| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:01
- Nahlásit
jsem zpět, porada opět plodná...
a vy škrábalové taky plodní, co? gdo to má furt číst, kua?!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:02
- Nahlásit
Benda
sem psal kapesník ne fusekle
tak jako von zmuchlanej a posmrkanej šnuptychl moc rozdílnej vod fusek nejni teda. Ale nevim, já do tohodle oboru nedělám, to musíte vědět vy
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:05
- Nahlásit
jinak mě se nejvíc dle předchozích zkušeností osvědčila hliněná podlaha s nalípanejma dlaždicema, co dejchaj...jak se tam dá beton, je to v perdeli, a to nám udělal právě předchozí majitel, že to vybetonoval a natřel lakovou barvou....
Potřebuju to vykpat do 50 cm a udělat ten větrací systém z těch plastovejch igloo, krz který vedou kabely a tak, a ideál by tam bylo podlahový teplovodní topení...jenže na to zatím není a nebude, je jiná priorita, červotoč nám totiž už dávno sežral všechno dřevěný, čili podlahy i krov.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:05 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
PetraK
no tak snad každá správná dáma má kapesník okrasný vyšívaný do kterýho nefrká a případně ho dá svému dvořiteli a ten ho sice vočmuchává bo voní parfémem oné dámy. V případě Jbat šeříkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:08
- Nahlásit
Benda
no tak snad každá správná dáma má kapesník okrasný
esli vy ste si pane náhodou nedal NORMÁLNÍ HOUBOVEJ ČAJ, páč - pane ukažte mi jedinou- JEDINOU -babu vod čoklů, která bude schopná vyndat z kapsy vokrasně vobšitej kapesník místo zmuchlaný koule plný piškotovejch drobků.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:09
- Nahlásit
Gerda
Gabifi
Jednu trupku mám aj ve studni. Kousek pod hladinou, tak metr asi. Normálně je zazděná napříč tou studní, vůbec nechápu k čemu tam je... ale to nechápu u 90% trubek v tomhle baráku, takže nic novýho
Sali
tak to budu muset ještě hooodně dlouho vydržet se stoletýma dřevěnýma podlahama po Němcích
Fifi
Hadici dlouhou misto snorchlu, at se potopi nejaka prostorove nevyrazna osoba
To bude problém. Hadici teda máme, zahradní zalívací, to by asi šlo. Ale prostorově nevýrazný je tady akorát Mášenek, nebo děcka. Děcka tam nepustím, beru na ně přídavky Mášenek je neplavec, toho tam dobrovolně nedonutím Já plavu dost dobře, ale zase jsem prostorově výrazná... tož co teď? Ale ta studna je taky docela široká, nemám strach, že bych se tam šprajcla, tak prostorově výrazná zase nejsem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:10
- Nahlásit
Tinta76
se voptej Bruny, ten by snad moh něco vědět
Náš Bruna? Ten ví tak akorát jak zdrhat za krávama a ignorovat přivolání
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
PetraK
babu vod čoklů, která bude schopná vyndat z kapsy vokrasně vobšitej kapesník místo zmuchlaný koule plný piškotovejch drobků.
v mém případě ještě plnou slámy, sena apilin a sem tam i nějaké to zrno ovsa by se našlo...
ale po šeříku voní, to jako jo...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:16
- Nahlásit
PetraK
pane ukažte mi jedinou- JEDINOU -babu vod čoklů
hele to je asi fakt takže by měl takovej rytíř raději hledat vyšíváme.cz aby jako nebyl zklamanej
jbat
v mém případě ještě plnou slámy, sena
takže pochoduješ jako v té pohádce, seno, sláma, seno.............
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:19
- Nahlásit
Benda
takže pochoduješ jako v té pohádce, seno, sláma, seno.............
to taky, hlavně pochoduju s balíkem sena, s balíkem slámy, s pytlem ovsa, s balíkem sena, s balíkem slámy....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
Biluška
Mášenek je neplavec, toho tam dobrovolně nedonutím
Ono se da dobrovolne nutit? A neplavec - to je ideal, upoutas na lano, hadici do ust, strcis do studne. Klesne ke dnu, uchopi poklad a vytahnes s pomoci deti ci psu zase nad hladinu, v cem je problem? Nebo si rovnou vobjednej nakyho speleologa, by to mohli u vas pojmout jako treningovou akci.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:24
- Nahlásit
jbat
hlavně pochoduju s balíkem sena, s balíkem slámy, s pytlem ovsa,
a v práci pochoduješ s balíkem bankovek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:25
- Nahlásit
Benda
takže by měl takovej rytíř raději hledat vyšíváme.cz aby jako nebyl zklamanej
tak to asi každopádně, ale aby nebyl pak překvapenej, až bude zavalenej paličkovanejma dečkama a tak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:27
- Nahlásit
Fifi
A neplavec - to je ideal, upoutas na lano, hadici do ust, strcis do studne. Klesne ke dnu, uchopi poklad a vytahnes s pomoci deti ci psu zase nad hladinu, v cem je problem?
Ho znám, on sebou bude šít, bude kopat nohama a eště něco rozbije Ukopne tam třá tu zazděnou trupku a spadne nám střecha, nebo tak něco Kdepak, takovou důležitou funkci mu nesvěřím
Nebo si rovnou vobjednej nakyho speleologa, by to mohli u vas pojmout jako treningovou akci.
To víš, že jo a ten poklad mi šlohnou Nic
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:28
- Nahlásit
Benda
a v práci pochoduješ s balíkem bankovek
v práci pochoduju tak leda na oběd a zpátky, jinak sedím na zadečku a čučím a zpracovávám.
jo a ještě dyš si jdu uvařit kafe.
na záchod nechodím, stačí se mrknout sem a stejně to nestihnu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:30
- Nahlásit
Benda
ale spousta jich zůstala v srdcích mladých mužů až do dnes
no taxe ale nedif že vyhynuli dyš byli skoro fšicíí buzííícííí
gabifi
já žádnej poklat nemám....sem trupka ve zdi
Jinak teda strašný co dokážete vyplodit za krávoviny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak teda strašný co dokážete vyplodit za krávoviny
a to napíše někdo, kdo vypustil Bendu z Kindrvajíčka!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:41
- Nahlásit
Biluška
tvůj poklad zřejmě bude z války a půjde o nějaké nepotřebné pistolky či něco podobnýho... nech Mášenka žít a trupku ve studni raději neukopávej nebo budeš mít ve sklepě bazén
Daruju setra teda setřici a zadarmo, hned!!!
Ta krá*a vyškrábala všechen polystyren z boudy, rozkousala nebo rozšlapala ho po dvorku, do toho se poblila a když jsem vylítla, co se děje, tak ještě pochcala..... teda tak blbý zvíře by člověk pohledal... jo a ještě se mi pere s Alu, takže má šlic na noze a Alu pajdá ( zejtra de na výstavu )
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
no taxe ale nedif že vyhynuli dyš byli skoro fšicíí buzííícííí
aby taky ne, to tady čteš. Mi teda řekni kde maj hledat dámy svého srdce když tady nedostanou ani papírovej kapesník a vyšíváme.cz ji vrazej do ruky paličky.
jbat
jinak sedím na zadečku
to ale pěkný a sedíš taky někdy na koni nebo jen nosíš pytle se senem ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:45
- Nahlásit
PetraK
to napíše někdo, kdo vypustil Bendu z Kindrvajíčka!
Co já???!!!
brut
Ta krá*a vyškrábala všechen polystyren z boudy, rozkousala nebo rozšlapala ho po dvorku, do toho se poblila a když jsem vylítla, co se děje, tak ještě pochcala..... teda tak blbý zvíře by člověk pohledal... jo a ještě se mi pere s Alu
co udělat lýnyje s tim degenem vot biluše...by si mohli rozumět ne?
Benda
sedíš taky někdy na koni nebo jen nosíš pytle se senem
většinu času věnuje shánění pár drobnejch na seno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:46
- Nahlásit
brut
vyškrábala všechen polystyren z boudy, rozkousala nebo rozšlapala ho po dvorku, do toho se poblila a když jsem vylítla, co se děje, tak ještě pochcala
teď jsem se dostala k informaci, že ten polystyren jak pracuje a skřípe tak psům vadí a dost často s ním udělají právě to, že ho vystěhují ven.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
co udělat lýnyje s tim degenem vot biluše...by si mohli rozumět ne
kdo myslíš, že by tak blbý zvířata chtěl? ale do lýnyjí by se hodila... tak vám jí přenechám
jdu uklízet ten bordel, co udělala ... naštěstí už vyvezli popelnici, jinak bych to neměla kam naházet ( děsně to lítá a na všechno se lepí... hnus)
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:49
- Nahlásit
davidkova renata
většinu času věnuje shánění pár drobnejch na seno
nemluv tady vo drobnejch a senu když se ptám jestli Jbat jezdí rodeo, parkur nebo dostihy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:49
- Nahlásit
PetraK
že ten polystyren jak pracuje a skřípe tak psům vadí a dost často s ním udělají právě to, že ho vystěhují ven.
těm mojim nevadí ... hezky v boudě chrupkaj a je jim teplo, ale tahle blpka z paneláku je asi ňáká háklivá, tak teď tam bude v zimě, další tam dávat nebudu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:51
- Nahlásit
Benda
se ptám jestli Jbat jezdí rodeo, parkur nebo dostihy
taky může jezdit třá na tom koníkoj co sou na poutích na kolotoči...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:52
- Nahlásit
Benda
sedíš taky někdy na koni nebo jen nosíš pytle se senem ?
to víš, že sedím, já mistr republiky ve voltiži družstev...
jiank teď jezdím parkury a základní drezury. a rodeo je občas oboje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:52
- Nahlásit
brut
Až najdeš blba co si tu setřici vezme tak se ozvi, přihodím mu ty dva svoje magory Dneska ten tečkovanej vůl odněkud přinesl botu. Netuším komu ji ukradl. Normálně jdeme po venku, psi na volno, šli jsme za humnama, vpravo zahrady, vlevo pole a najednou se Kutýs přiřítí a v hubě botu. Pánskou. Černou. Takovou tu pracovní, u nás se jim říká traktorky, nevím jak tomu říkáte v Práglu. Sem mu nařídila ať to okamžitě vrátí, ale vykašlal se na mě, vyplivl botu na cestu a šel se honit s Brůnou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:53
- Nahlásit
Tak děcka, Knedlik se v servisu choval naprosto předpisově, ani kapička vody, včera za celej den a za dnešní dopoledne prostě vůůůůůůbec nic. Servisák si pozval i známýho, co dělá rovery, ten nenašel taky vůůůůůůůbec nic. Takže si pro toho spratka jedu a jestli z něj ukápne byť jen kapka, dostne přes chladič! Dnes jedu s Mellorn vyzvednout na Lhotku Arwenku a převézt jí domů.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:53
- Nahlásit
brut
tak vám jí přenechám
biluš má blbej den...ráno jásala,že se dvou či tří kreténů zbaví a von jí eště jeden přibyde Rači vypadnu bo eště by votočila kouzelnou trupkou vulgo gabifi a taky by ze mě moch bejt ten novej druch plísně co eště nemá
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:54
- Nahlásit
jbat
já mistr republiky ve voltiži družstev
si fakt jako mist republiky ? a co to je voltiž ?
davidkova renata
taky může jezdit třá na tom koníkoj co sou na poutích na kolotoči..
aha tak už se neptám co to je voltiž
|