| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 06:42
- Nahlásit
Ebony
raději vaření nechávám manželovi
A to než odjede na misi do Afgánistánu ,tak ti uvaří na půl roku dopředu? Jsi zapomněla říct,že ten tvůj má spešl výcvik na přežití kdekolif
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 06:52
- Nahlásit
brut
že by jsi do ordinace nechodila načinčaná a s kabelkou?
No z auta do ordinace jo! Ale že mám v autě kromě přepravní klece na čuby,šíleného bordelu a psích chlupů dvěstětisíc nákupních tašek,to už nikdo nevidí!
se moc těším, až koberec půjde pryč a konečně bude dobře udržovatelná podlaha po celým baráku... nesnáším luxování chlupů z koberce)
To jsem vyřešila dlažbou skoro všude a malými koberečky ,který se vejdou do pračky a je klíííít.Navíc mám prima gumové koště,co používají v kadeřnictvích a ty chlupy se na to koště chytaj samy
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 07:46
- Nahlásit
Psíček
proc nespite jako?
No přeci se činčáme, češeme třásně u koberců a hledáme kabelky!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 08:46
- Nahlásit
NeessiA to než odjede na misi do Afgánistánu ,tak ti uvaří na půl roku dopředu? Jsi zapomněla říct,že ten tvůj má spešl výcvik na přežití kdekolif
zááááááááááááásáááááááááááááááh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
přímo na komoru!!!!!!!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 08:47
- Nahlásit
dobré ráno všem
Psíček
není,ale já beru všechny psy co mám doma a jedem lítat do lesů a hájů kousek za Prahu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 08:48
- Nahlásit
brut
dlažba a plovoucí podlaha, plus prací ložišťata ze zátěžovejch koberců.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 09:05
- Nahlásit
Dobré ráno. Už se tu našel někdo, kdo mi chce přijet uklidit a posekat trávu na zahradě? Předem děkuji za pomoc
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 09:46
- Nahlásit
Biluška
Už se tu našel někdo, kdo mi chce přijet uklidit a posekat trávu na zahradě? Předem děkuji za pomoc
Esli něgdo pojede z Prahééé,ať to vezme přez Bylany.
Brýýýýýtro fšem.........
Kontrolní otázka:"Kolik chrtůch se vejde na jeden gauč???"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 12:15
- Nahlásit
jablunka
Kontrolní otázka:"Kolik chrtůch se vejde na jeden gauč???"
Vic nez rtw.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 12:34
- Nahlásit
čus fšicííí přítomní i nepřítomní(aji duchem )
trávu nesekám nikomu a vůbec se nehodlám věnovat reparativní a charitatíívní aktivitě pro lidijové,taxe ani nesnažte
Fifi
di do pr*ele ,taková krásná čubís ,na NO v nouzi asi je co?..kolik jí je,sem to tam nigde neviděla Ten rotvík f Troji už nejni,snad byl jen ztracenej.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 12:36
- Nahlásit
davidkova renata
jdete dnes na cvičák?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 12:37
- Nahlásit
davidkova renata
No pisou narozena 2002 - asi plus minus. Zda je na NO v nouzi nevim. Ty ses pres ty cernuchy, sem si myslela, ze se ti bude libit. Ad ten rtw - vim, koukala jsem, tak aspon neco.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 12:39 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Fifi
myslela, ze se ti bude libit
no jistě že se mi líbí vo to je to horší ,taková pěkně mohutná ,písnu to simče,esi tam nejni at jí přidá.
březen 2008
asi jen já
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
ok,tak já dorazím a pak bych šla stebou domů,aspon se unavěj,takže zatím páčko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
kdyžtak vem foták jestli chceš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 13:10
- Nahlásit
Neessi
Sali
mimo obýváku mám všude dlažbu ( děti mají plovoučku) a nemůžu si to vynachválit... jen obývák ještě čeká na novou podlahu a fakt se na ní těším
Koberečky asi ani nebudou... ta malá opice je likviduje jak na běžícím pásu , přece jí nebudu doplňovat zásoby
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 14:39
- Nahlásit
davidkova renata
trávu nesekám nikomu a vůbec se nehodlám věnovat reparativní a charitatíívní aktivitě pro lidijové,taxe ani nesnažte
Uvjedom si laskavje, že to odnesou moji psi
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 16:16
- Nahlásit
Neessi
A to než odjede na misi do Afgánistánu ,tak ti uvaří na půl roku dopředu?
ne, taky existujou restaurace a zmrzlý jídla a pizza a čínský poblívky
brut
něco podobného jsem nedávno slyšela od jedné moooc prima slečny, která ti fotí smečku
a proč myslíš, že si tak rozumíme
Sali
i ty brute
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 16:57
- Nahlásit
Ebony
ne, taky existujou restaurace a zmrzlý jídla a pizza a čínský poblívky
No dyk to říkám řijede,navaří na půl roku dopředu do mrazáku a když ti to dojde,tak musíš do restojroce nebo poblívky.
Klíííííít,každá máme svý "mouchy"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 18:33
- Nahlásit
Je tu nějaký ekspert přes pěstování a sklizeň ořechů? Bysem potřebovala radu
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 18:44
- Nahlásit
Biluška
bořek kutil
hezkej večír
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 18:45
- Nahlásit
Biluška
Pokud myslíš ořešák královský...tak mám 4 milášky ma pozemku,co tě trápí?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 18:52
- Nahlásit
Psíček
na tom pozemku, co chces prevest na mne
Si vem prášek nebo čuchni lepidla a di dadat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 18:54
- Nahlásit
Erin
Potřebuju vědít jestli má smysl sklízet ořechy co padají ve slupce, jenže ta slupka je černá a scrvklá. Vevnitř je normální ořech (ale ještě jsem je nelouskala, takže nevím jak normální je úplně uvnitř). Pokud je stihnu sebrat hned tak tu černou slupku normálně sloupnu a ořech uvnitř je suchý. Ale pokud to nestihnu (nebo je nenajdu v trávě) tak slupka začne hnít, ořech vevnitř je mokrý, potažený slizem. Má smysl ho sušit? Nebo to mám rovnou házet do kamen? Nebo je to nějaká plíseň, či jiná závada na stromě? Loni jsem se s tímhle vůbec nesetkala, to padali jenom normoš ořechy. Nebo jsem na zemi nacházela jenom normoš ořechy, loni jsme totiž měli veverky a ty větší část sklidily za nás . Letos veverky nejsou
Psíček
na pětování vořechá sisnad dost velkej eksperd sama ni?
Di si čuchnout lepidla, nebo se nakrkám a zase ti napeču vánoční cukroví. S ořechama
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 18:56
- Nahlásit
Biluška
a zase ti napeču vánoční cukroví. S ořechama
neoloupanejma, at se ukáže jestli má nadbůch i nadzuby
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:01
- Nahlásit
Biluška
Plody ořešáku najdeš povětšině na zemi, holé bez obalů,pokud jsou v černém obalu a jejich obsah je oslizlý nebo s náznakem plíšně,tak nebrat!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:13
- Nahlásit
Psíček
Přesně tak, vořešák je jeden z mála stromů, jemuž plody nerostou na stromě, nýbrž pod stromem.
Erin, pošleš mi zase lepidlo? prosíííím
Božínku Kadlíku..kup si lepidlo za svý...a hlavně následky čichání neprezentuj zde...bo se ti tu všici řechců
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:14
- Nahlásit
Erin
pokud jsou v černém obalu a jejich obsah je oslizlý nebo s náznakem plíšně,tak nebrat!
oslizlý jsou právě jenom z venku. Zkusím je loupnout a zjistit jaký je samotný ořech uvnitř. Akorát mám strach, aby to nebyla ňáká plíseń, nebo tak něco, protože nastříkat tenhle strom žádným fujtajblíkem by bylo nemožné To bych musela poprosit hasiče
Psíček
zeby pošly?
Otstěhofali se Sme jim totiž pokáceli jabloň, na které měli hnízdo. Jiný strom se jim patrně nelíbil
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:19
- Nahlásit
Psíček
nezahnízdily se ty veverky třeba za komínem?
Toš to nevím, to je vysoko, tam ze země nevidím Ale asi né, páč evidentně nikdo nekrade ořechy Krom Texála teda, ten krade a žere, ale má malou spotřebu tak mu to tolerujeme
chudák Mášenek!
Proč? On nemá alergii na hasiče.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:28
- Nahlásit
[b]Biluška[/b
] Zkusím je loupnout a zjistit jaký je samotný ořech uvnitř
No asi tak nějak,ale mám pořád vtíravější pocit,že byt ,by byl pro tebe prece jen lepčí.
|