Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:22
- Nahlásit

jbat
vydrž jenom týden,to je za chvilku prič,ale pak musíš bejt hodná

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:28
- Nahlásit

brezen2008
,ale pak musíš bejt hodná

hodná jsem, ale na to, abych byla dost dobrá pro tu vymývarnu mozků, bych hlavně musela lézt do pr*ele všem, kteří si o to řeknou. a to jsem nedělala a nikdy neudělám.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:32
- Nahlásit

jbat
klídek,já to myslela v dobrém

já se jenom tlemím,jako jat tam ruda píše,a hlavně jak všicky chtěj už druhou knížku,bo tahle je skvělá ......
no já uvím rudu na snu zvířat,tak jsem zvědavá koho přiveze a bude nabízet

a sindy jde dnes pod strojek,bo v sobotu jí můžete vidět na snu zvířat,jak se prochází na voříškiádě

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:35
- Nahlásit

brezen2008
já vím, ale jsem nakrklá. ne na ban, ale na egoistický hovada celkově, nějak se kolem mne v poslední době množej...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:41
- Nahlásit

jbat
gde je moje banánová spoludovolenkářka...? nemám s kým pokecat
Tady sem , ale právě vyrážím ven s kolem, Kutýsem a Brunísem. Pokud se nevrátím tak mě něgde rozmázli, kytky na hrop prosím výhradně karafijáty a kopretiny

Tinta76
Ale jo, je to promazaný a festovně

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:42
- Nahlásit

Biluška
počkééééj, ty máš taky banána?

karafijáty nesnáším, můžu ti tam dát slunešnice...?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:45
- Nahlásit

Dobré ráno lidé zamčení i odemčení, se psem i s více psy, dobré ráno zejména Brůsíčkovi, dyš mu oškivá Jabloň vytvořila išijas!!!!! neboj Brůsičku, Mařena jí za tebe kousne! A taky dobré ráno StaHovému Mufátku, dyš mu ta trupká zlá taky ubližuje. Vám ty pejsky odeberu se mi zdá, odeberu i Můdr Ajšenu, ta je taky tejraná.
Děckáááá už mám zááááámkííííííííí - dva! jeden je stříbrnej a druhej je zlatej a je nahoře. Pan velkozámkař se strašlivě zranil, odborně sem ho ošetřila psí lékárničkou. Ani se nedivil, že mu z náplasti čouhaj psí chlupy. Polila sem ho betadinou a byl moc rát a hodný. Marie ho chtěla sníst, tak sem mu řekla, že je to hlídací pes, že je to fakt zabiják, takže kvůli psu dva zámky nepotřebuju, že spíš kvůli pojišťovně. A dnes mi děda dá bateriiijééééé a fčera sem dostala od kamarádek konvici - takže až přijdete, aji kávu vám uvařim .-))))) a vašim pejskům granulky horkou vodou zaleju.
Chci vědět novinky, hledala sem vedle Tarzana, ale téma už tam není....děcka, vy se jednou těma banánama zadusíte a minimálně budete mít zácpu ))
Jak se mají pacienti?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:46
- Nahlásit

jbat
počkééééj, ty máš taky banána?
Ne, já sem bloklá úplně . Chudák Rudýnek, kdyby věděl, že mám od Nadbůcha fintu fň jak se tam kdykoliv dostat tak by se s tím neunavoval

karafijáty nesnáším, můžu ti tam dát slunešnice...?
No, mohlo by být, ale nesmí z nich padat semínka Aby se mi pak na hrop neslítali vrány a neožírali je. Vrány nesnáším

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:49
- Nahlásit

Biluška
Ne, já sem bloklá úplně
ty woe, von je úplně mimo...
jako fintůůůůůůů, cíííííí taky znáááát fintůůůůůů. fň i kň!

tak já budu chodit ty semínka sbírat a střílet vrány...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:52
- Nahlásit

jbat
tak já ti ju pak mailnu, ale musíš vyderžať, páč včil musím fofrem unavit psy, na deset mám jednání (ke kterému jsem ani neviděla podklady, ale určitě vím, že je někde tady v tom bordelu mám, číst to budu v autě), pak musím znova s druhou půlkou psů co nestihnu teď a potom ti to hned písnu

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:54
- Nahlásit

Biluška
tak já ti ju pak mailnu, ale musíš vyderžať, páč včil musím fofrem unavit psy, na deset mám jednání (ke kterému jsem ani neviděla podklady, ale určitě vím, že je někde tady v tom bordelu mám, číst to budu v autě), pak musím znova s druhou půlkou psů co nestihnu teď a potom ti to hned písnu

tak jó, tak hlavně ofafrně, spjech zabíjí a dělá vysokej cholesterol...

Gerda
velmi gartulujeme i s blbís k zámkům a ke konvici.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:14
- Nahlásit

Dobré ráno - huž je čvrtek! tzn. takový malý pátek, takže už je vlastně víkend[/b

[b]Neessi

(Bóže,to je zas myšlénka po ránu

hele nedělejte tydlety nebezpečnosti poránu! Hned takhle brzo myslet to by Vám mohlo ublížit
]Biluška

celou hodinu začal výt
ceš kafe?

A trik na svíčkofku nechcu, páč bych ji pak musela vařit a je s tím děsnýho crchání. Tak radši udělám maso s mangoldem, olífkama a sýrovou omáčkou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:17
- Nahlásit

Tinta76

Do sekce, která je přístupná pouze přihlášeným uživatelům

takže já i když nemám ani banán ani banánovník mám smolikof, že? No registrovat se kvůli tomu nebudu, už takhle je mi z toho divně po těle.

Víte co? Já měla věřit tehdy Brtníkovi, on se fakt v těch lidech neplete. A to je ani nemusí znát. Když si brala Bílá toho ňákýho předchozího, tak když ho viděl na fotce, pravil, že jí bude mlátit. A nespletl se. U tohohle pána taky ne - tý sebestřednosti si - narozdíl ode mne - všimnul hned .

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:19
- Nahlásit

isdpch
když tě znásilňoval ?
Když vyndaval kování - strašlivě se pořezal o papír, až nám zasvinil chodbu a tak sem ho nepustila do bytu, aby mi nekáp na to nový lino )))) Mohl jít dovnitř, až když byl po operaci.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:20
- Nahlásit

Neessi
Bodré ránko fšeeeeem co mají něco na triku
obvykle tam mám flek vod toho co zrovna žeru
Co je s Brůůůůsem??? Nestíhám to hledat,cííí info,plííís

PetraK
Člen
- Nahlásit

brezen2008
tak budu mít konečně kuchyn

tak to je nebezpečný ale! Budeš muset vařit!

brut
Člen
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek

Biluška
Bilu, nezapomněla jsi, že tenhle víkend jedeme na ranč? Se pak musíme domluvit, jestli přijedete nebo na neděli, až pojedeme k vám

Gerda
hezkýýýýý, tak ty už budeš ouplně byvakovat se vším všudy.... to je skvělý

teda dámy, mít doma tři čokloj je docela na palici neb tihle jsou zpovykaní jak haranti v pubertě ...... Davídkojc, díky tvému volání ( doneslo se mu později) dělal kraviny ještě vo půlnoci a já musela vytírat chodbu, protože společně vylili vodu ... sice sem se zahřála, ale příště prosím nevolat!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:21
- Nahlásit

isdpch
jaks fčera dobojoval, spajdrmene? dostals odpovjeď nebo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

brut
Davídkojc, díky tvému volání ( doneslo se mu později) dělal kraviny ještě vo půlnoci a já musela vytírat chodbu, protože společně vylili vodu ... sice sem se zahřála, ale příště prosím nevolat
počki ale vůůůbec nevim vocogo,sem úpa mimo jak trefně napsal vedle RD

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

isdpch
bude žít ?
Bude žít - Malý medvěd není mrtvej, Malý Medvěd jen spí.

jdu se mu posmívat
Ne eště ne, až za tři týdny, ještě sme si domluvili jeden řetízek ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:26
- Nahlásit

davidkova renata
díky tvému volání
Protože moc řveš, budí to až Brutovou a vona pak chudák dělá kraviny a zahřejvá se, to je snat logický, ne?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:26
- Nahlásit

davidkova renata
sem úpa mimo

to my víme a proto vám poradíme - kdo tady včera volal I TY BRUTE?? No a kdo může za vylitou vodu teda?
ALe tu pani asi neznáte

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

davidkova renata
sem úpa mimo jak trefně napsal vedle RD
teda, to sou kšefty ... řvete tu na Bruta a pak nic nevíte.... nemáte vy náhodou sklerózu?

Gerda
PetraK
díky, milé dámy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:31
- Nahlásit

PetraK
kdo tady včera volal I TY BRUTE
acháááááááááá ,no jo,tak se má ve svý megalománii pomenovat nějak skromnějc

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:35
- Nahlásit

davidkova renata
[i]no jo,tak se má ve svý megalománii pomenovat nějak skromnějc[/i
to nende, páč on je brutální Bruttus

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:36
- Nahlásit

davidkova renata
ve svý megalománii pomenovat nějak skromnějc
Třá by mohla bejt Princezna z Jávy.....nebo by taky mohla bejt Vodní víla - jako my....

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:38
- Nahlásit

Gerda
Třá by mohla bejt Princezna z Jávy.....nebo by taky mohla bejt Vodní víla - jako my....
... je to pes a pořádnej!! .. přece nebude mít méno jak nějakej tentononc

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:40
- Nahlásit

janika
jabloň nemá Bruta, ale Brůse
Nevíme nic ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:43
- Nahlásit

brut
je to pes a pořádnej!!
Tak to by moch bejt Král z Jávy...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:44
- Nahlásit

Gerda
Třá by mohla bejt Princezna z Jávy.....
nebo třá Princezna kolobješka první
Nepište!!!Du pryč!

<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání