| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:59
- Nahlásit
Teda dámy ( a pánové, aby jste se neurazili), právě jsem zjistila, o kolik od pondělí budu harantíkům platit víc za vlak. Asi dostanu infarkt, jak jsem se rozčílila .... tady jezdí vlaky stoletý, špinavý, smradlavý... průvodčí jsou ve většině sbírka tupců a to nemluvím o jízdních řádech, které mají asi pro srandu a já jim ještě budu platit prachy navíc .... to se mi snad jen zdá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:00
- Nahlásit
nemethova5
ježci pěkní ....ale patlat se s nima Lenině nebudu... dostane vosí domky a bude to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:02
- Nahlásit
brut
Koukla si se, že máme novou firmu Chromajz s.r.o.? Nemáš taky něco na přidání do sbírky?
Co je Chromajzl sro? Chromý se vytvářej, nebo se léčej? A co se sbírá? Mám ortézu ramenní a moje teta má dvě berle a ortézu kotníkovou....obojí ještě někdy potřebuje, mám jí to i přesto sebrat?
davítková
Mamko, začínám číst fčerejšek, tak tady máš taky hropeček a ten epidurál:
Zde leží v jeřabiny stínu,
ta, jež se nigdy nepoddala splínu,
ta, co neholduje vínu,
bo nestihla by vyměniti plínu.
Zde leží matka rodu veverčích
co žila jeden velký světský hřích.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:05
- Nahlásit
Sali
upeli štrůdl, někam ho schovali, otevřeli okno, aby se rozhejbal vzduch, a pak mě pozvali, ať ho čichem dohledám a označím skříňku....
no našla jsem
Pani, vy ste trupka ))))))))))))))))))))))
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:05
- Nahlásit
brut
.... tady jezdí vlaky stoletý, špinavý, smradlavý...
Vitejte ve svete Cd,nas zakaznik nas otrok.... ... průvodčí jsou ve většině sbírka tupců a to nemluvím o jízdních řádech, které mají asi pro srandu a já jim ještě budu platit prachy navíc.... to se mi snad jen zdá
Cemu se divis? ...jake sluzby? Bud rada ze Ti zastavi nebo aspon pribrzdi a muzes vskocit...
Ale vazne,cestovani s Cd je pozitek,jen pro otrle a silne flegmaticke jedince.Ceny stoupaji,kvalita trvale klesa...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:06
- Nahlásit
Gerda
ty máš básnický střívko, to se musí nechat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:07
- Nahlásit
Gerda
Pani, vy ste trupka
prdlačku, to je přímý následek mýho lifestyle:
Live to train,
train to live...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:13
- Nahlásit
Sali
ty máš básnický střívko
Ale neumim vůbec počítat a klonim se každýmu, kdo to umí, naposledy je teď dlouhodobě mojí matematickou modlou Pardálka, bo vona má logický myšlení, umí kombinovat a dedukovat, vyvozovat a přemejšlet dopředu a navíc umí hodně dobře počítat a baví jí to!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:15
- Nahlásit
Gerda
tak to by ti seděl Tchoř, ten spočítá kde co, má technický myšlení zcela brilantní, jako malej vyhrával lítací závody s modelama lítadel, co si sám počítal a stavěl, te´dka počítá a od jara staví střechu a stropy. Možná to nespadne, bobulí přístavkový megakotec přes půl dvora zatím taky nespad.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:16
- Nahlásit
BinLadin
Cemu se divis?
asi se už divit přestanu .... kdyby to harantí neměli na autobus půl hodiny pěšky na rozdíl od vlaku, který maj max. 10min od baráku, tak budou jezdit tím autobusem, jenže už takhle mladej vstává v půl šestý a holka ve třičtvrtě na šest
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:20
- Nahlásit
brut
No pekny....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:21
- Nahlásit
Gerda
Chromajzl s.r.o. jsme vymyslely včéra večír, když jsem Fifi nabízela berle... nakonec se sešel jistý počet pomůcek, které budeme prodávat a položíme tím zdravotnictví... konečně budeme bohatý a i ten půlmegáč budeme mít
Tady máš večerní soupis:
Tak soupis pro Chromajzl s.r.o:
1Ox berle
1x orteza kotnik
1x orteza zapesti
1x bederni pas
ksandicka na zlomenou klicni kost
2x limec na krk
raselina na krcni pater
x ortez od Brut
zlomeniny od Brezna. Slusny zacatek.
Aneb, sportem a s pejskama ku zdravi....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:22
- Nahlásit
Sali
tak to by ti seděl Tchoř
Já mám Pardálku, ta má i moc pěkně uklizenou pracovnu a nedělá z ponožek oolong )))))))))
Jednou sem stavěla zeď, jako míchač betonu, nosič a čistič cihel, uklízeč bordelu a odnašeč sutin - pochopitelně na tu hezkou práci se skládánim cihel tam byl chlap - a taky doteď stojí, umíchala sem super beton. Jen to všechno bylo vypočítaný přiměřeně a vod voka.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:23
- Nahlásit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:25
- Nahlásit
Gerda
a taky doteď stojí, umíchala sem super beton
No, to já jsem tenkrát říkala - a není to nějaký suchý???
Tak jsme po nahození a naštukování zdí vybourávali podlahu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:26
- Nahlásit
brut
které budeme prodávat a položíme tím zdravotnictví
A co ten obchod s těma orgánama? Nemohli bychom spíš využít toho, že Fifi nemůže prchnout, bo nechodí, rychle jí přepadnout a rozebrat na součástky, který se daj prodat mnohem dráž??????
Právě nám klient poslal tašku plnou zmrzlin, počkejte jdu si vybojovat mandlový magnum...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:29
- Nahlásit
kachna_
Tak jsme po nahození a naštukování zdí vybourávali podlahu
proč????? si tam nedala vodu? Pardálka řikala, že beton ke schnutí potřebuje vodu. To mi teda řikala vzhledem k mojí oligofrenii tak nějak dost polopaticky, kdyš sme jeli do splitu a já se jí ptala, proč sou tunely kulatý.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:32
- Nahlásit
Gerda
si tam nedala vodu?
Já bych jí tam i dala, ale tak nějak můj hlas nebyl rozhodující .
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:33
- Nahlásit
Gerda
proč sou tunely kulatý.
valcovy tvar ma nekolik vyhod
1) lepe se vrta nez ctverec
2) rovnomerneji roznasi vahu horniny nad nim a diky tomu muze byt nosna cast vyrazne slabsi nez u rovinneho tvaru
Staci si namalovat (aspon priblizne) posobici sily a uvidis to sama.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:35
- Nahlásit
Tchor
Pardálka mi to vysvětlila a kdybys mi do toho teď neskočil, mohla sem to tu napsat sama. Ale to ne!!!!!!!!!! A NIKDY bych nekreslila působící síly! Sem slušná holka. ))))))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:36
- Nahlásit
Gerda
super betonovou maltu už umíme taky, máme na to revizní bazilišku, ta je horší než státní inspekce.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:37
- Nahlásit
Tchor
chúďa Gerda, tak toto nerozchodí.
Ale štvorcový tvar má zase výhodu, že sa lepšie skladuje.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:37
- Nahlásit
Ahoj lidi,
uš sem vás dlouho nečetla a tak vás ci pěkně posdravit. Doufám, žeste zdraví, klávesnicovje činní a porád ve stresu a bes peněs.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:38
- Nahlásit
Gerda
valcovy tvar ma nekolik vyhod
Tchoř zapomněl na hlavní důvod. Neudržej se tam pavouci, takže se to nemusí tak často čistit od pavučin , navíc nehrozí, že by řidiči s arachnofóbií působili dopravní nehody, když se nějakej pavouk náhodou neudrží a žbuchne na čelní sklo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:42
- Nahlásit
kachna_
Tchoř zapomněl na hlavní důvod. Neudržej se tam pavouci, takže se to nemusí tak často čistit od pavučin , navíc nehrozí, že by řidiči s arachnofóbií působili dopravní nehody, když se nějakej pavouk náhodou neudrží a žbuchne na čelní sklo.
No konečně jedinej čék, co to umí vysvětlit normálně a zná hlavní důvody. Díky, samozřejmě takhle to chápu úpa dokonale.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:43
- Nahlásit
BinLadin
nebio primo v rozkladu?
mejdlem to bohužel rozhodně neni . ale je to hodnej člověk
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:45
- Nahlásit
Biluškóóóóó právě dorazil josefčík s kostičkou... jsou super, mooooc děkuju
Jinak zabalený to bylo opravdu důkladně, tak malinko nedobytně ...i pošťačka říkala, že v tý obálce je něco moc tvrdýho a má strach, aby se to v kaslíku nezničilo, takže raději zazvonila ... sem jí vysvětlila, že jsou to formičky na cukroví. Chudák koukala, jak když jí nadloube
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Triniti
Pani, ste duch? Jdete na prochásku 20/12, nebo až 27 nebo 28/12?
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
Triniti
jé ahoj Triniti zdraví tě Trinity
Gerda
! A NIKDY bych nekreslila působící síly! Sem slušná holka. ))))))
jistě v tom tě chápu,takový prasečinky by taky po mě nemohl nidko chtít...
juinak čus fšichni grafomani co tady posthuntujete a soamujete a vůbec že to normální človjek ani nepřečte
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:46
- Nahlásit
Gerda
A co ten obchod s těma orgánama? Nemohli bychom spíš využít toho, že Fifi nemůže prchnout, bo nechodí, rychle jí přepadnout a rozebrat na součástky, který se daj prodat mnohem dráž??????
Chromajzl je odnož orgánovýho obchodu. ... myslíš, že máme začít s Fifi? A kdo se bude starat o její smečku?
|