| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 18:47
- Nahlásit
Sali, ad ty povinné čtvereční metry na chov. Už delší čásek sleduji podobné snahy i na koňoscéně a začínám být těžký skeptik. Bojím se, že mi se toho nedožijem. Ináč všem zkouškující na zítra držím palce.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:09
- Nahlásit
leila
To se opovaž říkat, že nepoběží!!!!! A kdo bude platit, hm?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:11
- Nahlásit
Gerda
Moji psi taky můžou mít svátek?CO pro to musím udělat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:12
- Nahlásit
Mucholabka
CO pro to musím udělat?
napiš gerdě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:14
- Nahlásit
davidkova renata
Jé, a jak určí kdy má svátek Buclík a Agniezska? To snad v žádném kalendáři nejni.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:16
- Nahlásit
davidkova renata
A to mi pak natiskne a pošle?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:18
- Nahlásit
Mucholabka
to asi nee,ale dá si to f práci na kalendář,tagže je přehled každej den gdo co má.Tagže každej den slavíme něco..to je heské ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:21 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
davidkova renata
Aha, takže když třeba Bucka má naroky v květnu, tak mi pak poblahopřeje?
Biluško, mám pro naše samice i dobrého kryče
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:22
- Nahlásit
jupíí, já mám svátek s Jablunkou, to na tom vyděláme obě, já má 1. a Jablunka 31.
a mezitim obsadíme ještě nějakej abychom měly i uprostřed
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:24
- Nahlásit
Mucholabka
mám pro naše samice i dobrého kryče
sem se lekla že to je buca
todle sou jiný svátky a narosky...tydle sou jen forový,tagže bude mít vlastně jeden navíc ,pochopitelně jí popřejem na mý foře a asi dostane dort
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:27
- Nahlásit
davidkova renata
Jé, tak to já jí napíšu, my dort ráááádi, musím to nějak rozložit v průběhu roku, aspoň popřejete psům, když už jste mi zazdili narozky a svátek, hadi jedni gr.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:30
- Nahlásit
Mucholabka
taxi to promysli a hlavně aby byly volný termíny ale gerda příde aš f pondělíesi jí ofšem dříf nezabiju
Du se balit na zejtra,vemu si na sebe všecky věci co mám ,stačit to stejně sice nebude,ale za to se zas nebudu moct hejbat..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:35
- Nahlásit
Jimmi
jupíí, já mám svátek s Jablunkou, to na tom vyděláme obě, já má 1. a Jablunka 31.
a mezitim obsadíme ještě nějakej abychom měly i uprostřed
Volný je eště čtrnáctýho,tak to vemem rovnou a f pondělí to musíme připomenout Gerdě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:37
- Nahlásit
Tak lidi,já si du pustit stylovje Dobytí severního polu ,mějte se...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:39
- Nahlásit
leila
Jedu, vezu fůru psů, právě jsem ostříhala asi 1520 drápů
Proč všichni moji psi musí mít černé drápy?
Mucholabka
Jé, a jak určí kdy má svátek Buclík a Agniezska? To snad v žádném kalendáři nejni.
prostě si vyber datum co by se ti líbilo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:40
- Nahlásit
ňuňu
Dotaz
Jak byste oslovovali fenku, když jí dáte jméno Agniezska? Jsem včera přemýšlela a Ňuňi jí říkat nemůžu, bo jedna taková už tu je
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:42
- Nahlásit
Biluška
Krve jak z bravka, co? Tos kvůli nám nemusela, když se o n nestaráš zbytek roku
prostě si vyber datum co by se ti líbilo
Už jsem jí napsala, co 4 měsíce, ať jsem furt v kurzu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:44
- Nahlásit
Mucholabka
Krve jak z bravka, co? Tos kvůli nám nemusela, když se o n nestaráš zbytek roku
Náhodou do krve sem nešla ani jednou . Ale párkrát si zaječeli, to jo . To není kvůli vám, ale kvůli tomu, že mi drápou omítku jak skáčou na okno
Kolik mám přivézt startovného za pět psů?
Jak byste oslovovali fenku, když jí dáte jméno Agniezska?
Nesí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:47
- Nahlásit
Biluška
Pětkrát stopadesát korun a vyšší počty po mně nechtěj, bo jsem měla jednou trojku z matematiky a navíc teď piju třešňovicu, mooooc dobrá.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:00
- Nahlásit
Mucholabka
Ok no zkusime se bezet uvidim jak na tom Sisak bude dneska mu odlozili kontrastni rtg kvuli nejake srazce autem, tak se vse dovime snad uz v po no zkusime se bezet...
Biluška
právě jsem ostříhala asi 1520 drápů
Když už v tom máš tu prax nechceš přibrat i alfonze ten má pár bílejch drápků sis mela vzit bilou pumu mela bys taky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:04
- Nahlásit
leila
Když už v tom máš tu prax nechceš přibrat i alfonze ten má pár bílejch drápků sis mela vzit bilou pumu mela bys taky
Nevím čím to je, ale i ta šedá mi vždycky přes zimu tmavne a přes léto je světlejší.... asi na to bude mít drobný vliv špína a letní koupání . Bílou bych neudržela bílou ani kdybych ji prala v pervólu
Mucholabka
Okamžitě přestaň chlastat a počkej s tím na mě Taky cííííííí a ci a ci a ci a eště víc jak puve.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:07
- Nahlásit
Biluška
Bílou bych neudržela bílou ani kdybych ji prala v pervólu
no nevim nevim, alf neni zrovna černej a vubec ho nekopu a lidi me podeziraj ze ho nejmene 3Xdenne macham....
Ty joooo bourka je tu beha se i za bourky???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:18
- Nahlásit
Biluška
Nevím čím to je, ale i ta šedá mi vždycky přes zimu tmavne a přes léto je světlejší....
Týjo, ale to Buca dělá taky a myslím, že to budou i její štěňata, i ta potfora agresivní Agniezska, co asi bude Anička a většinou spíš "tymojesfiňohnědávysněnájátětakmocchtěla", tak má tečky i tam, kde má bílé znaky
Bucka je jak králík, ona je v létě skoro čistě bílá a v zimě jí naskáčou plesnivé fleky.
leila
Může být ani ne čtyřtýdenní štěně agresivní? Oni se rvou jak koně a třeba i dva na jednoho...je to pěkně drahé kino, ale nejlepší na světě!!!! Někteří jsou vyloženě celý tatík, ten černobílý pes si stoupne a normálně mi štěká do xichtu, nebo se o to aspoň pokouší. A Aleksandra, ta uranovka, mě včera kousla, agresivně, a uhryzla mi prst, se asi dojetím rozbrečim.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:21
- Nahlásit
leila
Ty joooo bourka je tu beha se i za bourky???
Vedle psali, že se běhá, i když sněhá.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:37
- Nahlásit
Mucholabka
to vim ale snih neklouze tak jak podmocena trava... jako vubec se v tom nevyznam ale ja ti nevim zase maj dementi 4hnaty tak si muzou jednu zlomit
Může být ani ne čtyřtýdenní štěně agresivní?
proč by nemohlo když to máš po agresivních rodičích?? ale ne ted fakt, oni si tak stanovujou kdo bude vudci stene gangu je to normalni a vim jak sou ti zmetci agrsivni stoji nad sebou a vrci
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:54
- Nahlásit
proč by nemohlo když to máš po agresivních rodičích??
No však víš jak Ferdíček, ten by jednoho tak zabil, až to hezké není, ježiš musím zajít dát mu hubana, dneska jsem je měla všechny zavřené spolu a Ferdík byl bojový, seděl na boudě a arogantně se díval. Jsem ty jména do papírů udělala špatně, ten černobílý se měl jmenovat Arogantus, si stoupne a normálně na mě řve, hajzl malej . Akorát už se jmenuje Antoni.
vim jak sou ti zmetci agrsivni stoji nad sebou a vrc
Přesně, a ten Abalorio, to znamená Korálek-má korálky kolem očí, ten od těch lesbiček, ten normálně chytne jiné štěně za ucho a říká kníííík, knííííík, vrrrr, knííííík. Ten je mega, dobře si holky moje vybraly, dneska jsme je s bráchou vezli do lesbi clubu, ale nevím, proč si musely vybrat zrovna samečka? Musím moc dobře umístit tu atomovou holku, časem bych ji kryla tím psem z Brna, co měl původně krýt Bucu, už má štěně s jinou, říkají mu Zlobr Si tu atomovku klidně nechám třeba do roka, než někoho najdu, to bude MOC dobrý pes. Takové já miluju, mají osobnost a mají svůj názor.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:58
- Nahlásit
b]leila[/b]
maj dementi 4hnaty tak si muzou jednu zlomit
Nevím jestli jsem to říkala aji tobě-jak jsem Ferdíkovi říkala, opovaž se lézt do skla, jak se pořežeš, budeš si to debile hojit sám, tě seru s nějakým šitím, a stejně do toho skla lezl a pořezal se
se těším na Fifinku, dneska jsme jí s bráchou k té příležitosti koupili vodítko a obojrék, to asi nikdy nezažila :-D
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:09
- Nahlásit
Mucholabka
No ferďáček je zlatej pejsek von by ani mouše neublížil, nevím co si furt stěžuješ
jeej no radioaktivní štěně se udává hold těžko už si psala na tamelín nebo tam někde bys ho mohla střelit do rakouska jakože co dělají dukovny se psy
a stejně do toho skla lezl a pořezal se
no dement je to ale to Alf taky kdyz mu rikam kdyz se do tebe pusti jak hnusne provokujes vytahovat te z drzky nebudu a co si myslis ze dement dela??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:20
- Nahlásit
leila
Já si myslím, že je to GAME puma
Jo, a prý má týpek zájem krýt Ferdíkem jeho ségru, jsem mu odepsala dle výsledků-jako on je moc dobrej a kdyby to bylo za štěně a já měla místo tak asi neodolám, ale místo nejni jsem mu odepsala dle výsledku v Tatrách, natočíme a uvidíme, ale furt nevím, esi jo nebo nebo ne..asi v obou případech by mu stoup kredit, ale na hovno prachy, chci štěně, ale zase co se štěnětem, když chcu po Bucce?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:22
- Nahlásit
leila
Mucholabka
Začala jsem balit. Hodila jsem do kabely očkováky a misku na vodu a řekla si, že to stačí. Pak mi došlo, že budem mít hlad, přibalila jsem buchtu, štrůdl a rybí pomazánku. A řekla jsem si, že to stačí. Mášenek odnesl klec do auta a vrátil se s tím, že venku jsou tři cenťáky sněhu Vylezla jsem na půdu a dotáhla krabici s rukavicema a sněhovou výbavou. Uvědomila jsem si, že s sebou potáhnu haranty. Každé jsem vyhrabala dvě sady čepic, šál a rukavic, páč jedna čepice na jednu hlavu by byla málo, znám je Šla jsem znova na půdu a dotáhla krabici s oteplovačkama. Vzbudila jsem děcka a donutila je vyzkoušet oteplovačky. Aleně samozřejmě žádné nejsou, děsně roste Poslala jsem je zase spát a Ále jsem sbalila rezervní rifle, až ty jedny promáčí ve sněhu. Kabela už skoro nešla zavřít. Začala jsem hledat punčocháče. Lále jsem nenašla ani jedny 100% vím, že měla jedny černé, bez paty a byli jí dobré. Ještě v říjnu. Hledala jsem v jejím šuplíku mezi prádlem. V Pupově šuplíku s prádlem. V mém i Mášenkovém. Pak ve skříni děcek. V mojí skříni. V Mášenkově. V koši s prádlem. Za sporákem kam Texík tahá všechno co ukradne. Vyzvala jsem psy, ať okamžitě navalí ty punčochy. Potřetí jsem šla na půdu. Prohrabala jsem koš s prádlem na žehlení. Ty pitomé punčochy tu prostě nejsou Nevím kde může desetileté děcko ztratit punčochy Asi budu muset začít hlídat kde se svlíká Sbalila jsem jí troje fusekle. Kabela prakticky nejde zavřít Ještě bych tam potřebovala narvat nějaké hadry na utírání mokrých psů, ale to už asi nezvládnu
|