| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:13
- Nahlásit
Už mám vybráno
Bude to PICKWICK
kachna_
Když tak mu to rovnou oznam, ať si začne zvykat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:14
- Nahlásit
Biluška
Bude to PICKWICK
ty seš blpka.-)))))))
kachna_
bestak ho ty kreténi sežerou
Jako Bilušky nebo moji
to už je ted úpa jedno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:17
- Nahlásit
Biluška
Piqik je dobrej, tak já ho teda Cirovi nedám, stejně králičí maso nežere
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:23
- Nahlásit
Biluška
Hele klidně říkej králíkovi Tic,Tac uš říct nestačíš.
Mucholabka
Nejsem z Prahy,ale z Bylan a vlakem nepojedu,ani gdybych ho měla zadarmo,páč už dopředu mám trauma,že bych tam potřála na hajzlík.
Kačaba
estli de vo nějaký hadry na něj tag udělejte sbírku voblečení
Mám tu slušnej pletenej svetr do mrazu a pošlu
Tenhle vypadá,že bé potřát pořádnou garderóbu.
A dávaj ho z rodinejch důvodůch.
Erin
ty máš nový bombastický plemeno plešounka barzojovitého
Eště ho nemám,ale moc přemejšlím.
sarax
miláčku mi tě vezmem autem gdyž ho bereš
Zase riskuješ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
ty seš blpka.-)))))))
To teda sedí od někoho kdo vymyslel Armageddona
kachna_
Cir bude moc hodnej když ho nechá sežrat až naší sani
Jdu se svalit a usnout u Návratu, tak fšem dobrou s kobrou.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:36
- Nahlásit
jablunka
Přemejšlení ja na prt,co říká srdíčko??Já tě vobdivuju,ty máš tak široký srdce,že deš do všeho po hlavě ,až se těm vokolo co maj rozum tají dech.No a pak se jim zase tají závistí,dyž koukaj na fotky z tvého dvorku psího.Tak ať pokud to má být,nechť staniž se,staniž se,staniž se.(jen mi tu chybí smajlík keltského druida s kouzelnou hůlkou z bezinkového prutu)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:44
- Nahlásit
Erin
Přemejšlení ja na prt,co říká srdíčko??
Srdíčko by jásalo a jelo hned,ale Tom je do zejtra pryč a domů se jen přijede najíst a pro věci a nebude čas o tom mluvit a to je blbý.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:54
- Nahlásit
Erin
Taxem teď mluvila s Tomem.................pokud se nějak bude dát rozumně mluvit s těma lidma a psák nebé těškej rapl,nebo něco podobnýho,tak si prej veme jeden den f tejdnu dofču a sjedem se tam PODÍVAT.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 21:02
- Nahlásit
jablunka
Dyk ti poudám,nechej volný průběh událostem příštím....universum to hodí do svýho nebeskýho PC a výsledek dopadne na tvý bedra,v tomto případku máš na zádech vopelichanýho chrta
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 21:09
- Nahlásit
Erin
výsledek dopadne na tvý bedra,v tomto případku máš na zádech vopelichanýho chrta
Néééééé,to je naháč barzojovitý.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 21:44
- Nahlásit
davidkova renata
no, my dnešek strávili cestováním Svinařov-Lány-Hořovice-Praha 4-praha 6 a pak konečně dom, a jezdí se v tom teda super, to jo, opocený strachem až na prdeli.
a co se zítřka týče, je to na nic, v tomhle se nedá rozumně kousat, to je o úraz.
Tak příště.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 21:51
- Nahlásit
jinak všem , kdo v tomhle počasí zkouškovali, nezmrzli a uspěli, velmi gratuluju!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 21:56
- Nahlásit
Erin
jen mi tu chybí smajlík keltského druida s kouzelnou hůlkou z bezinkového prutu)
co tendle zatim ?
Dyk ti poudám,nechej volný průběh událostem příštím....universum to hodí do svýho nebeskýho PC a výsledek dopadne na tvý bedra,v tomto případku máš na zádech vopelichanýho chrta
Sali
v tomhle se nedá rozumně kousat
sem ted číhla z vokna,f tomdle se nedá ani rozumně žít!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 22:05
- Nahlásit
Sali
prosímtě,já ti ten meiljlík pošlu zítra ráno,to bude dlouhej meilík
tak se nezlob,ale zítra ho tam máš,dík moc Dárek
davidkova renata
u nás normálně už vysej rampouchy
jo a heled byla i Joker?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 22:16
- Nahlásit
davidkova renata
f tomdle se nedá ani rozumně žít!
Nedá.Tady je ziiiiiiiiiiimáááááááááááááá -už je na teploměru za oknem - 8° C,jestli nezačne sněžit,tak bé mráz jak sviňa a zamrzne mi voda do stáje a já zas budu tahat barely
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 22:22
- Nahlásit
Neessi
a holky máš doma?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 04:16
- Nahlásit
jablunka
no super
hele ale nabídka platí
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 07:16 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
brezen2008
a holky máš doma?
No jistěěěěěěě!!!! Venku blbnou přes den,ale když si chtějí ohřát prdelky,tak prostě vlítnou domů,páč Bordžínka umí už od štěněte otvírat všechny nezamčené dveře.A v noci spinkají v naší posteli.
Jinak -jak jsem si přála,aby sněžilo a tolik nemrzlo,tak jsem to nemyslela až tolik ! Okna mám zavátá do 1/3 a venku je nejmíň 30cm tak zase tolik sněžit jsem zase nechtěla kurňa
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 08:00
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/clanek/154982-na-orlovsku-a- karvinsku-se-otrasla-zeme-silou-3-5-stupne.html
A já se Marcelovi smála, před půlnocí jsem dorazila domů a on mi předtím volal, že máme doma duchy, že se hýbala postel jako by do ní někdo skočil jsem se mu smála, že to bylo zemětřesení a fakt.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 08:34
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak tady zas sneží,jinak už byl sníh jenom na autech a zima jak je fakt velká
kdo tohle nemá doma,tak není kynologem
http://www.youtube.com/watch?v=rTN5kTkdvME&feature =related
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 08:43
- Nahlásit
V Jinonicích je sněhu a pořád chumelííí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 09:23
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
asi se přestěhuji do Jinonic,louky okolo tebe,pole okolo tebe na stopování ,barák na vyhledávání osob ......
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 09:31
- Nahlásit
davidkova renata
MOC a MOC gratulujeme tak skvělé partě HYC co skládá zkoušky na 101%.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 09:34
- Nahlásit
Mucholabka
Biluška
Vám děvčata za se musíme popřát, že jste to vydržely a uběhaly. Vy jste tak čanané.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 09:34
- Nahlásit
brezen2008
já ti ten meiljlík pošlu zítra ráno,to bude dlouhej meilík
pokud používáš adresu nemorako.cz, tak si ho stejně přečtu až v pondělí ráno.
Aspoň na to budu mít čas, doma je blázinec, musíme uklidit sníh, a vylítat psy, a taky se najíst, něco podělat na baráku, třeba něco z eletriky, právě se podělala pračka na doživotí, už měla předsmrtný stav pro ložiska, já jí počítala hodiny života, resuscitace ne bla reálná, a te´d zesnula v pánu na zkrat, asi se na tom podílely myši, sežerou všechny izolace...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 09:38
- Nahlásit
Neessi
Svinařov hlásí něco podobného, jen v menším rozsahu, vše, co jsem měla na dvoře, je pod sněhem, a je to zrovna to, co nemělo zvlhnout.
davidkova renata
cvičák je nereálný, to je o úraz, dneska se daj dělat tak akorát revíry v terénu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 09:52 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Biluška
Biluško- Liduško mám k tobě jeden mega dotaz. Víš jak jsme se bavili o tom že by se tam u Vás dala udělat ta zkouška na tu canisku. Tak potřebují trochu informací.
1. co musí pejsek umět než jde ke zkoušce?
2. kdypak by bylo možno ji tam u Vás složit?
3. dá se to zvládnout za jeden den?
4. no a když složím zkoušky s pejskem já, byl by problém kdyby s tím pejskem někdy šel i někdo jiný na tu canisku?
5. no a na závěr kolikpak by mě to stálo?
Moc děkují za odpověď. Uvažují, že to udělám s Damišákem on se na to opravdu moc hodí, on je takový pohodář. Jinak jsem uvažovala, že bych zajela do Prahy k Waldovy, ale oni to mají myslím až na jaře a jste přece blíž. Jinak pokud by to u Vás bylo později tak pojedu do Prahy.
Jinak jako obvykle pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:00
- Nahlásit
Gerda
Gerdičko tobě a Mařence MOC a MOC gratulujeme, že jste tak čanané a šikulky obě. Je vidět, že jste sehraná dvojice páč to je i tvoje zásluha, že jsi tak dobře při pravila Mařenku.
Pac a pusinku od dvou kulíšku ze severu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:10
- Nahlásit
Darina1
1. zkušební řád je na www.schnappischnapp.estranky.cz - canisterapie - zkušební řád. Nic moc složitýho to není.
2.v březnu
3. samozřejmě
4. byl by to problém, to skládáte jako tým, takže se psem pak můžeš chodit jedině ty. Evetuelně by ten někdo jiný musel složit zkoušku se psem podruhé.
5. pokud si dobře vzpomínám tak 500,- . Na stránkách jsou i propozice na seminář a zkoušku, tak se tam koukni. Ten seminář není povinný, klidně můžeš přijet až v neděli na zkoušku. Ale dost ho doporučuju, dozvíš se pár podstatných detailů
JInak dobré ráno fšem, zasněženým i zamrzlým. Vyhlašuju hybernaci, vzbuďte mě v květnu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:27
- Nahlásit
Biluška
Já ci s Buckou na zkoušku si mě zapiš.
|