Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1566 . 1567 . 1568 . 1569 . 1570 . 1571 . 1572 . 1573 . 1574 . 1575 . 1576 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:56
- Nahlásit

isdpch
janika

ste zločinci a jako tací patříte na hranici a myslifcí celýho světa se na to budou koukat ze svejch posedů!

Tak v tomhle neporadím, ale čistě laicky to vidím jako mac1, psi byli všichni pod vlivem (a páníčci taky byli?), takže není co řešit

Gerda

Miluju Maruškůůůů a její pohled plachý laně. Nekousla ani mě a ani Brtnika - a že von úplatky neměl.

A všechny který chtěj dát Marušku do zástavy klidně kopnu do kolení hosti s váma!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:56
- Nahlásit

Gerda
náhodou Maruška byla fakt naprosto pohodová...sice malinko žravá, ale bez potíží ( když nebudu počítat chuť se několikrát vrátit do auta, neustálé otáčení a hledání maminky :lol zvládka i přímý kontakt s Alu, dokonce si holky dávaly pusinku, takže to není žádná krvelačná bestie, ale mazlíček

isdpch
jsem si nevšimla, že mac a StaHi psaly něco podobného ( jak jsem zvklá hned odpovídat, abych pak nezapomněla)

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
páč gerda jí slíbila poslat do číny na práci
ale je fakt že Mařka trochu šikmý voči má takže by tam zapadla

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:59
- Nahlásit

Gerda
za to uvázání k Nůně tě kopnu i do druhé holeně
náhodou se Maruška s Nýnou krásně proběhla... podmetly Waldu, zamotaly psy.. prostě super

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:00
- Nahlásit

PetraK
Miluju Maruškůůůů a její pohled plachý laně
a nemiluješ spíš Pavla Zunu

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:00
- Nahlásit

Benda
Mařka trochu šikmý voči má

Nemá! Nemá šikmý voči, má voči mandlovýho tvaru!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:01
- Nahlásit

Benda
Pavla Zunu

Esli je podobnej Marušce a má mandlový voči, tak to je i možná možný

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:02
- Nahlásit

PetraK
má voči mandlovýho tvaru!
spíše kešu oříšky

Esli je podobnej Marušce
není ale má prej pohled plaché laně

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:03
- Nahlásit

Bry den fsem, mam prosbu na nejakeho moderatizoura, zdalik by slo registrovat novou uzivatelku carin1. Jde o novou panicku rotvicka Bradicka, kujuuuu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:04
- Nahlásit

brut
zatím jsem prošla meší část a musím říct, že jsem ve stavu studeného hadru na čele... vaše oblíbenkyně bude zřejmě i mou ( ta je tááááák blbá) ...tím pádem budu pokračovat v dlouhodobém průzkumu
pani vám řikám,je to bomba,to vám vydrží léta
Gerda
za to uvázání k Nůně tě kopnu i do druhé holeně
počki,počki ,to je náhodou výýýborný! Já jí ukážu,že bude vo falešce líná ,to uvidíš ten fofr
SARAKS
máš meyla..

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:07
- Nahlásit

Fifi
Jde o novou panicku rotvicka Bradicka, kujuuuu

jooooooooooooooooooooooooooooo hurááááááááááááááááááááá jupííííííííííííííííí

sarax
Člen
- Nahlásit

Gerda
eště by nám je tam odstřelili.

právje..zkusíme tu vltavu jo??ti to ukážu
brut
dokonce si holky dávaly pusinku, takže to není žádná krvelačná bestie, ale mazlíček

nechci ti brát iluze..taky se tvářila mírně..jo apusinka jo??bud to bylo omylem nebo si Marie Alu olizovala před sežráním

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

sarax

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:10
- Nahlásit

Ste hodný, že ste na ní byli hodný, ráda vám jí zase dám, až budeme mít v listopádě pokračování sestavy

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:10
- Nahlásit

Benda
spíše kešu oříšky

Pane - není vám hamba dělat si takovoudle čurinu z toho něžnýho stvoření? Neni? A vůbec pro mě je Maruška Kudeříková naprosto úžasný stvoření. Sice pomalu čte, ale to nevadí, aspoň člověk nemusí chodit tak rychle jako s Ešusem.

není ale má prej pohled plaché laně

brr, chlap s pohledem plachý laně? Měl by si dát teda bacha na myslifce.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:12
- Nahlásit

sarax
olizovala před sežráním
to néééé, obě byly k sobě navzájem hodné a ohleduplné ... ovšem to samé nemohu říct o Nýny, že paní Davídkojc

davidkova renata
Ano, budu to mít na dlouho neb musím pokaždé po chvíli opustit stránky a jít se vydejchat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:12
- Nahlásit

sarax
bud to bylo omylem nebo si Marie Alu olizovala před sežráním

ale Ešusa taky nesežrala!! Von jí špital do ucha (aby pak jako že ty děti mohl dělat, to von tagle s každou, kterou chce dostat) a vona dělala, že tam není. Byla to prostě dáma.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:16
- Nahlásit

PetraK
Byla to prostě dáma.
jj to vona je...vždycky když se vidíme a já jí drbu a hladím kouká na mě ptá se jak tak příjemná holka jako já může mít tak debilního hopsavýho psa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:16
- Nahlásit

brut
Ano, budu to mít na dlouho neb musím pokaždé po chvíli opustit stránky a jít se vydejchat
a páč pohyp je zdravej,je to prospěšný u budeš brzo jako rypka
ovšem to samé nemohu říct o Nýny, že paní Davídkojc
co povidáš,je naprosto ňuňaná,akorátže něgdy má projef a razanci jako tsunami,ale jinak je scela fpoho

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
Právě sem umístila Amora
a co? Jak to probíhalo s tou trupkou?

No bude to zajímavé. Paní napřed poslala tu sms, ať jí zavolám, jak jsem ti říkala. Pak si teda po founu vybrala Amora a že se teda přijedou podívat. Dneska to zrušila, že nepřijedou páč prší, ale že kdybych jí ho přivezla ukázat tak si ho třá vezme. Jelikož jsem jela do Krnova s tím Aidanem tak jsem teda zkousla zuby a přikývla, že jí ho těch pět kiláků od Krnova dovezu. Ona se rozhodla kout železo dokud je žhavé a napsala mi, ať jí laskavě vezmu nějaké granule, protibleší šampon a vodítko, páč ona doma nic nemá. To už jsem se teda nakrkla a odepsala jí, jestli si mě jako neplete se socijálkou. Pochopila, že přestřelila a kupodivu po mě už nežádala krmení na rok zdarma jako v televizi .
Čekala jsem nějakou šílenou socku, u které já i Amor chytneme blechy, ale kupodivu má krásně zařízený bejvák a dokonce to ani není romuluska. O psech ví kompetentně všechno, páč má u rodičů vlčáka . Vlčák má blechy, jelikož je venkovní a ti přece blechy mívají. Taky měla kdysi rotvajléra, ale toho musela nechat utratit když dospěl páč na ni začal vrčet, na jejího taťku taky a oni se přece nenechají pokousat, ne? Evidentně nečte blůforum a tudíž neví jak se má zachovat když na ni pes vrčí
Amora nakrmila kuřecíma kostma a čipsama. Pokoušel se o mě infarkt, ale ustála jsem to. Na druhou stranu, vypadá, že ho nebude mlátit ani nijak tyranizovat. Vysvětlila jsem jí krmení,venčení, socializaci a úplně všechno. Snad to pochopila a snad se toho bude držet. Jestli ne tak jí Amor zakousne děcko a bude klit . Amišek se tam okamžitě cítil jako doma, uklidil jí bordel za kuchyňskou linkou, šlohnul děcku pastelku a když jsem odjížděla tak se válel na gauči a tvářil se, že by tady teda jako nějaký čas strávit mohl. Není to ideál, ale co naděláme. Holt se musíme smířit s tím, že pořád ještě jsou lidi co krmí kostma a utrácejí psy co napadají lidi. Pochopitelně jsem jí dala adresu na blůforum a nařídila jí ať se jde kompetentně poradit

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:18
- Nahlásit

sarax
ptá se

přesně! Vona tak moudře hledí!! Příjemná to změna potom, mým mastodontovi nepřemýšlivým.

davidkova renata
esi pak pani víte, kde máte tu knížku co ste mi pučila??? No kde asiii!!!

A ten pytlošek ze zveráče jsme taky odvezli

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:20
- Nahlásit

brut
co kde čteš?je to něco co neznám??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:22
- Nahlásit

Biluška
Taky měla kdysi rotvajléra, ale toho musela nechat utratit když dospěl páč na ni začal vrčet, na jejího taťku taky a oni se přece nenechají pokousat, ne
zas jeden chudák se zánětem...
no asi taghle...děj se vůle boží
a Aidan..?
PetraK
esi pak pani víte, kde máte tu knížku co ste mi pučila??? No kde asiii!!!
Asi u vás

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:23
- Nahlásit

isdpch
no, pokud jim policajti poslou stiznost od kamizoly, tak vas budou muset predvolat. Pro ne je ale potizistou primarne stezovatel (v tom jsou prave rozumny) a jelikoz je pravo upa na vasi strane, este se vam omluvej (u mne to tak bylo, a to jsem v tom nevinne nebyla).
Tu stiznost na nej (okorenenou vsema moznejma paragrafama) bych ale co nejdriv sepsala, at si chlapec na mysliveckym koberecku taky uzije... zrejme ho zere, ze nemaka v Polsku
SteHy svedej, stop.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
je naprosto ňuňaná,akorátže něgdy má projef a razanci jako tsunami,ale jinak je scela fpoho
ano, je ňuňaný tsunami, který chtělo vyřvat Alu díru do hlavy ( musím přiznat, že malá piraňa si s ní v tomto projevu nezadala)

budu rypka, ale leklá..

sarax
sem zvědavá na Trinču s Alu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:24
- Nahlásit

StaHi
zrejme ho zere, ze nemaka v Polsku

nemusí až tam,isdpch zjistí méno a vy mu nabídnete mobilní posed a máte vyděláno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:26
- Nahlásit

brut
který chtělo vyřvat Alu díru do hlavy
jako vona řve,to jo,ale to vo ní všichni dávno vjedí,je tim známá...já nevim po kom ten pes je a kde to viděl,ale jinak je fakt trupka(kouzelná )

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:27
- Nahlásit

brut
ovšem to samé nemohu říct o Nýny, že paní Davídkojc
Ti řikám, ta čuba je jak tank, dyš nastupuje do auta, musíme odklopit zadní sedačky, pak utéct, pak se rozhoupe celý auto, pak je plný celý auto, pak tam může na centimetr čtvereční aji Marie, pak to začne od Nuny strašně smrdět a pak jedeme. A dyš si ta blpka sedne, musí mít uši do stran, bo má hlavu aš u stropu. Takže doufám, že jesi kousla do hlavy aji Alušku, uš víte, o čem píšu, dyš píšu, že Nuny snědla Mařeně celou hlavu. A taky schválně naráží do psůch a nevyhejbá se. Třá zrovínka Nuny hlavou zeť prorazí, to je jistá vjec.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:27
- Nahlásit

PetraK
Vona tak moudře hledí!! Příjemná to změna potom, mým mastodontovi nepřemýšlivým.
téééda, vy toho svýho skvělýho psa jen pomlouváte... vždyť je to naprostý zlatíčko

sarax
co kde čteš?je to něco co neznám??
ale znáš....čtu RD

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
o asi taghle...děj se vůle boží
chystá se výjezd ?? že bych zamluvil toho antona jen musíme sehnat 170tisíc zato je ale žlutobílej s nápisem VB

StaHi
zrejme ho zere, ze nemaka v Polsku

<< 1 ... 1566 . 1567 . 1568 . 1569 . 1570 . 1571 . 1572 . 1573 . 1574 . 1575 . 1576 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání