Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1764 . 1765 . 1766 . 1767 . 1768 . 1769 . 1770 . 1771 . 1772 . 1773 . 1774 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:32
- Nahlásit

Gerda

prosim tě ty děláš ve výkrmně psůch nebo kde???

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:32
- Nahlásit

jablunka
To je prosím votpovjeď vokrasnýho keře

aha , tak to potom jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:37
- Nahlásit

jbat
K nám se směj vodit psi, vnutili sme řediteli nalezenou čubinu, ta se tu potuluje po baráku furt, jediná tu dělá loužičky, takže když zlobí ředitelská čubka, můžou tu zlobit všichni. Bohužel jediná Maryje se tu nemá s holkama ráda, takže chodí ven jen s klukama. Teď získala v Oplu piškotek, protože odborně donesla korektorovi inzerci na korektury. Donesla krásně, jen to předala děsně oslintaný. Ale prej to neva.

PetraK
NAVRCH se budete menovat DAVÍDKOJC!
Ste trochu moc krutá pani!

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:41
- Nahlásit

Gerda
Teď získala v Oplu piškotek, protože odborně donesla korektorovi inzerci na korektury. Donesla krásně, jen to předala děsně oslintaný. Ale prej to neva.

Marije je nejlepčí prostě.

Gde je Benda s tou poslední ránou? Mám pocit, že už mi nic jinýho nepomůže...

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:47
- Nahlásit

jbat
Gde je Benda s tou poslední ránou?
No já nevim, mě se taťka pro tuhle důležitou funkci nezdá ten nejvhodnější....že by byl něco jako hlavní poprafčí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:49
- Nahlásit

Gerda
Donesla krásně, jen to předala děsně oslintaný. Ale prej to neva.

todle taky nemáme vychytaný - co s tím slintáním. Dyš nosí papíry do koše, tak je to fučik,ale noviny se mokrý a olepený blbě čtou a tudle sem si protrhla dokonce Sudoku, jak to bylo mokrý.

Ste trochu moc krutá pani!
já ne! To realita je krutá!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:51
- Nahlásit

Gerda

poprafčí...

taky se mi to nezdá. Může bejt srap poprafčí? Leda tak výprafčí - nepopletla ste to? Nejni Benda spíš Výprafčí?
Že by jako vypravoval. Byl by kmenovej výprafčí a vypravoval by nám pohátky. To mu de.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:56
- Nahlásit

PetraK
Nejni Benda spíš Výprafčí?
No to nevim, ale jébat od něj chtěla poslední ránu....myslíte jako ajznboňáckou plácačkou? Vona už taky roupama neví co by.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:58
- Nahlásit

Gerda
myslíte jako ajznboňáckou plácačkou? Vona už taky roupama neví co by

no dříf vystačili s razítkováním zadnice, aby byla romantyka - aspoň to bylo f tom filmu. tak dneska je nová doba, třeba jí musí nejdřív umlátit plácačkou,aby byla romantyka.Já nevim, uš dlouho sem se nenamlouvala s nikym.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 11:04
- Nahlásit

PetraK
třeba jí musí nejdřív umlátit plácačkou,aby byla romantyka
Tim se vysvětlujou ti taťkovi motýlci s výrazem čmeláčka....Von je předtim plácal plácačkou! Romantyk!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 11:07
- Nahlásit

Gerda
Tim se vysvětlujou ti taťkovi motýlci s výrazem čmeláčka....Von je předtim plácal plácačkou! Romantyk

tak mě napadá, esli von f tom nemá krapítek zmatek?? Třeba jako ten Ešus, kterej díky tomu, že se vůbec v dnešní době neví co je pes samec a pes fenek a fenka, tak se v tom ztratil. Tak možná je taťka taky nějak tagle ztracenej?
Dyby nosil džípiesku, nemusel bejt ztracenej a dělat teď něgde výprafčího a máchat plácačkou.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 11:07
- Nahlásit

můžete mi říci,proč skoro furt čumím na Animal planet, hlavně na policii,tam jsou případy jako tejrání zvířat a konec se mě líbí,bo se dostanou do dobrejch rukou ale některá musej být utracená

brut
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 11:29
- Nahlásit

Dobré téměř poledne
koukám, že se tu nic nového neděje, tak můžu jít připravovat těsto na jablečné řezy

jablunka
si zajdi k doktorovi, ať ti krk opíchaj nebo daj silnější prášky, jinak se zblázníš Hlavně buď v klidu a teple, aby se ti to neprotáhlo a nezhoršilo

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 11:34
- Nahlásit

brut
si zajdi k doktorovi, ať ti krk opíchaj nebo daj silnější prášky, jinak se zblázníš Hlavně buď v klidu a teple, aby se ti to neprotáhlo a nezhoršilo
Rozhodla sem se vydržet do pondělka a pokud to vůbec nepoleví,tak jedu.V klidu se snažím bejt jak to de a nosím furt límec a tepou rašelinu.

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 11:40
- Nahlásit

davidkova renata
ketty
no ja sem proste vylozee technicky tip
taxme dvě,co Lentilka,koho už zakousla?Hele vídáš eště Hudečka??
ahoooj sem se az ted dostala ke kompu, hudecka bavim se snim ale nevidam neb hudeckovic porad slibuji ze se stavi neb bydli kousek odeme a nic , a lentilka noo to je takovi tichy trhaca nez koho bych se ptala co uz rozkousala nee je to zlatickomoje a siiikovny dala bych treba foto ze stop ale zas by se to urco objevilo jako naky gygant misto normalni fotka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 12:15
- Nahlásit

ketty
tak sem hod odkaz na to rajče a mi se podíváme

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 12:57
- Nahlásit

HALÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

no gde sté? gdo mě tady bude bavit?!
do pátku nemůžu, brzo mě za ty prochcaný židle vyhoděj...

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 12:59
- Nahlásit

lidi a gde je děda ispidich?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:05
- Nahlásit

jbat
lidi a gde je děda ispidich?!
souvisí ten vobrázek nějak s tim dotazem?????

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
souvisí ten vobrázek nějak s tim dotazem?????

no jasně!!!
je taky v lampijónu???

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
Jak sem tak koukala na ty videa vedle f přivolání, myslim, že je to sport přímo přesně šitej na míru pro nás s Maryjí. Začnem se věnovat mondyjorinku. Neni to nic teškýho, to musíme zvládnout za jeden výcvikovej tábor. Jen by mě zajímalo, jestli Mařka jako malá může mít nižší stěnu. V nejhoršim jí přehodim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:38
- Nahlásit

Gerda

my to s tim monitoringem máme blbý, já jak jsem Ešusa naučila ten slalom mezi nohama, tak bych měla strach aby si to slalomový cvičení pak nepoplet s tim monitoringem A suspíky pro holky asi nedělaj ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:45
- Nahlásit

PetraK
A suspíky pro holky asi nedělaj ne?

Takova silnejsi sliendplejka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
že je to sport přímo přesně šitej na míru pro nás s Maryjí. Začnem se věnovat mondyjorinku
pani ale dyk vy ste přeci dávno mondííííícíííííí!!!! To je starý uš..
jestli Mařka jako malá může mít nižší stěnu. V nejhoršim jí přehodim.
aha...tak to nepude...co vaše rameno:Jedině jí překopnout to by myslim šlo
PetraK

suspíky pro holky asi nedělaj ne?
si vemte klučičí...gdo to pozná

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:48
- Nahlásit

Fifi

to je spíš pác cudnosti ne? My už takhle máme problém, aby se Ešus vlezl, protože jsem krátkonožka a on je psík obřík a už takhle je to spíš, jak když mě popováží poník akdybych ještě něco přidala, budu muset slalomovat na chůdách asi .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:49
- Nahlásit

Fifi

Takova silnejsi sliendplejka

tu si tuty vobjedná jébat aby furt neseděla v mokrým,chudák,dyk to je vo zdraví!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:50
- Nahlásit

PetraK
jak když mě popováží poník
taxe dejte na dostihy,ty sou taky dost drajvový

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:50
- Nahlásit

davidkova renata
si vemte klučičí...gdo to pozná

nechci chodit s boulí nějakou

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
,taxe dejte na dostihy

to mi nejde - jednou jsem tu hru hrála a byla sem furt v dištanci. Fšichni už byli v cíli a já furt v dištanci. To je blbá hra. Šachy sou lepčí, ale to nevim, esi by se von naučil.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:54
- Nahlásit

PetraK
Šachy sou lepčí, ale to nevim, esi by se von naučil.
co by ne...musíte akorát dobře motyvovat no..ale zas to nebé taková drajvová podívaná

<< 1 ... 1764 . 1765 . 1766 . 1767 . 1768 . 1769 . 1770 . 1771 . 1772 . 1773 . 1774 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání