| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:19
- Nahlásit
jablunka
ufffff, to jsem si oddychla ..... tohle měla naše babča taky... Brůs se z toho dostane... jen ho fakt držte v klidu a teple
No a Matýsek dietí a ledujeme a doktoři mě strašně serou!!!
no a domluvit se, aby mu slepák vyndali na vaší žádost?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:35
- Nahlásit
sarax
brut
sežen nějakýho normál felčara co Matýskovi slepák vyndá
domluvit se, aby mu slepák vyndali na vaší žádost?
Zejtra zkusím paní primářku Antonovou,nebo dr.Kirchmanovou.......to jsou doce normální ženský,tak se pokusím domluvit.
Marod
A tady má i vlastní ošetřovatelku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:43
- Nahlásit
jablunka
Marodovi brzke uzdraveni preji!!!! Ma krasny canany perinky a polstarky, to se mu jiste brzy ulevi.
Ad slepak - me tyral rok, chronickej, byla jsem za simulanta.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:43
- Nahlásit
jablunka
uf..tak paradicka, ze se Bruus zlepsuje, palce ofsem drzet neprestavame! a se slepakem pryc, stejnak je na prt! mate stesti, ze znate rozumny dochtori
no a ty fotky pani, dyk vy mate doma upa to samy, co ja! jen ve vetsim (mufatku-bilymu frbulkovi je ted taky nak blbe a matysek-cernej bulda opecovava o 106)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:46
- Nahlásit
StaHi
(mufatku-bilymu frbulkovi je ted taky nak blbe a matysek-cernej bulda opecovava o 106)
Tak ať ste taky brzo zdravý,ňáko je toho teďkonc moc.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:47
- Nahlásit
jablunka
tak snad to nebude tak hrozný, jak to ráno vypadalo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:48
- Nahlásit
jablunka
krásné fotečky... hlavně ta peřinka. Hlavně ať se Brůs zlepšuje před očima.... moc držíme palečky
s doktorkama se domluv, ať má už konečně malej pokoj
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:49
- Nahlásit
jablunka
no ja doufam, ze jenom nekde neco vobliz, ci je trochen rozhozenej, ze s nim nespim f posteli (normalne jo, ale ted se bojim kvuliva stychum) , ale jak ted mam cas, tak furt pozoruju a vopcas kapku nervim, no
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:56
- Nahlásit
Tinta76
snad to nebude tak hrozný, jak to ráno vypadalo
V to taky doufáme,ale pořád není vyhráno.
brut
krásné fotečky... hlavně ta peřinka.
Ta je důležitá,páč tady máme jak v lednici...........ještě totiž nedorazil revizák na plyn.
StaHi
je trochen rozhozenej, ze s nim nespim f posteli (
Možná to fakt bude jen tím........doufám.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 19:04
- Nahlásit
all
čus lidi, neposlali byste mi někdo na maila pod členem kontakt na březen??
sháním někoho, kdo by přibral pár věcí na sen zvířat, kam bohužel nemůžu v sobotu vyrazit, tak se jí chci zeptat, přeci mi ty grancle a mističky neshnijou doma dík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 19:09
- Nahlásit
eva od jondy
Posláno.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 19:11
- Nahlásit
jablunka
díky moc a držíme brůsovi palce, ať je ok!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 19:13
- Nahlásit
eva od jondy
Taky díky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 19:34
- Nahlásit
jablunka
tož koukám,že to snad bé dobrý,pani
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 19:54
- Nahlásit
vsichni
tak uz kapek panikarim, mufatko nabira na blinkani, zgrunda to v nem, hodne hooodne pije a 1x ublinknul kaluz vody v posl. trech dnech skoro neji (teda piskotky by mu jeli.. ale jinak oblibenejch granuli si vzal fakt jen malicko).. enona normalni. oproti normalu je takovej unavenej, zeslablej a posmutnelej, ale zas ne uplne spatnej, trochu i blbnul pres den. braska ho taky docela napadne opecovava (i kdyz to on porad). ve srovnani s matyskem ma o dost teplejsi packy (teplota?).
prohledala jsem komplet zahradu a nenasla stopy po zdroji pripadny otravy (teda jsou tu shnily jabka a par nejedlejch hub, o ty ale muf nejevi zajem nikdy..to spis sezere enono, a to teda taky moh udelat), 1 psa mi tu uz nakej dobrak pred lety otravil jedem na krysy, tak proto
zatim neni jeho stav nijak dramatickej, dost mozna jenom plasim z prilisnyho pozorovani (a jak uz jsem psala, muze bejt rozhozenej z momentalne jinejch podminek - mene blbnuti s panickou a oddeleny loze, muze se mu stejskat po panikovi, u kteryho hafaci byli, kdyz ja byla v nemocnici...), ale normalni teda neni
pokud se nezlepsi, tak jedem zitra k vetovi.. ale jak mu muzu pomoct hned? nejaka babska rada na sklidneni zaludku?
stav domaci lekarnicky: zivocisny uhli bohuzel nemam, je tu: jedla soda, smecta a endiaron ...to je asi na prt, co?
muzu mu dat slabej cajik, pripadne oslazenej glukopurem (to nam driv vet doporucoval pri diete kvuliva prujmu..ten teda ted nema)? pomuze to necemu? a jeste mi nedavno na uklidneni bruchu doporucovala sousedka nastrouhat jabko? mam zkouset rozvarenou rejzi? (mrkev ani kure tu ted nemam a takhle vecer nesezenu)
je to dlouhy a zmateny cteni, to je mi naprosto jasny, ale lip to ted nenapisu..poctatna je ta tucna dotazka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:00
- Nahlásit
jablunka
Jablůnkooooooooooooooooooooooo, nevím jestli jsi tady - asi ne, ale jsem moc ráda, že už je to lepší a držím všechno co mám ať se to hodně rychle srovná už úplně. Nemůže to být z toho, že by na něco narazil?
věřím, že dívat se do těch očí a vidět, že nemůže... Jablůnko kdybych mohla, poslala bych vám velkou čekuládovou medajlu, víte to? A tu druhou za synátora.
A doufám,že až se jednou potkáme, tak se mnou půjdete na panáka, páč si ho za ten dnešek maximalisticky zasloužíte.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:03
- Nahlásit
StaHi
asi bych dala spíš ten čaj, než to jablko asi. A hladovku. A protože jsem příšernej panikář, tak toho veta a chtěla bych hned kontrastní rtg,jestli nesnědl něco nestravitelnýho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:06
- Nahlásit
StaHi
šiš i ty ,Brute???? To je den,děti,to je den...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:19
- Nahlásit
taky byli tedka (jak sem byla v ty nemocnici) krmeny britem premium a trochu rohozeny zazivani maj oba. teda matyas je pri chuti, ale priserne prdi.
cajik teda udelam, ale na hladovku uz je pozde..ted slupnul par granuli (mame nutra nuggets active a ty sou, v ramci granulich moznosti, celkem slusny, aspon myslim)
ja jsem panikar nejprisernejsi a hystericka 'matka' k tomu! a to dela dost (jak to vidim napsany, tak to vypada hur nez ten pes, fakt) ...tak snad jen plasim a dyz ne, tak holt rano veterina
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:41
- Nahlásit
jablunka
tak sláva,sláva,sláva.Se nedif,že ti nastydnul pes a má íšíjáz,když netopíš. Koukej si vzít Brůsíčka do postele a nahřívej mu zádíčka !!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:48
- Nahlásit
StaHi
tak držím palec, ať je to v pohodě. Taky jsem věčný pozorovatel
Neessi
to je divný, že jste paní neškytala, páč jsem fakt na vás myslela velmi usilovně. A dneska ostatně taky, páč jsem měla nejenom šílenýho Ešusa zpátky, ale ešče i poslušnýho. No s tou poslušností je mi jasný, že zejtra vezme za svý, až uvidí bloncku, ale vem to čert
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:50
- Nahlásit
Neessi
čus,nejde foun asi ňáký vůdů zas
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:56
- Nahlásit
davidkova renata
čus,nejde foun asi ňáký vůdů zas
já myslím,že je vybitej-takže ho nech dobít!Kdyby byla porucha na lince,tak ti nende intronét! Je něco novýho,čehož bych se měla fšimnout?Teda kromě Brůsíčka a StaHiovýho dyspeptickýho psa?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:59
- Nahlásit
PetraK
páč jsem fakt na vás myslela velmi usilovně
Taxte myslela asi málo,bo škýťa mne nepotrefila Příště už béte vědět,kdy přestat velet,Zrzavohubec si o to řekne sám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:04
- Nahlásit
Neessi
-takže ho nech dobít!
no ale svítí,kretén
novýho snad nic co bys přehlídla,neboj dyby tě něgdo pomlouval,hnet ti to zatepla dám vědět
Du hnípat,čus.Jo a koukejte dneska na vlastní bulvy!!! je tam vo tom kreténoj co zabil lištičku Bobálovi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:09
- Nahlásit
Neessi
Příště už béte vědět,kdy přestat velet,Zrzavohubec si o to řekne sám
obávám se, že při mý těžký demenci, mi to bude muset spíš napsat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:12
- Nahlásit
PetraK
že při mý těžký demenci, mi to bude muset spíš napsat
No v čom je problém?Dejte mu můj mail,ať mi vždycky napíše a já vám to,pani,polopaticky vysvjetlím
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:15
- Nahlásit
Biluška
Paní jak je to z vořechem bude nebo ne??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:20
- Nahlásit
Neessi
Dejte mu můj mail
inu dobrá, ale upozorňuju, ať mi pak nepláčete na rameni, až vám zahltí schránku, že panička todle a onodle, on je totiž vrchní stěžovatel a ešče navíc lže!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:25
- Nahlásit
davidkova renata
šiš i ty ,Brute????
ježiš, paní, nevolejte mi psa .. jsem ráda, že leží a nikde nešmejdí
|