| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:33
- Nahlásit
Psíček
jako ze maj hadice a nejakou tu a Masenek pak k tomu prijde jak slepej k houslim...
Nějakou tu alergii myslíš? Že by ji Mášenek od nich chytil? Sem myslela, že alergie se takhle nepřenáší . Ale pro jistotu mu řeknu ať se od nich drží dál
Erin
Dík, že ses mi svěřila se svými pocity, bohužel nemůžu říct, že bys mi poradila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:36
- Nahlásit
Psíček
Hele, víš, že se mi po tobě občas stýská, s málokým se tak skvěle pobavím (když teda nejsi zrovna načuchanej ). Du zmlátit psy, už jsem je nejmíň hodinu nemlátila a mohlo by jim to být líto, ale večer eště přijdu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:38
- Nahlásit
Biluška
My sme orechy normal zbavovali slupek, nic jim nebylo, pak jsme je nechavali proschnout nekde na vzdusnym miste ve stinu. Jen bacha, chce to rukavice, ty slupky nechutne barvi.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:58
- Nahlásit
Psíček
Chtěla jsem napsat něco..co by jsi pochopil..ale ať se snažím jak chci...vychází mi pouze "´kousni se do vlastní paty,pokud ji ještě máš..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:16
- Nahlásit
Fifi
My sme orechy normal zbavovali slupek, nic jim nebylo, pak jsme je nechavali proschnout nekde na vzdusnym miste ve stinu. Jen bacha, chce to rukavice, ty slupky nechutne barvi.
To je mi jasný. Jsem sice blond, ale zase tak beznadějný, abych neuměla na zemi posbírat ořechy a usušit je to není. Připadá mi divné proč ten strom shazuje cca 30% plodů v černých, slizských slupkách. Potřebuju vědět jestli je to normální, nebo ne a pokud ne tak co můžu udělat. Krom toho, že strom pokácím což bych dost nerada. Když místo toho dostanu radu, že se mám vrátit do paneláku tak mě to mírně řečeno irituje
Psíček
prece to nebude jak Siblikova zakopavat na zahrade!
Tss, nejsu blbá a uvažuju ekonomicky. Mutvolky zkrmuju ostatním psům, vetamix je děsně drahý Nestravitelné zbytky hážu do studny
jenom zmlátit? dyt nedele je az zejtra!
V neděli dostanou jednu dávku traverzování navrch
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:17
- Nahlásit
Biluška
Si to asi přehlídla, jsem ti nabizela asi tříletou kastrovanou micku, odbornici na lov myší a ovládající kočičí fu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:20
- Nahlásit
vlk
Si to asi přehlídla, jsem ti nabizela asi tříletou kastrovanou micku, odbornici na lov myší a ovládající kočičí fu.
Fakt? Ty máš takovou kočku? Tý brďo, ani bys netušil jak je těžké ji sehnat . Beru všema dvaceti. Kde jsi to psal? Oni to tady vždycky zaplácají kravinama a důležité info člověk přehlídne . Kde je ta číča k mání?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:22
- Nahlásit
Biluška
Kousek za FM - na jaře nám povila koťata a pak jsme ji nechali vykastrovat a koťata zůstaly takže máme překočkováno. Nebojí se psů, mlátí mi šiby i vlčáka.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:24
- Nahlásit
vlk
super. Ségra pracuje ve FM, zaúkoluju ji k dopravě Prosím tě, pošli mi mail ať můžem domluvit podrobnosti. Dík.
libuse.kotkova zavinač seznam.cz
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:30
- Nahlásit
Biluška
mejl je poslaný
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:59 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Biluška
Když místo toho dostanu radu, že se mám vrátit do paneláku tak mě to mírně řečeno irituje
Mě zase irutuje diletant co bere psy z útulku a mrská na nich následně bezpapíráky,diví se,že bez oplocení mu pes z útulku utíká...
Udivuje mě,že osoba poskytující poradenství v pojištění občanů neumí nahledat něco jako.. http://www.zahrada.cz/forum/oresaky/
http://www.zahrada.cz/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 21:07
- Nahlásit
Erin
žádný strachy, ta osoba toho umí hledat hodně . Akorát jí někdy připadne jednodušší zeptat se nejdřív kamarádů. Někdy se tím ušetří hodiny hledání
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 21:21
- Nahlásit
Biluška
A že jsi se kamarádů nezeptala,zda množit setry bez PP.Nebo raději nechat nakrýt chuděru vysloužilou Miu Armanem z útulku vzatým k účelu ostrahy tvého pozemku.Ostrahy z lanového úvazu....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 21:23
- Nahlásit
Erin
Nebo raději nechat nakrýt chuděru vysloužilou Miu Armanem z útulku vzatým k účelu ostrahy tvého pozemku.Ostrahy z lanového úvazu....
No jo, to víš,nemůžu se ptát pořád na všechno Třeba budeš mít štěstí a zeptám se tě jestli můžu chuděru vysloužilou Miu nechat nakrýt jejím synem Semtexem . Ale musíš počkat než začne Mienka hárat
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 21:28
- Nahlásit
Biluška
. Ale musíš počkat než začne Mienka hárat
A to jo,já klidně počkám.
A v mezičase bys mohla říci,proč a za jakým účelem jsi vytahla anglickou setřici z brněnského útulku....a proč jsi na ní následně nasekala bezpapíráky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 21:41
- Nahlásit
Erin
A v mezičase bys mohla říci,proč a za jakým účelem jsi vytahla anglickou setřici z brněnského útulku....a proč jsi na ní následně nasekala bezpapíráky!
Ty máš ale krátkou paměť. Už ses mě na to ptala několikrát a několikrát jsem ti opakovala, že pro peníze. Tak si to někam napiš, když si to nepamatuješ
Bože, o kolik by to bylo jednodušší kdybys prostě na začátku řekla, že nemáš ponětí co je s mým ořešákem, že? Ale to by zase byla nuda, to je fakt
Jdu spát, tak dobrou noc. Mimochodem, kdyby ti náhodou vrtalo v hlavě proč jsem nechala nakrýt Miu tak to bylo pro peníze. Lilátko přejelo auto taky proto, abych dostala peníze (nevyšlo to, co se dá dělat, ještě není všem dnům konec). Ještě nějaký pes ti leží v žaludku?
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 23:05
- Nahlásit
Biluška
Ty máš ale krátkou paměť. Už ses mě na to ptala několikrát a několikrát jsem ti opakovala, že pro peníze.
vim , že je to odpovědˇpro Erin ale sem zvědavá jak to dopadlo , vyrejžovala si na tom ?
Njn vodpovím si sama ...nevytrhlo tě to když si nahrnula do nabídky SEARu rodičku Šagy i synka Kutýska
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 23:45
- Nahlásit
Ebony
něco podobného jsem nedávno slyšela od jedné moooc prima slečny, která ti fotí smečku
a proč myslíš, že si tak rozumíme
to nebude jen tím....
Sali
i ty brute
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 23:53
- Nahlásit
brut
no Brut ,když si tady - Biluše šla chrupat - tak co ty si myslíš vo tom , vzít fenu z útulku , nakrýt jí a když to neni nic moc gutes tak jí zase vyšoupnout ... v šesti letech ....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 08:21
- Nahlásit
dobré ráno všem
koukám na Animal Planet a na to dovedu koukat skoro furt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 08:58
- Nahlásit
Dobré sluníčkové ráno fšem
cilka
Už mě fakt nebaví vysvětlovat to pořád dokola někomu kdo to evidentně nechce pochopit. Nicméně jsem školená na vysvětlování nevysvětlitelného takže to zkusím ještě jednou. Vzpomínáš si na zlaťačku Auru z Výměny manželek? Tu jak byla pořád zavřená v kleci, aby páneček neměl doma chlupy? A vzpomínáš si jak národ (včetně cz-psa) odsoudil majitele a víceméně je donutil fenu dát okamžitě pryč? Čím je situace u mě jiná, že mě naopak "nutíte" si tu fenu nechat? Šagy je taky zavřená v kleci, nebo v kotci, nebo v pokoji kde je sama... Jistě, chodíme ven, cvičíme, běháme, lovíme návnadu (hračku, aby zase nevznikly nějaké pochybnosti) . Ale ve chvíli kdy přijde domů jde do klece, nebo do kotce. Myslíš, že se jí to líbí? Rovnou ti řeknu, že ne. Volně zůstat nemůže, nenechám zabít těch ostatních deset psů. Nebo je mám obětovat? Je fakt, že jsem na nich neodchovala štěńata..... Takže mám dát pryč těch deset ostatních aby to podle tebe, Erin a Ebony bylo v pořádku? Mám dát pryč desetiletou Hesinku? Neřekneš potom "dalas pryč psa, který s tebou deset let závodil, protože už se ti nehodil? Už nevyhrával?" Řekneš viď? Mimochodem, taky jsi dala pryč vlkodavku, vzpomínáš? Jo, pravda, neodchovala jsi na ní štěńata.... Abych pravdu řekla, dodnes jsem netušila, že nechat nakrýt fenu je smrtelný hřích
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 09:27
- Nahlásit
Psíček
to kůli mně?
Ne, to kvůli tomu, že okamžitě napadne některého z malých psů. Z počátku to dělala jen když byli sami, v mé přítomnosti si to nedovolila. Pak se začala cítit silnější v kramflecích a útočila i když jsem stála vedle ní, ale stačilo zařvat a stáhla se do pelechu. Teď už ji ani neuřvu, musím jí malého psa doslova vyrvat z huby. Hesinka už díky tomu skončila na veterině a bylo z toho docela hodně šití Potom jsme koupili tu klec... Teď jsme tak daleko, že když chci pustit Šagy ven tak je zapotřebí dvou lidí k zesíleným bezpečnostním opatřením (nebo musím všechny ostatní psy zavřít do kuchyně - to zase dost těžce nesou oni, protože nechápou proč je vyhazuju).
Jaký je tvůj názor na tohle? Je pro Šagy lepší když zůstane u nás a dožije (třeba ještě devět, deset let, není jí zase tak moc) v kleci s vycházkou dvakrát denně? Nebo bude lepší když jí najdu majitele, který bude mít jenom ji a bude mít volný pohyb po celém bytě? Nebo je teda třetí možnost - dát pryč všech ostatních deset psů. Jaký je tvůj názor?
Podotýkám, že Šagy útočí ze žárlivosti, chce mě pouze pro sebe a kohokoliv jiného je ochotná kvůli tomu zabít. Nesmíří se s tím, že se jí napadený pes podřídí, ona chce zabít (a s Heskou se jí to málem podařilo ). Psi venku ji nevadí (cizí, které potká na procházce), s těmi si dokonce občas i hraje.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 09:28
- Nahlásit
Biluška
když tě to nebaví tak nic nevysvětluj , já sem žádný vysvětlení nechtěla ! Ptala sem se , sama sem si vodpověděla , tak co si honíš triko ? To je zase fůra keců , hele ty Výcviková školo , jak se sama prezentuješ na netu to si fakt nedokážeš poradit ? Jak ty si můžeš vůbec dovolit kritizovat i toho Desenskýho , když děláš takový svinstva ? A jistě , PRODALA JSEM , štěně vlkodava , deset měsíců , které jsem si koupila - sleduj jo ? Velice podstatný rozdíl - od toho vykopnutí staršího zvířete ...zadara vzatýho z útulku .
Abych pravdu řekla, dodnes jsem netušila, že nechat nakrýt fenu je smrtelný hřích
Když to stavíš do týhle polohy tak samozřejmě není , ale je vopruz z toho ještě udělat jak je to vlastně O.K.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 09:31 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
cilka
Velice podstatný rozdíl - od toho vykopnutí staršího zvířete ...zadara vzatýho z útulku .
V čem ten rozdíl spočívá? Ty jsi koupila (dala peníze) a prodala (dostala peníze). Já jsem koupila (za 500,-, ale koupila) a daruji (nedostanu peníze). Jistě, drobný rozdíl v tom vidím. No budiž, tu pětistovku už oželím.
Když se oprostíme od hlediska peněz tak je rozdíl kde?
Ještě bych dodala - na ten výraz "vykopla" jsi přišla kde? Ve mě to evokuje představu psa uvázaného na drát v lese, nebo bezradně kličkujícího po dálnici. To se na mě teda nezlob, ale Šagy leží vedle mě v kleci, spokojeně spí po snídani a půjde odsud jedině k novému, pečlivě prověřenému majiteli. Stejně tak můžu o tobě tvrdit, že jsi vykopla to ubohé štěně vlkodava.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 09:32
- Nahlásit
Psíček
prijd,je tu plno místa,tad zrovna zachranují aligátory
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 09:40
- Nahlásit
Biluška
Když se oprostíme od hlediska peněz tak je rozdíl kde?
štěně , Biluško , štěně , deset měsíců , u vlkodava je to nic , dospívá ve třech , a jak si poznamenala , neodchovala sem ty štěňata především !! Děvče v týhle situaci co je kolem psů , když si ještě někdo kdo si nechá říkat " profesionální žena " vyprodukuje štěňata který pak třičtvrtě roku nemůže udat , je to pro mě vopruz
a ty vomáčky který tu patláš sou sice ftipně psaný ale běhá z nich mráz po zádech ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 09:46 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
cilka
štěně , Biluško , štěně , deset měsíců , u vlkodava je to nic , dospívá ve třech
U setra rok života někde taky nic moc. Setři jsou vyšlechtěni na život v psincích, k majiteli nijak úzký vztah nemívají. Změnu majitele snášení levou zadní. Deset měsíců za až tak malinké štěně nepovažuju. Nicméně chápu, že jsi ho nemohla mít, tak jsi ho dala tam, kde mu bylo líp. Nechápu proč totéž nesmím udělat já. Tak mi odpověz na otázky, na které jsem se ptala Psíčka. Mám držet Šagy deset let v kleci? Mám ji nechat, aby zabila malé psy? Mám prodat těch zbývajících deset psů a nechat si tady jenom Šagy? Co je podle tebe to správné řešení?
Bwt, od kdy si necháváš říkat profesionální žena? Mám tě tak oslovovat, nebo bude stačit Cilka? Nebo chceš "profesionální žena Cilka" ? Nerada bych se dopustila nějakého fópá
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 10:12
- Nahlásit
Biluška
Bwt, od kdy si necháváš říkat profesionální žena? Mám tě tak oslovovat, nebo bude stačit Cilka? Nebo chceš "profesionální žena Cilka" ? Nerada bych se dopustila nějakého fópá
vo co se snažíš , tvoje oslavný rozhovory , kde se chvástáš jak všechno jde jak se daří s Dejavu , hm hm , koukala sem že už to stáhla nebo to nějak nemůžu najít , že by si už přestala myslet že jsi takový profík ???
Co se týče těch otázek , píšeš že máš výcvikovou školu , předpokládám tedy , když už to je tvoje profese že , svého již několikátého nezvládnutého psa , třeba....napravíš ??
Poradíš si sama ? Předvedeš nám laikům jak se to dělá v reálu ?
Ty mi odpověz čím to je že se najednou ze Šagy stal takový " zabiják " ? Nebo jí to už bere dýl ??
To si na takový feně odchovala ? njn , byla si na rentgénech
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 10:20 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit
Biluška
njn fakt už je to všude smazaný i tady na Cz - psovi
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6095_0.html#3
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 10:29
- Nahlásit
Psíček
.ale jestli tu patu mam chapat jako ze te posilam nekam tak to jsem tak nemyslel......
Ano pochopila jsem to tak tak to se omlouvám a kousat se nemusíš
|