Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1647 . 1648 . 1649 . 1650 . 1651 . 1652 . 1653 . 1654 . 1655 . 1656 . 1657 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:16
- Nahlásit

PetraK
tak mi to nedalo a volala jsem kamarádovi.... prý jen odkopat nestačí, i když je barák bez základů, tak se dá podříznout, natáhne se tam folie, udělají nějaké spešl otvory ( název jsem nepochytila), pak se odělá půl metrový odkop, vysype hrubým štěrkem. V místnostech se zdi nesmí do naprostého vysušení natírat klasickýma barvama ( nejlépe nenatírat vůbec, ajk psala Sali)...když už, tak jsou nějaké barvy na vlhká zdiva a místnost musí neustále větrat a být v ní zároveň teplo. Nic před zdi nestavět, prý se vše jen zhorší.
Říkal, že pokud si nevíte rady, tak jsou firmy, které se vlhkostí staveb zabývají a dá se u nich sehnat minimálně odborná rada.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:19
- Nahlásit

PetraK
Benda je vlastně Kindrvajíčko, že? Takže by se z něj mohl vylíhnout ten Kindršotek!

ty vogo,bych nechtěla vidět ty xichty aš děcku vyleze z vajíčka augerechnet benda
jbat
já mám CHŘIPKU!!! normálně jsem nemocinkaná
tos chytla vot bendy,je to chcípák,celou dobu ti to povidám

Benda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:21 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

jbat
no mě napadaj i jiná zvířátka ale po ptákách mám taky

Benda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:24
- Nahlásit

davidkova renata
,je to chcípák,celou dobu ti to povidám
nemůžu bejt chcípák když sem rytíř

vyleze z vajíčka augerechnet benda
hlavně že po mě nikdo nechce abych skákal z narozeninovýho dortu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:24
- Nahlásit

Benda
no mě napadaj i jiná zvířátka
filcky...????

hele budeš mít jakožto šotek takovou tu žertovnou čepičku?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:26
- Nahlásit

Benda
nemůžu bejt chcípák když sem rytíř
to se nevylučuje...proč myslíš,že rytíři vymřeli..aha !!

Nepište du koupit ponošky...mám už jen pravý,levý sou f čudu na Planetě levých ponožek

Benda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:27
- Nahlásit

davidkova renata
čepičku?
klobouk s bleším divadlem

vymřeli po meči

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:29
- Nahlásit

Sem zapomněla popřát dobrý ráno

V noci jedu do Wroclawi na výstavu...se mi tam tak nechce ... takže musím jít vařit, péct a trochu poklidit neb tu nechám oba mužský, tak aby měli co jíst

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:29
- Nahlásit

Benda
vymřeli po meči
no a co řikám jinýho??? Slyšel si snat něgdy,že by rytíři vymřeli po přeslici??????? Tak vidíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:33
- Nahlásit

davidkova renata
že by rytíři vymřeli po přeslici???????
Přeslička je jedovatá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:36
- Nahlásit

jablunka

Koukám další do klubu vlhkozdivejch - tož doma nahlásim, že s obkladem čekáme,

brut
dííky za rady všeckno předám

Benda

Vlhkost mám jen v očích

pane vy ste taky profi-plačka jako já? A nebo esi to nejni spíš vod tej křipky, co ste pučil Jébat.

no mě napadaj i jiná zvířátka
no todle mě napadlo taky

ale po ptákách mám taky
uš sou f teplejch krajích což?

davidkova renata
ty vogo,bych nechtěla vidět ty xichty aš děcku vyleze z vajíčka augerechnet benda

to bude teprf surprájz!!!

Tinta76
Jsem byla vokolnostěma donucená

ale nebude vám chybět železo tetkon! Možná že ho budete mít tolik, že si budete moct voteuřít výrobnu traverz dokonce!

Je to už starý pán, má zákal rohovky a pomaloučku slepne ... i když von by viděl dobře, dyby se ta pitomá rohovka nějak vodkalila

to mě mrzí paní , Murphy byl pak už taky slepýšek, ale nebylo to u něj nijak komplikovaný, takže to nebylo tak jak píše třeba Bilu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
hele budeš mít jakožto šotek takovou tu žertovnou čepičku?

myslíte tu umělohmotnou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:39
- Nahlásit

PetraK
Fšechno máte blbě Když to nemá základy tak se musíte prokopat "pod zeď". Prostě až skončí zeď a je jenom hlína tak můžete skončit kopat. 30 čísel je zoufale málo. My máme místy tak metr, místy 1,60 jak kde (taky je to ve svahu, ale mírným).
2. Podlahy jsou vybetonované, že jo? Tak je s klidem zase zbourejte Čerpala jsem inspiraci u paní ve vedlejší dědině co se jim podařilo opravit starý barák a NEVLHNE. Zbourat podlahu. Všechno co je pod ní vykopat, vybagrovat, odvozit. Co nejhloubějc to jde. Navozit kámen. Pak se dávají takové dřevěné rámy a do nich polystyren, kvůli teplu. Na to dřevěnou podlahu. Jak tam dáš beton tak si v pytli a bude to vlhnout furt. Vidím to na našem baráku, hned vedle sebe jsou dvě místnosti - v jedné předchozí majitel udělal betonovou podlahu a máme tam asi 5 druhů plísní. Hned vedle je ještě německá, dřevěná a je to nejsušší místnost v domě. Nevýhodou je, že pod tím dřevem se drží myši, pod betonem to nedokážou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:39
- Nahlásit

Gerda
Přeslička je jedovatá?

jedna ne druhá myslím jo. Ale nevim kerá je kerá. To bude vědít Neessi anebo Rosnička

Benda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:40
- Nahlásit

davidkova renata
některý umřeli i na hemeroidy ale spousta jich zůstala v srdcích mladých mužů až do dnes a pro kapesníček krásné dámy by písně skládali a na benjo hráli.

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:42
- Nahlásit

Biluška
my máme kvůli spodní vodě vedle baráku díru (spodek pod základy, vyložená skružemi), v ní je čerpadlo a pokud začne spodní voda stoupat, čerpadlo se zapne a odčerpává vodu do kanalizace.

Tímto zdravím majitele nemovitostí s vodou a vlhkostí v baráku.....my momentálně sušíme vodu, co se nám vlila do sklepa, když jsme ještě to čerpadlo neměli

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:42
- Nahlásit

PetraK
jedna ne druhá myslím jo
Tak se dá vymřít jen po tý jedovatý, to ale znmená, že po ní může vymřít i taťka rytíř.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:46
- Nahlásit

gabifi
vedle baráku díru (spodek pod základy, vyložená skružemi
To máme taky, říká se tomu studna . Máme ji přímo ve sklepě pod schodama. Má to své výhody i nevýhody. Výhodou je, že mrtvoly nemusím tahat nikam ven, hážu to rovnou doma do studny a nikdo nic nevidí . Nevýhoda je, že až někdy uklouznu na schodech tak tam skončím taky .
A pozooooor, to nejlepčí - když sem tam házela poslední mrtvolu tak jsem si všimla, že na dně je nějaká truhla nebo co. Je tam prdlajs vidět, je to moc hluboko a baterka to tak neprosvítí, ale něco tam je Budu muset přijít na to jak to vyndat. Nevíte někdo jestli se dá potápět ve studni? Sem někde zaslechla, že prý se to nesmí, že je to děsně nebezpečný, ale nevím proč. Může se to, nebo ne? Když jde o potencionální poklad....?

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:49
- Nahlásit

Biluška
založ téma "Mám poklat v studni" a máš vystaráno

Tinta76
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

PetraK
že si budete moct voteuřít výrobnu traverz dokonce!
přímo velkovýrobnu!
davítková s biluškou, třeste se

to mě mrzí paní , Murphy byl pak už taky slepýšek, ale nebylo to u něj nijak komplikovaný, takže to nebylo tak jak píše třeba Bilu.
My to nějak zvládnem, akorát Kytí si s nim už skoro nemůže hrát, bo je na něj moc rychlá a drsná a von už nestíhá

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:51
- Nahlásit

gabifi
Takže je to tak, že než sme se vrátiili z hospody, Biluše z tebe vytočila všechen poklad?????????????? To je sprostý tohleto!

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:54
- Nahlásit

Gerda
já žádnej poklat nemám....sem trupka ve zdi

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:56
- Nahlásit

gabifi
Ale kouzelná a Biluše řikala, že tě vytočí s všema přáníma neš se vrátíme. Ach jo. Taková příležitost to byla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:56
- Nahlásit

Benda
až do dnes a pro kapesníček krásné dámy by písně skládali a na benjo hráli

to by jeden nevěřil, čeho je chlap schopnej pro posmrkanej šnuptychl Nejste tak jako kapek fetišista?

Tinta76
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:58
- Nahlásit

Biluška
Nevíte někdo jestli se dá potápět ve studni?

se voptej Bruny, ten by snad moh něco vědět

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:59
- Nahlásit

Biluška
tak jsem si všimla, že na dně je nějaká truhla nebo co. Je tam prdlajs vidět, je to moc hluboko a baterka to tak neprosvítí, ale něco tam je
Hadici dlouhou misto snorchlu, at se potopi nejaka prostorove nevyrazna osoba a co ty vis, treba dopadnes jak tenhle stastny clovek...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:59
- Nahlásit

Gerda
že po ní může vymřít i taťka rytíř

dyš mu uvaříme NORMÁLNÍ přesličkovej čaj, tak může

Tinta76
bo je na něj moc rychlá a drsná a von už nestíhá

, ale ona se možná čase přizpůsobí -esli na tom teda není jako Ešus se svou opuštěnou jedinou buňkou v mozkovně. U kamarádky to bylo taky tak, pejsková pak přibrzdila, když už kámoš nemohl.

Ty traverzy - esli jich bude přebytek- můžem je začít vyvážet. Třebas do emeriky, ty jelita skočej po všem.

Benda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:00
- Nahlásit

PetraK
Nejste tak jako kapek fetišista?
sem psal kapesník ne fusekle

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:00
- Nahlásit

Biluška
ad podlahy: podívej se na tzv. IGLOO systém, ten to celý vyřeší, ale chce to mít chechtáky, jo už abys koupila ten kravín.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:01
- Nahlásit

Biluška
Nevíte někdo jestli se dá potápět ve studni?

Tak zkusit to můžeš - minimálně jednou určitě

<< 1 ... 1647 . 1648 . 1649 . 1650 . 1651 . 1652 . 1653 . 1654 . 1655 . 1656 . 1657 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání