Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1962 . 1963 . 1964 . 1965 . 1966 . 1967 . 1968 . 1969 . 1970 . 1971 . 1972 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:29
- Nahlásit

Mucholabka
Jenom na zkoušku, nebo i na seminář?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:30
- Nahlásit

Biluška
Já nevím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:32
- Nahlásit

Mucholabka
Tak se rozhodni . Seminář bude hodně zaměřený na praxi - jak tam přijít, co tam dělat, co nikdy nedělat, o čem se bavit a o čem ne, že za žádnou cenu nesmíš poslat klienta do špic i kdyby si to stokrát zasloužil a tak .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:33
- Nahlásit

Mucholabka
To zabere času jak cyp, ale asi by byl fajn i seminář. Akorát ji budu muset vykoupat, co? To není jak jít s rok nemytým psem na normální cvičák

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:34
- Nahlásit

Biluška
Seminář bude hodně zaměřený na praxi - jak tam přijít, co tam dělat, co nikdy nedělat, o čem se bavit a o čem ne, že za žádnou cenu nesmíš poslat klienta do špic i kdyby si to stokrát zasloužil a tak
Myslím že vzhlůedem k svojí práci to zvládnu, nemluvě o škole,komunikace mi problém nedělá, spíš jakou úlohu tam bude mít ten čokl. Jinak se nebojím zkoušky, kromě aportu, páč ona mi nic nenosí a když ano, tak s tím zdrhne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:42
- Nahlásit

Mucholabka
My tam aport nemáme. Nevidím k tomu důvod. Pes tam může dělat spoustu věcí i bez aportování. Vyprat by ho to napřed chtělo, to je tam docela žádoucí .
Mám vytipovaných spoustu her co zvládají i úplní ležáci. Teda zvládá to pes, víceméně toho ležáka používáme jako pomůcku, ale oni z toho bývají nadšení , aport k tomu vůbec není potřeba.

K té komunikaci - taky jsem školená, ale někdy mám fakt problémy to ustát. Třebas když za mnou neustále lozil mentálně postižený kluk (spíš chlap, přes dvacet už mu určitě bylo), brečel a dožadoval se ujišťování, že jeho maminka ho moc miluje a myslí na něj. To jsem měla docela problémy ustát.
A pak jednu ošetřovatelku co byla jak vystřižená z Requiem pro panenku. Drsná jak struhadlo, nikde ani známka nějakého citu, nebo alespoň lidského chování. V tom svém oddělení má autistu, Emila. Kluk stál u okna, houpal se a nejspíš si vůbec nevšiml, že přišli nějací psi. Baba ho násilím vrazila na žíněnku a nařídila mu, že si bude hladit psy. Kluk řval, vzpíral se a chtěl zpátky k oknu. Baba ho násilím držela a nařizovala "napřed si pohladíš psa, pak se půjdeš koukat z okna". To jsem měla sto chutí vrazit pár facek té ošetřovatelce

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:42
- Nahlásit

Biluška
Biluško na řád jsem mrkla zatím zběžně později si ho do hloubky prostudují, ale ještě jsi mi nenapsala kde se ty zkoušky konají, to jako místo , město a kdo to vlastně organizuje?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:44
- Nahlásit

Darina1
Je to v hotelu Paramon. V Suché Rudné, cca 2 km od Andělské Hory, 10 od Bruntálu.
Jinak těch zkoušek budem organizovat víc, po více městech. Na jaro je rozjednaná Olomouc, zbytek se ještě uvidí. POdle toho kde bude jak velký zájem. Když dáš dohromady alespoň deset zájemců tak ti klidně seminář i zkoušky uděláme přímo pod nosem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:44
- Nahlásit

Biluška
Aha, v tom případě se mi nelíbí zvěř, opovaž se dotáhnout slepičku

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:45
- Nahlásit

Mucholabka
Canis psi tam zvěř nemají, ne? Nebo jo? Jsme kvůli tomu docela dlouho diskutovali, ale myslím, že nemají....
Pokud jo tak ji bude dělat králík Pickwick v nedobytné kleci

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:46
- Nahlásit

Biluška
Opovaž se dotáhnout Pickwicka, pro Bucku není žádná klec nedobytná, ta prohání i divočáky
...nebo jestli o něj chceš přijít...ne, budu ji učit na pískomilech od Katky Kukučové a nějak to dáme.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:48
- Nahlásit

Biluška
No to by nebylo taky špatné, no a vidíš huž jsme dvě a možná, že bych i teda přibrala Biška. Tak jsme tři. No zatím na 99% semnou počítej. Pak uvidíme kde by to bylo pro nás a Muchoš nejblíže.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:50
- Nahlásit

Biluška
Asi dotáhnu i štěndo na otrkání.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:53
- Nahlásit

Mucholabka
Tak ta zvěř tam fakt je To budu mít taky docela problém s Gozérou
Pickwicka teda nebudu riskovat, šlohnu sousedům husu, nebo slepici .
Hele, maximálně to uděláš na hrubou chybu - to znamená, že pro psa dojdeš a odvlečeš ho na vodítku . Přijdeš o body, ale projdeš

Darina1
OK, počítám s Damiškem

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:56
- Nahlásit

Mucholabka
Asi dotáhnu i štěndo na otrkání.
V pohodě, já s sebou občas tahám Texíka i přímo do ústavů. Škola života je ta nejlepší .
Beru ho k lehčeji postiženým mentoškům, oni ho zbožňují, poněvadž válí sudy a je ochoten probíhat jejich tunelama z kostek co mu staví . Speciálně ho vyžadují a jsou děsně smutní když ho nepřivezu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:57
- Nahlásit

Biluška
Bilušinko a šlo by pak na místě přezkoušet i Biška jestli se na to hodí? On je trochu povahově jiný a u něho si nejsem moc jistá. Tak bych jako ho nechala přezkoušet, že jestli jo a vy byste my řekly jestli se hodí nebo ne jestli by se hodil tak bych to udělala i s ním.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:01
- Nahlásit

Darina1
v pohodě. To se pozná z větší části už na tom semináři. Nejhorší co se může stát je, že se začne zkoušet a natrefí se na něco, přes co ten pes neprojde, takže zkoušku neudělá. Nakonec od toho zkoušky jsou

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:04
- Nahlásit

Biluška
OK tak s náma počítej dva psy a dva človíčci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:08
- Nahlásit

Darina1
jj, písám si dvakrát bišonek

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:11
- Nahlásit

Biluška
Nás si taky napiš, zatím jednoho psa.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:18
- Nahlásit

Mucholabka
OK, znamenám si jeden picpudl

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:21
- Nahlásit

Biluška
Sova.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:34
- Nahlásit

čus fšicííí současní i budoucí kanysterapeutííí
Právě sem o vlásek unikla kriminálu...kouřila sem z vokna a venku nějakej harant radostně řval : Hurááááááá ,sníííííížek .Chtěla sem po něm hodit ruční granát,ale f tom bordelu tady sem ho nemohla najít

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:50
- Nahlásit

davidkova renata
Chyba, takový věci máš mít furt po ruce Nebo aspoň gulomet, přece to tomu harantovi nemůže jen tak projít

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:51
- Nahlásit

Mucholabka
Orina právě zabila ty dva balonky spojené šňůrkou jak jsem včera koupila Texíčkovi Trvalo jí to asi půl minuty, nežije ani jeden balon, ani šňůra Nemám rád buldogy, šeltičky by takovou nádhernou hračku měli doživotně, nebo dokud bych ji nezapoměla někde na závodech

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:54
- Nahlásit

Biluška
Však o Kong Extreme hračce už jsem psala několikrát to jí pořiď Taky bavlněné uzly mají trvanlivost, celkem...
Orinka je hnusně žíhaná, ale jinak je vidět, že je bull, má svoji hlavu, přece se nepožene za střapcem když z toho nic nekouká...akorát buldoci v téhle podobě jsou buldoci ze 2%, to bys viděla co umí pořádný bull

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 11:58
- Nahlásit

Biluška
jí to asi půl minuty, nežije ani jeden balon, ani šňůra
pučim vám ten granát aš ho najdu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
Granát taky moc nevydržel.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 12:03
- Nahlásit

Mucholabka
Však o Kong Extreme hračce už jsem psala několikrát to jí pořiď Taky bavlněné uzly mají trvanlivost, celkem...
Sem to nepořídila jí, ale Texíkovi. Jenže oni si ty hračky navzájem kradou

Orinka je hnusně žíhaná, ale jinak je vidět, že je bull, má svoji hlavu, přece se nepožene za střapcem když z toho nic nekouká...akorát buldoci v téhle podobě jsou buldoci ze 2%, to bys viděla co umí pořádný bull
Dík, mi stačí tenhle exot Ale na mazlení je jedinečná

davidkova renata
To víš že jo, vybuchne mi to v obýváku a bude tu eště větčí bordel než je tady normálně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 12:04
- Nahlásit

Mucholabka
Granát taky moc nevydržel.
sem myslela ten vojenckej co vybuchuje dyš ho hodíš

<< 1 ... 1962 . 1963 . 1964 . 1965 . 1966 . 1967 . 1968 . 1969 . 1970 . 1971 . 1972 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání