| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:30
- Nahlásit
davidkova renata
a jo vlastně...to mi nenapadlo.ale ta naše delší trasa vedla i přes myslivecky vyzdobenou hospodu, jeden zelenej se nás ptal,co tam jako děláme se všema těma psama...jsem vysvětlila,pravil,že za rok pude taky...sou věci.Budu mu muset říct,ať jde v civilu,bo ho jinak kynologové umlátí bo hůř V kolik jste došli? My to zabalili a vodjeli v pět bo tam byla nuda a bolely nás nohy...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:30
- Nahlásit
dobrý den
jsem rád že nikam nechodím, nejsem ani znásilněnej ani unavenej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:33
- Nahlásit
Benda
nejsem ani znásilněnej ani unavenej
ale za to seš prej neschopnej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:36
- Nahlásit
Lucie od Arta
ať jde v civilu,bo ho jinak kynologové umlátí bo hůř
no tak to je jistá věc ,pokud mu to říct nestihneš,bude to pro něj pochot smrti f tom pravým slova smyslu
no došli sme nějak kolem 2 tuším,zežrali buřty,dali cígo a jeli dom.stejně bylo málo lidí se mi zdálo..nohy mě nebolej,su zvyklá z práce a 11km nejni moc a byly dvě zastáfky v hodpě,tak dobrý
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
ale za to seš prej neschopnej
si mluvila s mojí ženou ??
ps: myslíš že až budu u známých na grilování a jejich pejsek bude chtít můj stejk že můžu zavolat rudovi o půlnoci a zeptat se ho co mám dělat ??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:49
- Nahlásit
Benda
si mluvila s mojí ženou ??
no já ne esi mi rozumíš
jinak si myslim,že dyš zavoláš,dovíš se(stejně jako f příspjefku vo kus vejš),že todle se nedá po founu,ale je nutný to vidět naživo a reagovat dle momentální situace páč variant je mnoho a která z nich se použije se vodvíjí právě ve vteřinách dle tý který reakce ,takže mi vyplývá,že celá ta debata je k hovnu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
že todle se nedá po founu
no tak mu ten stejk rači dám, vono když mele hubou tak nevrčí
Abych nakonec na každou takovou akci nemusel brát někoho kompetentního
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 14:14
- Nahlásit
Benda
no tak mu ten stejk rači dám, vono když mele hubou tak nevrčí
anebo udělej ten stejk z něj ,takový psí bárbekjůůů
brát někoho kompetentního
bych si docela rozmyslela,koukni na některý" kompetentní " ,přísahám,že většiny z nich by mě ani nenapadlo zeptat se ,jak dělá pejsek
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Zář 2008 14:30
- Nahlásit
davidkova renata
Benda
asi du blejt, velebnostíííííí
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 14:51
- Nahlásit
davidkova renata
ale koho si teda vezmu sebou až pudu na gril párty ? víš jaký tam maj dobroty
Tinta76
hlavně si před tím nedávej špagety
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 14:59
- Nahlásit
Benda
ale koho si teda vezmu sebou až pudu na gril párty ? víš jaký tam maj dobroty
mě páč já ráda dobroty
Tinta76
asi du blejt, velebnostíííííí
sou vjeci,co?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 15:23
- Nahlásit
davidkova renata
to je fakt za á bys mu ten stejk vytáhla z huby a za bé by si mi ho nesežrala páč držíš diétu a nežereš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 16:51
- Nahlásit
Lucie od Arta
Tak to jsme nebyli my . My máme dva křížence, vofčáka a šeltyji.
Mája byla dneska prvně na cvičáku, bavilo nás to obě a Mája byla úplně skvělá.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:05 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Zdravim fšechny, co dneska na cvičáku skoro zmrzli...Lidi, co budem dělat v zimě?
Gerdo, jak dou obchody co sem tu nebyla? Helej mam nápad - budem prodávat tukový polštáře na tu zimu
kachna_
My máme dva křížence, vofčáka a šeltyji.
Šeltyji? Tak to se koukej něgdy objevit vedle na koliích a šeltiích než to tam nadobro ovládnou krátrosrstky...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
navíc se mi ti psi zdáli nějaký jako starý a sešlý, stará a sešlá jsem byla já , byť jsem bahenní zábal neabsolvovala ...a nebo možná právě proto , jsme Tě tam neviděla a dokonce ani Nyný , buď se nějak zmenšila nebo mi slábne zrak . Kachničky byly odložené, jdeme až ve středu , až bude pořádná kosa, přeci se nebudou psi koupat, kdžy je teplo , ne ? A střelená ? No, nevím....že bych byla na nějakém to honu už jako mimčo ? Že bych byla myslivcovo dítě ? Uf, se matka nepochlubila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:45
- Nahlásit
mac1
jsme Tě tam neviděla a dokonce ani Nyný
no jaxe vydávaly na konci ty buřty tak jsme seděli kousek vepředu na tom trávníku,asi 7 lidí,Nyný se válela ve stínu za tim zaparkovaným autem.Já tě zahlídla v momentě jaxte procházeli kolem a šli už nahoru do toho kopečka jak je ten rybník..
Že bych byla myslivcovo dítě
no zas je to snad lepčí jak Pytlákova schovanka
rendik
Gerdo, jak dou obchody co sem tu nebyla
možná bude gerda Zákazník roku páč ta trupka cvičila voba dny na Letný nějaký divný bojový umění bo co..
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:52
- Nahlásit
Zdravim z desnyho vedra vsechny
prej mate doma ziminku a ja su spalena,uvarena,ale je mi bajo.Koukam,ze tohle co jste nadrasali nezvladnu prelouskat,chci extra vycuc za tri tydny udalosti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:52
- Nahlásit
Čau lidi. Sme byli na výstavě. Páč děcko chce dělat tendlencten junijorhándlink, tagže šla sbírat zkušenosti. Dala sem jí skoro fšecky psy co máme s pépé, tudíž umí sedni a tudíž se dalo předpokládat, že je děcko zvládne. V sobotu večír sem si uvědomila, že Puma je apsolutně zarostlá a vypadá spíš jako puli. Jenže se mi děsně nechtělo ji stříhat, to vždycky práce na dvě hodiny a je to děsný boj. Napřed sem si říkala, že ji nechám tak, páč rozhodčí stejně prdlačku vědí, maximálně ji bude holka vydávat za puliho, aj tak má vítězství v kapse, páč jinej puli ani pumi tam nebude Pak mi to teda bylo blbý, vzala sem strojek a trošku jsem ji opižlala. Správně by sem ji měla okoupat, vyfénovat, narovnat chlupy a pak ostříhat, ale to se mi teda fakt nechtělo. Tak jsem ji ožužlala jen tak, nasucho. I tak mi to zabralo skoro štyrycet minut Vzala sem jí co nejvíc dohola, páč na podzim má jít ještě jednou, tak aby nám to vydrželo . Šoltyje sem nestříhala, akorát sem jim vytrhala z kožichu kudlibabky. Je fakt, že Nýně pak nezbyla skoro žádná srst, ale to neva, děcko sem poučila, aby všude říkala, že je Nýna po hárání a tudíž vylínaná
Na výstavě to bylo velmi psinézní, páč pořadatelé nevěděli, ke kterému kruhu patříme, gde bude ten junijorhándlink a gde je veterinář na přejímku. Věděli akorát gde je stánek s grogem a svařákem, páč byla děsná kosa. Tak jsme se přizpůsobili pořadatelům a utábořili se blízko toho stánku
Samotná výstava proběhla celkem v normě, akorát jednou chtěl rozhodčí zkontrolovat pumě zuby a to sem měla infarkt páč mi bylo jasné, že Puma zabije děcko, rozhodčího i zapisovatelku. Naštěstí jsem vysílala tak jasné neverbální signály, že jestli to zkusí tak ji zabiju, že to ani nezkusila. Vzápětí jsem toho litovala, páč ten kretén rozhodčí velmi hlasitě prohlásil "je to velmi krásná, typická fena, velmi krásná hlava bla bla bla bla bohužel VELMI ŠPATNĚ OSTŘÍHANÁ" . No to mě teda nasral. Ať si to zkusí sám, ostříhat psa co kartáč viděl naposledy v únoru (podotýkám viděl, nikoliv byl česán ) , v srsti má asi tak milijon kudlibabek, jednu larvu motýla co se tam zakuklila a nějaké rozlehlé lejno, či co to bylo Chtěla sem mu to jít hned vytmavit, ale nepustili mě, páč ten samej rozhodčí měl posuzovat eště naše šoltyje a mohl by pak na nás být zasednutej. Nýnátku dal vítěze třídy, tak si mě teda malinkato usmířil, ale rozlitý to má u mě furt
Malé děcko přejmenovalo několik plemen a rozesmálo spoustu vystavovatelů. Většina z nich ani netušila jaké má doma rarity. Tagže gólije jsou od teď "velké Hesí". Bordodoga je "velké Lilátko". Šarpej je "fuj takový škaredý tlustý pes,mamko to teda pěkně kecáš tohle není šarpej" . Hasky je "malá Wanda" . Královský pudl se stal "megapudlem" . Bernský salašnický je "mamut" . Rotvajler je "takový jako Lilátko,ale černej"
Pak tomu všemu nasadila korunu když se při posuzování gólijí zeptala "až skončí ty velké šeltie tak už půjdeme my, že? "
Zima tam byla tak děsná, že sme každou chvíli čekali, že začne sněžit Sem zmrzlá, zničená, vyčerpaná a du spát. Dobrou noc fšem.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 21:28
- Nahlásit
davidkova renata
možná bude gerda Zákazník roku páč ta trupka cvičila voba dny na Letný nějaký divný bojový umění bo co.
Ježišmarjá a přežila to?? Pohřeby naše firma nezajišťuje, to bysme na ní prd vydělali... Nebo leda kdyby to nepřežila, tak rozprodat to, co z ní zbylo...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 21:43
- Nahlásit
davidkova renata
teda, kam jste mně to nasměrovala? To se opravdu nedá číst a jistí lidé blbostí jen srší
Biluška
je vidět, že malá je celá po mamince
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 07:39
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, zejména těm, kteří se vyspali, protože jim celou noc neřval pitomý štarnovák co ráno navíc pokousal celou rodinu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 07:52
- Nahlásit
Biluška
Dobrá ráno všem, co jejich štěněti byla taková zima, že prostě musel hodinu kňučet u postele a vzápěí mě celou noc kopat do hlavy!!!!
Dneska jsem mu poprvé pohrozila Štarnovem...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:32 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
dobré ráno všem co si užívali víkend podle svého a nejraději by byli hned na 3 místěch najednou - doktrek oderáček,flyball a trénovat běhání
co jim není zima i když ostaní už choděj v ponožkách,teplácích
co je pes budí přes de
doufám že odpol přestane pršet abych mohla jít na vejletek,zatím to tak nevypadá
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:34
- Nahlásit
Dobré ráno všem kteří se v noci potí a je jim zima i těm které pes budí nebo kope do hlavy.
Benda zkouší staronovou fintu, nedávno mazal z postele rychlostí blesku. Vlezl si na polštář manželce nad hlavu, já se otočil a měl jeho prdel u ksichtu a navíc mu ušel plyn. Vyletěl jsem jako čertík z krabice
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:36
- Nahlásit
Biluška
Děkuji za popis výstavy, po ránu skvělá probíračka.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:05
- Nahlásit
janika
le těšte se, a
já se teda těším bo sem něco slyšel od myslivců
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:31
- Nahlásit
janika
tak Decibel je jako hodně dobrej!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:51
- Nahlásit
jééé atam má někdo JRT!!! Sou nejlepčí holt...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:12
- Nahlásit
Kde je ten Isdpch ? se těším na román a zatím ani bajka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:19
- Nahlásit
janika
Jééé, tak to jste fakt byli vy u toho prvního bodu, no neva, aspoň vás už příště poznám.
|