| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:40
- Nahlásit
Ebony
Timík je štarnovák a podle zpráv od Bilušky se má dost čile k světu, brala si ho na převýchovu ( nebo jak to nazvat) s tím, že půjde dál. Někde to tu je o yx stránek dopředu. A o setřici mluvila, to je pravda ... potřebuje jednoho pána, pokud možno zahradu a žádnýho psa u sebe.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:44
- Nahlásit
brut
ale já vím, kdo je kdo...nejsem tak neinformovaná
ale že potřebuje jednoho pána až hezky odrodila bezpapírový štěňata, která shodou okolností nějak nešli na odbyt...
ale třeba půjdou líp ti malamuti, co jsou v plánu...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:48
- Nahlásit
Ebony
ale třeba půjdou líp ti malamuti, co jsou v plánu...
ježíš, jaký malamuti?
ale já vím, kdo je kdo...nejsem tak neinformovaná
promiň... občas rychleji píšu než myslím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:50
- Nahlásit
Ebony
počki počki...zrovna todle vzniklo ráno asi kolem 8 h tadyk
Houbeles bígl, Sali nutně potřebuje smečku anglických setrů. Sali, abys věděla, že jsem kámoš tak ti hned dva posílám
Tak, dneska jsem se zbavila tří psů, to mi to krásně začíná, to bude nááááádherný den
takže z mý strany to byla narážka na todle.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:56
- Nahlásit
janika
výbornej je Tramal...
brala jsem ho na páteř po operaci a občas jsem měla zajímavé stavy...
ale ten je určo na předpis. a taky pěkný svinstvo, myslím, ne, Sali?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:59
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani!co to tady mate?hele budu mit ovcouna,zatim jen do sluzby,je vetsi a chlupatejsi od haji,je taky s PP,ma ctyri roky,kamoska nema na neho cas,tak bude se mnou makat,sice od hajana je vyzablej,ale ja si ho vykrmim,to strach nemam,je to podivocenej mamlas,ale ja si ho udelam,ma jen zakladni vycvik.tak jsem zvedava,dnes prijde na navstevu a jo co je nejlepsi,tak se s nim hajan vyborne snasi,jeste kdyz byl atak malickej.bo kouka,ze tady mate dnes adopci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:13
- Nahlásit
Ebony
Ta setřice není k mání kvůli tomu, že by nešly na odbyt štěňata (ty náhodou docela i jdou, krom toho jednoho degena co mám doma a ten je začarovanej ), ale protože jde čím dál hůř po ostatních psech. Ze začátku je vraždila jenom v mojí nepřítomnosti. Pak si začala dovolovat i když jsem u toho byla, ale jenom doma, venku je nechávala být. Teď si frká i venku. Prostě kdekoliv zahlídne jiného mého psa jde po něm. Akorát Wandu nechává na pokoji, ta ji totiž přepere Ale na malý si dovoluje Nestačí jí, že se jí ten pes podřídí, prostě ho hodlá zabít. Takže ve výsledku musí být pořád oddělená. Na vycházky chodí sama, doma je zavřená bokem... nebo musím zahnat všechny psy do kuchyně a pustit ji... prostě prd život pro psa co miluje společnost. Takže je k mání někam kde na ni budou hodní a kde bude sama. Bohužel nemůžu říct, že by mi přede dveřma stála fronta zájemců . Rovnou upozorňuju, že fousáčovi za rohem ji nedám, hodlám s ní zůstat v kontaktu a vědět, že se má dobře. Kdybys věděla o někom kdo ji chce tak dej vědět. Je to špičková hlídačka, k lidem fakt úžasná, poslouchá i děcka, chodí s nima ven a nemají sebemenší problém ji ovládnout. Ale nesnese jiné zvířata
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:13
- Nahlásit
janika
prosímtě klidně ty nesteroidní antirevmatika ber, pokud to nebudeš brát 3 měsíce nonstop, tak to snad nic neudělá, já nevím, jak je snášíš...COX-2 inhibitory jsou nejvíc neškodné, tak meloxicam a nimesulid a ozkoušej si to, zda ti po týdnu nebude blivno...
Nic není bezpečný a nadýl, takhle medicína nefunguje!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:16
- Nahlásit
nemethova5
hele budu mit ovcouna,zatim jen do sluzby
jo??? tak ho vyfotte a pošlete,zejtra si cinknem jo? Ta čubís dorazila,nejni vočklivá,takovej krapet kolohnát ne?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:17
- Nahlásit
janika
známej bere tramal od operace páteře už několik let a zatím se s ničím jiným neléčí.
jbat
Prdinoška zvládne všechno
to ti věřím a až zvládne i otvírání flašek tak to bude teprve sranda
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renataposlu foto sem na diskuzi,ale ted jdu s hajou,tak za chvilku,jo?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
janika
Ten nimesil jsem měla na krční páteř. Fakt dobrej a zabíral snad okamžitě.
Tramal mám ozkoušený na useklý prst, taky funguje a já po něm teda žádný extra stavy neměla, bůhví s čím to jbat kombinovala
Sali
Sim tě, jak dlouho může pes brát Rimadyl než mu to zruší játra a ledviny? Nebo něco jiného? Ho dávám Hesince při deštivém počasí a teď už leje tak dlouho, že z toho mám skoro strach.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:20
- Nahlásit
Biluška
kdybych o někom věděla, nemám doma 15 psů
jen by mě zajímalo, proč sis jí brala a proč si na ní proboha množila, když je vlastně problémová povaha? A hlavně nedělej blondýnu, že si neporadíš se setřicí, když máš tolik xlet zkušeností se psema, psí hotel, školu a hlavně mi prosím s tímhle neval do hlavy, že si po tolika letech pejskaření naletěla veterináři, že se fena zklidní po štěňatech! Ba naopak, jak koukám.
prostě sorry, ale některý věci nechápu a myslím, že nejsem zas takovej debil...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:23
- Nahlásit
Ebony
prostě sorry, ale některý věci nechápu a myslím, že nejsem zas takovej debil...
tak to jsme přesně dvě.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:26
- Nahlásit
Biluška
na tohle ti odpověď nedám, ani nemůžu, to je individuální, může to být měsíce....ale taky týdny. Jde o to, jak to snáší ten pes.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:27
- Nahlásit
Benda
to ti věřím a až zvládne i otvírání flašek tak to bude teprve sranda
tak otevřít flašku zvládnu i s artrózou, to se nebojim. a kdybych se moc hezky usmála na tebe, určitě bys mi ji taky otevřel, viď...?
Biluška
s čím to jbat kombinovala
však víš, mladá, blbá a s náklonností k experimentům...
ale jinak Tramal je opravdu výborný vynález, měsíc po operaci už jsem seděla na koni. (pravda je, že jsem tehdy nic moc nepředvedla mimo opakovaných záchvatů smíchu z toho, že se koňovi kývaly uši...)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:28
- Nahlásit
janika
beru Ibuprofen už několik let ... mimo mnoha dalších prášků a zatím jak víš, tak žiju ... se neboj, když to nebudeš přehánět, tak se nic nestane
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:30
- Nahlásit
Tak se tady fšicí mějte hezky, užijte si babího víkendu a vůbec.
Zavřete voči, odcházím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:32
- Nahlásit
PetraK
Zavřete voči, odcházím
nevidim!!!
ale měj se!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:39 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Ebony
že se fena zklidní po štěňatech
O tom někdo mluvil?
S vetem jsme měli teorii, že coby březí se nebude pouštět do nějakých velkých akcí a tudíž bude příležitost začlenit ji do smečky. To teda fakt nevyšlo, ta mrcha napadala (pozor, ne bránila se, ale napadala) psy i v den porodu
Patrně to nebude vrozená vlastnost, spíš získaná někde na její životní pouti. Ani jedno ze štěńat tohle nepodědilo, ze všech jsou normální, prdlí setři.
A hlavně nedělej blondýnu, že si neporadíš se setřicí
Proč bych si s ní neporadila? Píšu někde, že si s ní neporadím? Ses dneska blbě vyspala, co?
Vadí ti něco na tom, že hledám někoho u koho by mohla být sama a tudíž volně puštěná? Bude ti líp když založím téma "vemte si někdo Šagy,nebo ji vrátím do útulku" ?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:42
- Nahlásit
Bendoooo, tadyk se hádaj, poď zas plácat sladký řečičkyyyy!!!
Holky, je pátek, krásně, kašlete na too!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:43
- Nahlásit
Biluška
"vemte si někdo Šagy,nebo ji vrátím do útulku" ?
hlavně ať ji do útulku neveze Ispisich a davídkojc, prosim tě, nebo ji ztraumatizujou navždycky...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:45
- Nahlásit
S vetem jsme měli teorii, že coby březí se nebude pouštět do nějakých velkých akcí a tudíž bude příležitost začlenit ji do smečky. To teda fakt nevyšlo, ta mrcha napadala (pozor, ne bránila se, ale napadala) psy i v den porodu
Biluška
a ty se s tím svým veterinářem divíš???????????????
to toho o psech víš ještě méně, než jsem si doposud myslela,
nezlob se na mě, budu upřímná, ač o to nestojíš, své úrovně inkompetence už jsi dosáhla dávno, a jediný, kdo to nevím, jsi ty a lidi tady, co toho ví ještě míň...
tohle už není sranda a básnická licence, tohle už je úlet,
a ač nevím nic víc, než tady píšeš, tak podlevšech dostupných indicií se ti to z ruky vymklo už dávno.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:47
- Nahlásit
Sali
Děkuji za rozbor paní doktorko. Hned sbalím všechny své psy a okamžitě je odvezu sympatickému fousáčovi.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:52
- Nahlásit
Biluška
Aha, takže když řeknu, co se mi nelíbí tak jsem se hned blbě vyspala...???
Já jen nemám ráda pokrytce a holt řeknu, co si myslím, chápu, že je to pro tebe asi těžké pochopit.
Na co si ty psy tedy bereš, když se jich pak zase zbavuješ? To je záchrana jak prase, a výmluv, že jí jinde bude líp znám z darovacích inzerátů milion
To že se zklidní po štěňatech si sem psala ty sama, navíc si jí kryla dávno potom, cos jí měla doma, ale hledat ti to tady nebudu. A ty to stejně nepřiznáš, poškodilo by to tvou internetovou image velké psí zachránkyně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:54
- Nahlásit
jbat
hlavně ať ji do útulku neveze Ispisich a davídkojc
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:54
- Nahlásit
Biluška
jinak s tou smečkou jsi dle mého názoru víc než chorobná, nevím podle čího vzoru,
ale smečka se netvoří tak, že nasbíráš psí plevel s patologií chování všeho druhu, a nasereš ho dokupy na nezajištěným pozemku s vesnickým barákem... to je jen zbožný přání, aby to fungovalo, a pokud si myslíš, že to funguje, tak zřejmě vidíš jen co chceš vidět...
smečka psovitých se tvoří na základě rodinných vazeb a osobních sympatií jedinců, s tím, že kdo nezapadá, má možnost se oddělit a realisovat se jinde...
To, co tady různě píšeš, je pro mě horor a ukázka toho, jak to vypadat nemá, to se nezlob, ale to není pejskařina pro wellfare psů, to je pokrytecký šílenství.
Já si tady rvu vlasy, že pro svou práci nemáme čas naše pracáky denně zaměstnat tak, aby kromě fyzickýho vyběhání měli i zavařený mozky, a doma poléhali, každá dvojice ve svém patře, spokojeně znavený a relaxovací, jediný, co spolehlivě je, že aspoň ty moje dvě dobrmanky vypáděný poléhají v čistým upraveným prostředí jidelnokuchyně, plným klídku a pohody,
a s děsem vzpomínám na ty katastrofický scénáře, kdy v baráku bylo 9 psů na 3 lidi...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:57
- Nahlásit
Sali
jo, líp bych to nenapsala, ale mám obavu, že přesně platí tahle věta: vidíš jen co chceš vidět...
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ty jo, fšimla sis, že jaxe ten smajlík otáčí, má normálně dupku...? takovou malou tečku.
no nic... už nebudu to kafe pít...
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
A ty to stejně nepřiznáš, poškodilo by to tvou internetovou image velké psí zachránkyně.
Ebony
myslím, že pro okruh lidí, co tohle žerou, je to stejně jedno, a ti ostatní mají jiný systém hodnot a jiný pohled na problém i bez těch keců.
|