Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2115 . 2116 . 2117 . 2118 . 2119 . 2120 . 2121 . 2122 . 2123 . 2124 . 2125 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:39
- Nahlásit

Fifi
Podobny pelisky tu bohuzel nemely trvanlivost, skoncilo to pidi kousickama vyplne vsade.

to by si mohly zkusit-jsou naučený,že postele ,sedačka a kutlochy se necupujou u mě doma.Zato v kotci matrace na boudě nevydrží ani jednu mou pracovní dobu.Hlavně že poznaly rozdíl kde jo a kde ne

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:41
- Nahlásit

brut
teda to je kukuč ála dáma... i s těma packama

To je jen přetvářka,jinak je Aisha pěkně prdlá

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:43
- Nahlásit

Neessi
To je jen přetvářka,jinak je Aisha pěkně prdlá
jestli je to přetvářka, tak naprosto dokonalá

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:46
- Nahlásit

brut
kdy se neustále převaluje, popolejzá atd.

Tak s tím nemáme už vůbec problém-zalezem pod francouzkou deku,přes ni je velký přehoz,na to hupsne Bordžínka a zalehne střed,takže co stihnem ukořistit na přikrytí,to máme Aisha zabere středový polštáře a ani se nehnou,lemry.Ale zato ve 3 nebe ve 4 h jdou ven,tak mi umejou tlamu a musím je jít pustit.Jdou hlídat.

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:48
- Nahlásit

Teda, zkoušela jsem se prokousat vším, co jste nakrafali od včerejška odpoledne a marná snaha. Zkončila jsem v půlce, po 10 stránkáích, 10 ještě před sebou. Fakt ste stracený

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:52
- Nahlásit

Neessi
to by si mohly zkusit-jsou naučený,že postele ,sedačka a kutlochy se necupujou u mě doma.
Si pis, ze by si to moje mrchy zkusily. Kdyz by byly v baraku zavreny a po dvorku se promenadoval nenavidenej kocour, tak starsi erdelka chyta amoky. ted maji deky, stary spacak a svy kresla, a ty necupujou, ovsem pelisky vypreparovaly jako plysaky. Jak je to s naplni, kuk do ni.

brut
kdyby jsi přišla v lednu, tak tě pošlou ledovat domů bez berlí a ortézy
Takze jsem jeste dobre udelala, supeer. To je jak silnicari, taky se snazi zaplatovat na posledni chvili, co to jde.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:53
- Nahlásit

Neessi
přes ni je velký přehoz,na to hupsne Bordžínka a zalehne střed,takže co stihnem ukořistit na přikrytí,to máme Aisha zabere středový polštáře a ani se nehnou,lemry.
tak to fakt s Alu nehrozí... závidím a moc .... potvora se zasune pod deku, pak je jí vedro, takže se začne odkopávat, za chvíli se jí leží nepohodlně, takže natáhne tlapky, pak se musí stočit do klubíčka, mezitím se poposune nahoru nebo dolů. Třikrát sleze, aby se napila..... fakt očistec
Brut pro změnu miluje chladno, takže v místnostech, kde se topí víc jak na 12°, je mu horko a neustále přechází z místa na místo. Což je výborný u ségry v paneláku.... apk nastává nekonečná noc a přání brzkého svítání

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:54
- Nahlásit

Hyena
to nečti.... vejcuc je o dvě stráky zpět ( nebo o jednu?)

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:55
- Nahlásit

Neessijestli budou sedivy snury,tak je vemu,jinak hajanek ma taky krasny pelech jsem mu ho sila,tmave modrej se zlutyma medvidkama,jenze ted jsem mu ho dala a on z nej nejak vyrostl(asi do sirky),tak jsem u nechala ten tygrovanej,co jsem mu taky sila,jinak pekne lezej damy tvoje.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:57
- Nahlásit

brut
tak dasty když dám topení z 3 na 4,tak mi doma taky začne lehat sem a tam,takže tu mám tak střídavě zimu a i horko

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:59
- Nahlásit

Fifi
Takze jsem jeste dobre udelala, supeer.
jestli si udělala dobře nevím... po loňské zlomené noze a šesti nedělích sádry si myslím, že ne...ale budiž ... si představ, že jsem potřebovala sešroubovat kost, abych nemusela mít sádru, na kterou mám alergii, brát kavanta prášků navíc ( chodit každý týden na odběr krve) a ani jedna nemocnice v Praze mně nevzala, že prý mají jednak plno, nebo mají stop stav popř. berou jen nehody větších rozsahů ..... musím říct, že jsem to po dvou dnech vzdala

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:01
- Nahlásit

brut
to nečti.... vejcuc je o dvě stráky zpět ( nebo o jednu?)
Asi spíš o těch deset, bo o dvě stránky zpět jsem již četla a nic jsem nenalezla

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:01
- Nahlásit

brezen2008
takže tu mám tak střídavě zimu a i horko
v místnostech, kde jsme my... tak máme kolem 21°, u psů je těch 12°, v koupelně a na záchodě je něco mezi

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:03
- Nahlásit

Hyena
vejcuc dělala Davídková... tak hledej tu

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:05
- Nahlásit

brut
vejcuc dělala Davídková... tak hledej tu
No tak top je ztracený, bo ta je určo někde zašitá, místo aby pro kamarádku udělala výcuc a ušetřila jí tak těžkou dřinu

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:08
- Nahlásit

brut
jestli si udělala dobře nevím...
Ale tak jasne, ze sem blb neohrabanej, ale lepsi mit ortezu v prosinci nez led v lednu.
A to sis teda uzila, ja zlomenyho nemela nikdy nic.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
Člen # Zasláno: 10 Pro 2008 18:46 - Změnil/a: davidkova renata
Citát

Biluška
pani je to f čudu,upe se nám to vymyká co navrhujete???? Vůbec nevim vo co go,petrak snad vješí psa na kruch co je na stromě,brut konečně zadělala na linecký cukroví,stahi má psa co je duch,tchořoj nikdo nerozumí a je nezařaditelnej a sali má asi po pochřpu bo gerda jí napsala epiderm a nafotila její hrop,víc nevim

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:11
- Nahlásit

brezen2008
davidkova renata
Člen # Zasláno: 10 Pro 2008 18:46 - Změnil/a: davidkova renata
Citát

Díky náčelníku, že ses mě zastal....

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:11
- Nahlásit

Fifi
ale lepsi mit ortezu v prosinci nez led v lednu
to jo, hlavně ti ta ortéza zůstane do příště... led by roztál
A to sis teda uzila, ja zlomenyho nemela nikdy nic.
buď ráda, já si nohy lámu v pravidelných desetiletých odstupech ... o rukou či prstech ani nemluvím, tam jsou ty intervaly kratší .... a o nos se mi stará Brut

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:13
- Nahlásit

brut

jj, při dnešním stavu zdravotnictví se každá pomůcka doma počítá. Dyž tak můžu nabídnout límec na krk a "kšandičky" na zlomenou klíční kost.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:14
- Nahlásit

Hyena
brezen2008

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:15
- Nahlásit

Hyena
tak já přispěju do nabídky berlema.... mám troje navíc, z toho jedny vůbec nepoužívané .... několik ortéz by se u nás taky našlo a ten led máme v mrazáku

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:18
- Nahlásit

brut
A joo, vlastne, nos jsem zlomenej mela. a vyrony na kotnikach.
NO ja tam byla asi jak mongol, jsem pocitala s tim, ze jim ty pomucky samozrejme pak vratim! Tak jsem se ptala, po tech trech tydnech vam ortezu a berle mam privezt? Doktorovi spadly brejle a laskava sestricka mi osvetlila, ze to je v ramci pomucek od pojistovny. A orteza se bude hodit, hlavne uz ted je od psic zasvinena, mlada cubis se mi stale snazi strhavat suchace, od starsich mam jiz krasne otisky tlapek.

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:19
- Nahlásit

Hele dámy, mi na to zdravotnictví vyzrajeme Prostě si tady založíme půjčovnu zdravotnických pomůcek a to by bylo, dyby sme na tom za chvíli nez¨bohatky. Jen to nesmí zjistit davidkojc, bo víte jaká je hamižná.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:21
- Nahlásit

Hyena
Ja muzu poskytnout bederni pas a ortezu na zapesti. Tu na koleno si necham.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:22
- Nahlásit

Hyena
já mohu přispět jednou zlomenou rukou a nohou

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:23
- Nahlásit

No to už je slušná nabídky pro začátek, né

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:23
- Nahlásit

Fifi
sucháče mají rádi všichni psi ...otisky jsou důležité, přece jen si tě musej označit... buď ráda, že tě ještě nepočůraly
Když mi loni doktor sundaval sádru, tak se hrozně divil, jaké to mám divné chlupy... byly Brutovy a Sviňky ... sem mu vysvětlovala, že se oba o mně otírali, aby si označili paničku.... naštěstí je to kamarád a tak pochopil, jen podotkl, že si vždycky myslel, že mám doma naklizíno

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:25
- Nahlásit

brezen2008
já mohu přispět jednou zlomenou rukou a nohou
Ty vago, co jsi kde vyváděla...vo tomhle se výcuc nezmiňoval

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 22:26
- Nahlásit

Hyena
dobrýýý... zejtra se určitě přidá PetraK a další

<< 1 ... 2115 . 2116 . 2117 . 2118 . 2119 . 2120 . 2121 . 2122 . 2123 . 2124 . 2125 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání