| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:08
- Nahlásit
Fifi
U Aši jsem taky dělala a byla bezpapíračka, proč bych neměla?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:11
- Nahlásit
Fifi
Kde zijes?
No já se o to nikdy nezajímala, nikdy sem čistokrevnýho chovnýho psa neměla, mám teprve svýho druhýho a ani sem nevěděla nic o cvičácích, teprve až letos v lednu jsme byli poprvé....
Mucholabka
Tenhle moloss klub
a tím pádem všichni tihle mají kyčle do 3/3.
A neni to právě pro těžký psy špatný?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:12
- Nahlásit
Mucholabka
OK, asi jsem to jen blbe pochopila, kdyz si psala, ze splnila podminky chovnosti. Jinak gratuluju a at nema cubajz zadny problemy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:18
- Nahlásit
A neni to právě pro těžký psy špatný?
Gerda
No, je to pro ně dost blbý.
Ještě dost záleží na dalších okolnostech, třeba jak daleko je artróza apod., ta naštěstí u Emmy vůbec není, ale vyšší stupeň DKK je predispozicí pro artrózu. Třeba Aša měla 3/4 a strašlivou artrózu a srůsty na páteři, věřím, že nebýt artrózy, chodila by úplně jinak.
Prý od Emmy matka celý život ani nekulhla (zemřela v šesti prý na nějakou infekci a do 14 dnů bylo po ní-to mi zas řekla její majitelka)-a to mi neříkala její majitelka, ale v podstatě konkurenční chovatelka. Emma podle občas jednou nohou chodí divně, ale třeba jsem jenom postižená Ašou a těma mojima malýma ještěrkama a hledám každou blbost.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:19
- Nahlásit
Neessi
nemůžeš,vejcucářka šla ípit s Ešůsem
no to je bezva
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:21
- Nahlásit
Mucholabka
tak máš teď jen dva? Bucku a Ferdíka?
Kamarádky briard má teď čerstvě zjištěnou dysplázku, stupeň nevim, ale má artrotický změny na kloubu. Nechali ho vyšetřovat právě proto, že kulhal po větší námaze a noha byla oteklá. Zvažujou nějakou operaci....ale ne hned, to vůbec, jen o ní uvažujou.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:27
- Nahlásit
tak máš teď jen dva? Bucku a Ferdíka?
Gerda
Chvilku si odpočinu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:48
- Nahlásit
Gerda
hele ten velkokinolok je děsněj
jedu k jébat do banky bo tam maj s proch*anejma židlema zkušenost
myslím,že bysme ho měli zvolit za jenerálního řiditele kinologyje bo je to náš vzor Jo a má fstach...Míša na něj vrčí
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 23:11
- Nahlásit
davidkova renata
dobrý večer, dnes jste odpluli do kanafasu extrémně brzy, takže dobrou noc...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 07:20
- Nahlásit
Dobrý ránko všem přeju
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 07:44
- Nahlásit
ahoj všem, co budou brzo bes práce...
potřebuju čtvrtmegáč, abych dobře investovala a nemusela se pořád rosčilovat f práci.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:03
- Nahlásit
dobré ráno všem,co se konečně vyspali,bo v noci už byl klid a zkrátka všem
vzkaz pro výcuckářku:
heled,jako já tu nejsem půl dne a pak bych ráda věděla vo co gou tady a ty si někde jdeš ípit s Ešusem ,to se musí zatrhnout,příště naspon nashlas do kolika tu budeš
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:25
- Nahlásit
brý ráno fšem, i těm co si večer četli ftip o čili a tak se smáli, že nemohli usnout, bo si to pořád představovali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:28
- Nahlásit
Bodré ráno, bodré ráno
Koukám, že se tady neudálo nic moc, jen Davídkojc z nějakýho důvodu prodojila čalounění a Biluše se vožrala pod vobras.
brezen2008
Neessi
včera jsme nepípali , páč jsem nestíhala a navrch lilo, takže jsme šli pípat do ulic a pak plakat nad Babím létem s Portugalcem ve sklenici. Po sto letech jsem koukala na televizi - to je vám někdy docela příjemná věc.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:30
- Nahlásit
PetraK
dobrá,je ti odpuštěno
já včera taky s luckou nešla venčit,bo to by se nedalo,tak snad dneska .....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:35
- Nahlásit
Jimmi
brý ráno fšem, i těm co si večer četli ftip o čili a tak se smáli, že nemohli usnout, bo si to pořád představovali
jakééééj?!?! já se cí taky smát...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:41
- Nahlásit
jbat
akééééj?!?! já se cí taky smát...
tak jdi do Pátku
brezen2008
dobrá,je ti odpuštěno
huf, to mi vodlehlo . Já se včera těšila, že půjdem pípat a prt. ale ono by to stejně nemělo cenu, já tam chodím kvůli tomu, že tam je vícero čoklíků pohromadě a to by rozhodně včera nebylo. Když jsem šla minule a poprchávalo, byli jsme tam tři. Ešus a dvě baby, což je na cvíčko sice taky fajn, když má poslouchat v harému, ale já potřebuju aby tam byli psi samci. No tak jsme si včera vzali házedlo a šli do ulic.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:41
- Nahlásit
Čau žumponoři, jenom procházím, zase nic nestíhám, nic, prostě vůbec nic. Ci do hropu, abych se konečně někdy zastavila
Gdo mi přijede pohrabat listí?
Jablunko, hrušky eště pořád leží tady, páč v našem kolonijálu nemají žádnou vhodnou krabici, do které by se to dalo zabalit. Ale odpolodne jedu do Bruntálova tam snad nějakou seženu.
Taky fšem oznamuju, že problém s kočkama je vyřešen, nějaká dobrá duše mi sem hodila štyry koťátka. Dvě kočky, dva kocouři (asi). Opravuju názor na Armánka, není to vůbec žádný kočkozabiják. Arísek jim půjčil svůj polštář, aby se tam mohli zatulit a sám spal pod borovicí. Ani jedno nezakousnul (pokud jich teda původně nepřišlo víc a nenajdu někde v boudě ukryté mrtvolky) .
Děcka je pojmenovali, tagže tu máme Orlánda Blů, Šedouvajna,Rijánu a Hanumontánu. Bohužel nigdo neví kdo je kdo, páč ty kočky jsou fšechny stejný
Jdu dřít, abych měla na granule
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:43
- Nahlásit
PetraK
no tak až se někdy sejdem,vezmu dastíka
taky potřebuji občas potkat pár samců i když jinak je ok,ale stejně potřebuje jít mezi psí samce
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:51
- Nahlásit
Brýtro fšem co nemusej spát f sedě............
Uš nemůžu,sem totálně vyčerpaná a přet zhroucením!!! Neumim bej takhle nemocná,že nic nemůžu.
Biluška
hrušky eště pořád leží tady
To je f phodě,až budou,tak budou.
Orlánda Blů, Šedouvajna,Rijánu a Hanumontánu.
Beze slof.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:06
- Nahlásit
PetraK
ale já potřebuju aby tam byli psi samci
f tom já vidim problém...vono jako definuj přesně co je psi samci ,se vokázalo,že to nejni vůůůbec tak jednoduchý jak by se na první pohlet zdálo ,chápeš ne..
Biluška
Orlánda Blů, Šedouvajna,Rijánu a Hanumontánu
se sousedi po*erou uš určitě ,eště nestrávili že se fšicki vaši psi nějak menujou a aš béte svolávat kočky,nemůžou to podle mě přežít bes úhony
jablunka
Neumim bej takhle nemocná
furt jo??
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:07
- Nahlásit
PetraK
tak jdi do Pátku
to nebyla dobrá rada...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:09
- Nahlásit
jablunka
heled a co třebas nějaké injekce aby se ti ulevylo i když já injekce nesnáším.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:10
- Nahlásit
jbat
tak jdi do Pátku
to nebyla dobrá rada
že by malej cik???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:11
- Nahlásit
davidkova renata
že by malej cik???
s trochou schovívavosti se dá nazvat malým...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:12
- Nahlásit
Biluška
Taky fšem oznamuju, že problém s kočkama je vyřešen,
tak koukám, že Centrální Distribuce zapracovala a máš obsazeno. Ofšem ty ména sou lukcusní
jablunka
Neumim bej takhle nemocná,že nic nemůžu
a bolí moc? Furt??
davidkova renata
f tom já vidim problém...vono jako definuj přesně co je psi samci,se vokázalo,že to nejni vůůůbec tak jednoduchý jak by se na první pohlet zdálo,chápeš ne..
tak možná proto má Ešus furt s tim takovej problém
jbat
to nebyla dobrá rada...
tady někdo neumí číst! Neposlala sem tě do řiti, ale do Pátku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:12
- Nahlásit
davidkova renata
co budeš dělat v neděli,že bysme se třá sešli venčit,když máme ty háravky
ale nechci se vnucovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
jbat
s trochou schovívavosti se dá nazvat malým
tak schovívavá já sem,to je vo mě známý PetraK
tak možná proto má Ešus furt s tim takovej problém
no jistě,jaxe f tom má voryjentovat dyš my alfy samy nevíme
březen
hele eště se vozvu,taky se mnou nechce nikdo jít,nechápu proč
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:25
- Nahlásit
davidkova renata
furt jo??
Jo,porát a prej je to na dýl!
brezen2008
heled a co třebas nějaké injekce aby se ti ulevylo i když já injekce nesnáším.....
Mě sou injekce fuk,ale nigdo mi je nenabídnul. Jen ty dvje na pohotovosti a teď žeru prášky.
PetraK
a bolí moc? Furt??
Bolí jako čert,ale vždycky tak na dvje hoďky po práškách to poleví,ale jen malinko a pak zase začne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:25
- Nahlásit
davidkova renata
taky se mnou nechce nikdo jít,nechápu proč
my s váma všema klidně pudem, ale - budete nás mít rádi?
a vo víkendu nemůžu
jaxe f tom má voryjentovat
jako zvoryjentovanej to von je. F tom má jasno - chce babu. Ale dyš se neví jestli pes je pes a nebo fenek či fenka, tak to halt je komplikace velká. no.
|