| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
tu si tuty vobjedná jébat
esi jo, tak má Benda po ftákách a tu poslední ránu bude potřebovat von. kdo se hlásí, že mu jí dá? Dyš se dobře trefí a v termínu, stihneme to sfouknout s Psíčkovým a Strejdovým pohřebem, bude to 3 in 1
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
ale zas to nebé taková drajvová podívaná
to nevim, ale dybychom zvolili varyjantu žravý šachy, tak to bude rychlý. Páč doma v předsíni hrajeme na dlažbě žravou dámu a je dost rychlej .
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
PetraK
stihneme to sfouknout s Psíčkovým a Strejdovým pohřebem, bude to 3 in 1
Strejda umře taky ??????? Jéžiš to néééé,takovej schopnej kádr!!! To rači pohřbíme Psa dvakrát esi de vo to se vejít do počtu..
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
protože jsem krátkonožka a on je psík obřík
Motas dog/fenek dancing a monitoring. V monitoringu se nemota pes mezi nohama pso/fenekvodu, ale zaskodnikovi!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:57
- Nahlásit
PetraK
esi jo, tak má Benda po ftákách a tu poslední ránu bude potřebovat von. kdo se hlásí, že mu jí dá? Dyš se dobře trefí a v termínu, stihneme to sfouknout s Psíčkovým a Strejdovým pohřebem, bude to 3 in 1
sem se původně chtěla zeptat, jaxte psa naučila slalom mezi nohama, ale te´d už jsem akorát pjekně neaená!!!!
davidkova renata
tu si tuty vobjedná jébat aby furt neseděla v mokrým,chudák,dyk to je vo zdraví!
todle je hodná pani!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:57
- Nahlásit
PetraK
hrajeme na dlažbě žravou dámu
hm... tu já hraju častějc neš bych potřála a rychlá sem jak sra*ka ,ale nějak ne a ne z toho mít radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:58
- Nahlásit
Fifi
V monitoringu se nemota pes mezi nohama pso/fenekvodu, ale zaskodnikovi
no jo, ale dyš já mu furt škodim a von se pak hrozně rozčiluje -kolikrát štěká až plive. Tak aby si mě blbě nezařadil - to sem zase tam, kde sem byla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:59
- Nahlásit
davidkova renata
pani ale dyk vy ste přeci dávno mondííííícíííííí!!!! To je starý uš..
Jen sme se eště furt nekvalifikovali....nechcete si to střihnout s náma? V nejhoršim přijdem vo body za tu stěnu - že byste si to střihli před tou kaniskou, víš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:00
- Nahlásit
Fifi
Nechcete si dát to mistrofství s náma, dyš tomu tak pěkně rozumíte? Mě by nevadilo bejt za váma druhá....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
ale te´d už jsem akorát pjekně neaená
takže už ste v pokročilejším levlu,jo? Už necikáte ale rovnou eáte?
jaxte psa naučila slalom mezi nohama
normálně na žvanec - měl sedni, nakročila jsem pravou nohou ukázala pamlsek, tak aby za ním musel projít mezi těma nohama a řekla sla - čokl prošel, dostal pamlsek, a měl radost. Já taky, páč mě popovezl. To u vás nehrozí. Na druhou stranu jsem říkala místo sla slovo lom. Dohromady slalom a pes chodí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
Strejda umře taky ???????
No jo! A hlásil se dobrovolně, je děsně uvědomělej.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:06
- Nahlásit
PetraK
normálně na žvanec - měl sedni, nakročila jsem pravou nohou ukázala pamlsek, tak aby za ním musel projít mezi těma nohama a řekla sla - čokl prošel, dostal pamlsek, a měl radost. Já taky, páč mě popovezl. To u vás nehrozí. Na druhou stranu jsem říkala místo sla slovo lom. Dohromady slalom a pes chodí.
jé, tak to jsem zvědavá, co an to bude blbís říkat. když jsem s ním flákala o zem při učení "lehni", tak se tvářil dost nepřístupně...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:10
- Nahlásit
Gerda
Nechcete si dát to mistrofství s náma, dyš tomu tak pěkně rozumíte? Mě by nevadilo bejt za váma druhá....
Jasny, rada se pridam! Tomu pekne rozumim, bo jsem to asi dvakrat videla lajv, pricemz jednou prave ten zaskodnik nemel suspika a skoncil v nemocnici. Akorat to asi uz na to MS nestihneme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:14
- Nahlásit
Gerda
nechcete si to střihnout s náma? V nejhoršim přijdem vo body za tu stěnu - že byste si to střihli před tou kaniskou, víš?
ale jo,střihnem! Dyk Engie píše,že je tam stánek s kuřatama ,tagže je fuk co tam probíhá za pretěky,do toho prostě du!!
Fifi
ten zaskodnik nemel suspika a skoncil v nemocnici. .
amatér
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
když jsem s ním flákala o zem při učení "lehni", tak se tvářil dost nepřístupně...
nemusíš s ním manipulovat, prostě si počkáš, až to proleze a pak bude velký jásání. Stejně jsem učila poklonu, jakmile se začal protahovat po probuzení, jásala jsem , volala Poklona pane Khón a odměňovala. Dneska střihá pukrle jak z partesu. Nech to na něm, bude mít větší radost.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:18
- Nahlásit
Fifi
Tomu pekne rozumim, bo jsem to asi dvakrat videla lajv
Hmmmm, tak to je jasný, to seš jasnej vítěz..ale neva, my si s mamkou rozdělíme druhý a třetí místo, to je taky úspěch. A proč nestihnem mistrofství? Myslim že sme kvalitněp řipravený - ty si to viděla lajf, my s mamkou na videu..to stačí, ne?
davidkova renata
Engie píše,že je tam stánek s kuřatama
Tak mi ho neukazujte, nebo nestihnu start!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:19
- Nahlásit
Fifi
prave ten zaskodnik nemel suspika
a teď má zrovna vystoupení v Metropolitní. Zpívá tam Libuši
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:22
- Nahlásit
Bodré odpůldne,žumpice,je u vás taky tak chnusně?Včera na mě padal písek ze Saháry a dneska zase už 8 sněhových vloček .
Děje se něco poctatnýho,nebo se můžu jít flákat když tu gaučák nebude dva dny?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:23
- Nahlásit
Gerda
Myslim že sme kvalitněp řipravený - ty si to viděla lajf, my s mamkou na videu..to stačí, ne?
Urcite!!!!
Engie píše,že je tam stánek s kuřatama
Tak mi ho neukazujte, nebo nestihnu start!
Takhle mi byvaji osudny halusky v Pze na MVP.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:29
- Nahlásit
PetraK
nemusíš s ním manipulovat, prostě si počkáš,
já si dělala prdel smaozřejmě, ale provedu, jak říkáš. )
ešus asi umí hodně krávovin, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:29
- Nahlásit
FŠEM FŠEM
Právě jsem dostala velmi důležitou zprávu, která by se měla dostat ke každému, páč na vás nemám emily, tak jsem to poslala Davídkojc a Neessi, které tímto žádám o distribuci. Bez tohoto emila rozhodně nepřežijete pondělí. Má -li někdo možnost to sem střelit, aby z toho měli něco i ostatní, udělejte to prosím. Je to velmi velmi důležitý.
Konec hlášení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:31
- Nahlásit
Neessi
nebo se můžu jít flákat když