Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2115 . 2116 . 2117 . 2118 . 2119 . 2120 . 2121 . 2122 . 2123 . 2124 . 2125 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:14
- Nahlásit

davidkova renata
atd...žádný vodvírání uš nebé,to bych za chvíli byla na mizině

no dyk to uš řikali f tý pohátce vo neposlušnejch kozlátkách přeciž! Nikomu se nevotvírat, páč jinak blbě dopadnete. Že vy ste nečetla tu vo neposlušnejch kozlátkách?

no jo,dyk uš du...
a má vám co srůstat? Máte zranění ňáký? Rozbitej mozek se ale nepočítá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:14
- Nahlásit

PetraK
no to mám vyhlídky

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:18
- Nahlásit

brut
Hyena
vejcuc dělala Davídková... tak hledej tu

a nebo -ať de za chůvou, ta ví víc než já!

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:26
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
hlavně se nenechejte vodvírat u mě, zašíváme pak jen pokračovákem, mozek se dá do břicha a do hlavy buničina.
To by asi nebylo to vono.
No a pak už jen ten lodych.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Sali
mozek se dá do břicha a do hlavy buničina

hm, no, takže u mě ale žádná inovace

brezen2008
no to mám vyhlídky

ber to tak, že už máš ale náskok uš tě žádnej přechot nepřekvapí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:34
- Nahlásit

PetraK
přechodu se nedožiju

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:34
- Nahlásit

gabi
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:11
Citát

Tak toto je šupa. Takto to dopadne ak sa pes a jeho výcvik dostane do rúk psychopata.

To bolo určite cvičené klikrom, bo strunou si to neviem predstaviť že by to šlo.

http://videoalbumy.azet.sk/frisby-pes/ZiDVtBWQmPyq cdDC/

,,,at tak nebo onak ale dobre jsem se pobavil.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:37
- Nahlásit

Sali
PetraK
davidkova renata
hlavně se nenechejte vodvírat u mě, zašíváme pak jen pokračovákem, mozek se dá do břicha a do hlavy buničina.
To by asi nebylo to vono.
No a pak už jen ten lodych.

...ale nic neztratite.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:41
- Nahlásit

PetraK
já když navazuju na tu včerejší diskusi, jak jsi psala o tom kruhu na stromě,
dovedu si představit aplikaci principu u sebe,
figurant ukrytý ve výšce, třeba na stromě, pach padá dolů a po větru, a pes začátečník dohledává v tom spadlým pachu, a netuší, že se může podívat nosem nahoru, a když se k tomu začíná propracovávat, zvedne hlavu a pochválíš ho hlasem, rozhodíš ho a je to nápověda moc vedoucí k nesamostanosti....
tak když by byl udělanej na klikr, a poprvý pozved po tom pachu hlavu, dalo by se kliknout, aby ho to povzbudilo, že je na dobrý cestě, začal by se víc snažit hledat nahoře, a jak by se propracovával k cíli, dal by se zas kliknutím podpořit, že řeší situaci dobře, a jak by figuranta našel a začal štěkat, už by byl odměněnej seshora.
tam je totiž nejdelší ta fáze, kdy pes teprv zjišťuje, že osoba je jinde, v jiný úrovni, ve vyšší než ten pach, spodní úkryt je lehší, pach stoupá...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:44
- Nahlásit

BinLadin
at tak nebo onak ale dobre jsem se pobavil

já až tak ne Ešus je úchylák s tendencí neustále kontrolovat "podvozky" Léto a minisukně jsou pro mě trest Já dycky vyfásnu něco ekstra. , tak jestli se chcete někdy zase pobavit můžete jít s Ešusem někdy v létě na procházku

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:46
- Nahlásit

Podle tohoto bi slo vyuzit take prohledavani sutin?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:48
- Nahlásit

Sali

já nevím, neumím to posoudit, já učila Ešusa hledat hračky ve výškách nějak ani sama nevím jak, takže teď, když nemůže najít dole, začne se dívat a hledat i nahoře. My jsme mimochodníci, tyhle věci se učíme mimochodem

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:48
- Nahlásit

PetraK
Ne,diky.Mne staci erotickyprasteny Juras ktery po spatreni feny prestane mslet az na jedno nerozlisujic zda fena velka,mala,hara,kastrovana....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:49
- Nahlásit

BinLadin
Podle tohoto bi slo vyuzit take prohledavani sutin?

myslíte pane ten popis Sali? To jo, takhle to tady dělají- co jsem četla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:51
- Nahlásit

BinLadin
po spatreni feny prestane mslet az na jedno nerozlisujic zda fena velka,mala,hara,kastrovana....

to se mi dobře čte, jsem ráda, když si přečtu, že je na tom někdo podobně jako já. Teda ne já, ale můj pes

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:59
- Nahlásit

PetraK
Ano,myslim tim popis Sali.

gabi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:01 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Davidkova, paní, už viem koho mi pripomína ten môj čierny zázrak na gauči.
Je to bradatý Tarzan. Ako nosí NO chvost?
Okrem iného, hlásim prvé straty. Dve rozhryzené vodítka, a zožratý kus koženého remeňa z fungel nového košíka. dúfam že si užije, keď ho bude vonku kadiť.
To mám zato, že som ho naučila na mäso.
A dnes som ho vonku korekčne zmastila, jak žito, lebo bučal na vzdialeného ridžbega. Toto mu nebudem tolerovať, aby si dovoľoval na psov, tu ide o život!

Ešte že je panička od toho ridžbega už naučená a keď nás vidí tak si ho pripína. Starší pes tej pani nám zo Šmudlíka urobil cedníček. Nosila ho pusteného bez koša, prihrnul sa k nám jak veľká voda a chudák Šmudlo na vodítku a s košom, vôbec ho nevedela odvolať, lebo ju mal na háku. Ale inak je to veľká chovateľka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:07
- Nahlásit

BinLadin
ale nic neztratite.
jako úpa nevim esi je to lichotka nebo to druhý
Sali
už by byl odměněnej seshora.
myslíš jako úplně shůry????Vod Nejvyššího? Nevim teda esi asistuje aji čoklům u revírů ,nevim jak by to fšecko stich

du venčit,probůch nepište,volové!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

gabi
Je to bradatý Tarzan. Ako nosí NO chvost?
mi až tak nepříde,leda tim chováním snad Chvost by měl přirozeně viset,ale záleží na stupni excitace
Starší pes tej pani nám zo Šmudlíka urobil cedníček
tak to neni marný ne? můžete skrz něj třá cedit špagety a ušetříte za kuchynský nářadí

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
Sali
už by byl odměněnej seshora.
myslíš jako úplně shůry????Vod Nejvyššího? Nevim teda esi asistuje aji čoklům u revírů ,nevim jak by to fšecko stich

Vyrobni tajemstvi,dyt je prece vsemohouci...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:18 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

BinLadin
dyt je prece vsemohouci...
jo???!!! Tak proč nezařídí abysem byla furt mladá krásná chytrá a nechutně bohatá???!!! Ha...nevíš co?Tagže to s tou všemohoucností nebé tak hajs

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:20
- Nahlásit

davidkova renata
Ha...nevíš co?Tagže to s tou všemohoucností nebé tak hajs
Bi si to mnela moc snadny tak se trosdku snaz sama....

AlenaD
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:23
- Nahlásit

Zdravím všecky, chromajzlové nevím jak to děláte že ste porád samá ortéza. já sem to za celej život měla jenom jednou na noze a to v tom byli psi nevinně. Když mě psi nechtěně vyvrátí prst nebo nos si ho vrátím na svý místo a neřeším né

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:23
- Nahlásit

Dobrý den milí a krásní lidé, dnes má bonusový svátek Stahi, bo jako jediná má dva svátky, bo je taky čajová a budu jí pohřbívat, tak sme asi něco jako spřízněný. Milá Stahi, tady máš bonusovej dort!

Jinak se jde příští sobotu na dífčáky, bude to velký, přiďte ve velkym. Bude to předvánoční procháska, před tou mezivánoční. Nabírám saraksovou a přijedem pro davítkovou, bo je neschopná dopravy, bo je uš stará a nevyhovující. Dědeček ispidich včera laškoval se servírem, kerej na něj spad skrze špatnou stabilitu, dyš se přerazil vo dědůf soudek. Hesky sme se pobavili a už mám obecenstvo na koncert zopcofky, jen co jí někde vyhrabu a naučim se tu melodyji ze seriálu Co přináší řeka. Jak se tu máte? Číst vás nebudu, bo ste šílený.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:26
- Nahlásit

BinLadin
tak se trosdku snaz sama....
n a co asi furt dělám???????????????
AlenaD
nevím jak to děláte že ste porád samá ortéza
já si taky přídu dyzgrymynovaná ,nemám vůbec nic ani žádnej úras,prostě nic...
Gerda
stará a nevyhovující
tak já nepudu,no..
dyš se přerazil vo dědůf soudek
sem myslela,že dědova je mísa??

Sali
Člen
- Nahlásit

PetraK
takže teď, když nemůže najít dole, začne se dívat a hledat i nahoře.
protože to už máš hotový, on už to ví, že existujou úrovně,
od nás to ví zatím jen Kira a Bobule,
dohledávat nosem i očima je o něčem jiným, než dohledávat JEN pach nosem, v začátku se dělají úkryty otevřený, aby tam byla ta oční podpora,
ale ve finále pes suverénně vyštěká totál hustej strom, nebo nějaký podstropní hnusy ve zřícenině, že někde nahoře sedí fík, a dolů jen smrdí...
Ale právě pro ten první kontakt, úplně první seznámení s výškou, kdy pes hledá řešení třeba minuty, a děsně se tím unaví a znejistí, by to jistě pomohlo.

Tchor
Člen
- Nahlásit

Sali
figurant ukrytý ve výšce, třeba na stromě, pach padá dolů a po větru, a pes začátečník dohledává v tom spadlým pachu, a netuší, že se může podívat nosem nahoru, a když se k tomu začíná propracovávat, zvedne hlavu a pochválíš ho hlasem, rozhodíš ho a je to nápověda moc vedoucí k nesamostanosti....
tak když by byl udělanej na klikr, a poprvý pozved po tom pachu hlavu, dalo by se kliknout, aby ho to povzbudilo, že je na dobrý cestě, začal by se víc snažit hledat nahoře, a jak by se propracovával k cíli, dal by se zas kliknutím podpořit, že řeší situaci dobře, a jak by figuranta našel a začal štěkat, už by byl odměněnej seshora.

Takhle si pouziti klickeru umim predstavit taky jako pozitivum.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

hele nějak se vám rozcamrala ta poleva pani, to nevidíte? Proč ste to nevotřela? Já nevim, servírovat to tagle upatlaný...

Jo ty číšníkovi tance byly dost hustý, Brtnik uronil i kroupu a mám vám vyřídit-že Vám chtěl říct, jak úža je vaše Marůška, dyš jí nebudete chtít, tak bychom ji adoptovali.

přiďte ve velkym.
ach jo, nepřídu ani v malym. SOBOTU NEMŮŽU mám tu náfštěvu bude předávání rodinných darůch.

naučim se tu melodyji ze seriálu Co přináší řeka.

doufám, ale že hodláte pro velkej úspjech někdy zopakovat, vo todle nemůžu rozhodně přijít!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:27
- Nahlásit

Dobré, hnusné ráno vespolek
Teda mlhu tu máme příšernou a do toho zimu .... chci teploučko, tohle mně nebaví

Sali
takhle cvičíme pohled do výšky... jen Alu má díky své roztěkanosti a sklonu k horolezectví potíže se soustředit na jedno určité místo. Takže jsme stále v začátku.
Ale díky klikru jsem naučila Bruta oční kontakt, což předtím nedělal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:28
- Nahlásit

Sali
a dolů jen smrdí...
někerý jedinci ale smrděj fšemi směry,měli by se teda z výcviku vyřadit bo to je něco jako nepovolenej dopink

<< 1 ... 2115 . 2116 . 2117 . 2118 . 2119 . 2120 . 2121 . 2122 . 2123 . 2124 . 2125 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání