidně sem řekla neserteměpotombysteseposrali a pošťanda koukala jak vejr
tahle pošťačka je už zvyklá... nosí v kapsičce vždycky nějakou dobrůtku ( piškoty) a uplácí tím Bruta. Chudák na to málem doplatila ve městě, kdy jí Brut poznal, šel jí vítat a strkal jí ňufák do kapsy od džínů. Nebýt pohotového zásahu jejího manžela, tak skončila na zemi... pro jistotu uplatila Bruta párkem, který koupila manželovi k večeři.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:05
- Nahlásit

PetraK
VY PANI! VY STE ZASE SUROVEC. Nikdy bych nestříhala ježkům bolinky! Ste jako ty parchanti co střihaj mouchám křidýlka
ježíš, vy děláte mouchy jako cukroví? A jí to vůbec někdo? Se pak nedivím, že jim stříhaj křidýlka .... asi si říkaj, že bez křidýlek to bude jen vykulenej váleček

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:06
- Nahlásit

Sali
Nechci na mondyjoryng malinu, to pak umí každej, dyš si pořídí psa, co tu vysokou zeť přeskočí z místa. Já bych dělala mondyjoryng s rotvajlérem. Bysme měli takový hlatký, že už by figurant vestal. Teď jen nevim, jestli ty rtw vod Fifi sou dobře živený, aby to nebyli ňáký hubený chůďata, co nedokážou ani porazit chlapa.....

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:06
- Nahlásit

brut
...no a nedostal Brut co jeho jest? Dostal a jeste dela drahot tak se nema divit....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
ježíš, vy děláte mouchy jako cukroví?

bože! Poloprofi pekařka a NEZNÁ, NEZNÁ takovou klasiku jako sou mandlový mouchy! To je klasika na každým vánočním stole! Esli neupečete Davídkojc k něm butkám na vosy ešče taky mouchy, bude mít zkažený vánoce. Víte to?

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:08
- Nahlásit

Gerda
Teď jen nevim, jestli ty rtw vod Fifi sou dobře živený, aby to nebyli ňáký hubený chůďata, co nedokážou ani porazit chlapa.....
Skus nato vpsat odmenut a motivovat....

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:08
- Nahlásit

Gerda
aby to nebyli ňáký hubený chůďata, co nedokážou ani porazit chlapa.....

to pak umí každej, dyš si pořídí psa, co tu vysokou zeť přeskočí
jistě se mrkej na naše pracovní plemeno že jo
ty budeš dělat mondyjoring s rtw??nebo s kardijakem???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:09
- Nahlásit

ty vado já vás nenávidim
na hodinu du se psem a vy střeva tu namastíte 4!!!! strany!!!!!!!!!!!!To je úpa nenormálníAsi to po modým vzoru rožešlu vašim zaměstnavatelům!

a mám heskej hrop,tam se mi bé ležet,ale je tam trochen bordel,asi za mnou nigdo nechodíte A epidemii mám na hropě taky heskou,ason že tak,du se tam asi svalit

<< 1 ... 2115 . 2116 . 2117 . 2118 . 2119 . 2120 . 2121 . 2122 . 2123 . 2124 . 2125 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání