Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1764 . 1765 . 1766 . 1767 . 1768 . 1769 . 1770 . 1771 . 1772 . 1773 . 1774 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 12:43
- Nahlásit

Mucholabka
díky, ale mám v plánu počkat do jara a pak si koupit mauntfílda, třá si vytočím slevu . Na tuhle rozlohu holt musí být pořádný stroj, tím naším prdifukem jsem to vždycky sekala týden Než jsem skončila tak jsem mohla na druhé straně začít znova

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 13:45
- Nahlásit

Psíček
vem si jich dvacet, aspon muzes hned tech deset hloupejsich vyselektovat
Vemu jich třicet a těch dvacet hloupějších zkrmím těm deseti nejchytřejším že mě to nenapadlo dřív

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 14:10
- Nahlásit

Psíček
ty mas doma linku na granule?
BARF, to je teď moderní.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 14:47
- Nahlásit

tak jsme si vycházku užili já i psy
moc lidí nebylo,jenom jsme potkali asi 4 cyklisty z toho 2 se psema,2 velké dogy a pár dětiček co si pouštělo dráčky darabáčky
a nad námi létali 3 heůlikoptéry celejch těch 3 hodky
šli jsme přes Dívčí hrady až do Prokopáku a pak domů na metro na Jinonice
Dasty i Sindy lítali okolo mě a Elišce jsem nasadila 2 stopovačky a jak hezky si to štrádovala,stopku pod nohama a dokonce se v jeden moment i zaběhala ve vysoké trávě

v metru jsme byli za exoty,bo dasty měl na sobě červenej šáteček a sindy taky a lidi asi dlouho neviděli tolik psů dohromadyq ještě každá jiná velikost
furt na nás cenili žuby a smáli se ,hlavně elišce,bo ta jak je malá,tak je kouzelná,prohlásila jedna paní

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 14:50
- Nahlásit

a sindy se mě ke konci vychajdy v poli vyválela ve ¨výkalech ,tak jsem jí aspon omyla v potoce a ted ještě ve vaně

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 14:51
- Nahlásit

Biluška

ty máš 30 000 čtv.metrů zahradu?

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 14:53
- Nahlásit

brezen2008
sindy se mě ke konci vychajdy v poli vyválela ve ¨výkalech

no fuuuuuuuuuuuj

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 15:13
- Nahlásit

Neessi
no jsem sní ani nechtěla jet v metru,ale díky potoku jsme to dostali dolů,jsem měla u sebe straší ručník,kterej jsme tam hned vyhodila do koše a tím jsem jí namočila a dostal skoro vše dolů,ale stejně páchla byla jako celá ,uplně všude a vona so to ta k...a ještě užívala a byla neštastná když jsem jí to dávala dolů a hubovala

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 15:33
- Nahlásit

brezen2008
to znám,kdysi jsem měla P-Russel teriérku a ta si to užívala taky,sfiňa jedna.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 15:49
- Nahlásit

Neessi
jo. Kus tady a kus u Harty. Z větší části to leží ladem, tak tak stíhám akorát ty bobule co jsou nejblíž baráku S tím pozemkem u Harty jsou akorát problémy, dávno bych ho prodala, ale naši mají pocit, že mi do toho můžou kecat (jsem ho kdysi dostala od nich) a než bych se s nima hádala tak na to prdím a nechávám to zarůst kopřivama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 17:08
- Nahlásit

Biluška
nechávám to zarůst kopřivama
Daj se nějak zpeněžit???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 17:37
- Nahlásit

davidkova renata
nevím,ale daj se nasušit anebo se stím krásně daj umejvat vlasy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 18:58
- Nahlásit

Biluška
vidíš to i s kopřivami se dá vydělávat peníze
Psíček
správně ty můj? kluku

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 19:20
- Nahlásit

Psíček
brezen2008
Výborně Tímto vás oba jmenuju do funkce odbytového managera a prodejního ředitele .Až prodáte první vagon kopřiv dejte vědět, zajdu to nasekat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 19:33
- Nahlásit

NUTNĚ a rychle potřebuju fotku běžícího psa-coursing, chcete někdo učinit svého psa slavným? Do propozic.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:30
- Nahlásit

Mucholabka

potřebuješ ještě?

mám plno na svých stránkách

www.jimi.estranky.cz

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 07:53
- Nahlásit

dobré ráno všem.vypadá že bude dneska taky krásně,tak jdu s Gerdou a davídkovou vylítat psy ,tedy bez dastíka,bo to hárávky maj rande

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 07:56
- Nahlásit

Biluška
heled a nemá někdo u vás v okolí třebas ,jako že určo má,králíky,slepice,ty to zužitkujou a mohla bys říct sousedům aby si to naškubali a měla bys klid

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 13:22
- Nahlásit

Venčení v Dolních Počernicích v neděli - http://galerie.albumfotek.cz/22919/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 15:38
- Nahlásit

Psíček
jakym objektivem je to focene
takovej docela velkej byl..esi Vám to nějak pomůže

čus fšicííí co sou furt f p*deli a tak nestíhaj tu bejt

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 16:15
- Nahlásit

Psíček
tim pruhlednym objektem myslis Davidkovou? :-D
Objektiv je Nikon DX 18-55mm

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 16:19
- Nahlásit

davidkova renata
neni to vino moc kysely jeste? jestli jo, nechte nekde na slunku dozrat

Jak jste zmakli druhou cast prochajdy?

Ze mne je tedka mrzak na druhou po ty rehabilitaci. Muzu si z fleku sehnat rakev a jezdit do obce pro obeti upirum jako hrbaty mrzak Koukol z Plesu upiru . Kdyby se tu potloukal nejaky drogovy dealer s morfiem, at se tu zastavi, prosim.

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 16:31
- Nahlásit

Psíček
co konkretne? brejlim na to a nic neobvyklyho nevidim, tak mi to vrta hlavou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 17:36
- Nahlásit

dejavu
neni to vino moc kysely jeste?
ne kyselý neni,navopak,taxem se jaxi přežrala a pochybuju,že gerda a spol dopadly jinak,už k tobě na trnkobraní ne´jedem jelikož nejsi vůbec lakomá

Druhá část byla úpa super bo sme cvičili různé cirgusové kousky jako třá hlídačku s Nyný a pak revíry a vysílačku s Nyný aji s Mařkou,tagže gerda je obohacena o další ííípo kousky který může nacvičovat.Je tam děsně hezky,pudem zas,škoda,že už bez tebe dyš béš v rakvi,Koukole . Dýlera budu vyhlížet,ale asi ti nebude už nic platnej bo ho vykoupim ze všech zásob sama .To máš z toho,že chceš bejt zdravá...čék u toho taky může vypustit duši

Jinak děcko fčéra mělo 18. narosky(uš na mě socyjálka nemůůůže ),taxem ho vzala do kraje svýho mládí a nafštívili sme Dobu kamennou
http://renata62.rajce.idnes.cz/stone_age/#album

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:06
- Nahlásit

davidkova renatakluk ma krasny voci, ale to vis, my dietari, vidim jen ty klobasy a stehna

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:07
- Nahlásit

davidkova renata
vemte prosim Sarce taky, jestli budes tak hodna

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:09
- Nahlásit

davidkova renata
kabela je bozi, hlavne ten dlouhovlasej, co hrali, prosim te, za styl?

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:10
- Nahlásit

davidkova renata
a co to je za strasny obrad? to tu damu deflorovali vycpanym norkem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:11
- Nahlásit

dejavu
my dietari, vidim jen ty klobasy a stehna
no mě to budeš povidat! Já viděla taky jen to žrádlo a pak eště ty čísílka na jídeláku taghle napravo.Ale žrádla bylo dost,škrtily mě gatě f pase a dítě řikalo něco jako ..ku*va to sem se ale přežral,už nemůžu..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:21
- Nahlásit

dejavu
co hrali, prosim te, za styl?
myslíme si s děckem,že toho tvýho vysněnýho dýlera potkali dřív než ty ,ale rozhodně se vyblbnou,to jako jo,styl nevim,ale spíš mlátili do bubínku jako pravěcí lofci a ječeli stejně jako oni.Maj ten cirgus rozdělenej na 3 části,v první že jako budou hledat pannu aby se mohli pářit (to mě zaujalo,ale nic z toho nakonec nebylo ) a budou dělat rituál za úspěšný lov.Ten je v tý druhý části.Ve třetí že se jako lof poved a chtěj tu pannu...to si dycky vytáhnou někoho vod stolu a gestěj tam nad ní s tim bobrem nebo co to je.. ale maj u toho děsný kecy,je to silná improvizace,podle toho jak lidi reagujou,páč je samosebou votravujou.Určitě se dobře bavěj,ale to jim brzo skončí ,řikala sem to dneska gerdě...včera sem celej večer myslela na to,jak by jim spad hřebínek ,kdyby se tam dogestilo zlatý jádro czpsa .Už to plánujem a rozložíme je na prvočinitele páč takový hovada tam eště neměli ,úplně jim rozvrátíme ten jejich scénář ,páč nápady máme my teda hooodně dobrý
servírky tam taky běhaj v dobovejch kostýmech a maj taky děsný kecy...no na nás si ale nepřijdou
tady máš link
http://www.pravek.cz/restaurace.php?ide=6

<< 1 ... 1764 . 1765 . 1766 . 1767 . 1768 . 1769 . 1770 . 1771 . 1772 . 1773 . 1774 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání