| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:54
- Nahlásit
brezen2008
jaký psy ti odjeli?
No eště žádní, ale brzo odjedou . Timíka si bere Kachna do mražáku a oba setry dám Sali, aby jí ladili s anglickou kuchyní. Dobrmani a maliny se tam nehodí, to je prdlačku staroanglické
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:56
- Nahlásit
Benda
, nakonec zjistím, že to nebyl šíp amorův ale dáblův
nakonec zjistíš,že to byl ten infarkt coš ti řikám vot začátku
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:58
- Nahlásit
davidkova renata
a místo do olomóca z rudejma kotníkama pojedu na karlák na bajpás
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:01
- Nahlásit
Benda
pojedu na karlák na bajpás
aspon se neztratíš tam to znáš
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:03
- Nahlásit
Biluška
jejda, jak já to dělám... ???
no jo, jsem čarokrásná a taky čarochytrá a fšeobecně jsem prostě čarodějka asi...
a jak to děláš ty? to sou ty tvý finty!!!
Benda
ale bloušínku, nebuj, já tě nedám...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:05
- Nahlásit
brezen2008
heled,za co jsi vedle dostala Ban?
že ty jsi napsala pravdu ?
napsala jsem OK, že je trapnej a ubohej. a že kecá.
takže pravdu a nic než pravdu, přísahám.
Biluš, křižák, to je ten pán jak zveřejnil svoje maily s někým, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:05
- Nahlásit
jbat
ale bloušínku, nebuj, já tě nedám
další kuči- kuči bába
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:07
- Nahlásit
dobrý ránovšem, co si po ránu zaželezili v železitý vodě i těm vostatním
brezen2008
hele všehovšudy jsem uháčkovala jednu žínku, za kterou jsem teda dostala za 3, páč se do její výroby vložila moje ultrameganadaná babička a poradila mi lepčí postup než úča Ten začátek se tušim dělá jako takovej ten copánek, kterej můžeš udělat i bez háčku ručně ... Jinak myslím, že Elí moc vobleček nepotřebuje narozdíl vod vokudlaný Sindy (ale aby sis nemyslela, tak mě se Sindy takhle llíbí )
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:09
- Nahlásit
davidkova renata
pani, vy ste si asi nepřečetla mojí historku stran slepnuvšího Rexíčka
|
Benda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jbat
ale bloušínku, nebuj, já tě nedám
další kuči- kuči bába
to je v pořádku
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
ale háčkovat umím,ale neumím první řadu uplést
háčkavat umím i první řadu,ale to pletení mi nejde,jenom ta první řada
dík za sindy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:14
- Nahlásit
Tinta76
vy ste si asi nepřečetla mojí historku
přečetla ,ale nestihla sem reagovat v tom bordelu tady .Toš nevím ,pani,mohla byste ho nabízet jako předskokana třá..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:24
- Nahlásit
Benda
to je v pořádku
viď, mijáčku?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:26
- Nahlásit
davidkova renata
mohla byste ho nabízet jako předskokana třá..
no spiš jsem vám tim ale chtěla popsat jak hodně vidí/nevidí, já už pro něj funkci vymyšlenou mám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:26
- Nahlásit
Tinta76
Paní, nám se úplně stejně chovala slepnoucí Braisy. Jestli vám do toho můžu kecat - bude hůř Brajka pak začala vnímat velké překážky jako malinké. Takže se třeba rozhodla přeskočit tři metry a široký a pět hluboký výkop na plyn (patrně v domnění, že je to krtinec). Než jsem stihla zařvat "stůj" tak se odrazila a džampla dovnitř. Ven ji tahali hasiči Tohle mi pak dělala pořád. V paneláku skákala ze schodů. Nejspíš viděla jen ten první schůdek a ty za ním už ne. Spadla (skočila) přes hřbitovní zeď. Nahoře vysoká asi dvacet cenťáků, dole tři metry (hřbitov ve svahu). To už jsem byla přesvědčená, že je po ní. Našla jsem ji sedět na hrobě nějakého němce a počítat hvězdičky.
Prostě přes malé věci (čáry na silnici) se odrážela k mohutným skokům a velké naopak vnímala jako malinkaté překážky, které skočí levou zadní a pak se divila jak se ocitla na dně výkopu
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:35
- Nahlásit
jbat
viď, mijáčku?
oooooooooooooh, mohu snad s tebou nesouhlasit, když mi zníš v uších jako šum moře, drahá perlo.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:38
- Nahlásit
Benda
mohu snad s tebou nesouhlasit, když mi zníš v uších jako šum moře, drahá perlo.
nemoheš, rytíři můj vysněný...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:40
- Nahlásit
jbat
rytíři můj vysněný..
si mě asi pleteš s pomejem má vysněná
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:40
- Nahlásit
Biluška
bude hůř
s tím se počítá ... Já ho praktiky z vodítka nepouštim, víceméně mu tak dělám druhý voči ... doma s tim zatim problém nemá, ale na vodítku je i když jdeme po schodech dolů, to by jinak asi nedopadlo dobře ...
Proč slepla Braisy?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:48
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co jste taky úplně vyřízení a odešel vám žlučník do toalety po topinkách s česnekem!
Děcka, sem mrtvej člověk, včera mě saraksovi málem nedovezli, eště sem se smála Honzovi, že se po té kotletce, nebo co to měl, posere a poblije, ale ledva sme vyšli z restaurace, šíleně mě rozbolela hlava, pak sem eště klaustrofobně skoro umřela ve třech na zadních sedadlech a nakonec sem byla ráda, že sem stihla donést topinky až na toa. Ještě teď je mi neuvěřitelně zle a považte - NEMŮŽU JÍST. Všude cítim česnek, asi umřu. Marie dnes aportovala. Velice vesele, radostně se tahala, až mě zase kousla. Měli sme jít na zkoušku teď, před háráním, měli bychom hodně bodůch a zase pochvalu za radostný projef.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:54
- Nahlásit
Tinta76
Proč slepla Braisy?
Netuším. Ona měla víc chorob jak Isdpch. Přišla ke mně v necelých deseti letech z útulku, neuvěřitelně zdevastovaná. Soudím, že za sebou měla pár let v nějaké laboratoři, nebo u nějakého šíleného tyrana. Zemřela za rok a půl na selhání snad úplně všeho Když přišla tak viděla ještě poměrně slušně, ale dost rychle se to zhoršovalo. Oči měla čisté a jasné, bez zákalu, takže to spíš bylo v mozku,nebo v nervovém spojení oči-mozek. Taky měla Alzheimera, pyodermii (fakt děsnou, když přišla tak bylo postiženo asi 60% těla), zlomené a špatně srostlé obě kolena a úplně rozhašený imunitní systém. Nejhorší pak byl ten Alzheimer a slepota, díky tomuhle to šlo strašně rychle z kopce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:58
- Nahlásit
Benda
když mi zníš v uších jako šum moře
hm...to bé nějakej ušní zánět...
Gerda
Měli sme jít na zkoušku teď, před háráním
žádná nejni
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:01
- Nahlásit
Benda
si mě asi pleteš s pomejem
TEBE já bych si NIKDY nespletla!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:03
- Nahlásit
jbat
si mě asi pleteš s pomejem
no hele jistá podoba tu je...je velkej,vysokej,na mizině a dyš se nebé tejden či dva holit ,může klidně dělat Pomeje nebo případně fousáče zpoza roha
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:03
- Nahlásit
Gerda
NEMŮŽU JÍST
tak to vážný a pít můžeš ?
davidkova renata
hm...to bé nějakej ušní zánět..
čéče ta zamilovanost je teda za á) dřina a za bé) zdravotně nebezpečná věc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:04
- Nahlásit
Benda
zdravotně nebezpečná věc
no a to sme eště neprobrali pohlavní choropy!!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
nebo případně fousáče zpoza roha
co chytil vod akély zánět uší
já vím holubičko nás váže cit a pouto největší. Proto se spojujeme přenosem na dálku i když už nemáme tachyony.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:08
- Nahlásit
davidkova renata
no a to sme eště neprobrali pohlavní choropy!!!
to nehrozí máme 300km ochranu a jsem jen platoni
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:11
- Nahlásit
Benda
Proto se spojujeme přenosem na dálku
tak todle vidim na duševní choropu...čéče dyk ty seš troska!!!
du venčit,nepište!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:11
- Nahlásit
Dobré ráno všem - já tedy popřeju narozdíl od pana Bendy, všem NAPROSTO VŠEM tudíž i těm co sou zahrnutý mezi smradláky! páč nesnášim kastování
Biluško sarax
odkopáno máme -ale možná málo, štěrkem myslím to kamení, vzduch mezi tím je, původně byly kolem baráku položený betonový jakoby panely, to jsme dali pryč, udělali kolem odkopy a rovnou i kamenný cestičky a přijde mi, že je to horší. Tak uvidíme. Nejhorší je teď ta místnost co se dodělává - nebyla tam podlaha, teď jak se udělala a udělal se štuk, tak hurá máme taky plíseň do sbírky - natřený trámy chytaj jarní zelenou. Dneska tam možná Brtník sjede s kamarádem stavitelem, tak třeba něco vymyslí. Omítky taky půjdou dolů, ale asi to nepůjde všude - protože je to zdivo místy smíšený (opuka a cihla - a ty cihly jsou tutově spíš vepřovice než cihly základy ten dům jaksi nemá , Brtník zamýšlí tam kde se zdivo nebude moci přiznat udělat odsazený obložení z palubek a v tom větrací otvory, aby tam mohl lítat vzduch.
Gerda
Všude cítim česnek, asi umřu
tak to je jasný!! Esli umíráš na česnek, tak se stala Hupírem!
Takže VŠICHNI - BACHA NA GERDU, DE PO KRVI
|