Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:28
- Nahlásit

StaHi
další psí marod... hele nepřehánějte to neb to ti naši chytěj taky a co se třema marodama, by mně z nich kleplo

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:28
- Nahlásit

brut
ježiš, paní, nevolejte mi psa

brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:33
- Nahlásit

PetraK
se nesmějte ... ségra přivezla na "letní" byt Balinku a tak tu mám blázinec...sem ráda, že je v klidu a hnípe ( dneska málem ulovil Sviňu a přerazil radostí Balču)

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:39
- Nahlásit

'Cus lidi, sem ubohý malinký velkopodnikatel, před chvílí jsem dorazila domů a o půl šesté ráno začínám znova Ci jí na mateřskou, nebo mít prázdniny, nebo mít stehy, nebo tak něco kvůli čemu bysem nemusela dělat Ještě, že Mášenek nakrmil vlky, páč kdybysem šla ještě chystat žrádlo tak usnu v hrnci s masem a sežerou mě psi

Leila
Na 99,9% vořeši nebudou. Z části je to moje vina, z části neochota vet. správy ke spolupráci. Asi jim vadí, že se v Bruntále něco kolem psů děje, páč když se neděje nic nemusejí zvedat zadky ze židle Taky mají krásnou příležitost pomstít se mi za to, že veřejně rozhlašuju, že jsou to neschopní byrokrati a že všem týraným psům v republice by bylo mnohem lépe pomoci, kdyby tenhle úřad konečně někdo zrušil
Zítra ráno to budu vědět určitě a hned rozešlu maily. Ale nejspíš fakt nebudou, poněvadž jsem strašně naštvaná a situace, že se mám ponížit a jít k těm byrokratům prosit o to veledůležité lejstro je mi silně proti srsti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

ááá hošíček má harém! Bude za chvíli servanej jak starej plagát

leila
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:47
- Nahlásit

Biluška
chjo no tak si najdeme jinou možnost potakt se zase s naší prapraněco tetičkou Bellinkou jak budeš vědět hned piš abyjsme věděli co a jak ..... jinak Bellince to v DB fakt slušelo to by jsme byli dvojka kdybych přihlásila Alfonze

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:48
- Nahlásit

Biluška
Ještě, že Mášenek nakrmil vlky,

heh, pani esli von nakonec nebude zlatej?

brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:52
- Nahlásit

PetraK
má harém a já depku ..... servanej nebude.. on od holek odchází středem, zaleze do boudy a když ho jdou vytáhnout ven, tak je seřve ... ovšem pak maj smůlu a musej chrnět na židlích, protože on jako pán tvorstva přece nebude venku

Biluška
on byl dneska asi všeobecně blbej den... zřejmě erupce na slunci nebo co

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:58
- Nahlásit

PetraK
ať mi pak nepláčete na rameni, až vám zahltí schránku, že panička todle a onodle, on je totiž vrchní stěžovatel a ešče navíc lže

Třá mi na vás něco práskne a stane se ze mě ten psípsýcholók

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:08
- Nahlásit

Neessi
Třá mi na vás něco práskne a stane se ze mě ten psípsýcholók

to se spíš na tu psíchinu z něj dostanete von je fakt sedmilhář. Dneska byl ve školce u mámy a když jsme pro něj přišli, tak předstíral že byl čtvrcen zaživa a navíc má močák k naprasknutí. Kecal v obou případech, máma si ho předcházela, ustlala mu na gauči, mluvila do něj jak do megafonu, aby hošíček netrpěl opuštěností a čůrat byl asi tucetkrát. ešče si to s tím emilem rozmyslete

mac1
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:13
- Nahlásit

tak to bylo drsný, myslím "Na vlastní oči " , to jsem zvědavá s jakým protestem zase přijde Ing. Kostečka (jednatel ČMMJ, člen "mého" klubu ) :-/ , jo lidi jsou divní a závistiví , v tom to je , blicí smajlík.

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:15
- Nahlásit

nasla jsem jednu desne intelektualne narocnou hru, na zahnani paniky uplne idealni nastroj

mac1
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:20
- Nahlásit

a fuj, já normálně v zájmu zachování duševního zdraví na tyhle pořady nekoukám ....a dobře dělám, normálně jsem u té druhé reportáže - ta nehoda - řvala, a vypínám to , dál se nedívám a jdu si dát panáka , ČR je skvělý právní stát

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:25
- Nahlásit

PetraK
předstíral že byl čtvrcen zaživa a navíc má močák k naprasknutí

šmankote,pani,dyk von vás má rád a ví,že by vás citelně ranilo,kdyby řek,že se mu ve školce u mámy líbilo.To je jako s mužským-taky vám nebude říkat,že nejlepčí svíčkovou vaří jeho máma,páč byste mu ji už nikdy neukmochtila

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:31
- Nahlásit

Neessi
,kdyby řek,že se mu ve školce u mámy líbilo

i ne, tentokrát nemáte pravdu. On tam přes veškerou péči nechce být. chce být doma. Jenže to teď nejde, sousedi se probourávají zdí a z toho by se zvoknul za celý dny - odstěhovali jsme k mamině i Kosťu. Máma se snaži, ale má to marný. Je ftipný, že v penzionu bude Ešus klidně bivakovat spokojeně sám a u mámy je za spratečka, kterýho prvně odvedli do školky a on tam nechce být a tak si vymejšlí békoviny.

To je jako s mužským-taky vám nebude říkat,že nejlepčí svíčkovou vaří jeho máma,páč byste mu ji už nikdy neukmochtila
a měl by recht Brtník má ovšem to štěstí, že nejlepší svíčkovou prej vařila jeho babička. tomu i při kuchařským umění mé tchýně věřím. Takže to mám dobrý, při svíčkový se nemusim moc exponovat a můžu to odfláknout, páč takovou svíčkofku jako dělali naše bábí fakt nikdy neudělám ani kdybych udělala provaz (a to ¨nedokážu )

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:33
- Nahlásit

Musím hnípat - hrozí že při zívání vdechnu monitór. Tak všem co ještě nespí - dobrou s kobrou i bez.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:42
- Nahlásit

PetraK
dobrou... já půjdu ještě venčit

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:46
- Nahlásit

PetraK
páč takovou svíčkofku jako dělali naše bábí fakt nikdy neudělám ani kdybych udělala provaz (a to ¨nedokážu )

já jo,páč jednak hodně pamatuju a moje babča byla za kuchařku ve Vídni a ještě někde ve svjetě.Pravda-ještě v době Rakouského mocnářství.Takže ty její triky ve vaření znám,ale neřeknu!

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 23:23 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

StaHi
nasla jsem jednu desne intelektualne narocnou hru, na zahnani paniky uplne idealni nastroj

ti děkuju panikařím že vod ní nevodejdu neb je tak blbá že klikám

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 06:12
- Nahlásit

Bodré ránko fšeeeeem co mají něco na triku a i těm,co znají nějaké triky,aby to nevypadalo,že něco na triku mají
(Bóže,to je zas myšlénka po ránu)

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 06:31
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co jsou pořád mrtví, poněvadž ten štarnovský mentoš si hrál na ponocného a každou celou hodinu začal výt i těm, co se vyspali.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 07:46
- Nahlásit

dobré ráno banánům i nebanánům i opuchlým a ošklivým, jako jsem já...

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 07:48
- Nahlásit

hele, kam se vedle ztratil Tarzan...?!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 07:50
- Nahlásit

jbat
Je šópnutej do sekce "popovídáme si o pejskách" a patřičně promazanej

Tinta76
# Zasláno: 18 Zář 2008 07:51
- Nahlásit

jbat

Do sekce, která je přístupná pouze přihlášeným uživatelům ... banáni maj smůlu

Tinta76
# Zasláno: 18 Zář 2008 07:52
- Nahlásit

Biluška
patřičně promazanej

neřekla bych

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 07:58
- Nahlásit

kdyby řek,že se mu ve školce u mámy líbilo PetraK
Prosím tě, to já tu mám dneska Emmu. Co myslíš, že dělá, jak jde na školku ke mně? Asi po pěti minutách, kdy ležela venku zabalená v dece, se snažila ohnout a pak přeskočit plot. Pak dělala chudáááááčka. Když přijdu k našim, tak se přede mnou klepe. Bo já jsem ta hrozná baba co kostřičku vykrmila a dala dokupy, tak se mi musí pořádně zavděčit. Hloupý pes!!! Gr. Ještě že bude odpoledne v narkóze, to má za to.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 07:59
- Nahlásit

řekl by mu někdo za mě, že je po dlouhém výběrovém řízení získal jednoznačně nejvíc hlasů v soutěži Trapák roku...?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:16
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak budu mít konečně kuchyn,jako nemyslete si vod domácího,ale bez kuchyně se žít nedá,takže jsem si sehnala za 500 džez i se skřínkou,ted koupit jenom baterii a můžem zas normálně mějt nádobí v kuchyni a né ho furt tahat do koupelny a mejt ho v umyvadle

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:17
- Nahlásit

gde je moje banánová spoludovolenkářka...? nemám s kým pokecat

<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání