| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:28
- Nahlásit
gabi
úchvatné video ... mi to připomíná pubertáky, když holkám vyhrnují sukně ... zdálo se mi to nebo ne, že ten pes měl nějakou ránu na lopatce?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:29
- Nahlásit
Gerda
Příští sobotu? jako 20. prosince? Že bysme se vtírli? To bych totiž měla čas...
Můžu vzít 3-4 psy (jestli budu mít nervy na Hasky) a velkou bundu po dědovi, jestli je teda je nutný přijít ve velkym.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
byla furt mladá krásná chytrá a nechutně bohatá???!!!
BinLadin
tak se trosdku snaz sama....
n a co asi furt dělám???????????????
taky se snažim a ať dělám co dělám nevychází nic, něgde bude ašíbka
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nepříjdu jsem 15 hodin v práci
tak já jdu do práce,čus navečír
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:31
- Nahlásit
Sali
a dolů jen smrdí...
to sou ty co šetřej na hygieně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:33
- Nahlásit
PetraK
Pani, tak uděláme ty štěňátka a pak bude na každýho dost a můžete je dadoptovat, jo? ))) Fčéra to bylo prímovnický, sem ráda, že sem s váma nakonec šla!
kachna_
Že bysme se vtírli?
Musíte!!!!!!!!!!!
brezen2008
nepříjdu jsem 15 hodin v práci
Neva, půjdeš na tu mezivánoční.
Děcka, Fanda je boží, už zabil hračku, vrčí, dyš se tahá, je srandovní a je strašně malej, domácí předání proběhlo suprově, pani domácí byla logicky nejdříf naštvaná, teď už volá do práce a ptá se, jak se má Fanda. Bertík se Fanouše furt bojí, rozhodně si s nim nechce ani trochu hrát, Fanouš ho dokáže zahnat až do košíku. Marie už odhání! Ale odhání tak, že se k ní nesmí přiblížit pes na dva metry. Takže to odhánění přehání. Ale aspoň už nemusí bejt na vodítku, už mi to děsně vadilo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:34
- Nahlásit
davidkova renata
Tak proč nezařídí abysem byla furt mladá krásná chytrá a nechutně bohatá???!!! Ha...nevíš co?Tagže to s tou všemohoucností nebé tak hajs
ježíš, víš, jak by si pak byla protivná? ... jen zůstaň taková jaká si, sme si na tebe už zvykli
Gerda
v sobotu nemůžu.... přijede ségra s Bali a bude se dodělávat nepečený cukroví + chystat vše na svátky, ať mám pak klííííd. Půjdu s Váma až na tu mezivánoční prochajdu
Koukla si se, že máme novou firmu Chromajz s.r.o.? Nemáš taky něco na přidání do sbírky?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:35
- Nahlásit
PetraK
a ty umytí smrděj nahoru?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:36
- Nahlásit
Sali
To jsou ty nacviky kdy se psovi postupne zabiha tak ab stale videl fika? Neslo bi uz tad ev. kliknout vhodne uz pri tomhle nacviku ab se vytvorily spojitosti?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:38
- Nahlásit
BinLadin
tak se trosdku snaz sama....
n a co asi furt dělám???????????????
davidkova renata
No asi malo,tak pridej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Pani, tak uděláme ty štěňátka a pak bude na každýho dost a můžete je dadoptovat, jo? ))) Fčéra to bylo prímovnický, sem ráda, že sem s váma nakonec šla!
já taky! Jen nevim proč nemaj f těch hospodách kulatý stoly páč pak se mluví dycky jen na těch jedněch koncích. Mám dotaz - proti vám seděla určo pani Jimmijová, že jo? Sem se nechtěla moc plést do hovorů, abych neskákala v řeč.
Marie už odhání
pučte mi jí, pučte mi jí!!
ale tak mi napadá.... nemá jako vofčák spíš nahánět? Než vodhánět? Esli by to jako fungovalo dobře, kdyby ty vofce vodháněla? Tak nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:41
- Nahlásit
Sali
ty umytý voněj po heřmánkovým mejdle. Ale je fakt, že se asi blbě hledaj, znám chlapa, kterýho by ale našel i pes, co nemá ani jednu čuchovou buňku. Dělá tady u nás v práci a kdyby seděl na větvi,našel by ho i ten čichuprostej pes se zavázanýma vočima a zalepenym nosem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:41
- Nahlásit
Gerda
no to jasně a beru všechny 3
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:42
- Nahlásit
BinLadin
No asi malo,tak pridej
tadle věta nefunguje, řekla sem jí šéfovi v souvislosti s výplatní páskou a .............. nestalo se nic
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:42
- Nahlásit
PetraK
znám chlapa, kterýho by ale našel i pes, co nemá ani jednu čuchovou buňku. Dělá tady u nás v práci a kdyby seděl na větvi,našel by ho i ten čichuprostej pes se zavázanýma vočima a zalepenym nosem.
Toje tak vmydlenej nebio primo v rozkladu?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:43
- Nahlásit
BinLadin
hele prosímtě pokud ti můžu poradit, nic nevymejšlej, nebo vymyslíš trakař, nemáš na to praxi, teorii ani možnosti osobního lektora,
dělej s tím psem klasicky, jak už to umíš, nech se vést těma lidma z Valdezu, oni věděj, co a proč dělaj, potřebuješ psa do praxe a na nějaký TART zkoušky,
prober si to tady s neméthovou, ta dělá to samý co ty, a k tomu má dobrý psy už léta, takže už je o dost dál než ty, a umí ti to vysvětliti jazykem bezpečáků, takže se spolu dohodnete hravě, co a jak nacvičit.
Ale nezkoušej bez polopatickýho školení a osobního dohledu žádný peachovinky, když si tohle zvíře odpálíš, že skončí na zadrženích pozadu stejně jako ta tervice, tak nový zvíře už pro tě mít nebudu.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:43
- Nahlásit
PetraK
tadle věta nefunguje, řekla sem jí šéfovi v souvislosti s výplatní páskou a .............. nestalo se nic
....ale funguje,mne pridal sef praci a jinej dal padaka.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:45
- Nahlásit
PetraK
znám chlapa, kterýho by ale našel i pes, co nemá ani jednu čuchovou buňku. Dělá tady u nás v práci a kdyby seděl na větvi
ta bych ho našla i já, vyčuchám leccos, cejtím odměny na stopě, tady v práci mě tuhle tejrali tím, že upeli štrůdl, někam ho schovali, otevřeli okno, aby se rozhejbal vzduch, a pak mě pozvali, ať ho čichem dohledám a označím skříňku....
no našla jsem, mám to okoukaný od Kiruny.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:46
- Nahlásit
Sali
Tohle bil ciste teoreticky dotaz.Nehodlamexperimnetovat.Jedu ten program jak mi reknou a ukazou ve Valdezu.Jinak rec dam....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:47
- Nahlásit
BinLadin
dej řeč, myslím, že hajan je přesně to, o čem se každýmu do praxe jen sní.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:49
- Nahlásit
BinLadin
jinak když se takhle ptáš, teoreticky, tak je vidět, že principu nerozumíš vůbec, i po tom všem, co se tady psalo, asi jsi to nečet, nebo to nestačí, někde je ten link na pěkný stránky o výcviku klikrem jak pro začátečníky, tak si to tam pročti.
já je někde vyštrachám znova.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:49
- Nahlásit
Aktualne delam stale nuceny privolani..jak jsem psal pes uvidi fenu a nevidi neslysi at je fena mala,velka,kastrovana....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:51
- Nahlásit
Sali
BinLadin
jinak když se takhle ptáš, teoreticky, tak je vidět, že principu nerozumíš vůbec, i po tom všem, co se tady psalo, asi jsi to nečet, nebo to nestačí, někde je ten link na pěkný stránky o výcviku klikrem jak pro začátečníky, tak si to tam pročti.
já je někde vyštrachám znova.
ne to jsem tady nenasel....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:52
- Nahlásit
taky vas dnes vsecky zdravim,mam svatek,tak jsem zas dostala kytek a sladkyho,to budu asi jist do konce zivota,jinak jsem ted dodelavala jezky,jdu s hajanem ven a pak pokracuju dal,tak se mejte hezky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:54
- Nahlásit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:55
- Nahlásit
BinLadin
http://www.sweb.cz/klikr/teorie.htm
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:57
- Nahlásit
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:58
- Nahlásit
kachna_
Dekuji.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:58
- Nahlásit
PetraK
PetraK: chcem pridať!
šéf: tak pridaj!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:59
- Nahlásit
Kurňajs nepište sem gdyž dřu a nestíhám to ani číst Nebo vám fakticky navalím daně větší než ódées a budete to mít
|