| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 08:58
- Nahlásit
Dines
něco jako u Dastyho,od té doby co chodíme lítat,už tolik netáhne levou zadní nohu od DKK a DLK už vůbec ncítí a nevidím ani okem,dřív začal hned kulhat
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 08:59
- Nahlásit
davidkova renata
rozhodně se mušim vyhýbat rohům
a hlavně bacha na posedy
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:06
- Nahlásit
brezen2008
Tak tak, hlavně se vykašlat na doboručení všech těch chytrej pánů doktorů veterinářů
Věřim tomu, že kdybych je poslechla, tak by se to opravdu jen zhoršovalo, a navíc bych měl nechtěně "agresivního" psa, jak by neměl vybitej ani krapítek energie - jako chápete někdo doporučit psovi v 9 měsících doživotní maximálně dvacetiminutový procházky na krátkym vodítku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:06
- Nahlásit
ach jo, nesci bejt choropa - díky tomu sem přišla vo tvarohovou bitvu a zásnuby s Psíčkem
Dobré ráno na pijáno zdravím tvarohový družstvo - na netvarožníky kašlu - kapacitu na to mám, rýmička se přestěhovala do plicních sklípků - můžem tedy soutětit s Jébat kdo je vječí tuberák
PROSÍM O DRŽENÍ PALCŮCH PRO GASTONKA, COŽ JE KRÁSNEJ ENÓNO CO ŠPATNĚ VIDÍ A JÁ MU HLEDÁM NOVÝ DOMOV. BUDETE DRŽET AŽ DO PŘÍŠTÍHO TÝDNE, JASNÝ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:07
- Nahlásit
davidkova renata
Benda
už tě svrhli ?
ešte ne
Sem tu, můžem na tom začít dělat.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:11
- Nahlásit
Přeji všem krásné dobré ráno
davidkova renata
bo fstávaj ve štyry hodiny
esi vás to potěší, tak jsem taky dneska v tolik vstávala
janika
já cíííííí takýýýýýýý...
já už ne už se to všechno nějak zvrhlo, ta správná doba už asi pominula bo co ....
Benda
No a jaký maj dneska hezký haranty, kočku a králíky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:14
- Nahlásit
Dines
mno náš pan dochtór se na mě koukal velmi podezřívavě, když jsem mu oznámila, že čuba bude makat, aby fungála... a čoveče, teď nás všude dává jako zářný příklad, jak se i s dysplazkou dá krásně žít...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:15
- Nahlásit
Tinta76
už se to všechno nějak zvrhlo,
fšechno právě ne! Davídkojc ešče zvrhnutá neni.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:15
- Nahlásit
PetraK
vo co jde? jakej gaston
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:17
- Nahlásit
wami
Jj, to je správný - já se s nima už radši ani moc nebavim
Ale aspoň si u mě vet, kterej byl za tu nohu odmaličak zodpovědnej ( ) napravil reputaci záchranou miláčka ze spárů zubarý Jen teda u miláčka si to tím totálně pohnojil
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:18
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=vsboQ7cp7a4
Ty vogo!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:20
- Nahlásit
PetraK
no zvrhnutá sice ne, ale zvrhlá jo ... bo hlasovala za žemlofku s tvarochem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:20
- Nahlásit
Dobré ráno tedy spíš předpoledne fšem zemlbábovníkům tvaroháčům i jabkáčům, nespavcům z donucení i pro zábavu a hlavně těm kdo musí fstávat i zejtra ač se jim vůbec nece
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:22
- Nahlásit
PetraK
potřebujeme moderátorský práva, trochu jí vodšmiknem a nepustíme do vlastního tématu ve které jí budem pomlouvat aby si všichni čtenáři udělali o ní obrázek (takový jaký my chceme)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:24
- Nahlásit
Dines
já se s nima už radši ani moc nebavim
a to já zas jo... často a ráda
záchranou miláčka ze spárů zubarý
bohužel u Melzí to způsobilo totální hysterii z veteriny...
mno co, tak je hysterická, ale živá, no
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:24
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=3Aa_0OnEwXM&feature =user
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:29
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=PKb6_Sxlm3A&feature =user
Nejvíc ale hraje na mrkev
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:38
- Nahlásit
Tinta76
bo hlasovala za žemlofku s tvarochem
že by záblesk tynteligence??? - náhodou má pravdu, žemlofka s tvarohem je gutofka nejgutovější!!
brezen2008
vo co jde? jakej gaston
ten poloslepej - z Rity - příští týden na něj vezu zájemce se podívat. Drž palce, drž!!! Kdyby to klaplo šel by do nejúžasnějšího domova! Jenže to musí klapnout na všech stranách. Moc bojim, moc. A omlouvám se, že jsem se Ti včera neozvala, bylo mi fakt blbě napravím to doufám dneska.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:42
- Nahlásit
Hurá, Sale začaly splaskávat cecíky-měla je až po kolena, vypadala, jako by měla každý den rodit, asi faleška-je 2 měsíce po hárání. Mlíko stříkalo, a málo jedla. Stejně půjdou odstranit, až budou prachy...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:43
- Nahlásit
Čau žumponoři. Co je novýho? Může mi něgdo shrnout včerejší den? Estli mi ho nezrhnete tag vám neporadím jak máte být milijounářem Sem totiž včéra byla na druhý den toho jakožeúžasného školení Vůbec nechápu za co jsem vyhodila osm táců, páč jsem se nedozvěděla vůbec, ale vůbec nic No ale eště mě čeká šest dní, tak se to třá zlepčí.
Doma mě vytočili taky děsně moc, páč když jsem ve čtyři ráno odjížděla tak na chodbě bylo enóno, nejspíš od Timíčka. Měla jsem zpoždění, tak jsem odklusala pryč s tím, že to holt bude muset uklidit Mášenek až vstane, oni mu taky ručičky neupadnou. V devět večer jsem se vrátila domů a hádejte co leželo na chodbě, u dveří do koupelny?? A pán se eště divil co po něm řvu Ani nádobí za celej den neumyl, s klidem nechal zabordelenou celou kuchyň a v křesle se válí špinavé slipy Pak mě absolutně dorazil tím, že se zeptal jestli zítra potřebuju auto. Sem mu řekla, že jo, že mám dopoledne rehabky, takže se do práce musí dopravit buď s kolegou co spolu jezdí, nebo na kole. Ráno fstanu, vyvenčím pejsky, vyhodím děti do školy, natapetuju si na ksicht nový obličej, vezmu kabelku a jdu na rehabky. Dojdu k Amálce a Amálka nikde Volám Mášenkovi co to má znamenat, gde je jako Amálka a víte co mi na to řek? Prej "jé, ty máš rehabky? No to máš teda blbý..." Já si dneska něco udělám, já si fakt něco udělám.
Udělám si kyj a zabiju ho
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:44
- Nahlásit
PetraK
žemlofka s tvarohem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:47
- Nahlásit
PetraK
aha,ježiši v klídku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:49
- Nahlásit
PetraK
jestli budeš dneska mluvit se šárkou,tak at mi odpoví na mejla,díkys moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:52
- Nahlásit
Biluška
Já si dneska něco udělám, já si fakt něco udělám.
skus tu žemlofku s tvarochem třá...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
skus tu žemlofku s tvarochem třá...
To bysem musela použít ten smajlík od Tinty Blééé
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:54
- Nahlásit
isdpch
no tyvole!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:55
- Nahlásit
isdpch
tak zas můžeš už jít
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:57
- Nahlásit
isdpch
už jsme tu, v klidu nakupuj, ti to tady vochránim
Sem se tlemila tak,že sem spadla ze židle!
Brýtro fšicííííííí........
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:57
- Nahlásit
isdpch
Ti teda pěkně děkuju,mám kafe v klávesnici,na triku a na vobrazovce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:58
- Nahlásit
Dobré, hezké, příjemné, úsměvné ráno
wami
teda, to je skvělá fotka.... tak už vím, co bude mladej dělat, až jí uvidí.... prosit, ať jí pošleš mailíkem, aby si jí mohl dát na plochu
Je líp? Kdo z chlupáčů se rozhodl, že bude v noci místo spaní provozovat vycházkové okruhy?
|