Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1692 . 1693 . 1694 . 1695 . 1696 . 1697 . 1698 . 1699 . 1700 . 1701 . 1702 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Benda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:59
- Nahlásit

isdpch
plány revanšistů zhatí naši vepři boubelatí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:59
- Nahlásit

Erin
jablunka
je to debil,du gulját f párke rači

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:00
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co jsou zlí na svého pojistitele, všem, co mají hrabavého psa, dobrého rána celému tvarohovému drušstvu, míň rána všem oc nejedí tvaroch a hlavně dobré ráno všem palačinkám, co máme dnes f práci k snídani a sou s čekuláááááááádoooooooooou!!!!!!!!
Tak pojistitel se ozval, byl řádně přijebnut, jde dělat interní bůgr, přetpokládám návrat zaplacené dynamiky, kerou sem nechtěla + vlmi briskní ukončení a vyplacení zbytku smluf. Dnes sem velmi rázná. Už sem se stihla pohádat aji s korektorem, jako že já f práci o víkendu nebudu, ale on ano, bo kdyby nebyl on, musim tam bejt já a zařizovat pro něj věci. Stejnak tady ale v neděli asi budu muset bejt. Marie má novou kamarátku, ale ta má trudníka, tak nevim, ejstli to nemůže chytit taky. Teda ona tu kamarátku chtěla nejdřív sežrat, ale bála se, že dostane céres od Joudinky a Medina. Tak jí rači pak měla trošku ráda. Marie je velmi našláplá a vzteklá, moc ráda si hraje, proškrábla mi ret a radostně mě hryzla. Přet háránim máme nejlepší a nejrychlejší aporty Jak se máte spáči?

isdpch
))))))) dědečku ty seš trupka nejvěčí!!!!!!!! )))

Benda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:00
- Nahlásit

isdpch
ty woe teprve ted jsem si přečet ty texty
ty si .ůl

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:02
- Nahlásit

PetraK
na netvarožníky kašlu
ve starejch kuchařkách je psáno bez tvarohu ( jen Neessi má nějakou přeloženou z rakous a tam tvaroh je), tak akorát žemlofku kazíte
Na kašel je nejlepší ta cibule... už jsi si jí udělala?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:03
- Nahlásit

Gerda
ale ta má trudníka
trudnícííííí nebrat

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:05
- Nahlásit

isdpch

Biluška
konečně další rozumná bytost, co necpe do žemlovky tvaroh

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:09
- Nahlásit

čus lidičky, musím se smát, jak tu ještě probíráte žemlajdu

P.S. Němci byli a budou schopní všeho, rádi cpou pokud možno vše do jednoho hrnce, v případě žemlofky tam s klidem narvali tvaroh, navíc s hrozinkamajá bych se tim tedy moc nechlubila
místo těch namočených sultánek tam patří vlašáky vy moulové

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Benda
potřebujeme moderátorský práva

tak si je prostě vemem ne? Tak to správný revoulucijounáří dělaj, ne? Vemou si co chcou a hotofson.

Biluška

Já si dneska něco udělám, já si fakt něco udělám

zemlbábu třeba. Tu s tvarohem

a jéjda už mě předběhla Davídkojc, sem teď zjistila
isdpch

koukám, že než sem se rozkohátala, tak je revoluce v plným proudu

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:18
- Nahlásit

tak jsem také prohrábla staré české kuchařky a v jedné je ouplně nejleší definice tvarohu v žemlofce: PRO ZLEPŠENÍ CHUTI MŮŽEME PŘIDAT TVAROH UŠLEHANÝ S CUKREM, MÁSLEM A VEJCEM

rosnička
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:19
- Nahlásit

Benda
....ve které jí budem pomlouvat aby si všichni čtenáři udělali o ní obrázek (takový jaký my chceme)
Sem pro! Jenom mi fčas dejte vjedít, jakejžeto vobrázek chceme navodit.

Benda
Člen
- Nahlásit

PetraK
to jo ale když pak na tebe pošlou bratrskou armádu, tak to je konec

PetraK
Člen
- Nahlásit

Gerda
Jak se máte spáči

ešče že ses nepřeklepla

Tinta76
nevim co máte proti tvarochu je na kosti a vůbec je dobrej.

brut
Na kašel je nejlepší ta cibule... už jsi si jí udělala
sem cibulová panenka sežrala jsem jí tolik, že když jsme včera jeli nakoupit, tak si v autě Brtník odsedal. Blbý bylo, že je řidič Večer jsem upadla f postel a umříla.

JSEM PRO TVAROCH, PRO TVAROCH, PRO TVAROCH a se přestěhuju do Tvarožný lhoty!

jablunka
Člen
- Nahlásit

Erin
mám kafe v klávesnici,na triku a na vobrazovce
To se mi naštěstí podařilo fčas odložit,ale mám naraženou kostrč!
davidkova renata
je to debil,du gulját f párke rači

Ofšem kreativní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:20
- Nahlásit

Benda
tak to je konec

depa to je teprf začátek, páč se řídím heslem - ať sem bit, jen dyš se peru

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:21
- Nahlásit

isdpch
zejména soudružce wami, kterou rád vidím
držka jsem, ale jestli ještě držím pohromadě, tak to fakt nevím...

brut
aby si jí mohl dát na plochu
má to delší stranu 700px, to je malý...?
Je líp?
hm, žádný zázrak... furt jsem tam, co jsem byla, jen jsem se rozhodla, že s Meluzínkou zbytečně vyšiluju a zakázala jsem jí mě takhle děsit...

Kdo z chlupáčů se rozhodl, že bude v noci místo spaní provozovat vycházkové okruhy?
všichni...
Lump dostal traverzou, neb měl tendence večer opět vychovávat dědka, tak se pak chodil usmiřovat, ale v betli mu bylo vedro, tak to bylo "půltunka nahoru (šláp na mě), blíz, půltunka dolů (šláp na mě)... půltunka nahoru..." a tak... Meluzínka chytla hyperaktivní záchvat, takže tam 3 hodiny pobíhala, mlátila límcem do všeho po cestě, kousala petflašky a dělala si ze mě překážkovou dráhu... a jak byla tma, občas vrazila do Banušky, takže ta začala vrčet - no však víš, to je ten zvuk, kdy se i člověku stáhne řiťka na niťku... Načež to Meluzína ve tři ráno doladila tím, že začla kníkat u dveří, že chce ven, a tam pak půl hodiny pobíhala a tvářila se, že vlastně neví, jestli se jí chce nebo ne...

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:21
- Nahlásit

PetraK
nevim co máte proti tvarochu
Proti tvarohu f kynutejch buchtách,palačinkách a jako vopkladu při horečce nic,ale do žemlofky nebrat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:25
- Nahlásit

jablunka

a já si dycky myslela, že ste rozumná pani, teď po tom tvarochovým vyjádření vo tom silně pochybuju

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:33
- Nahlásit

wamizáchranou miláčka ze spárů zubarý
bohužel u Melzí to způsobilo totální hysterii z veteriny...
mno co, tak je hysterická, ale živá, no

JJ, přesně tak

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:39
- Nahlásit

Vy světa znalí a zkušení-kam se mám obrátit, když jsem vysoudila náhradu škody a odsouzený se už měsíc k ničemu nemá?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:41
- Nahlásit

wami
V takových případech mlátím smečku traverzou hromadně, neboť vyznávám princip kolektivní viny

PetraK
Davídková Renata
je fakt, že žemlovkou s tvarohem bych ho možná otrávila, to by nebylo tak úplně od věci. Ale znamená to, že bych musela VAŘIT a to kvůli němu fakt nebudu Rači ho normálně po staru zmlátím traverzou a pak potáhne zahrabávat výkopy co ještě pořád nemá

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:43
- Nahlásit

Alexa
ale to huš není pravá zemlbába...a pro zlepšení chuti bych tam spíš dala voříšky než tvaroh

PetraK
JSEM PRO TVAROCH, PRO TVAROCH, PRO TVAROCH a se přestěhuju do Tvarožný lhoty!
se ti tam za chvíli přestane líbit

Já tvaroh ráda, ale v buchtách, koláčích, bábofce...ale ne v zemlbábě

wami
malý to není, ale znáš to ... mladej bude zase chvíli prudit, pak přijde s tím, že jsem mu blbě všechno vysvětlila a nakonec přijdu do pokoje a Lump bude viset na stěně místo na monitoru

zakázala jsem jí mě takhle děsit...
táák je šikovná, to je pašák, chceš piškotek? .. ale vážně, uvidíš, že to bude dobrý

Si představuju tvojí noc a mám pusu od ucha k uchu, hlavně mastodontíka nahoru, dolu, nahoru, dolu...
dědek dobrý?

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:48
- Nahlásit

Biluška
V takových případech mlátím smečku traverzou hromadně, neboť vyznávám princip kolektivní viny
bych musela vstát...

brut
Lump bude viset na stěně
jo, za uši do průvanu, ale to zvládnu i sama...

Si představuju tvojí noc a mám pusu od ucha k uchu
já teda od ramene k rameni, jak mám protáhlý ksicht a jsem nevyspalá...

dědek dobrý?
dobrý byl akorát mírně voslizlej, Banuška to nestihla...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:51
- Nahlásit

wami
Nech Lumpa Alušce, ona to zvládne za tebe
Banuška se nezdá ... potvůrka jedna , hlavně, že je dědek v pořádku a zase nepajdá

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:52
- Nahlásit

wami
bych musela vstát...
Si příště nachystej traverzu k posteli...

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:53
- Nahlásit

Téééda, tady to žije. Zdravíme paní wami. Chystám se Vám napsat již dlouhou dobu mail, ale jsem totálně v absolutní permanentní nestíhačce. Něco jako čištění zubů, jídlo a pití jsem už ze života úplně vypudila, žiju trvale v pyžamu (venčím v pyžamu a pantoflích, což není až tak hrozné, blbé to však je, když je 5°C a na poli bahno po kolena). Mám problémy rozeznat psa od koně a koně od dítěte, ale jinak je vše v pořádku. No každopádně ráda vidím, že i jiným se daří "dobře".

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:06
- Nahlásit

brut
Banuška se nezdá ...
teda u ní mám vobčas pocit, že se mi snad jenom zdá...

hlavně, že je dědek v pořádku a zase nepajdá
ale jo, já to říkám furt, že chlapi u toho nadělaj kravál, ale upadne víc slin, než končetin... jen tam nesmí dorazit žádná čubka...

Biluška
Si příště nachystej traverzu k posteli...
při mý momentální smůle o ni v noci zakopnu a ještě si svůj soudružnej gzycht dozdobím kobercovým vzorem...

Garfield
stráfim!
já teda jaksi vypudila ze života život sám, kterýmžto pádem z rychlíku sleduju střídání světla a tmy a tu a tam zaregistruju nějaký ten psí chlup úplně kdekoliv...
jinak nestíhám vůbec nic
a jak vám to roste? dyk už to pomalu bude capat po svejch, nebo ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:12
- Nahlásit

wami
při mý momentální smůle o ni v noci zakopnu a ještě si svůj soudružnej gzycht dozdobím kobercovým vzorem...
No jo, ale to jenom párkrát, pak si zvykneš, že tam je a začne ti být přínosem

dyk už to pomalu bude capat po svejch, nebo ne?
Nebude, páč všechny končetiny už jí Garfíld dávno sežral, ale Garfield to maskuje vycpanýma dupačkama, aby kolemjdoucí věřili jak má ten hodný pejsek to krásné miminko rád

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:20
- Nahlásit

Mucholabka
Vy světa znalí a zkušení-kam se mám obrátit, když jsem vysoudila náhradu škody a odsouzený se už měsíc k ničemu nemá?
Nejsem znalá, jen si myslim, že na soudnim vyjádření je i termín, do kdy se musí vše uhradit. Minimálně existujou zákonný lhůty, do kterých se musí splnit - od vyjádření soudu. Zeptala bych se na to právníka, kterej ti to vysoudil, do kdy ti musej škodu vyplatit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:23
- Nahlásit

Biluška
a pak potáhne zahrabávat výkopy co ještě pořád nemá

esi ho chceš jako echt hodně potrestat, tak ho pošli na výkopy k nám - páč krom toho co nám poradil pan stavař pro tu místnost, která se chtěla zelenit - musíme kopat taky, tak by se nějakej zlobivej Mášenek šiknul. A dyby byl echt rychlej - tak mu i tu žemlofku udělám.

brut
se ti tam za chvíli přestane líbit

přeciž nebudeš taková slabota jako já, že dyš se Brtnik s Ešusem rozhodnou pro syrečky, stěhuju se k mamince

<< 1 ... 1692 . 1693 . 1694 . 1695 . 1696 . 1697 . 1698 . 1699 . 1700 . 1701 . 1702 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání